Eie Nybygg

Eie Lillestrøm

Eie Lillestrøm har som mål å være kundens naturlige førstevalg innen eiendomsmegling. Fra Lillestrøm betjener de hele Romerike og deler av Oslo. Som fremoverlente eiendomsmeglere med et bredt kontaktnett og solid faglig kompetanse, er de stolte av å kunne bidra til at både selgere og kjøpere får en hyggelig opplevelse ved salget. 

Teamet er eksperter på eiendomsmegling. For deg betyr det at eiendomsmegleren din har ett fokus, nemlig å selge din bolig til en pris du er fornøyd med. Det blir lagt stor vekt på å levere kvalitet og oppfølging i alle ledd. Våre eiendomsmeglere vet at det å selge bolig er en av de største avgjørelsene i livet, og det er forbundet med mye følelser og forventninger. Derfor utarbeider de alltid en presentasjon som passer perfekt for den enkelte bolig, og det legges stor vekt på å levere kvalitet og oppfølging i alle ledd.

Eie Lillestrøm har lang fartstid og erfaring i eiendomsmeglingsbransjen, og har i tillegg eiendomsmeglere med høy kompetanse på salg av nye og prosjekterte boliger. Prosjektmeglerne håndterer alle typer boligprosjekter, alt fra utvikling og salg av leiligheter over flere trinn, til mindre utbygginger på bare noen få prosjekterte eneboliger eller rekkehus.

Velkommen innom kontoret i Storgata 29 vis a vis Vinmonopolet, for en hyggelig prat. Det er gode parkeringsfasiliteter rett utenfor døren. Våre meglere ser frem til å høre fra deg!

Adresse

Storgata 29

Postadresse

Storgata 29, 2000 Lillestrøm

Telefon

63 80 54 10

E-post

lillestrom@eie.no

Ansatte

Medhjelper / Backoffice

Line Rundmo

99 38 98 71 lr@eie.no

Daglig leder / Megler / Partner

Eirik Løvseth

97 54 99 34 elo@eie.no

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

Harald Hauge

97 40 31 00 hh@eie.no

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Jan Erik Ellefsrud

46 42 03 00 jee@eie.no

Eiendomsmegler/ Partner

Jonas Huser

91 36 87 59 jhu@eie.no

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF (permisjon)

Kristine Flusund Kolstad

99 38 73 52 kfk@eie.no

Eiendomsmegler MNEF

Dag Finstad

99 09 98 79 dfi@eie.no

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Merete Austvik Jakobsen

92 06 10 40 maj@eie.no

Kontakt oss

Bestill verdivurdering av din bolig