Eie Nybygg

Eie Sandefjord

Velkommen til Eie Sandefjord!

Eie Eiendomsmegling, Norges største privateide eiendomsmeglerkjede, åpnet kontor i Sandefjord og Stokke i 2018. Med 9 meget erfarne ansatte driver kontoret i Eie Sandefjord skikkelig eiendomsmegling i Hvalfangerbyen.

Vårt team driver med rendyrket eiendomsmegling med ett hovedfokus: Å oppnå høyest mulig salgspris ved å fremheve din bolig fra sin aller beste side! Vårt team skreddersyr en pakke som er unik for hver enkelt bolig, slik at den fremstår som drømmeboligen for potensielle kjøpere. Dette gjør vi ved å samarbeide med profesjonelle fotografer og interiørkonsulenter, samtidig som vi benytter oss av digital markedsføring via sosiale- og lokale medier. Dermed er alle muligheter tilstede for at din bolig får best mulig presentasjon.

Vi setter kvalitet og sikkerhet høyt. Du som kunde skal være trygg og ha tillit til oss gjennom hele prosessen. Vi overlater ingenting til tilfeldighetene og du skal være trygg på at du har oppnådd best mulig pris når du aksepterer det høyeste budet hos oss.

Vi håper du også gir oss tilliten, slik veldig mange har gjort før deg, til å selge din bolig på en skikkelig måte. Hjertelig velkommen til oss på brygga for en dedikert boligprat!

 

Åpningstider:

Mandag – torsdag: 09.00 – 16.00

Fredag: 09.00 – 15.00

Adresse

Thor Dahls gate 1-5

Postadresse

Thor Dahls gate 1-5, 3210 Sandefjord

Telefon

33 47 30 00

E-post

sandefjord@eie.no

Ansatte

Daglig leder | Eiendomsmegler

Didrik Schou

91 68 92 68 ds@eie.no

Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig

Trine Sanne

90 11 64 42 ts@eie.no

Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef

Paal Hegdahl

97 15 51 87 ph@eie.no

Eiendomsmegler | Kontorsjef

Rasmus Boutenko Martinsen

41 44 47 64 rbm@eie.no

Kontakt oss

Bestill verdivurdering av din bolig