Til alle prosjekter

Billingstad

Tømtebakken 5

Lekre leiligheter med høy standard og flotte solforhold! Over 70 % solgt!

Velkommen til Billingstad Panorama - lekre og moderne 3- og 4-roms leiligheter på Billingstad i Asker. Et sjeldent gjennomført kvalitetsprosjekt med flott arkitektur tilpasset terrenget med en av Billingstads beste utsikter. Alt er nytt og moderne, og bilen kjøres rett inn i garasjeanlegget under boligene med heis til leilighetsplan. Tomten er skrånende mot sør og har utsikt over Askerlandet med Oslofjorden i bakgrunnen. Denne utsikten kombinert med svært gode solforhold og leilighetenes k... Les mer

Del på:
Adresse

Tømtebakken 5, 1396 Billingstad

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Prisantydning

Fra 3 960 000,- til 9 240 000,-

Antall soverom

2 til 3

Areal

Fra 45kvm til 104kvm

Mer om prosjektet

Mer om prosjektet

Beskrivelse

Velkommen til Billingstad Panorama - lekre og moderne 3- og 4-roms leiligheter på Billingstad i Asker. Et sjeldent gjennomført kvalitetsprosjekt med flott arkitektur tilpasset terrenget med en av Billingstads beste utsikter. Alt er nytt og moderne, og bilen kjøres rett inn i garasjeanlegget under boligene med heis til leilighetsplan. Tomten er skrånende mot sør og har utsikt over Askerlandet med Oslofjorden i bakgrunnen. Denne utsikten kombinert med svært gode solforhold og leilighetenes kvaliteter gjør dette til et spesielt godt prosjekt.

Leilighetene har store, gode oppholdsrom med utgang til stor balkong eller markterrasse via glassdører. Her kan du nyte kveldssolen på terrassen og kjenne på roen som senker seg. Elegant kjøkken med integrerte hvitevarer fra Siemens inkludert. Gulvet blir belagt med lekker 1-stavs eikeparkett med vannbåren gulvvarme. Lunt og godt, og ikke minst økonomisk. Leiligheten får lyse takflater og store vindusflater som gir rom det er godt å være i. Rene flater med presise møter mellom vegg og tak skaper et eksklusivt inntrykk.

Toppleilighetene ligger høyt og fritt i tredje etasje med store rom og generøse vindusflater, noe som gir et lyst, behagelig og eksklusivt preg. Her blir det privat hall med egen heisadkomst direkte inn i leiligheten. Fra stue er det adkomst til store terrasser på begge sider. Velg om du vil spise ute eller inne, eller kanskje begge deler?

Prosjektet består av fire punkthus av høy kvalitet med utstrakt bruk av kvalitetsmaterialer. Fasadene består i hovedsak av tegl og store vindusflater. Dette gir et eksklusivt preg, og ikke minst er denne kombinasjonen nærmest vedlikeholdsfri. Det blir totalt tre etasjer med stor og lys parkeringskjeller i underetasjen.

Det er verd å merke seg at disse boligene får svært gode solforhold med sin beliggenhet vendt mot sør kombinert med at det ikke er noe som skygger for sola i vest. Her blir det sol fra morgen til kveld. Rundt enhetene blir det parkmessig opparbeidet og beplantet og mellom enhetene vil det bli skiller som forsterker de private sonene. Billingstad Panorama blir utvilsomt et helhetlig kvalitetsprosjekt.

Priser fra - til

Priser fra 3 960 000 - til 13 270 000

Beliggenhet

I en solhelling på Billingstad i Asker ligger Billingstad Panorama. Svært solrikt med fantastisk utsikt mot fjorden og Askerlandet. Her bor du høyt og fritt i idylliske omgivelser med naturen på alle kanter. Her kommer du til å få flotte sommerdager på balkongen din, en privat sone med gode solforhold. Flere av leilighetene har også balkonger mot Nord vest med kveldssol ut over friområdet mot "Lyn". Svært mange av leilighetene vil få kveldssol og flott fjordutsikt. Dette er en av de aller siste tomtene i dette området med disse kvalitetene.

Her bor du landlig, men allikevel sentralt. Fra leiligheten din kan du gå til både togstasjonen på Billingstad og søndagsåpen nærbutikk. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kun en kort tog- eller kjøretur til Sandvika eller Asker sentrum. Her finner du de aller fleste servicetilbud samt et rikt kulturliv med teater, kino og kulturhus. Til Oslo S buker toget ca. 20 minutter og bare fire minutter til Sandvika som er et av Norges viktigste kommunikasjonspunkter hvor flytoget også stopper.

Det vil bli opparbeidet fortau langs Nordengveien og Tømtebakken vil bli utvidet med enkel adkomst til leilighetene. På Billingstad har du mange opplevelser rett utenfor døren! Prøv en av turstiene i Vestmarka eller ta en fottur opp til et av Askers mest populære utsiktspunkt i Skaugumsåsen. Her finner du også mange gode skiløyper på vinterstid. Ta en spasertur ned til fjorden hvor du finner flere fine badestrender. Dette er leiligheten for deg som ønsker en enkel hverdag hvor du har god tilgang på naturen samt en rekke fasiliteter og servicetilbud.

Leveransebeskrivelse

Vegger:
Veggoverflater i betong og gips sparkles og males. Vegger males i en lys gråtone. Bad får 20x40 cm hvit flis på vegg. Dette gjelder også wc-rom. På grunn av tekniske installasjoner vil enkelte rom få innkassing langs himling/vegg. Nedforinger eller innkassinger er ikke vist på plantegningene.

Gulv:
I alle oppholdsrom leveres 1-stavs eikeparkett, med fotlist i eik. Bad får 20x20 cm fliser på gulv og 10x10 cm fliser i dusjnisje.

Himling:
Himling leveres som hvitmalt betong. Der himling er nedforet blir det sparklet og malt. Romhøyde i stuer og de fleste bruksrom uten tekniske installasjoner i taket vil ha en netto takhøyde på ca. 250 cm. Der takene er nedsenket er det ca. 240 cm. takhøyde. Himling i sov, bad, entré/gang og WC kan være nedforet til minimum takhøyde 220 cm på grunn av tekniske installasjoner oppunder tak. Tekniske rørføringer vil også i noen grad bli montert i taket og langs veggen utenom ovennevnte rom. I leilighetene vil slike rørføringer bli skjult bak innkassinger. Disse blir overflatebehandlet som en del av overflaten der konstruksjonen blir levert.

Garderobe:
Det er avsatt plass til garderobeskap. Skapene medfølger ikke leveransen. Det er avsatt plass til 1 meter skap per budsjetterte sengeplass. Det er også avsatt og tegnet inn plass for yttertøysgarderobe ifm. entré.

Vinduer og terrassedører:
Innvendige dører leveres med glatt, hvit overflate. Vinduer og terrassedører med hvit karm innvendig og utvendig. Innvendig belistning og foring rundt vinduer og dører (gerikter) leveres hvit fra fabrikk, gjerdet og med synlig festestift. Plassering og utforming av vinduer varierer mellom leilighetene, og vi oppfordrer kjøpere til å sette seg inn i hvordan løsningen blir for den enkelte leilighet.

Inner- og ytterdører:
Ytterdører til leilighetene leveres i glatt utførelse med samme farge innvendig og utvendig, farge: mørk grå. Ytterdør leveres med kikkehull og FG-godkjent sylinderlås. Dørvrider i rustfritt stål eller aluminium. Det leveres 3 nøkler til hver leilighet. Innvendig leveres hvite, slette dører med hvite karmer og lakkert hardved terskel, med synlige festestifter. Terskel tilpasses med hensyn til ventilasjon, lyd og i henhold til krav om universell utforming.

Bad og WC:
Vegger og gulv flislegges. Bad leveres med elektrisk gulvvarme. Dusjnisje leveres med dusjvegger i glass. Det leveres vegghengt toalett med sisterne i vegg/kasse. Det leveres baderomsinnredning med enten 60 cm, 80 cm eller 120 cm (se plantegning) skap med glatte fronter og nedfelt servant. Over servant monteres et speil i servantens bredde. Høyskap leveres ikke som standard. Skapfronter leveres i lys grå utførelse som standard. Fargevalg kan endres av kjøper som tilvalg. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel leveres med vann, avløp og egen strømkurs. På separat WC-rom leveres det porselenservant, speil og stikkontakt. Separat WC rom er ikke å betrakte som våtrom. Det leveres downlights i baderomshimling og wc himling.

Kjøkken:
Det leveres kvalitetskjøkken fra Sigdal type Scala (Hvit) med integrerte hvitevarer. Benkeplate i sandsteinslaminat i lys brun 30 mm. tykkelse. Hvitevarer, herunder oppvaskmaskin, induksjon koketopp, kjøl/frys kombiskap og stekeovn. Hvitevarer fra Siemens. Avtrekkshette over komfyr. Det leveres oppvaskkum i stål og et greps blandebatteri. Takhøye overskap kan leveres som tilvalg. Det vil bli tilrettelagt for individuelt tilvalg av fronter, benkeplater og hvitevarer. Egen kjøkkentegning for omfang og eksakt leveranse vil bli utarbeidet senere sammen med utførende entreprenør.

Balkonger:
Balkongdekke leveres i betong eller tremmegulv, dette avhenger av om balkongen ligger på betong eller over en annen leilighet. Balkonger er å anse som en utvendig konstruksjon og vannansamling kan forekomme. Rekkverk oppføres i glass mellom stålstendere og topplist. Balkonger bæres av søyler og underliggende bjelker der det blir nødvendig.

Private utearealer:
Arealskille mellom private utearealer beplantes med hekk av løvfellende busker. Dekke med betongheller.

Innvendig bod:
Bod leveres med malte vegger og parkett på gulv. Krav til finish på vegger og himlinger er ikke det samme i bod som i oppholdsrom. Hver leilighet blir levert med balansert ventilasjon. Ventilasjon leveres separat for den enkelte leilighet, plassering i innvendig bod eller i kjøkkenskap.

Sportsbod:
Sportsboder blir hovedsakelig plassert i kjelleretasje og noen i tilknytning til P-plass i kjeller. Bodene er minimum 5 kvm. Gulv leveres i betong. Himling i betong. Sportsbod leveres med enkel nettingdør og nettingvegger/stål. Bodene planlegges tinglyst som tilleggsdel til boligseksjonene. Selger tar forbehold om en annen organisering av bodene. Bodene fordeles av selger på et senere tidspunkt. Enkelte leiligheter leveres uten innvendig bod, men med større sportsbod.

Oppvarming og varmtvann:
Toppleilighetene leveres med stålpipe og valgfri peisovn inntil kr 50.000,-. Leilighetene leveres med vannbåren gulvvarme og separat termostatstyring for de enkelte rom. Baderom og separate WC-rom får elektriske varmekabler i gulv med termostatstyring. Sentralt varmtvannsanlegg. Det vil bli montert vannfordelingsskap for oppvarmings- og forbruksvann i hver enkelt leilighet. Plassering fortrinnsvis i gang, bad eller bod. Energimerking av leiligheten gjøres av selger, og vil foreligge før ferdigattest. Det installeres varmepumpe i bygget basert på geo-brønner i fjell. Jordvarme er energieffektivt og bidrar til lavere oppvarmingskostnader. Det er også kryssgjennvinning av varme i de balanserte ventilasjonssystemene

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinner iht. gjeldende tekniske forskrifter med avtrekk fra kjøkken og bad og tilluft til hvert enkelt oppholdsrom. Alle ventilasjonskanaler er skjulte/innkasset med unntak av kanalføringer i bod. Volumhette i kjøkken har effektregulator for økt avtrekk ved matlaging. Innvendige dører har luftspalte mellom dørblad og terskel av hensyn til luftgjennomstrømning for ventilasjonssystemet eller i kjøkkenskap.

Elektrisk anlegg:
El-installasjonene skal tilfredsstille NEK400. Det elektriske anlegget er hovedsakelig skjult, men på enkelte betong og lydvegger, samt betonghimlinger kan det forekomme synlige ledninger. I sportsboder, garasjekjeller og tekniske rom kan åpent anlegg benyttes. Det leveres komplett anlegg med jordfeilvarsling, fordelingsskap og måler. Det må tegnes strømabonnement til hver leilighet. Fordelingsskap plasseres fortrinnsvis i innvendig gang eller bod. Hovedtavle plasseres i fellesområde, fortrinnsvis på garasjeplan. Strøm til fellesarealer og garasje blir levert fra egne målere. Kostnaden fordeles iht. eierbrøk og andeler i garasjeanlegget. Ladingspunkter for el-biler tilbys som tilvalg. Antall plasser med el-punktlading begrenses av kapasitet på inntaksledning. Leilighetene leveres med belysning i bod, på bad og lys over kjøkkenbenk. Downlights på baderom. Det monteres en utelampe på balkong/terrasse. All belysning er LED lys, som er lite energikrevende. Elektriske punkter fremkommer av egen elektroplan som utleveres i forbindelse med tilvalgsprosessen.

Brannsikring:
Prosjektet leveres med automatisk slukkeanlegg iht. forskriftskrav, og det leveres i tillegg ett brannslukningsapparat til hver leilighet. Det monteres sprinkelhoder i betongdekker og nedforinger. Sprinkelhodene innfelles der det er nedforinger og tildekkes med lokk i underkant. Det blir montert detektorer i fellesarealer etter gjeldende forskrifter.

Inspeksjonsluker/dører:
Flere av de tekniske installasjonene vil kreve inspeksjonsluker, f.eks. rør-i-rør-system og strømfordelingsskap. Slike dører vil i største utstrekning plasseres i bod, gang og bad. I enkelte tilfeller kan det bli nødvendig å plassere dører i oppholdsrom.

Ringeklokke, TV, bredbånd m.m:
Det leveres porttelefon med fjernåpning og kamera i hver leilighet. I tillegg leveres ringeknapp ved inngangsdør. Det leveres uttak for kabel-TV og bredbånd. På vegne av sameiet vil utbygger bestille installasjon av grunnpakke for TV-signaler og bredbåndstilknytning fra kabel-TV leverandør. Hver leilighet leveres med 1 stk. TV- og bredbåndpunkt som standard. Månedspris for TV- og bredbåndspakke vil erfaringsmessig koste ca. kr 400,- pr. mnd. Tilleggspunkter kan bestilles som tilvalg. Avtale for eventuelt bredbåndstelefoni bestilles av den enkelte.

Heis:
Det leveres totalt fire heiser i prosjektet med tilgang til garasjekjeller. Heisene leveres med standard serviceavtale og alarmfunksjon. Kostnadene
for dette vil inngå i fellesutgiftene.

Tilvalg:
Entreprenøren vil for selger utarbeide en tilvalgsmeny ut fra leverandør sortiment. I tilvalgsmenyen fremkommer valgmulighetene og prisene for tilvalgsbestillinger. Tilvalg avtales særskilt mellom entreprenør og kjøper. Prosjektet er basert på serieproduksjon, og det kan ikke påregnes tilvalgsmuligheter utover tilvalgsmenyen. Det vil ikke være mulig med tilvalg som krever endring av opplegg for strøm, ventilasjon, sprinkler, vann og/eller avløp.

Alle tilleggsbestillinger skal være selgers representant i hende senest ved de tidsfrister som fastsettes av selger i tilknytning til prosjektets fremdriftsplan. Tilleggs- bestillinger faktureres av entreprenør og innbetales til entreprenør samtidig med hovedoppgjør ved overtagelse/ferdigstillelse for leiligheten. Kjøper har under ingen omstendighet rett til å kreve utført endrings eller tilleggsarbeid som endrer selgers vederlag med mer enn 15 %, arbeider som vil føre til ulemper for selger som ikke står i forhold til kjøpers interesse med å få utført arbeidene, arbeider som hindrer rasjonell fremdrift, eller arbeider som berører rammetillatelsen. Det vises for øvrig til Bustadoppføringslova § 9.

Felleskostnad/oppstartskapital:
Størrelsen på felleskostnadene er ikke fastsatt, men stipulerte felleskostnader skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer. Basert på erfaringstall, er disse stipulert til ca. kr 35,- pr. kvm. BRA pr. mnd. Fastsettelse av første års driftsbudsjett og felleskostnader vedtas på sameiets konstituerende sameiermøte. Felleskostnadene fordeles i henhold til vedtektene.

Kjøper betaler en oppstartskapital pålydende kr 3.000,- til sameiet. Oppstartskapitalen blir overført forretningsfører når sameiet er etablert og oppgjørsmegler har fått utbetalingsanvisning av sameiets styre. Beløpet er å anse som innskuddskapital til sameiet som ikke tilbakebetales.

Følgende kostnader kommer i tillegg til månedlige felleskostnader:
• Kostnad kabel-TV og bredbånd, stipulert til ca. kr 400,- pr. seksjon pr. mnd.
• Felleskostnad parkeringsplass i fellesgarasjen, stipulert til ca. kr 150,- pr. p-plass pr. mnd.

Formuesverdi

Likningsverdi blir først fastsatt etter at seksjonen er tinglyst. Likningsverdien fastsettes av Likningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistret bosatt) eller "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Likningsverdien for primærboliger vil normalt utgjøre inntil ca. 30 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdien utgjøre 80 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal.
Se http://www.skatteetaten.no for nærmere informasjon.

Garasjekjeller/fellesareal

Fri kjørehøyde i garasjen skal være minimum 2,2 meter. Stedvis langs vegger kjøresoner og på deler av biloppstillingsplassene vil høyden være lavere. Garasjehimling støvbindes og gulvdekke i garasjeanlegg leveres med asfalt eller tilsvarende. El-anlegg lages som åpent anlegg. Belysning og ventilasjon vil bli montert etter forskrift. Garasjeporter vil få elektrisk åpning. Det leveres 1 stk. håndholdt garasjeportåpner pr. innvendig
parkeringsplass. Ekstra garasjeportåpnere kan leveres som tilvalg. Gulv i fellesrom utføres i betong malt med sklisikker maling. Belysning i fellesareal leveres iht. NEK400, og styres med funksjonelle bevegelsessensorer. Selger fordeler garasjeplasser iht. egen garasjeplan.
 
Garasjeplass leveres til de leilighetene det er angitt i den til enhver tid gjeldende prislisten. Selger forbeholder seg retten til å organisere parkering på den måten som anses mest hensiktsmessig. Selger forbeholder seg også retten til å forestå fordelingen av parkeringsplasser. Det opprettes gjesteparkeringsplasser i tilknytning til innvendige fellesarealer. Det blir avsatt plass til sykkelparkering i forbindelse med fellesarealet.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Ferdigstillelse

Antatt ferdigstillelse vil være ca. 18 måneder etter byggestart. Se for øvrig pkt. Forbehold og salgsbetingelser i prospekt eller konferer megler.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

3 960 000,- (NB: prisen er fast) Omkostninger 3 960 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Ved kontraktsinngåelse skal 10% av kjøpesum være innbetalt til oppgjørsmeglers klientkonto. For profesjonelle kjøpere betales det 20% ved
kontraktsinngåelse. Resten av kjøpesummen og omkostninger forfaller til betaling ved overtagelse. Ansvarlig oppgjørsmegler forbeholder
seg retten til å utbetale sluttoppgjør til selger ved overlevering av boligen, dvs. når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger. Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Prosjektmodul pr. enhet (Kr.1 250) Totalt kr. (Kr.1 250)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer

39-17-9004

Internett

www.eie.no

Meglers Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjonen fra megler er en oppsummering av hovedpunktene i prosjektet.

For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til kjøpekontrakt med vedlegg for prosjektet, hvilket er
det avtalemessige grunnlaget for kjøp av leilighet.

Selger har godkjent salgsoppgaven "dato"

Ansvarlig megler

Navn:
Tittel:
Firmanavn: Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
Adresse: Postboks 282
Org nr: 990997810
Saksbehandlere: og

Les mer
Boliger i prosjektet

Boliger i prosjektet

45 104
3 960 000 9 240 000
Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama C-106 Soverom: 2 P-rom: 68 Etasje: 1 Totalpris: 5 804 619,-
Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama C-106

Tømtebakken 5

Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama C-106

Billingstad Panorama - Leilighet C-106

Pris

5 770 000,-

Fellesutgifter

2 965,-

Omkostninger

34 619,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama B-204 Soverom: 3 P-rom: 104 Etasje: 2 Totalpris: SOLGT
Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama B-204

Tømtebakken 5

Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama B-204

Billingstad Panorama - Leilighet B-204

Pris

SOLGT

Fellesutgifter

4 470,-

Omkostninger

55 449,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama C-205 Soverom: 3 P-rom: 82 Etasje: 2 Totalpris: SOLGT
Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama C-205

Tømtebakken 5

Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama C-205

Billingstad Panorama - Leilighet C-205

Pris

SOLGT

Fellesutgifter

3 420,-

Omkostninger

40 919,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama A-202 Soverom: 3 P-rom: 104 Etasje: 2 Totalpris: SOLGT
Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama A-202

Tømtebakken 5

Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama A-202

Billingstad Panorama A-202

Pris

SOLGT

Fellesutgifter

4 470,-

Omkostninger

55 449,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama A-201 Soverom: 3 P-rom: 104 Etasje: 2 Totalpris: SOLGT
Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama A-201

Tømtebakken 5

Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama A-201

Billingstad Panorama - Leilighet A-201

Pris

SOLGT

Fellesutgifter

4 330,-

Omkostninger

53 499,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama D-108 Soverom: 2 P-rom: 50 Etasje: 1 Totalpris: SOLGT
Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama D-108

Tømtebakken 5

Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama D-108

Billingstad Panorama - Leilighet D-108

Pris

SOLGT

Fellesutgifter

2 335,-

Omkostninger

25 919,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama C-105 Soverom: 3 P-rom: 82 Etasje: 1 Totalpris: SOLGT
Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama C-105

Tømtebakken 5

Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama C-105

Billingstad Panorama - Leilighet C-105

Pris

SOLGT

Fellesutgifter

3 420,-

Omkostninger

40 919,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama C-207 Soverom: 2 P-rom: 78 Etasje: 2 Totalpris: SOLGT
Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama C-207

Tømtebakken 5

Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama C-207

Billingstad Panorama - Leilighet C-207

Pris

SOLGT

Fellesutgifter

3 350,-

Omkostninger

39 949,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama D-209 Soverom: 2 P-rom: 79 Etasje: 2 Totalpris: SOLGT
Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama D-209

Tømtebakken 5

Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama D-209

Billingstad Panorama - Leilighet D-209

Pris

SOLGT

Fellesutgifter

3 490,-

Omkostninger

41 899,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama D-208 Soverom: 3 P-rom: 94 Etasje: 2 Totalpris: SOLGT
Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama D-208

Tømtebakken 5

Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama D-208

Billingstad Panorama - Leilighet D-208

Pris

SOLGT

Fellesutgifter

4 225,-

Omkostninger

322 049,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama B-104 Soverom: 3 P-rom: 104 Etasje: 1 Totalpris: SOLGT
Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama B-104

Tømtebakken 5

Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama B-104

Billingstad Panorama - Leilighet B-104

Pris

SOLGT

Fellesutgifter

4 470,-

Omkostninger

55 449,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama A-102 Soverom: 3 P-rom: 104 Etasje: 1 Totalpris: SOLGT
Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama A-102

Tømtebakken 5

Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama A-102

Billingstad Panorama - Leilighet A-102

Pris

SOLGT

Fellesutgifter

4 470,-

Omkostninger

55 449,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama C-206 Soverom: 2 P-rom: 71 Etasje: 2 Totalpris: SOLGT
Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama C-206

Tømtebakken 5

Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama C-206

Billingstad Panorama - Leilighet C-206

Pris

SOLGT

Fellesutgifter

3 105,-

Omkostninger

36 569,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama C-206 Soverom: 2 P-rom: 71 Etasje: 2 Totalpris: 6 006 569,-
Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama C-206

Tømtebakken 5

Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama C-206

Billingstad Panorama - Leilighet C-206

Pris

5 970 000,-

Fellesutgifter

3 105,-

Omkostninger

36 569,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama D-110 Soverom: 2 P-rom: 45 Etasje: 1 Totalpris: SOLGT
Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama D-110

Tømtebakken 5

Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama D-110

Billingstad Panorama - Leilighet D-110

Pris

SOLGT

Fellesutgifter

2 160,-

Omkostninger

23 499,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama B-103 Soverom: 2 P-rom: 90 Etasje: 1 Totalpris: SOLGT
Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama B-103

Tømtebakken 5

Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama B-103

Billingstad Panorama - Leilighet B-103

Pris

SOLGT

Fellesutgifter

3 945,-

Omkostninger

48 169,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama D-109 Soverom: 2 P-rom: 79 Etasje: 1 Totalpris: SOLGT
Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama D-109

Tømtebakken 5

Tømtebakken 5 - Billingstad Panorama D-109

Billingstad Panorama - Leilighet D-109

Pris

SOLGT

Fellesutgifter

3 490,-

Omkostninger

322 019,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Meld interesse for denne boligen


Beliggenhet
Dokumentasjon og kontakt

Kontakt oss

Meglere

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Petter Mamen-Lund

91 61 47 22 pml@eie.no

Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig

Christian Thordén Salvesen

97 05 38 38 cs@eie.no