Til alle prosjekter

Asker

Undelstadveien 72

UNDELSTAD PARK - 12 lekre leiligheter med høy standard! Attraktivt og sentrumsnært. Fastpris!

Velkommen til Undelstad park! 12 lekre 2-3- og 4-roms selveierleiligheter fra 42 til 111 kvm. BRA i et ettertraktet og rolig boligområde på Undelstad i Asker. Leilighetene blir levert med en gjennomgående god standard, garasjeplass og terrasse. Leilighetene i øvre etasjer får flott utsikt og meget gode solforhold. Leilighetene blir lyse og tiltalende med åpne, lyse rom og store vindusflater for ekstra lysinnslipp og romfølelse. På gulvene blir det enstavs lysoljet eikeparkett og el... Les mer

Del på:
Adresse

Undelstadveien 72, 1387 Asker

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Prisantydning

Fra 2 900 000,- til 8 650 000,-

Antall soverom

1 til 3

Areal

Fra 42kvm til 108kvm

Mer om prosjektet

Mer om prosjektet

Beskrivelse

Velkommen til Undelstad park!

12 lekre 2-3- og 4-roms selveierleiligheter fra 42 til 111 kvm. BRA i et ettertraktet og rolig boligområde på Undelstad i Asker. Leilighetene blir levert med en gjennomgående god standard, garasjeplass og terrasse. Leilighetene i øvre etasjer får flott utsikt og meget gode solforhold.

Leilighetene blir lyse og tiltalende med åpne, lyse rom og store vindusflater for ekstra lysinnslipp og romfølelse. På gulvene blir det enstavs lysoljet eikeparkett og elektrisk varme i alle gulv. Kjøkkeninnredningen leveres av Kvik med integrerte hvitevarer fra Siemens. På baderommet blir det keramiske fliser i dempede farger og vegghengt toalett og dusjvegger i herdet glass. Fra oppholdsrom blir det utgang til privat balkong eller terrasse. Alle rom males i lyse farger, men du kan også velge andre farger om du ønsker å sette ditt eget preg på boligen.

Byggene får en moderne arkitektur med et variert fasadeutrykk med kvalitetsmaterialer. Det er lagt vekt på å skape en gjennomtenkte planløsning med stor bruksfleksibilitet, moderne komfort samt gode lysforhold via store vindusflater. Det blir parkeringskjeller under bakken, med heis til alle leilighetsplan.

Hovedoppdragsnummer

39-18-9009

Eiendom

Undelstadveien 72, 1387, Asker

Matrikkel

Gnr.49 Bnr.62 i Asker kommune

Eierform

Eierseksjon

Ferdigstillelse

Antatt ferdigstillelse for Undelstad Park vil være ca. 15 måneder etter byggestart. Se for øvrig pkt. "Forbehold" og Salgsbetingelser" i prosjektets prospekt.

Selger/Utbygger

Asker Boligeiendom AS

Priser fra - til

Priser fra 3 500 000 - til 8 650 000

Arealer

Primærrom: 42,69 kvm - 108,75 kvm, Bruksareal: 42,69 kvm - 111,98 kvm

Fellesutgifter

Fra kr. 2 044,- til kr. 4469,- pr. mnd.

Beliggenhet

Undelstadveien 72 har en flott og ettertraktet beliggenhet i en rolig gate, like i utkanten av Asker sentrum. Området er meget barne- og familievennlig med kort vei til både skole og barnehager.

Fra eiendommen er det gangavstand til Leangbukta og Hvalstrand bad. De lett tilgjengelige kystområdene gjør det flott å løpe treningsrunden langs sjøen eller å rusle søndagstur med familien. Spaser til Holmenskjæret for bading eller Holmensenteret for shopping. Videre er det også svært gode turmuligheter i nærheten mot Skaugumsåsen og Semsvannet. Om vinteren går det flotte, preparerte løyper fra Jansløkka.

Kort vei til Asker sentrum er i stadig utvikling, og kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Kulturhus med moderne kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, her er det noe for enhver smak! Om sommeren er det er frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre.

Asker er kjent for sin vakre og varierte natur, viktige næringsområder og for å være et av de mest populære stedene å bo i Norge. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, utfordrende fjellsider og dype skoger med mange innsjøer til fiske og bading. Den største innsjøen er Semsvannet, og området rundt vannet er populært for utendørsaktiviteter året rundt.

Tomt

Eiet tomt, 1795 m²

Skole/barnehage

Eiendommen sokner til Hofstad barneskole og Torstad ungdomsskole. For de yngste er det flere barnehager i området, bl.a. Båstadmyra andelsbarnehage, L'Eikestua barnehage og Risenga barnehage.

Offentlig kommunikasjon

Fra eiendommen er det gangavstand til Undelstad terrasse bussholdeplass med avganger retning Asker sentrum. Det er også gangavstand til bussholdeplass ved Slemmestadveien via småveier og sti. Her går det busser med hyppige avganger, samt ekspressbuss til Oslo. Det er også gangavstand til Høn og Vakås togstasjon, hvor det går lokaltog i begge retninger.

Kort vei til Asker stasjon som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon. Fra Asker til Oslo sentralstasjon tar reiseruten ca. 21 min, og til Drammen ca. 12 min. Populær er også hurtigbåten, som går fra Vollen til Aker Brygge, også på vinterstid. Om det ikke er ønskelig å benytte kollektiv transport, er det direkte tilknytning til E18 fra Asker sentrum eller Holmen.

Leveransebeskrivelse

Vegger:
Veggoverflater i betong og gips sparkles og males. Vegger males i lyse farger. Bad får 20x40 cm hvit flis på vegg. Dette gjelder også wc rom. På grunn av tekniske installasjoner vil enkelte rom få innkassing langs himling/vegg. Nedforinger eller innkassinger er ikke vist på plantegningene.

Himling:
Himling leveres som hvitmalt betong. Der himling er nedforet blir det sparklet og malt. Romhøyde i stuer og de fleste bruksrom uten tekniske installasjoner i taket vil ha en netto takhøyde på ca. 250 cm. Der takene er nedsenket er det ca. 240 cm. takhøyde. Himling i sov, bad, entré/gang og WC kan være nedforet til minimum takhøyde 220 cm. på grunn av tekniske installasjoner oppunder tak. Tekniske rørføringer vil også i noen grad bli montert i taket og langs veggen utenom ovennevnte rom. I leilighetene vil slike rørføringer bli skjult bak innkassinger. Disse blir overflatebehandlet som en del av overflaten der konstruksjonen blir levert.

Gulv:
I alle oppholdsrom leveres 1-stavs hvitoljet eikeparkett. Bad får 20x20 cm fliser på gulv og 10x10 cm fliser i dusjnisje. 

Garderobe:
Det er avsatt plass til garderobeskap, skapene medfølger ikke leveransen. Det er avsatt plass til 1 meter skap per budsjetterte sengeplass. Det er også avsatt og tegnet inn plass for yttertøysgarderobe ifm. entré.

Vinduer og terrassedører:
Innvendige dører leveres med glatt, hvit overflate. Vinduer og terrassedører med hvit karm innvendig og mørk karm utvendig. Innvendig belistning og foring rundt vinduer og dører (gerikter) leveres hvit fra fabrikk, gjerdet og med synlig festestift. Plassering og utforming av vinduer varierer mellom leilighetene, og vi oppfordrer kjøpere til å sette seg inn i hvordan løsningen blir for den enkelte leilighet.

Inner- og ytterdører:
Ytterdører til leilighetene leveres i glatt utførelse med samme farge innvendig og utvendig. Ytterdør leveres med kikkehull og FG-godkjent sylinderlås. Dørvrider i rustfritt stål eller aluminium. Det leveres 3 nøkler til hver leilighet. Innvendig leveres hvite, slette dører med hvite karmer og lakkert hardved terskel, med synlige festestifter. Terskel tilpasses med hensyn til ventilasjon, lyd og i henhold til krav om universell utforming.

Bad og WC:
Vegger og gulv flislegges. Bad leveres med elektrisk gulvvarme. Dusjnisje leveres med dusjvegger i glass. Det leveres vegghengt toalett med sisterne i vegg/ kasse. Det leveres baderomsinnredning med enten 60 cm., 80 cm. eller 120 cm. (se plantegning) skap med samme type fronter som kjøkken og med nedfelt servant. Over servant monteres et speil i servantens bredde. Høyskap leveres ikke som standard. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel leveres med vann, avløp og egen strømkurs. På separat WC-rom leveres det porselenservant, speil og stikkontakt. Separat WC-rom er ikke å betrakte som våtrom. Det leveres downlights i baderomshimling og wc himling.

Kjøkken:
Det leveres kvalitetskjøkken fra Kvik (type Mano / Mano Sera) med integrerte hvitevarer. Benkeplate i laminat . Hvitevarer, herunder oppvaskmaskin, induksjon koketopp, kjøl/frys kombiskap og stekeovn. Hvitevarer fra Siemens. Avtrekkshette over komfyr. Det leveres oppvaskkum i stål og et greps blandebatteri.

Det vil bli tilrettelagt for individuelt tilvalg av fronter, benkeplater og hvitevarer. Egen kjøkkentegning for omfang og eksakt leveranse vil bli utarbeidet senere sammen med utførende entreprenør. 

Innvendig bod:
Bod leveres med malte vegger og parkett på gulv.

Sportsbod:
Sportsboder blir hovedsakelig plassert i kjelleretasje og noen i tilknytning til P-plass i kjeller. Bodene er minimum 5 kvm. Gulv leveres i betong og vegger blir platekledd eller i betong. Himling i betong eller plater avhengig av plassering. Sportsbod leveres med enkel boddør. Bodene kan også ha nettingvegger/stål. Bodene planlegges tinglyst som tilleggsdel til boligseksjonene. Selger tar forbehold om en annen organisering av bodene. Bodene fordeles av selger på et senere tidspunkt. Enkelte leiligheter leveres uten innvendig bod, men med større sportsbod i nær tilknytning til leilighet.

Oppvarming og varmtvann:
Leilighetene leveres med elektrisk varme i alle gulv og separat termostatstyring for de enkelte rom. Baderom og separate WC-rom får elektriske varmekabler i gulv med termostatstyring. Sentralt varmtvannsanlegg. Det vil bli montert vannfordelingsskap for oppvarmings og forbruksvann i hver enkelt leilighet. Plassering fortrinnsvis i gang, bad eller bod. Energimerking av leiligheten gjøres av selger, og vil foreligge før ferdigattest.

Ringeklokke, TV, bredbånd m.m.:
Det leveres porttelefon med fjernåpning og kamera i hver leilighet. I tillegg leveres ringeknapp ved inngangsdør. Det leveres uttak for kabel-TV og bredbånd. På vegne av sameiet vil utbygger bestille installasjon av grunnpakke for TV-signaler og bredbåndstilknytning fra kabel-TV leverandør. Hver leilighet leveres med 1 stk. TV- og bredbåndpunkt som standard. Månedspris for TV- og bredbåndspakke vil erfaringsmessig koste ca. kr 400,- pr. mnd. Tilleggspunkter kan bestilles som tilvalg. Avtale for eventuelt bredbåndstelefoni bestilles av den enkelte.

Elektrisk anlegg:
El-installasjonene skal tilfredsstille NEK400. Det elektriske anlegget er hovedsakelig skjult, men på enkelte betong og lydvegger, samt betonghimlinger kan det forekomme synlige ledninger. I sportsboder, garasjekjeller og tekniske rom kan åpent anlegg benyttes. Det leveres komplett anlegg med jordfeilvarsling, fordelingsskap og måler. Det må tegnes strømabonnement til hver leilighet. Fordelingsskap plasseres fortrinnsvis i innvendig gang eller bod. Hovedtavle plasseres i fellesområde, fortrinnsvis på garasjeplan. Strøm til fellesarealer og garasje blir levert fra egne målere. Kostnaden fordeles iht. eierbrøk og andeler i garasjeanlegget.

Ladingspunkter for el-biler tilbys som tilvalg. Antall plasser med el-punktlading begrenses av kapasitet på inntaksledning. Leilighetene leveres med belysning i bod, på bad og lys over kjøkkenbenk. Downlights på baderom. Det monteres en utelampe på balkong/ terrasse. All belysning er LED lys, som er lite energikrevende. Elektriske punkter fremkommer av egen elektroplan som utleveres i forbindelse med tilvalgsprosessen.

Brannsikring:
Prosjektet leveres med automatisk slukkeanlegg iht. forskriftskrav, og det leveres i tillegg ett brannslukningsapparat til hver leilighet. Det monteres sprinkelhoder i betongdekker og nedforinger. Sprinkelhodene innfelles der det er nedforinger og tildekkes med lokk i underkant. Det blir montert detektorer i fellesarealer etter gjeldende forskrifter.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinner iht. gjeldende tekniske forskrifter med avtrekk fra kjøkken og bad og tilluft til hvert enkelt oppholdsrom. Alle ventilasjonskanaler er skjulte/innkasset med unntak av kanalføringer i bod. Volumhette i kjøkken har effektregulator for økt avtrekk ved matlaging. Innvendige dører har luftspalte mellom dørblad og terskel av hensyn til luftgjennomstrømning for ventilasjonssystemet. Det blir levert separate ventilasjonsanlegg med aggregat plassert i innvendig bod.

Balkonger:
Balkongdekke leveres i betong eller tremmegulv, dette avhenger av om balkongen ligger på betong eller over en annen leilighet. Balkonger er å anse som en utvendig. Konstruksjon og vannansamling kan forekomme. Rekkverk oppføres i glass mellom stålstendere og topplist. Balkonger blir opphengt med skråstag og eventuelle søyler og underliggende bjelker der det blir nødvendig.

Private utearealer:
Arealskille mellom private utearealer beplantes med hekk av løvfellende busker. Dekke med betongheller. Inspeksjonsluker/dører. Flere av de tekniske installasjonene vil kreve inspeksjonsluker, f.eks. rør-i-rør-system og strømfordelingsskap. Slike dører vil i største utstrekning plasseres i bod, gang og bad. I enkelte tilfeller kan det bli nødvendig å plassere dører i oppholdsrom.

Tilvalg:
Entreprenøren vil for selger utarbeide en tilvalgsmeny ut fra leverandør sortiment. I tilvalgsmenyen fremkommer valgmulighetene og prisene for tilvalgsbestillinger. Tilvalg avtales særskilt mellom entreprenør og kjøper. Det vil ikke være mulig med tilvalg som krever endring av opplegg for strøm, ventilasjon, sprinkler, vann og/eller avløp.

Heis:
Det leveres heis i prosjektet med tilgang til garasjekjeller. Heis leveres med standard serviceavtale og alarmfunksjon. Kostnadene for dette vil inngå i fellesutgiftene.

Garasjekjeller/fellesarealer:
Fri kjørehøyde i garasjen skal være minimum 2,2 meter. Stedvis langs vegger, kjøresoner og på deler av biloppstillingsplassene vil høyden være lavere. Garasjehimling støvbindes og gulvdekke i garasjeanlegg leveres med drenerende asfalt eller tilsvarende.

El-anlegg lages som åpent anlegg. Belysning og ventilasjon vil bli montert etter forskrift. Garasjeporter vil få elektrisk åpning. Det leveres 1 stk. håndholdt garasjeportåpner pr. innvendig parkeringsplass. Ekstra garasjeportåpnere kan leveres som tilvalg. Gulv i øvrige fellesrom utføres i betong malt med sklisikker maling. Belysning i fellesareal leveres iht. NEK400, og styres med funksjonelle bevegelsessensorer.

Selger fordeler garasjeplasser iht. egen garasjeplan. Alle leilighetene leveres med garasjeplass. Selger forbeholder seg retten til å organisere parkering på den måten som anses mest hensiktsmessig. Selger forbeholder seg også retten til å forestå fordelingen av parkeringsplasser. Det opprettes gjesteparkeringsplasser i tilknytning til innvendige fellesarealer. Det blir avsatt plass til sykkelparkering i forbindelse med fellesarealet.

Renovasjon:
Prosjektet vil få avfallsbrønner for søppelhåndtering ved innkjørselen. Der vil bli nedsatt brønner for kildesortering.

Konstruksjon:
Bygget fundamenteres til fjell og bygges med bærende konstruksjoner av betong og stål. Fasadeveggene utføres i hovedsak i teglstein, men med enkelte vegger i betong som er isolert med mineralull.

Etasjeskiller og skillevegger mellom leiligheter utføres hovedsakelig i betong. Det kan bli synlige v-fuger i innvendig tak ved plateskjøter. Innvendig isolerte lettvegger har stenderverk i stål eller tre og kles med gipsplater. Påregnelig svinn/krymping. I nyoppførte bygninger vil det oppstå noen grad av svinn og krymping av materiale, som svinnriss i mur og maling ved skjøter, hjørner og sammenføyninger som følge krymping i trevirke og betong. Slike forhold er ikke å anse som mangler ved levert ytelse.

Prosjektet:
Prosjektet bygges på eiet tomt. Selger legger fortrinnsvis opp til å gjennomføre salg og bygging i ett trinn. Eiendommene har gnr.49, bnr. 62 i Asker kommune. Endelig matrikkelnummer med seksjonsnummer tildeles senere.

Arealer utomhus:
Leiligheter på bakkeplan som har eksklusiv bruksrett til deler av utearealet, skal for egen regning vedlikeholde dette utearealet. I sameiets vedtekter vil det bli fastsatt at seksjonseier må ha styrets samtykke før det kan foretas endringer av utearealet (sette opp gjerde eller andre faste innretninger). Vedlikehold av felles utearealer blir dekket av sameiet og belastet som felleskostnader. Plenområdene ute leveres delvis med ferdigplen.

Skilting:
Alle leiligheter skiltes iht. GAB-regler. Alle innvendige parkeringsplasser og boder nummereres og skiltes. Alle parkeringsplasser markeres med striper på bakken.

Arealangivelser:
Arealet er angitt hhv. som bruksareal (BRA) som er arealet innenfor boligens yttervegger inklusive evt. boder. P-ROM er BRA fratrukket innvendig bod/ sekundærrom. På tegningene kan det også være angitt et romareal som er nettoarealet innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik for de oppgitte arealer, da beregningene er foretatt på tegninger.

Angitte arealer i plantegninger er basert på foreløpige beregninger forut for detaljprosjektering. Selger forbeholder seg retten til å foreta omdisponeringer av arealet internt i boligen. Det gjøres oppmerksom på at dette kan endre angitt totalt P-rom. Ved angivelse av boligens totale P-rom eller totale BRA er arealene avrundet til nærmeste halve kvadratmeter basert på alminnelige avrundingsprinsipper.

Felleskostnad/oppstartskapital:
Størrelsen på felleskostnadene er ikke fastsatt, men stipulerte felleskostnader skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer. Basert på erfaringstall, er disse stipulert til ca. kr. 35,- pr. kvm. BRA pr. mnd. Fastsettelse av første års driftsbudsjett og felleskostnader vedtas på sameiets konstituerende sameiermøte.

Felleskostnadene fordeles i henhold til vedtektene. Kjøper betaler en oppstartskapital pålydende kr. 3.000,- til sameiet. Oppstartskapitalen blir overført forretningsfører når sameiet er etablert og oppgjørsmegler har fått utbetalingsanvisning av sameiets styre. Beløpet er å anse som innskuddskapital til sameiet som ikke tilbakebetales.

Følgende kostnader fordeles per leilighet:
- Kostnad kabel-TV og bredbånd, stipulert til ca. kr. 400,- pr. seksjon pr. mnd.
- Felleskostnad parkeringsplass i fellesgarasjen, stipulert til ca. kr. 150,- pr. p-plass pr. mnd.

BETALINGSBETINGELSER:
Ved kontraktsinngåelse skal 10% av kjøpesum være innbetalt til oppgjørsmeglers klientkonto. For profesjonelle kjøpere betales det 20 % ved kontraktsinngåelse. Resten av kjøpesummen og omkostninger forfaller til betaling ved overtagelse. Ansvarlig oppgjørsmegler forbeholder seg retten til å utbetale sluttoppgjør til selger ved overlevering av boligen, dvs. når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger.

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1960/1377-1/100  Best. om vann/kloakkledn.  
21.04.1960 Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om benyttelse
Med flere bestemmelser
 
1962/1439-1/100  Best. om vann/kloakkledn.  
09.04.1962

Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Betalingsbetingelser

Ved kontraktsinngåelse skal 10% av kjøpesum være innbetalt til oppgjørsmeglers klientkonto. For profesjonelle kjøpere betales det 20 % ved
kontraktsinngåelse. Resten av kjøpesummen og omkostninger forfaller til betaling ved overtagelse. Ansvarlig oppgjørsmegler forbeholder seg
retten til å utbetale sluttoppgjør til selger ved overlevering av boligen, dvs. når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Forhåndsmarkedsføring - FINN prosjekt og facebook (Kr.5 750) Markedsføring av prosjekt - Facebook (Kr.5 000) Totalt kr. (Kr.10 750)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer

39-18-9009

Internett

www.eie.no

Les mer
Boliger i prosjektet

Boliger i prosjektet

42 108
2 900 000 8 650 000
Undelstadveien 72 - Undelstad Park 101 Soverom: 3 P-rom: 87 Etasje: 1 Totalpris: 6 200 000,-
Undelstadveien 72 - Undelstad Park 101

Undelstadveien 72

Undelstadveien 72 - Undelstad Park 101

Undelstad Park - Leilighet 101

Pris

6 200 000,-

Fellesutgifter

3 604,-

Omkostninger

21 899,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Undelstadveien 72 - Undelstad Park 102 Soverom: 2 P-rom: 87 Etasje: 1 Totalpris: 6 200 000,-
Undelstadveien 72 - Undelstad Park 102

Undelstadveien 72

Undelstadveien 72 - Undelstad Park 102

Undelstad Park - Leilighet 102

Pris

6 200 000,-

Fellesutgifter

3 604,-

Omkostninger

21 899,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Undelstadveien 72 - Undelstad Park 202 Soverom: 2 P-rom: 87 Etasje: 2 Totalpris: 6 800 000,-
Undelstadveien 72 - Undelstad Park 202

Undelstadveien 72

Undelstadveien 72 - Undelstad Park 202

Undelstad Park - Leilighet 202

Pris

6 800 000,-

Fellesutgifter

3 605,-

Omkostninger

21 899,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Undelstadveien 72 - Undelstad Park 301 Soverom: 2 P-rom: 68 Etasje: 3 Totalpris: 6 000 000,-
Undelstadveien 72 - Undelstad Park 301

Undelstadveien 72

Undelstadveien 72 - Undelstad Park 301

Undelstad Park - Leilighet 301

Pris

6 000 000,-

Fellesutgifter

2 931,-

Omkostninger

17 349,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Undelstadveien 72 - Undelstad Park 302 Soverom: 2 P-rom: 89 Etasje: 3 Totalpris: 7 900 000,-
Undelstadveien 72 - Undelstad Park 302

Undelstadveien 72

Undelstadveien 72 - Undelstad Park 302

Undelstad Park - Leilighet 302

Pris

7 900 000,-

Fellesutgifter

3 669,-

Omkostninger

22 349,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Undelstadveien 72 - Undelstad Park 303 Soverom: 2 P-rom: 84 Etasje: 3 Totalpris: 7 300 000,-
Undelstadveien 72 - Undelstad Park 303

Undelstadveien 72

Undelstadveien 72 - Undelstad Park 303

Undelstad Park - Leilighet 303

Pris

7 300 000,-

Fellesutgifter

3 520,-

Omkostninger

21 349,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Undelstadveien 72 - Undelstad Park 304 Soverom: 2 P-rom: 62 Etasje: 3 Totalpris: 5 400 000,-
Undelstadveien 72 - Undelstad Park 304

Undelstadveien 72

Undelstadveien 72 - Undelstad Park 304

Undelstad Park - Leilighet 304

Pris

5 400 000,-

Fellesutgifter

2 733,-

Omkostninger

15 999,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Undelstadveien 72 - Undelstad Park 201 Soverom: 3 P-rom: 108 Etasje: 2 Totalpris: 8 650 000,-
Undelstadveien 72 - Undelstad Park 201

Undelstadveien 72

Undelstadveien 72 - Undelstad Park 201

Undelstad Park - Leilighet 201

Pris

8 650 000,-

Fellesutgifter

4 469,-

Omkostninger

27 749,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Undelstadveien 72 - Undelstad Park 205 Soverom: 2 P-rom: 87 Etasje: 2 Totalpris: 6 800 000,-
Undelstadveien 72 - Undelstad Park 205

Undelstadveien 72

Undelstadveien 72 - Undelstad Park 205

Undelstad Park - Leilighet 205

Pris

6 800 000,-

Fellesutgifter

3 605,-

Omkostninger

21 899,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Undelstadveien 72 - Undelstad Park 203 Soverom: 1 P-rom: 42 Etasje: 2 Totalpris: 2 900 000,-
Undelstadveien 72 - Undelstad Park 203

Undelstadveien 72

Undelstadveien 72 - Undelstad Park 203

Undelstad Park - Leilighet 203

Pris

2 900 000,-

Fellesutgifter

2 044,-

Omkostninger

11 349,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Undelstadveien 72 - Undelstad Park 206 Soverom: 2 P-rom: 87 Etasje: 2 Totalpris: 5 900 000,-
Undelstadveien 72 - Undelstad Park 206

Undelstadveien 72

Undelstadveien 72 - Undelstad Park 206

Undelstad Park - Leilighet 206

Pris

5 900 000,-

Fellesutgifter

3 605,-

Omkostninger

21 899,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Undelstadveien 72 - Undelstad Park 204 Soverom: 2 P-rom: 54 Etasje: 2 Totalpris: 3 900 000,-
Undelstadveien 72 - Undelstad Park 204

Undelstadveien 72

Undelstadveien 72 - Undelstad Park 204

Undelstad Park - Leilighet 204

Pris

3 900 000,-

Fellesutgifter

2 470,-

Omkostninger

14 219,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Meld interesse for denne boligen


Beliggenhet
Dokumentasjon og kontakt

Kontakt oss

Meglere

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Petter Mamen-Lund

91 61 47 22 pml@eie.no

Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig

Christian Thordén Salvesen

97 05 38 38 cs@eie.no