Til alle prosjekter

Asker

Wesselkvartalet/ Bankveien 4, 1383 Asker

Tiltalende og eksklusive leiligheter og takhager. Byggingen er i gang! Få leiligheter igjen! Fastpris!

Endelig har du anledning til å få deg en moderne og eksklusiv selveierleilighet midt i Asker sentrum. Det blir store og små leiligheter med egne flotte balkonger, felles takterrasse med mulighet for kjøp av egne parseller. Her er det fint å dyrke egne grønnsaker eller bare nyte de grønne omgivelsene. Her kan du skue ut over byen og følge med på livet. Nede mellom byggene blir det flott urban hage med vannspeil og sittegrupper der det er fint å nyte kaffen og se på livet. Her blir det ... Les mer

Del på:
Adresse

Wesselkvartalet/ Bankveien 4, 1383 Asker, 1383 Asker

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Prisantydning

Fra 3 700 000,- til 6 000 000,-

Antall soverom

1

Areal

Fra 42kvm til 58kvm

Mer om prosjektet

Mer om prosjektet

Beskrivelse

Endelig har du anledning til å få deg en moderne og eksklusiv selveierleilighet midt i Asker sentrum. Det blir store og små leiligheter med egne flotte balkonger, felles takterrasse med mulighet for kjøp av egne parseller. Her er det fint å dyrke egne grønnsaker eller bare nyte de grønne omgivelsene. Her kan du skue ut over byen og følge med på livet. Nede mellom byggene blir det flott urban hage med vannspeil og sittegrupper der det er fint å nyte kaffen og se på livet. Her blir det en helt ny og frodig hage som samler kvartalet og skaper god stemning. 

Det er gjennomgående bruk av kvalitetsmaterialer med detaljer som gir et eksklusivt og tidløst uttrykk. Hele prosjektet forbindes med det eksisterende sentrum gjennom nøye planlagte siktlinjer. Smuget forlenges som handlegate under boligene og det blir åpne, luftige plasser. Dette blir det mest gjennomførte prosjektet Asker har sett. Bebyggelsen er trappet ned mot de bevaringsverdige trehusene som omkranser Apotekerhagen, samtidig som Wesselkvartalet kompletterer kvartals strukturen i området, og tydelig definerer gater og smug i tilknytning til omgivelsene. Kvartalet er utformet med tanke på best mulig solforhold for leilighetene og ute rommene, og har derfor fått en organisk formgivning og en varierende høyde.

Priser fra - til

Priser fra 3 700 000 - til 15 200 000

Fellesutgifter

Felleskostnader skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer. Basert på utkast til budsjett som er utarbeidet av utbygger i samarbeid med forretningsfører, er disse stipulert til ca. kr 30,- pr. kvm. BRA pr. mnd. Fastsettelse av første års driftsbudsjett og felleskostnader vedtas på sameiets konstituerende sameiermøte. Felleskostnadene fordeles i henhold til vedtektene.
Følgende kostnader kommer i tillegg til månedlige felleskostnader:

• Kostnad kabel-TV, bredbånd og telefoni er stipulert til ca. kr 400,- pr. mnd.
• Kostnad til varme som inkluderer oppvarmet vann faktureres etter faktisk forbruk. Forretningsfører stipulerer kostnad til ca. kr 8,- pr. kvm BRA.

Beliggenhet

Wesselkvartalet reises midt i Asker sentrum, en vakker landkommune i Akershus med rund 60.000 innbyggere. Her er det mye plass og gode muligheter for alle typer fritidsaktiviteter samtidig som hovedstaden er snaue 20 minutter unna med tog. Tettstedetet Asker er det største stedet i Asker kommune, og er administrasjonssenter. Ved den vedtatte kommunesammenslåingen med Røyken og Hurum er det vedtatt at Asker skal fortsette i denne rollen. Asker sentrum er et moderne handelssted, og har alle butikker og servicetilbud man trenger i det daglige, og et godt kommunikasjonstilbud.

Her er det hyppige avganger til både Oslo og Drammen, samtidig som Asker bussentral har en rekke avganger til andre steder i kommunen og utenfor. Asker sentrums handelstilbud kjennetegnes av et yrende liv, takket være mer enn 70 forskjellige småbutikker på gateplan som tilbyr delikatesser, frukt og grønt, blomster og kunst for å nevne noe. I tilegg har Asker sentrum et godt og velrennomert kjøpesenter. Kulturhuset ligger ved torget i enden av gågaten, og har et bibliotek som er et besøk verdt. Her er det også stor moderne kino med flere saler, og det arrangeres en rekke kulturbegivenheter og konserter.

Asker er kjent for sin vakre og varierte natur, viktige næringsområder og for å være et av de mest populære stedene å bo i Norge. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, frodige daler, dyrkbar mark, utfordrende fjellsider og dype skoger med mange innsjøer til fiske og bading.

Nærområdet kan by på flotte turmuligheter med kort vei opp til Semsvannet og inn i Vestmarka med turstier, bademuligheter og skiløyper. Asker har flere flotte strender og badeplasser som bl.a. Bondivann, Gjellumvannet, Holmenskjæret og Hvalstrand bad. I området finner du flere gode fiskemuligheter, alpinanlegg, skøytebaner, idrettsanlegg og flere svømmehaller. For den som er glad i å holde seg i form byr Asker på flere store og små treningssentre.

Budgivning

Leilighetene blir solgt til fastpris. Bud under prisantydning vil ikke bli vurdert.
Last ned budskjema her: https://docs.wixstatic.com/ugd/35e4b3_636fe3b0769c4941847c17c1dda41886.pdf

Takhager
Kjøp av takhage gjøres til fastpris, ønske fremmes på budskjema til leilighet. Tildeling av takhage gjøres etter anisennitet på tiden for innkommet budskjema. Tidlig bud prioroteres foran sent bud.

Leveransebeskrivelse

Den organiske utformingen og varierende høyden gir Wesselkvartalet et stort mangfold av ulike leiligheter. De fleste leilighetene er enten gjennomgående eller hjørneleiligheter som gir varierte lys- og utsynsforhold. Hovedvekten av 3- og 4-roms leilighetene har to balkonger. I tillegg er det laget hager på alle tak. Takene består av fellesarealer og man kan i tillegg kjøpe egne private takhager. Boligene har generelt en netto takhøyde på 2,65 m. Leilighetenes planløsning karaktiseres av et generøst oppholdsrom med åpen kjøkken-/stue-løsning og store glassflater mot balkonger og takterrasser. I Wesselkvartalet er det planlagt en høy kvalitet både innvendig og utvendig. I alle leilighetene tilbys derfor som standard enstavs parkett, gjennomfarget porcelenatoflis, kompositt benkeplate både på kjøkken og bad, bakplate i glass over kjøkkenbenk og gjennomgående rustfrie armaturer både på kjøkken og bad.

Vi har utviklet to interiørkonsepter for Wesselkvartalet; Fiolin og Flygel. Kjøperen kan fritt velge mellom disse to interiørkonseptene. I Fiolin har vi jobbet frem en lys, nordisk stil med sobre farger og lyse gulv. Kjennetegnet her et lyst en-stavs askegulv, hvitt kjøkken med integrerte grep, lyse fliser og duse farger. Flygel får en mer klassisk stil. Kjennetegnet her er et mattlakkert en-stavs eikegulv,
kjøkken med trestruktur, sandfargede fliser og veggfarger i mørkere fargetoner.

Nesten alle leilighetene får egne og egenartede terrasser og alle beboerne får tilgang til store, trivelig tilrettelagte felles takterrasser som blir ferdig beplantet og møblert. Det vil i tillegg selges private takhager. Her kan man nyte kveldskaffen i solrike omgivelser, midt i Asker sentrum, men samtidig godt skjermet, i helt private omgivelser. To av leilighetene har intern trapp opp til egen takhage.

GULV:
Det leveres 14mm en-stavs parkett, ferdig overflatebehandlet i alle rom utenom bad og wc. Det kan velges mellom to ulike type parkett, eik mattlakk eller ask.

HIMLING:
Det leveres gips eller betong himling som sparkles og males hvit. Overganger mellom tak og vegg fuges.

VEGGER:
Innvendige vegger leveres enten i betong eller gips med stålstendere. Alle lettvegger isoleres. Alle vegger i leiligheten vil bli sparklet og malt i NCS S 0502-Y. Ut over dette kan det fritt velges fra 8 andre ulike farger, begrenset til en farge pr. rom.

DØRER OG VINDUER:
Innvendige dører leveres som glatte malte kompaktdører. Entredør leveres i laminat, med FG-godkjent lås og kikkhull. Vridere og beslag leveres i børstet rustfritt stål. Vinduer, skyvedører, foldedører og balkongdører leveres med isolerglass og med malte karmer innvendig og aluminiums overdekning utvendig. Det forutsettes vindusvask med lift.

KJØKKEN:
Kjøkkeninnredning leveres av Sigdal. Det kan velges mellom to ulike modeller, Horisont og Amfi Eik 2.0 Lakriz. Som standard leveres det benkeplate type kompositt med integrert underlimt vask i rustfritt stål. Det leveres glassplate på vegg bak kjøkkenbenk. Integrerte hvitevarer: kombi kjøl/fryseskap, stillegående oppvaskmaskin (=45dB), ovn og koketopp fra Siemens eller tilsvarende. Avtrekkshette i stål. Blandebatteri i rustfritt stål. Det leveres LED lyslist under overskap.

BAD:
Alle baderommene leveres med flislagt gulv og vegg. Det kan velges mellom to ulike fargesammensetninger. Flis på gulv og vegg leveres som gjennomfarget porcelenatoflis med målene 30X30/30X60. Det leveres vegghengt toalett, ettgreps servantarmatur, takdusj med hånddusj og ettgreps dusjarmatur samt slukrenne i dusj. Dusjvegger i glass. Alle armaturer og beslag i rustfritt stål. Der det på plantegningen er inntegnet benkeplate leveres denne type kompositt med underlimt vask. Det er opplegg for vaskemaskin på bad som inntegnet på plantegning. Øvrige bad har frittstående
servant. Baderomsinnredning forøvrig består av underskap til servant samt speil over servant. Det leveres lys ved speil.

WC:
WC leveres med flislagt gulv. Det kan velges mellom to ulike fargesammensetninger. Flis på gulv leveres som gjennomfarget porcelenatoflis
med målene 30X30. Det leveres vegghengt toalett, ettgreps servantarmatur, servant, samt speil over servant. Alle armatur i rustfritt stål.

GARDEROBESKAP:
Garderobeskap leveres som tilvalg. Det er avsatt plass til garderobeskap som vist på salgstegning.

TAKHØYDE:
Leilighetene leveres med takhøyde på ca. 2,65 meter. Enkelte leiligheter har lavere takhøyde, og der det er angitt en lavere takhøyde på kontraktstegningene gjelder dette. Tak i entre/gang/baderom og føringsveier for ventilasjon vil få lavere høyde, min. 2,2m. Nedforinger er merket på både salgstegninger og kontraktstegninger med stiplet, skrå linje. Det tas forbehold om at ikke alle nedforinger er vist på tegning.

ELEKTRISKE INNSTALLASJONER:
Det leveres skjult elektrisk anlegg med stikkontakter og lampepunkter som dekker et normalt behov etter NEK400:2014. Brytere og stikkontakter leveres i kvalitet Elko Pluss. El. anlegget leveres forberedt for smarthusteknologi. I rom uten nedforet himling leveres lampepunkt på vegg. På bad/wc leveres det LED downlight med dimming. Ved speil på bad leveres det utenpåliggende armatur med glassavdekning. I tak i entré leveres
utenpåliggende kvadratisk armatur med glassavdekning. I bod leveres det armatur med klar avdekning. Det leveres benkebelysning under overskap på kjøkken. På balkong leveres armatur, samt stikkontakt. Sikringsskap leveres i leilighetene. Det vil fortrinnsvis plasseres i bod eller i garderobe.

OPPVARMING OG VARMTVANN:
Den leveres vannbåren gulvvarme i entre/gang, soverom, stue, kjøkken og bad, i tillegg til elektriske varmekabler på bad. Bygget vil få energi fra energibrønner i kvartalet. Det vil bli synlig fordelerskap for varmerør med plassering i bod, bad eller entré, fortrinnsvis sammen med rørsystem for tappevann.

VENTILASJON:
Boligene leveres med balansert ventilasjon. Luftbehandlingsaggregat planlegges plassert sentralt i teknisk rom på plan U3. Fremføring av ventilasjonskanaler og reguleringsspjeld kan medføre innkassinger og luker. Avtrekk fra kjøkkenhette føres i eget kanalsystem over tak.

BALKONGER/TERRASSER:
Dekke på balkong leveres som tredekke, type Kebony. Rekkverk leveres som tegl i gitterforbandt med bakenforliggende balustre i galvanisert stål.

LISTVERK:
Gulvlist leveres med synlig stift, gerikter på dører leveres malt.

TELEFON/TV/INTERNETT:
Det leveres et felles digitalt nettverk for TV, telefoni og bredbånd. Det leveres med ett IKT uttak i stue. For 3-4 roms leiligheter leveres det to IKT uttak. Ytterligere antall og plassering vil være tilvalg.

PORTTELEFON:
Det leveres porttelefonanlegg med anropspaneler ved hovedinnganger til leilighetene. Svarpanel med fargemonitor i hver leilighet og ringeknapp utenfor leilighetsdøren. Porttelefonanlegget forberedes for styring via smarttelefon.

BRANNSIKRING:
Bygget er fullsprinklet. Det leveres boligsprinkleranlegg i alle leiligheter, med synlige sprinklerhoder samt brannslange i kjøkkenskap. Det leveres sentralt brannalarmanlegg i hele bygget. Hver leilighet leveres med røykvarsler og alarmgiver.

Tilvalg:
Det vil bli sendt ut tilgvalgssliste etter at leilighetene er solgt. Det vil, i en tidsbegrenset periode, være anledning til å gjøre tilvalg. Mulige tilvalg og priskonsekvens av dette vil bli presentert av entreprenør i en tilvalgsprosess. Aktuelle tilvalg kan omfatte:

- Parkett
- Farger på malte vegger
- Kjøkkeninnredning inkl. hvitevarepakker
- Garderobe
- Baderomsinnredning
- Alternative vegg og gulvfliser
- Alternative innerdører
- Endringer av elektroinnstallasjoner, herunder ekstra stikk og ikt uttak
- Smarthusteknologi

Adgang til tilvalg er oppad begrenset til 15 % av kjøpesum i henhold til bustadoppføringslova § 9. Alle tilvalg avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør i separat avtale. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør/underleverandør mot garantier iht. Bustadoppføringslova. Endringer ut over de som fremkommer i tilvalginformasjon fra entreprenør må på fritt grunnlag vurderes av selger, entreprenør og dennes underleverandører. Konferer megler for nærmere informasjon.

Ligningsverdi

Formuesverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen er nyoppført. Utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 80% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2016).

Parkering

Det etableres et felles parkeringsanlegg i parkeringskjeller. Adkomst til parkeringsanlegget via rampe fra Torvveien. Adgang med heis fra parkeringsanlegget til fellesarealene og leilighetsetasjene. Det vil bli tilrettelagt for lading av elbil.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Regulering

Eiendommen er omfattet av reguleringsplan 119L datert 12.10 2004. Asker kommune har gitt prosjektet rammetillatelse 25.04.2017. Kopi av tillatelse kan innhentes hos Asker kommune eller hos prosjektselger. I tillegg endringsmelding fra 15/08-17. Naboeiendom mot vest (Sentrumsgården gnr. 50 bnr. 35) skal videreutvikles og påbygges. Den lave delen forventes hevet, resterende del av gården vil renoveres og få et nytt uttrykk. Eiendommen vil sannsynligvis være sammenhengende med Wesselkvartalet under bakkeplan. Naboeiendommen mot øst (Rypegården gnr. 50 bnr. 28), er regulert en etasje høyere enn den er bygget i dag. Den kan i fremtiden få en 4. etasje. Det er på salgstidspunktet ikke avklart hvorvidt reguleringsplanens
felt F1 og F 2 blir del av eierseksjonssameiets fellesarealer, overskjøtet til Asker kommune eller organisert som realsameie mellom de eiendommene som skal ha rettigheter til arealene. Apotekerhagen på naboeiendommen er regulert som friområde/park og er eid av Asker kommune.

Ferdigstillelse

Byggingen er i gang. Forventet ferdigstillelse er 3 kvartal 2020.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

3 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 3 706 300,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

10 % av kjøpesummen skal innbetales til oppgjørsmeglers klientkonto når garanti etter bustadoppføringslova § 12 foreligger. Resten av kjøpesummen og omkostninger forfallertil betaling 2 dager før overtagelse. Ansvarlig oppgjørsmegler forbeholder seg retten til å utbetale oppgjør til selger ved overlevering av boligen, dvs. når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger. Det gjøres oppmerksom på at oppgjørsmegler
kan foreta oppgjør til selger dersom tilstrekkelig garantistillelse i henhold til bustadoppføringslova § 47 er stilt. Dette gjelder også oppgjør før seksjoneringen er tinglyst. Alle innbetalinger fra kjøper må skje fra kjøpers bankkonto i norsk bank. Eventuelle avvik må meldes oppgjørsmegler
skriftlig innen tre dager før overtakelse.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer

39-17-9001

Internett

www.eie.no

Utbygger

Wesselkvartalet AS

Les mer
Boliger i prosjektet

Boliger i prosjektet

42 58
3 700 000 6 000 000
Bankveien 4, Wesselkvartalet - Leilighet 314 Soverom: 0 P-rom: 41.7 Etasje: 3 Totalpris: SOLGT
Bankveien 4, Wesselkvartalet - Leilighet 314

Wesselkvartalet/ Bankveien 4, 1383 Asker

Bankveien 4, Wesselkvartalet - Leilighet 314

Wesselkvartalet

Pris

SOLGT

Omkostninger

8 370,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Bankveien 4, Wesselkvartalet - Leilighet 412 Soverom: 2 P-rom: 58.4 Etasje: 4 Totalpris: SOLGT
Bankveien 4, Wesselkvartalet - Leilighet 412

Wesselkvartalet/ Bankveien 4, 1383 Asker

Bankveien 4, Wesselkvartalet - Leilighet 412

Wesselkvartalet

Pris

SOLGT

Omkostninger

16 870,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Meld interesse for denne boligen


Beliggenhet
Dokumentasjon og kontakt

Kontakt oss

Meglere

Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig

Christian Salvesen

97 05 38 38 cs@eie.no

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Faglig leder

Petter Mamen-Lund

91 61 47 22 pml@eie.no