Til alle prosjekter

Heggedal

Sætre terrasse 21 A og B

Asker / Heggedal - Lekkert nyboligprosjekt med fire enheter. Idyllisk beliggenhet med gode solforhold og fin utsikt.

Velkommen til Sætre terrasse 21 A og B - et nytt prosjekt med fire enheter i form av to tomannsboliger. Boligene vil ha arealer fra 70 kvm. til 120 kvm. (p-rom). Det er lagt vekt på utvikle moderne og stilrene boliger med praktiske løsninger, tilpasset mennesker i ulike faser av livet. Fra unge førstegangsetablerere til familier med både en, to og tre barn. Her er det god plass til barn, ungdom og voksne. Byggene er tegnet slik at de best mulig følger terrenget, noe som i sin tur skaper e... Les mer

Del på:
Adresse

Sætre terrasse 21 A og B, 1389 Heggedal

Boligtype

Tomannsbolig

Eierform

Selveier

Prisantydning

Fra 4 700 000,- til 6 700 000,-

Antall soverom

2 til 4

Areal

Fra 70kvm til 120kvm

Mer om prosjektet

Mer om prosjektet

Beskrivelse

Velkommen til Sætre terrasse 21 A og  B - et nytt prosjekt med fire enheter i form av to tomannsboliger. Boligene vil ha arealer fra 70 kvm. til 120 kvm. (p-rom). Det er lagt vekt på utvikle moderne og stilrene boliger med praktiske løsninger, tilpasset mennesker i ulike faser av livet. Fra unge førstegangsetablerere til familier med både en, to og tre barn. Her er det god plass til barn, ungdom og voksne. Byggene er tegnet slik at de best mulig følger terrenget, noe som i sin tur skaper en særegen nærhet til naturen og harmoni med omgivelsene. Utformingen sikrer også gode solforhold og nydelig utsikt over Gjellumvannet.

Innvendig tilbys gjennomtenkte planløsninger som gir generøse oppholdsarealer med store vindusflater og rikelig med plass til ulike innredninger. Store vindusflater, fine lys, sol- og utsiktsforhold samt gode materialvalg på overflater og innredninger. De vil få en romslig og god hovedetasje med stor stue i tilknytning til kjøkken med spisestue. Det leveres et moderne kjøkken fra Strai, modell Lyngen med integrerte hvitevarer. Boligene får fra to til fire soverom, og de største enhetene vil få to komplette bad. De minste enhetene leveres med et bad og wc-rom.

Boligene leveres med en moderne peisovn fra Peisseselskabet, sentralstøvsuger fra Villavent og balansert ventilasjon med høyeffektiv varmegjennvinning. På gulvene blir det lagt eikeparkett fra Floor Factory og veggene sparkles og males i tidsriktige fargetoner. Boligene leveres med gulvvarme på alle bad og flislagt del av hall/gang.

Flotte utearealer tilhørende hver enhet i form av markterrasse og hage med gode solforhold og flott utsikt over bl.a. Gjellumvannet. Til de største enhetene et det satt av plass til carport samt en egen biloppstillingsplass. De minste enhetene vil få hver sin biloppstillingsplass. Det medfølger utvendig sportsbod til alle enhetene. Asfaltert gårdsplass og ferdigplen.

Følelsen av å flytte inn i en splitter ny bolig er helt unik. Alt er nytt og det er minimalt behov for vedlikehold. Du trenger ikke å tenke på oppussing på mange år. Dessuten blir dokumentavgiften mye lavere for en ny bolig, ettersom denne avgiften beregnes fra tomteverdien og ikke ut fra hele kjøpesummen.

Se prosjektets hjemmeside med boligvelger her:
http://sætreterrasse.no

Hovedoppdragsnummer

39-20-9010

Eiendom

Sætre terrasse 21 A og B, 1389, Heggedal

Matrikkel

Gnr. 80 bnr. 132 i Asker kommune
Gnr. 80 bnr. 131 i Asker kommune

Eierform

Selveier

Ansvarlig megler

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Petter Mamen-Lund

Selger/Utbygger

Thilde Eiendom AS

Priser fra - til

Priser fra 4 700 000 - til 6 700 000

Arealer

Primærrom: 70 kvm - 120 kvm, Bruksareal: 78 kvm - 126 kvm

Eiendomsskatt

Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune.

Energimerke

Energimerking av boligen skal utføres av selger og vil foreligge ved overtagelse.

Beliggenhet

Sætre Terrasse har en idyllisk beliggenhet i et attraktivt og familievennlig boområde like ovenfor Heggedal sentrum og med utsikt til Gjellumvannet. Her bor man landlig til i naturskjønne omgivelser med Kjekstadmarka og Heggedal sentrum som nærmeste naboer og 10 minutter unna Asker sentrum. Området sokner til Heggedal barneskole, og Hovedgården ungdomsskole. Det er kun en liten spasertur til nærmeste bussholderplass som kjører til barneskolen. Det er flere barnehager i området, bl.a. Kistefossdammen barnehage, Vikingjordet barnehage og Heggedalsskogen barnehage.

Gangavstand til Heggedal sentrum og Heggedal stasjon med gode kommunikasjonstilbud og gratis pendlerparkering. Heggedal er et idyllisk og sentralt tettsted, kun 7 km unna Asker sentrum. I Heggedal sentrum finner man både matbutikk, cafeer, idrettsanlegg, legesenter, tannlege, frisør og bibliotek. Heggedal byr på et hyggelig og levende nærmiljø som er i sterk utvikling og et satsningsområde. Sentrumsområdene er nyetablerte og under utvikling med butikklokaler og ny innfartsvei mot Røyken og Dikemark. Midt i hjertet av Heggedal ligger Gjellumvannet med badestrand og flytebrygge med stupebrett.

Dog den naturskjønne beliggenheten er det kun en 10 minutters kjøretur til Asker sentrum som stadig er i utvikling, og som kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Nytt kulturhus med moderne kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. Glorioso restaurant for den som liker smaken av god, italiensk pizza, Egon, Bambus sushi og Big Horn Steak House er noen av de spisestedene Asker har å by på. For koselige kafeer er Overens cafe, Kaffebrenneriet og Kafe Kvist verdt et besøk. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, her er det noe for enhver smak! Om sommeren er det er frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre.

Fra Gamle Heggedalsvei er det ca. 6 minutters kjøretur til Askers "sørlandsidyll", Vollen sentrum. Her er det restaurant, konditori, kafe, gallerier, blomstergartneri, REMA 1000, interiørbutikk på hele 160 kvadratmeter, klesforretning, legekontor og helsestasjon. På Vollen Marina er det et yrende båtliv, hvor man kan nyte ett godt måltid eller ett kaldt glass med drikke på varme sommerdager. Her er det også mulighet for leie av båtplass. Vollen er fra gammelt av kjent for skipsbygging, fruktdyrking og gartneridrift. I dag er det en perle med miljøgate og få minutters gange til flere av fjordens fineste badestrender og båthavn. Matebuss mot Vollen med hurtigbåt til Aker Brygge (overfart ca. 25 min.)

Tomt

Sætre terrasse 21 A: Eiet tomt - 791m²
Sætre terrasse 21 B: Eiet tomt - 770m²

Leveransebeskrivelse

Diverse:
- Standard kjøkkeninnredning fra Strai
- Boligene leveres med stålpipe tilknyttet Curve     100 ildsted fra Peisseselskabet
- Sentralstøvsuger fra Villavent med av/på bryter
   på håndtak leveres med et uttak i hver etasje
- Det leveres balansert ventilasjon med  
   høyeffektiv varmegjennvinning til alle hus.
- Plate på mark leveres med radonduk og
   bunnledninger. Grunnmur i sprøytebetong
   som er isolert med Isodren isolasjonsplater
- Yttertak er tekket med Palema dobbelt krum
   takstein
- Innvendige dører leveres hvitmalt, type Visjon
   1. Massivdører med dempelist fra Kloppen.
- 7 cm. isolasjon i alle innvendige vegger leveres
   av Rockwool
- Vegger på alle baderom leveres med 15 mm
   rupanel og 12,5 mm membranplate
- Innvendig trapp leveres fabrikkmalt i hvit med
   eik lamell trinn, type Fjord fra Hagen
   Treindustri
- Brannslukningsutstyr iht. forskrifter. 1 stk.
   brannslukningsapparat i hver bolig. Det
   leveres også 2 røykvarslere.

Utstyrsliste:
- Oras safira servantbatterier med kjedefester i
   krom
- 60 cm badeinnredning med to skuffer i sort
- Oras safira kjøkkenbatteri med avstening i
   krom
- Sanipex fordelerskap 2x8 med ramme i hvit
- Geberit veggramme
- PRON-N veggskap i hvit
- PRON-N sete i hvit
- Sigma trykknapp i hvit
- Viwa watersafe vannstoppventil med sensorer
- Oras tappekran for vegg i krom
- Oras oramix dusjbatteri i krom
- Oras apollo dusjgarnityr i krom
- Plast gulvsluk
- FMM frostfrie utekraner
- Oso SE 200 liter bereder med ekspansjonskar
- Ruduksjonsventiler med manometer
- Tilbakeslagsventiler
- Innvendige stoppekraner
- Noha husbrannslanger

Elektrisk:
- Elektriske punkter leveres iht. NEK 400 2014
   inkl. tilpasset sikringsskap
- Boligene leveres med gulvvarme på alle bad og
   flislagt del av hall/entré
- Panelovner leveres for oppholdsrom og
   soverom
- Pr. tomannsbolig leveres det totalt 2 stk. Trio
   utelamper, 2 stk. Calot LED 8W i teknisk
   rom/bod, 4 stk. tilkobling speilarmatur og 2
   stk. benkarmatur 30W
- Det er eget sikringsskap med måler til hver
   enhet

Gulv:
- 3-stavs eikeparkett fra Floor Factory.
- Fliser (20 x 20) på alle baderom, gjestetoalett
   og teknisk rom i hovedenhet.
- Flislagt del av entré i alle enheter får 30x60
   gulvfliser (ca. 4 kvm.)

Vegger:
- Sparklet og malte gipsplater
- Fliser på vegg i bad i størrelse 30x60

Himlinger:
- Sparklet og malt gipsplater

Boligene leveres som "Lavenergibolig" med 25 cm isolasjon i yttervegger, 3-lags vinduer med super energiglass med argongass i hvit glatt utførelse. Karmer leveres ferdig hvitmalt fra fabrikk med samme farger utvendig og utvendig. Høyeffektiv balansert ventilasjon med ca. 80% varmegjennvinning.

Det leveres opplegg for bredbånd og digital telefoni. Kjøper betaler seg for tilkobling til dette og er selv ansvarlig for bestilling samt å undersøke tilgang fra forskjellige leverandører

For ytterligere informasjon, se leveransebeskrivelse med tilhørende dokumentasjon som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Leveransebeskrivelse, gjelder husserie Trend.

Formuesverdi

Formuesverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen er nyoppført. Utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 80% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2016).

Parkering

Til de store enhetene er det satt av plass til carport samt biloppstillingsplass. 
Til de minste enhetene medfølger det èn biloppstillingsplass.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter faktureres direkte til hver enkelt eier. Satser for Asker kommune i 2020 utgjør (alle beløp er inkl. mva.):
Abonnementsgebyr vann: kr. 1348
Vann per m3 forbruk: kr. 13,50
Abonnementsgebyr avløp: kr. 1525
Avløp per m3 forbruk: kr. 21,30

Renovasjonsgebyret deles opp i et grunnbeløp og et variabelt beløp. Pris grunnbeløp: 1 783 kr per år, inkludert mva. Variabelt beløp regnes ut i forhold til volum av restavfallsbeholderen din. Fra kr. 12,00 - kr. 16,90 inkludert mva.

Odel / Konsesjon

Det er ikke odel eller konsesjon på eiendommen.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Servitutter / Rettigheter

Grunneiendom: Gnr: 80 Bnr: 131:

Andel i realsameie
2019/1289590-1/200  Opprettelse av realsameie  
30.10.2019 21:00 Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr: 3025 Gnr: 80 Bnr: 133 1/3 
 
2019/1289745-1/200  Opprettelse av realsameie  
30.10.2019 21:00 Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr: 3025 Gnr: 80 Bnr: 134 1/2 

1934/900001-2/100  Erklæring/avtale  
05.01.1934 vedr. pumpeledn. tvers over jernbanelinjen fra Gjellumvannet
Overført fra: 3025-80/18
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1968/5946-1/100  Erklæring/avtale  
28.09.1968 Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. garasje
Overført fra: 3025-80/18
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1968/5946-2/100  Erklæring/avtale  
28.09.1968 D.e. plikter å tilhjemle Asker kommune grunn til Sætre terr. i.h.t. reg.plan.
Korrekt dokumentdato er 02.09.1968
Overført fra: 3025-80/18
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunneiendom: Gnr: 80 Bnr: 132:

Andel i realsameie
2019/1289590-1/200  Opprettelse av realsameie  
30.10.2019 21:00 Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr: 3025 Gnr: 80 Bnr: 133 1/3 
 
2019/1289745-1/200  Opprettelse av realsameie  
30.10.2019 21:00 Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr: 3025 Gnr: 80 Bnr: 134 1/2 
 
1934/900001-2/100  Erklæring/avtale  
05.01.1934 vedr. pumpeledn. tvers over jernbanelinjen fra Gjellumvannet
Overført fra: 3025-80/18
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1968/5946-1/100  Erklæring/avtale  
28.09.1968 Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. garasje
Overført fra: 3025-80/18
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1968/5946-2/100  Erklæring/avtale  
28.09.1968 D.e. plikter å tilhjemle Asker kommune grunn til Sætre terr. i.h.t. reg.plan.
Korrekt dokumentdato er 02.09.1968
Overført fra: 3025-80/18
Gjelder denne registerenheten med flere

Stipulert overtagelse

Antatt overtagelse er 10 måneder etter byggestart. Byggestart er under forutsetning av 50 % forhåndssalg. Ved senere byggestart endres overtagelsestidspunktet tilsvarende. Med byggestart menes fra det tidspunktet byggearbeidene faktisk igangsettes. Gravearbeider er ikke å anse som byggearbeid. Overtagelsestidspunkt er basert på et foreløpig estimat, og endelig dato vil blant annet avhenge av kommunal behandling og fremdrift i prosjekt- og byggearbeid. Byggestart vil bli varslet kjøper etter kjøp.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Fordeler ved å kjøpe nybygg

For mange er det fristende å starte med blanke ark i en helt ny bolig, og det kan være mange fordeler ved å kjøpe nybygg. En av disse er at du får god tid til salg av egen bolig og forberedelse av flytteprosessen.

Lavere omkostninger og høy trygghet:
Kjøpere av nybygg har ekstra trygghet gjennom at salget reguleres av Bustadoppføringslova, der utsteder selger garantier som varer i 5 år etter overtakelse. Vanligvis er det lavere omkostninger ved kjøp av prosjekterte boliger, da man kun betaler dokumentavgift av andel tomteverdi.

Lavere driftskostnader/fellesutgifter:
Ved kjøp av ny bolig er det gjerne mindre vedlikehold. Du sparer penger på oppussing og det er strenge krav til isolasjon og høy energieffektivitet. Boligene blir oppført etter de nyeste byggestandarder og tekniske krav både til inneklima, isolasjon og miljø.

Fast pris gir forutsigbarhet:
Ofte er prisene faste og du vet på forhånd hva boligen koster. Forutsigbarhet i kjøpsprosessen er noe mange setter stor pris på.

Annet

- Boligene er byggesøkt som enebolig med sekundærenhet og seksjoneres med egne uteområder i henhold til vedlagte situasjonskart.
- Plantegninger og 3D illustrasjoner vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.
- I vedlagte situasjonsplan er fremtidig carport kun tegnet inn for å illustrere at det er avsatt plass til dette. Carport medfølger ikke.
- Leveransebeskrivelsen som ligger vedlagt i salgsoppgaven er levert av Norhus. Det opplyses om at Norhus er et merkenavn som ikke lenger er etablert på østlandsområdet og at det nå er skiftet ut til "Skalahus".
- I leveransebeskrivelsen er det opplyst at kjøkken leveres av "Sigdal". Riktig kjøkkenleverandør er "Strai".

Nøkkelinformasjonen fra megler er en oppsummering av hovedpunktene i prosjektet.
For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til prospekt med vedlegg for prosjektet, hvilket er det avtalemessige grunnlaget for kjøp av boligen.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

4 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 4 700 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Ved kontraktsinngåelse skal 10% av kjøpesum være innbetalt til oppgjørsmeglers klientkonto. Resten av kjøpesummen og omkostninger forfaller til betaling ved overtagelse. Ansvarlig oppgjørsmegler forbeholder seg retten til å utbetale oppgjør til selger ved overlevering av boligen, dvs. når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Avbestillingsgebyr

Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling. Avbestillingsgebyr reguleres etter bustadoppføringslova §54.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Tilvalg

Adgang til tilvalg eller endringer begrenset opp til 15% av kontraktsverdien ihht. Bustadoppføringslova §9. Slike tilvalg leveres mot pristillegg. Tilvalg må bestilles ift. oppsatt produksjon, og mulighetene begrenses etter hvert som produksjonen igangsettes. Det vil bli satt opp egne tilvalgsmøter for kjøperne. Alle tilvalgsavtaler avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør/ underleverandør. Prosjektets gjennomføring og offentlige tillatelser gir begrensninger i hvilke valg av tekniske løsninger og materialer som er mulig. Dette begrenser hvilke tillegg og endringer kjøper kan forvente å få gjennomført, og innenfor hvilke tidsrom arbeider kan bestilles. Eksempler på tilvalg som ikke tillates er endring av fasade, vindusform, plassering av vann og avløp mv. Dersom selger krever tilvalgskostnadene utbetalt før hjemmelsovergang, skal det stilles §47 garanti ihht bustadoppføringslova direkte ovenfor kjøper.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse

Ved overtakelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. Selger er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før etter overtakelse. Kjøper er gjort uttrykkelig kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtakelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen før det foreligger ferdigattest og at selger kan måtte søke om midlertidig brukstillatelse/ dispensasjon om krav til ferdigattest ved overtakelse. Dersom kjøper overtar boligen på midlertidig brukstillatelse har selger krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, mot at det holdes tilbake et beløp som sikkerhet for at ferdigattesten blir gitt. Selger plikter å fremskaffe ferdigattest når utomhus ferdigstilles.

Arealangivelser

Arealer er angitt i ca. bruksareal BRA (salgbart areal BRA-S) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, sjakter og innvendige vegger, men ikke medregnet yttervegger og vegger mot andre bruksenheter. I tillegg opplyses det om ca. P-rom. Arealet for P-rom er inklusive innervegger men fratrukket areal for sjakter og boder. Selger tar forbehold om at mindre avvik kan forekomme.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere ble fra 06.03.09 underlagt bestemmelsene i Hvitvaskingsloven. Dette innebærer blant annet at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Lovgrunnlag

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

Oppdragsnummer

39-20-9010

Internett

www.eie.no

Les mer
Boliger i prosjektet

Boliger i prosjektet

70 120
4 700 000 6 700 000
Sætre terrasse 21 B Soverom: 4 P-rom: 120 Totalpris: 6 745 989,-
Sætre terrasse 21 B

Sætre terrasse 21 A og B

Sætre terrasse 21 B

Sætre terrasse 21 B

Pris

6 700 000,-

Omkostninger

45 989,-

Boligtype/Eierform

Selveier

Sætre terrasse 21 A Soverom: 2 P-rom: 70 Totalpris: 4 729 289,-
Sætre terrasse 21 A

Sætre terrasse 21 A og B

Sætre terrasse 21 A

Sætre terrasse 21 A

Pris

4 700 000,-

Omkostninger

29 289,-

Boligtype/Eierform

Selveier

Sætre terrasse 21 B Soverom: 2 P-rom: 70 Totalpris: 4 729 219,-
Sætre terrasse 21 B

Sætre terrasse 21 A og B

Sætre terrasse 21 B

Sætre terrasse 21 B

Pris

4 700 000,-

Omkostninger

29 219,-

Boligtype/Eierform

Selveier

Sætre terrasse 21 A Soverom: 4 P-rom: 120 Totalpris: 6 745 919,-
Sætre terrasse 21 A

Sætre terrasse 21 A og B

Sætre terrasse 21 A

Sætre terrasse 21 A

Pris

6 700 000,-

Omkostninger

45 919,-

Boligtype/Eierform

Selveier

Meld interesse for denne boligen


Beliggenhet
Dokumentasjon og kontakt

Kontakt oss


Meglere

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Petter Mamen-Lund

91 61 47 22 pml@eie.no