Til alle prosjekter

Slependen

Ekkoveien 22 G

9 boliger under oppføring på Slependen - 4 solgt - stille blindvei - høy standard - ferdigstillelse fom. Q4 2020

7 eneboliger samt 1 tomannsbolig under oppføring - forventes ferdigstilt Q4 2020 - Q1 2021. Unik arkitektur der husenes utforming er tilpasset tomtene på en svært god måte. Boligene har gjennomtenkte planløsninger, svært gode lysforhold og god kontakt mellom ute og inne. Boligene holder høy standard med bl.a. en stavs parkett, romslig kjøkkeninnredning fra HTH og fliser på bad. Som standard kan kjøper velge mellom tre forskjellige fargepaletter for farge på innvendige vegger. ... Les mer

Del på:
Adresse

Ekkoveien 22 G, 1341 Slependen

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Prisantydning

Fra 10 900 000,- til 12 800 000,-

Antall soverom

4 til 4

Areal

Fra 185kvm til 218kvm

Mer om prosjektet

Mer om prosjektet

Beskrivelse

7 eneboliger samt 1 tomannsbolig under oppføring - forventes ferdigstilt Q4 2020 - Q1 2021.

Unik arkitektur der husenes utforming er tilpasset tomtene på en svært god måte. Boligene har gjennomtenkte planløsninger, svært gode lysforhold og god kontakt mellom ute og inne.

Boligene holder høy standard med bl.a. en stavs parkett, romslig kjøkkeninnredning fra HTH og fliser på bad. Som standard kan kjøper velge mellom tre forskjellige fargepaletter for farge på innvendige vegger. Videre kan man velge mellom to flisekonsepter og to farger på kjøkkeninnredning.

Boligene oppføres med spennende arkitektur, gjennomtenkte løsninger og gode kvaliteter

Husene er tegnet av Wood arkitektur+design, www.wood.no og oppføres etter TEK-17. Entreprenør er Oslo Entreprenørbedrift AS, www.oseb.no.

Kort om boligene

- Rolige og svært barnevennlige omgivelser
- Gjennomtenkte planløsninger
- Alle boligene har 4 soverom på samme plan
- Flere stuer
- God innvendig takhøyde
- 6 av boligene har praktikantdel
- Kjøkken fra HTH og hvitevarer fra Miele
- En stavs parkett
- Peisovn i alle boliger

Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjonen fra megler er en oppsummering av hovedpunktene i prosjektet.

For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til kjøpekontrakt med vedlegg for prosjektet, hvilket er det avtalemessige grunnlaget for kjøp av leilighet.

Selger har godkjent salgsoppgaven.

Hovedoppdragsnummer

36-19-9000

Eiendom

Ekkoveien 22 G, 1341, Slependen

Eierform

Selveier

Ansvarlig megler

Navn: Edvard Chapsang
Tittel: Daglig leder /  Eiendomsmegler / Partner
Firmanavn: Sandvika Eiendomsmegling AS
Adresse: Kinoveien 9A, 1337 Sandvika
Org nr: 997288998

Selger/Utbygger

Ekkodalen AS/ Oslo Entreprenørbedrift AS

Priser fra - til

Priser fra 10 900 000 - til 12 800 000

Arealer

Primærrom: 185 kvm - 218 kvm, Bruksareal: 193 kvm - 232 kvm

Kommunale avgifter

Kom. avgifter tilkommer. Kommunale gebyrer for vann og avløp, renovasjon og feiing skal betales to ganger i året. Henvend deg til Bærum kommune for nærmere informasjon, samt utregning av disse.

Beliggenhet

Boligene vil ligge fint til i et trafikkstille og barnevennlig boligområde på Slependen. Veletablert boligområde egner seg godt for barnefamilier hvor de som kan ferdes trygt i hage og rolige veier med kort avstand til skole og barnehage.

Nærmeste barnehager er Tanum barnehage og Ås barnehage avd. Vågebytoppen som ligger i gåavstand fra boligene. Legekontor og matbutikk (Kiwi) i nærheten. Bussholdeplass ca. 3 min unna. Ca. 10 min gange til Slependen togstasjon. Det er ca. 5. min gange til bussholdeplass i Tanumveien. Alternativet er Sandvika som er hovedknutepunkt til tog og buss i området. Kort kjøretur unna ligger Gjettum T- banestasjon som tar deg til Nationaltheateret på ca. 25. min.

Combihallen og Jardar Idrettslag ved Bjørnegård ungdomsskole har aktiviteter til barn i alle aldre. Kort kjøretur unna til idylliske Tanumskogen og Tanumåsen med mange hyggelige turstier og flotte utsiktspunkter. Det er også umiddelbar nærhet til Vestmarka med flotte turmuligheter sommer som vinter. Er du glad i skog og mark og ønsker å ha enkel tilgang til noe av det beste marka kan by på, er dette stedet for deg. Fine tur og joggerunder i området. Fra eiendommen er det kort vei til Vestmarka med preparerte lysløyper på vinterstid og Kadettangen og Kalvøya med badestrender om sommeren. Kalvøya og Kadettangen ligger en kort sykkeltur unna.

Matbutikker i nærheten finnes bl.a. Kiwi (ca. 700 meter unna boligen). En kort kjøretur unna finnes Coop Ekstra, Rema 1000 og IKEA Slependen. Videre er det kort vei til Sandvika sentrum med et rikt utvalg av butikker (bl.a. Sandvika storsenter), mange hyggelige kafeer og restauranter, kino, kulturhus og teater.

Her bor du og dine i trygge og idylliske omgivelser med alt i umiddelbar nærhet.

Tomt

Eiet tomt, m²
Estimerte tomtestørrelser:
Bolig 1- 614 kvm
Bolig 2- 582 kvm
Bolig 3- 494 kvm
Bolig 4- 501 kvm
Bolig 5- 616 kvm
Bolig 6- 479 kvm
Bolig 7- 400 kvm
Bolig 8- 589 kvm
Bolig 9- 530 kvm

Skole/barnehage

Tanum barneskole
Bjørnegård ungdomsskole
Flere barnehager i nærområdet

Offentlig kommunikasjon

Tog fra Slependen togstasjon i få minutters gangavstand fra eiendommen (ca. 5-8 min å gå).
Bussholdeplass fra Slependveien i ca. 5 minutters gangavstand fra eiendommen.

Fritidstilbud

Vestmarka - lysløyper m.v.
Kort avstand til fantastiske turmuligheter i Vestmarka i området Sollihøgda, Krokskogen og ut til Lier. Her kan du sykle i terrenget, bade i skogsvann som Sandungen eller Semsvann, gå turorientering eller ta en skitur til hytter Gupu, Furuholmen eller Mikkelsbånn der det er servering.

Vestmarksetra forbinder lysløypene Jordbru Kattås, Skui og Vestmarksetra og gir stort løypenett på kveldstid. Dit kan man gå på ski nesten noen hundremeter fra stuedøra over Tanumjordene ved Tanum kirke.

Tanumskogen
Det er gangavstand til Tanumskogen. Der arrangerer vellet kulturdag og barnas dag hvert år. Tanumplatået og den tilliggende skogen er i flere planer fremhevet som et av de vakreste og mest verdifulle landskapene i Akershus. Les evt. mer på www.tanumvel.org

Ringi gård
I området er også Øvre Ringi Gård der det er eplepresseri for egne medbrakte epler, slik at du kan få laget din egen økologiske eplejuice. Der kan du også kjøpe Ringis egen prisbelønnede eplemost samt hyllebærsaft, eplegløgg mv. Hver høst er det selvplukking av mais fra åkeren.

Kadettangen/Kalvøya/Holmenskjæret - strand og bademuligheter
Kort vei til sandstranden på Kadettangen med sandvolleyballbaner. Derfra er det gangbroa over til Kalvøya med badestrender herunder naturistområde, turstier, lekestativ og fotballbaner. I motsatt retning ligger Holmenskjæret der stranden har badeflåte med stupebrett, kiosk og minigolf. Forsetter du utover Kyststien kommer du til Hvalstrand og Vollen.

Kirkerudbakken m.v. - alpint og snowboard
Kort vei til Kirkerudbakken alpintanlegg. Alternativt er Kolsåsbakken noe lenger unna.

Idrettslag
Boligen sokner til idrettslaget Jardar. Et aktivt idrettslag med et stort miljø. Klubben bedriver fotball, håndball, sykling, langrenn hopp i alle aldersgrupper samt idrettsskole. Idrettslaget har et eget klubbhus og disponerer en egen kunstgressbane, gressbane samt en kombihall. Hoppbakken, Jardarkollen ligger i forlengelsen av utearealene på Hiltonåsen. Og idrettsanlegget rett ved Bjørnegård skole i ca. 10-12 min gangavstand. Til Elixia Billingstad er det ca. 10 min å gå.

LEVERANSEBESKRIVELSE
Leveransebeskrivelse for boligen er medtatt i salgsoppgaven under dokumentasjon.

ØVRIGE OPPLYSNINGER

PROSJEKTETS ORGANISASJON
Byggherre er Ekkodalen AS. Strømsveien 200, 0668 Oslo. Org.nr. 912 108 309.
Entreprenør er Oslo Entreprenørbedrift AS, Strømsveien 200, 0668 Oslo. Org.nr. 913 155 637.

SALGSBETINGELSER/OVERTAGELSE
Forventet overtagelse er fra fjerde kvartal 2020 til første kvartal 2021.

Overtagelsestidspunkt er basert på et foreløpig estimat, og endelig dato vil blant annet avhenge av kommunal behandling og fremdrift i prosjekt- og byggearbeid. Ved frafall av Selgers forbehold vil siste frist for overtagelse bli meddelt skriftlig. Endelig overtagelse meddeles skriftlig ca. 10 uker før overtagelse. Denne dato gjelder da som partenes avtalte overtagelsesdato. Denne bestemmelse medfører ingen innskrenkning i Kjøpers rettigheter iht. Bustadsoppføringslova § 10 annet og tredje ledd. Selger kan kreve at overtagelse skjer inntil 4 - fire - måneder tidligere enn måneden Selger meddelte som siste frist (iht. dette avsnittets første to setninger).

Boligene leveres i byggerengjort stand.

MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE/FERDIGATTEST
Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse av boligene. Det er Selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest på boligene. Kjøper er gjort kjent med at ferdigattest ofte foreligger lang tid etter overtagelsen. Blant annet som følge av årstid for opparbeidelse av utomhusareal. Dette skal likevel ikke være til hinder for overtagelse og Selgers oppgjør jfr. Bustadoppføringslova.


KJØPSOMKOSTNINGER
Dokumentavgift til Staten: 2,5 % av andel tomteverdi, ca. kr 75 000,-. Gebyr for tinglysing av skjøte, f.t. kr 525,-. Tinglysingsgebyr og attestgebyr for pantobligasjon i forbindelse med etablering av eventuelle lån Kjøper skal tinglyse på eiendommen, f.t. ca. kr 700,- per obligasjon inkl. attest. Det tas forbehold om endringer av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til hjemmelsovergang finner sted. Videre tas det forbehold om at Statens Kartverk godkjenner grunnlaget for beregning av dokumentavgift.

BETALINGSPLAN
Det forutsettes at delinnbetaling (forskudd) på 10 % av kjøpesummen innbetales ved kontraktsinngåelse til meglers klientkonto for prosjektet, samt at skriftlig dokumentasjon på finansiering skal fremlegges av Kjøper. Beløpet er en sikkerhetsstillelse fra Kjøper overfor Selger for gjennomføring av oppgjøret og for dekking av ethvert eventuelt tap (forsinkelsesrenter og/eller erstatning) Selger måtte lide dersom Kjøper ikke oppfyller denne avtalen korrekt.

GARANTIER
Boligene selges i henhold til Lov om Bustadoppføring, og Selger plikter å stille bankgaranti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering av boligen til Kjøper. Dette iflg. Bustadoppføringslova § 12. Garantien skal stilles senest 10 dager etter at alle Selgers forbehold er løftet.

Overføring av Kjøpers delinnbetaling fra megler er avhengig av at Selger har stilt garanti i henholdt til Bustadoppføringslova § 47. Kostnader ved eventuelle påkrevde endringer knyttet til videresalg eller transport av kjøpekontrakt bekostes ikke av Selger.

AREALANGIVELSER
Arealene oppgitt i prospektet er angitt i bruksareal (BRA) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, sjakter og vegger, men ikke medregnet yttervegg eller carport. I tillegg opplyses P-rom som er boligens BRA fratrukket innvendige boder og veggene til disse. Arealer i prospektets arealangivelser er avrundet til nærmeste halve kvadratmeter.

LIGNINGSVERDI
Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en "primærbolig" eller "sekundærbolig". Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

FORSIKRING
Bygg og eiendom vil være forsikret av Selger frem til overtagelse. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

REGULERINGSFORHOLD
Tomtene er regulert til bolig se vedlagte reguleringskart med bestemmelser som er en del av salgsoppgaven. Eiendommen er ikke konsesjonspliktig. Rammetillatelse for prosjektet foreligger og kan oversendes fra megler på forespørsel. Tilstøtende eiendommer er regulert til boligformål. Adkomstveien er regulert til offentlig vei og skal overtas av kommunen ved ferdigstillelse. Mellom hus 2 og 3 er det regulert et offentlig friområde - løkke. Dette arealet er på ca. 360 kvm. og skal overtas av Bærum kommune. Boligene som skal oppføres vil få anledning til å opparbeide samt vedlikeholde dette arealet i fellesskap. I tillegg til de 9 boligene som nå selges er det 2 ubebygde tomter som er eiet av naboer og som må forventes utbygget i fremtiden.

SERVITUTTER/HEFTELSER
Eiendommen overtas fri for økonomiske heftelser. Kjøper må akseptere at det på eiendommen tinglyses ytterligere servitutter/erklæringer som er nødvendig for å gjennomføre prosjektet, pålagt av offentlige myndigheter, eller nødvendige bestemmelser knyttet til naboforhold. Eiendommene overdras med de rettigheter og forpliktelser grunnboken viser. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for tinglysinger av øvrige nødvendige erklæringer/avtaler o.l. Eiendommen er på nåværende tidspunkt påheftet urådighetserklæring og pantelån til sikkerhet for selgers erverv av eiendommen. Disse heftelser vil slettes ved overtagelsen. For tomannsboligen vil det bli tinglyst lovpålagt panterett iht. lov om eierseksjoner § 31. Sameiets panterett sikrer innenfor pålydende den enkelte sameiers oppfyllelse av felles forpliktelser.

ADGANG TIL UTLEIE
Kjøper får full råderett over egen bolig og kan fritt leie ut hele eller deler av denne.

PRISER
Salgsprisene er faste og kan ikke justeres etter kontraktsinngåelse. Selger står fritt til når som helst, og uten forutgående varsel, å regulere prisene på eventuelle usolgte boliger.

MEGLER
Eie Eiendomsmegling AS org.nr. 997288998 gjennomfører salget av boligene.

OVERSKJØTING OG OPPGJØR
Det forutsettes at skjøtet tinglyses i Kjøpers navn i henhold til kjøpekontrakten. Ved eventuell endring i eierskap/navneendring fra Kjøpers side etter budaksept vil det påløpe et administrasjonsgebyr på kr 25 000,- inkl. mva. Eventuell endring krever Selgers samtykke. Selger forbeholder seg retten til på fritt grunnlag å godta eller avslå transport av kjøpekontrakter. Oppgjør etter salg vil skje gjennom megler eller meglers underleverandør.

FORBEHOLD
Det tas generelt forbehold om myndighetenes saksbehandlingstid og eventuell justering i fremdriftsplanen for overtagelse/innflytting, hjemmelsoverføring med videre som følge av dette.

Selger tar forbehold om uforutsette forhold som hindrer at prosjektet blir gjennomført. Dersom forbehold gjøres gjeldende av Selgeren har Selgeren rett til å annullere kontrakten. Utover dette har Selger intet ansvar overfor Kjøperen. For øvrig gjelder Bustadoppføringslova som er laget for å spesielt ivareta forbruker i kjøp av nye boliger som oppføres av profesjonelle.

Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid leveransebeskrivelsen som er retningsgivende. Dersom det er avvik mellom prospekt/annonse og leveransebeskrivelsen, er det den endelige leveransebeskrivelse i kontrakten som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset av denne.

Den offentlige veien er ikke fradelt tomtene, og tomtene er derfor ikke endelig oppmålt. Dette vil gjøres før overlevering. Det tas derfor forbehold om at endelige tomtearealer kan avvike noe fra hva som er oppgitt.

Kjøper kan avbestille boligen inntil overtagelse har funnet sted. Ved avbestilling kommer reglene i Bustadoppføringlovas kapittel IV til anvendelse. Kjøper skal ikke ha avbestillingsrett basert på en avbestillingssum. Dersom Kjøper ønsker å trekke seg, skal det gå etter prinsippene for dekningssalg slik at Kjøper har risiko for tap.

Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at Selger har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, mindre endring av boligens areal eller lignende.

Selger forbeholder seg retten til å akseptere eller forkaste ethvert kjøpstilbud på fritt grunnlag, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper. Salg av kontraktsposisjon er kun tillatt etter godkjenning fra Selger. Selger kan uten nærmere begrunnelse nekte slik godkjenning. Ervervet vil etter slik godkjenning kunne tinglyses direkte til tredjemann, men Selger vil i forhold til oppgjør og kontraktsvilkår for øvrig kun forholde seg til Kjøper. Det vises for øvrig til Lov om Eierseksjoner § 22-3.

Eventuelle bud forutsettes inngitt på Selgers standard kjøpekontrakt som vil bli benyttet ved salg. Selgers kontraktsdokument vedlagt prospekt forutsettes gjennomgått før bud inngis. Selger tar forbehold om justering av kontrakten som følge av offentlige krav m.m. Videre har Selger anledning rett til å avvise bud fra interessenter som måtte motsette seg eller kreve endringer i standard kjøpekontrakt.

Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere.

Det tas forbehold om trykkfeil i leveransebeskrivelse og salgsoppgave.

Eiendomsmegler er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i dokumenter som er av betydning for handelen, slik som byggebeskrivelse/leveransebeskrivelse, situasjonskart, byggetegninger, reguleringskart med tilhørende bestemmelser, grunnboksutskrift, servitutter, utkast til vedtekter.

Alle bilder benyttet er illustrasjonsfoto ment for å vise den arkitektoniske fremstillingen av boligene. Bebyggelse, utomhusplan samt bilder av tomten og omgivelsene vil kunne avvike noe fra de faktiske forhold.

TILVALG OG ENDRINGER
Det vil bli gitt et tidsbegrenset tilvalgstilbud, som for eksempel, trapp, kjøkken, baderomsinnredning, farger innvendig, elektrisk utstyr etc. Adgang til tilvalg er begrenset til 15 % av kjøpesum i henhold til Bustadoppføringslova § 9. Alle tilvalg avtalefestes direkte mellom Kjøper og Entreprenør i separat avtale. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra Entreprenør/underleverandør. Betaling for endrings- eller tilleggsarbeider faktureres særskilt av utførende entreprenør når vedkommende endrings- eller tilleggsarbeider er utført, forutsatt at tilfredsstillende garanti for tilleggsarbeid er stilt, jfr. Bustadoppføringslova § 47. Garanti for endrings- og tilleggsarbeider etter § 47 stilles av utførende entreprenør, og er Selger uvedkommende. Endringer utover over ovennevnte må på fritt grunnlag vurderes av Selger og dennes underleverandører. Det kan ikke påregnes at andre endringer kan foretas og de kan uansett ikke utføres om de er i strid med rammetillatelse eller vil kunne medføre forsinkelse i prosjektets fremdrift. Typiske endringer som ikke tillates er endring av fasade og vindusform eller plassering av vann og avløp.

Inngås kjøpsavtale etter igangsetting av prosjektet, må kjøper være kjent med og akseptere at frister for tilvalg og endringer kan være utgått.

LOVANVENDELSE
Boligene selges etter bestemmelsene i Bustadsoppføringslova (lov av 13. juni 1997 nr. 43). Loven sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten, jfr. § 3. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse når kjøper er profesjonell/investor, eller etter at boligene er ferdigstilt. Boligene vil da selges etter bestemmelsen i Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger står likevel fritt til å selge eter Bustadoppføringslova. For øvrig gjelder Lom om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette. Kjøper aksepterer vedlagte kjøpekontrakt som standard ved inngivelse av kjøpstilbud.


ANNET
Salgsoppgaven for hovedprosjektet er nedlastbar på nettet. I tillegg til denne er det utarbeidet vedleggsdokument til hver enkel bolig i prosjektet. Vedlegget inneholder de nødvendige dokumenter som må gjennomgås av interessenter før budgivning. Digital salgsoppgave for prosjektet samt vedleggene er nedlastbare på eiendommens hjemmeside. Henvend deg til megler ved eventuelle spørsmål.

7 eneboliger samt 1 tomannsbolig under oppføring - forventes ferdigstilt Q4 2020 - Q1 2021.

Overtagelsestidspunkt er basert på et foreløpig estimat, og endelig dato vil blant annet avhenge av kommunal behandling og fremdrift i prosjekt- og byggearbeid. Ved frafall av Selgers forbehold vil siste frist for overtagelse bli meddelt skriftlig. Endelig overtagelse meddeles skriftlig ca. 10 uker før overtagelse. Denne dato gjelder da som partenes avtalte overtagelsesdato. Denne bestemmelse medfører ingen innskrenkning i Kjøpers rettigheter iht. Bustadsoppføringslova § 10 annet og tredje ledd. Selger kan kreve at overtagelse skjer inntil 4 - fire - måneder tidligere enn måneden Selger meddelte som siste frist (iht. dette avsnittets første to setninger).

Det vil innen rimelig tid før ferdigstillelse sendes ut informasjon om eksakt dato for overlevering. Det vil også innkalles til forhåndsbefaring.

Boligene leveres i byggerengjort stand.

Salgsprisene er faste og kan ikke justeres etter kontraktsinngåelse. Selger står fritt til når som helst, og uten forutgående varsel, å regulere prisene på eventuelle usolgte boliger.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.3 391)
Markedspakke 1 (Kr.19 500)
Tilretteleggingshonorar (Kr.9 900)
Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 12 800 000,-) (Kr.102 400)
Oppgjørshonorar (Kr.6 900)
Totalt kr. (Kr.142 091)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer

36-19-9000

Internett

www.eie.no

Les mer
Boliger i prosjektet

Boliger i prosjektet

185 218
10 900 000 12 800 000
Ekkoveien 22 B 1 Soverom: 4 P-rom: 218 Totalpris: 12 876 249,-
Ekkoveien 22 B 1

Ekkoveien 22 G

Ekkoveien 22 B 1

HUS 1

Pris

12 800 000,-

Omkostninger

76 249,-

Boligtype/Eierform

Selveier

Ekkoveien 22 B 4 Soverom: 4 P-rom: 185 Totalpris: 11 576 249,-
Ekkoveien 22  B 4

Ekkoveien 22 G

Ekkoveien 22 B 4

HUS 4

Pris

11 500 000,-

Omkostninger

76 249,-

Boligtype/Eierform

Selveier

Ekkoveien 22 B 6 Soverom: 4 P-rom: 185 Totalpris: 10 976 249,-
Ekkoveien 22  B 6

Ekkoveien 22 G

Ekkoveien 22 B 6

HUS 7

Pris

10 900 000,-

Omkostninger

76 249,-

Boligtype/Eierform

Selveier

Ekkoveien 22 B 5 Soverom: 4 P-rom: 185 Totalpris: 11 776 249,-
Ekkoveien 22  B 5

Ekkoveien 22 G

Ekkoveien 22 B 5

HUS 5

Pris

11 700 000,-

Omkostninger

76 249,-

Boligtype/Eierform

Selveier

Meld interesse for denne boligen


Beliggenhet
Dokumentasjon og kontakt

Meglere

Eiendomsmeglerfullmektig

Marketa Nopova

97 89 32 08 mn@eie.no

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner

Edvard Chapsang

98 65 19 00 ech@eie.no