Til alle prosjekter

Skui

Tunheimbakken Prosjekt

Prosjektert, vertikaldelt tomannsbolig fra Lierhus i naturnære omgivelser - Et område i vekst.

I en stille blindvei på Skui skal det bygges en hyggelig tomannsbolig i barnevennlige, grønne omgivelser. Boligen oppføres med spennende arkitektur, gjennomtenkte løsninger og flere gode kvaliteter. Boligen er plassert med tanke på å frigjøre mest mulig solrike utearealer med god kontakt mellom ute og inne. God takhøyde i alle boligene vil gi en luftig romfølelse. Beliggenheten er landlig, men sentral, med forretningssenter, buss, skole, barnehage, marka og idrettsanlegg i kort ga... Les mer

Del på:
Adresse

Tunheimbakken Prosjekt, 1340 Skui

Boligtype

Tomannsbolig

Eierform

Eierseksjon

Prisantydning

Fra 7 500 000,- til 7 500 000,-

Antall soverom

4

Areal

0 kvm

Mer om prosjektet

Mer om prosjektet

Beskrivelse

I en stille blindvei på Skui skal det bygges en hyggelig tomannsbolig i barnevennlige, grønne omgivelser. Boligen oppføres med spennende arkitektur, gjennomtenkte løsninger og flere gode kvaliteter.

Boligen er plassert med tanke på å frigjøre mest mulig solrike utearealer med god kontakt mellom ute og inne. God takhøyde i alle boligene vil gi en luftig romfølelse.
Beliggenheten er landlig, men sentral, med forretningssenter, buss, skole, barnehage, marka og idrettsanlegg i kort gangavstand. Massiv utbygging rundt Vøyenenga i senere år og fremover i tid, gjør at det satses på kollektivtransport og utvikling av alle fasiliteter for beboerne i området. Østvendt skrånende terreng med pent utsyn over området, men noe begrenset kveldssol.

Kort om boligene:
- Rolige og svært barnevennlige omgivelser
- Gjennomtenkte planløsninger
- 3/4 soverom
- 3 baderom
- Hovedsoverom med eget bad privat
- Flere stuer
- God innvendig takhøyde
- Kjøkken fra Mobelpa
- Parkett
- Balansert ventilasjon
- Peis

Nøkkelinformasjon

Eie Eiendomsmegling presenterer en mulighet i Tunheimbakken i nærheten av populære Vøyenenga - Tyrifjorden fra Lierhus har spennende detaljer, som f.eks. «sittevindu» på kjøkkenet. Her får du hele 4 soverom, 2 stuer, 2 bad og separat wc samt vaskerom i begge enheter.
Boligen er stor, åpen og moderne med flere muligheter. I hovedetasjen har man lagt vekt på åpenhet. Etasjehøyden på 2,6 meter og store vindusflater gir en lys, luftig og åpen løsning. Sittegruppe på hver side av kjøkkenet gir rom for både ro og samvær. Kjøkkenets utkragede vindu gir en god utsiktsmulighet - både innover og ut av boligen. Løsningen gir godt utsyn og masse lys, men reduserer samtidig innsynet. Etasjen har et stort hovedsoverom med gode garderobemuligheter og eget bad, vindfang, gjestetoalett, sportsbod og en lys overbygd balkong. Overlys fra tak-kuppel over trappen gir dagslys midt i huset og helt ned til gangen i underetasjen.

Nede er det ytterligere 3 soverom og en stor TV-/kjellerstue med overbygd utgang til hagen. I tillegg er det ekstra bad, vaskerom og bod og i denne etasjen.

For fullstendig informasjon, betalingsplaner og dokumentasjon vises det til kjøpekontrakt med vedlegg for prosjektet, hvilket er det avtalemessige grunnlaget for kjøp av bolig.

Hovedoppdragsnummer

13-19-9000

Eiendom

Tunheimbakken Prosjekt, 1340, Skui

Matrikkel

Gnr.65 Bnr.224 i Bærum kommune

Boligtype

Tomannsboligen vil bli organsiert som ett eierseksjonsameie i forbindelse med ferdigstillelse av bygget og tildeles egne snr. Hver seksjon i sameiet utgjør en sameieandel med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon jf. eierseksjonsloven § 25 og disponerer del av fellestomt knyttet til boligen som vil fremkomme av seksjoneringen.

Sameiet er pliktig til å avholde årlige sameiermøter hvor regnskap og budsjett fremlegges. Sameiets har ansvaret for at eiendommen forvaltes etter retningslinjer og vedtekter som fastsettes på det konstituerende sameiemøte. Hver seksjon har en stemme i sameiermøtet.

Kjøper oppfordres til å sette seg inn i utkast til vedtekter, budsjett felleskostnader og eventuelt ordensregler for sameiet.
Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Eierform

Eierseksjon

Ferdigstillelse

Forutsatt salg innen 31.12.2020 - Ferdigstillelse iht. byggekontrakt med Lierhus.

Ansvarlig megler

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner Chris A. Skoug

Selger/Utbygger

Lier Hus AS

Priser fra - til

Priser fra 7 500 000 - til 7 500 000
I tillegg kommer dokumentavgift på tomteverdi samt tinglysningsgebyrer.

Arealer

Bruksareal: 172 kvm - 172 kvm, Grunnflate: 90 kvm

Fellesutgifter

Fellesutgifter vil bli beregnet når boligen er ferdig oppført.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er ikke beregnet for eiendommen enda.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert og svært barnevennlig boområde sentralt på Skui/Vøyenenga. Det er kort avstand til Skui barneskole og Vøyenenga ungdomskole som begge nylig ble modernisert.
Nærområdet har mange muligheter tilknyttet sport og fritid. Kort avstand til Vestmarkas mange skiløyper samt slalombakker i Kirkerudbakken skisenter. Flotte turmuligheter med lysløyper i umiddelbar nærhet. Få minutter å gå til bussholdeplass med avgang til Sandvika, for videre overgang til både buss til Oslo og tog i begge retninger. Det er T-bane fra Kolsås med pendlerparkering. I nærområde finner man flere  dagligvareforretninger, samt gode handle muligheter på Vøyenenga Senter, Rykkinn Nærsenter og Kolsås Sentret.

Tomt

Eiet tomt, 2467 m²
Tomten er i dag regulert til boligtomt og avsatt til boligformål i sin helhet. Den ligger i videreføringen av et eksisterende nabolag, med tinglyst veirett/adkomst som er heftet på naboeiendommen.
Søknad om rammetillatelse blir sendt inn i uke 41. Videre vil det søkes om igangsettelsestillatelse før prosjektering kan påbegynne.

Eiendommen

Prosjektert tomannsbolig fra Lierhus AS.

Skole/barnehage

Skui skole 1-7 kl. 1.3 km
Rykkinn skole avdeling Berger 1-5 kl. 2.2 km
Bryn skole 1-7 kl. 3.1 km
Glassverket skole 5-7 kl. 2.7 km
Vøyenenga skole 8-10 kl. 1.7 km
Rykkinn skole avdeling Gommerud 6-10 kl. 3.4 km
Belset skole 8-10 kl. 3.6 km
Dønski videregående skole - 3.8 km
Rosenvilde videregående skole - 4.3 km
Hornienga barnehage - 0.6 km
Ståvi barnehage - Skui 1-5 år 1 km
Rådyrhagen familiebarnehage - 1.5 km

Offentlig kommunikasjon

Oslo Gardermoen 70 km
Oslo S 20 km
Blommenholm stasjon 7.5 km
Kolsås T-banestasjon 3.6 km
Arnesenga 0.3 km

Fritidstilbud

Jutul idrettsanlegg 1.4 km
Skui idrettspark 1.5 km
Nonstop Fitness 1.6 km
FitnessRoom Rykkinn 2.5 km

Leveransebeskrivelse

Se vedlagt salgsoppgave.

Formuesverdi

Formuesverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen er nyoppført. Utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 80% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2016).

Parkering

Det opparbeides innkjørsel med parkeringsplasser til boligene samt gjesteparkeringer. Om ønskelig kan kjøper få bygget garasje eller carport i fellesskap med deleier. Dette må kjøper selv bekoste.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.
Grunndata

2013/478524-1/200  Registrering av grunn 
 12.06.2013 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr: 0219 Gnr: 65 Bnr: 222

Rettigheter på andre eiendommer
Rettigheter på 0219-65/222
Rettigheter i eiendomsrett
2013/478543-1/200  Best. om vann/kloakkledn.  
 12.06.2013 
rettighetshaver:Knr: 0219 Gnr: 65 Bnr: 224  
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Rettigheter på 0219-65/222
Rettigheter i eiendomsrett
2013/478543-2/200  Best. om adkomstrett 
 12.06.2013 
rettighetshaver:Knr: 0219 Gnr: 65 Bnr: 224  
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
 Rettigheter på 0219-65/28, 0219-65/27/0/1,2
Rettigheter i eiendomsrett

2013/478730-1/200  Best. om adkomstrett  
 12.06.2013 
rettighetshaver:Knr: 0219 Gnr: 65 Bnr: 224  
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere


Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

7 500 000,- (NB: prisen er fast) Omkostninger 7 500 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Kjøper gjøres oppmerksom på at man ikke har en totalenterprise på hele prosjektet, men at byggeprosess, grunnarbeider og oppføring av boligene er fordelt på 2 individuelle parter.

Kjøper gjøres oppmerksom på at man kjøper seg inn i en eksisterende avtale med Lierhus AS. Kjøper betaler inn 10% av kjøpesummen til meglers klientkonto ved kontraktsinngåelse.

Så fort rammetilatelsen blir innvilget, vil boligene umiddelbart blir seksjonert og søknad om IG vil bli innsendt. Så fort IG foreligger skal kjøpers bank innbetale hovedstol til meglers klienkonto NOK 4.110.000,- pr. enhet.
Summen gjenspeiler oppgjør for grunnarbeider, tomtekostnader, seksjonering og provisjonskostnader til Eie Eiendomsmegling.
Når Lierhus AS godkjenner grunnarbeidene tiltrer kjøper inn i eksisterende avtale med Lierhus AS.

Videre er det viktig å merke seg at kjøper selv forestår lånetilsagn for byggelån i egen bank.
Se vedlagte innbetalingsplan til Lierhus.
Garanti iht. §12 i Bustadsoppføringslova stilles av Lierhus AS.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer

13-19-9000

Internett

www.eie.no

Les mer
Boliger i prosjektet

Boliger i prosjektet

0 0
7 500 000 7 500 000
Tunheimbakken A Soverom: 0 P-rom: 0 Totalpris: 7 500 000,-
Tunheimbakken A

Tunheimbakken Prosjekt

Tunheimbakken A

HALVPART TOMANNSBOLIG A

Pris

7 500 000,-

Omkostninger

188 749,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Tunheimbakken B Soverom: 0 P-rom: 0 Totalpris: 7 500 000,-
Tunheimbakken B

Tunheimbakken Prosjekt

Tunheimbakken B

HALVPART TOMANNSBOLIG B

Pris

7 500 000,-

Omkostninger

188 749,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Meld interesse for denne boligen


Beliggenhet
Dokumentasjon og kontakt

Dokumentasjon

Kontakt oss

Meglere

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner

Chris A. Skoug

90 89 90 86 cas@eie.no