Til alle prosjekter

Bergen

Johan Hjorts vei 47

Sletten | 3 SOLGT - Fem rekkehus med takterrasse, fabelaktig utsikt og meget gode solforhold

Johan Hjorts vei 47 er et prosjekt bestående av fem rekkehus. Prosjektet er tegnet av arkitekt Børje Laastad. Hans kontor har de siste årene blitt nominert til den prestisjetunge Bergen kommunes arkitektur og byutformingspris. I 2016 vant han også denne prisen for sitt arbeid med Landås skole. Du kan med andre ord forvente et gjennomtenkt hus, hvor planløsningen er nøye gjennomtenkt, og hvor husenes beliggenhet i terrenget er tilpasset for mest mulig sol og utsikt. Blant annet er takt... Les mer

Del på:
Adresse

Johan Hjorts vei 47, 5081 Bergen

Boligtype

Rekkehus

Eierform

Eierseksjon

Prisantydning

Fra 6 990 000,- til 7 250 000,-

Antall soverom

3 til 3

Areal

0 kvm

Mer om prosjektet

Mer om prosjektet

Beskrivelse

Johan Hjorts vei 47 er et prosjekt bestående av fem rekkehus. Prosjektet er tegnet av arkitekt Børje Laastad. Hans kontor har de siste årene blitt nominert til den  prestisjetunge Bergen kommunes arkitektur og byutformingspris. I 2016 vant han også denne prisen for sitt arbeid med Landås skole.

Du kan med andre ord forvente et gjennomtenkt hus, hvor planløsningen er nøye gjennomtenkt, og hvor husenes beliggenhet i terrenget er tilpasset for mest mulig sol og utsikt. Blant annet er takterrassene utformet slik at det ikke er direkte innsyn mellom enhetene, det er gulv til tak-vinduer i de fleste rom og det er to stuer, for å nevne noe.

Samtlige boliger vil også få egne grøntarealer med ferdigplen. For øvrig vil utvendige gangstier og parkeringsarealer bli asfaltert. Du finner også egen sykkelparkering og barnevognsparkering under tak.

Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjonen fra megler er en oppsummering av hovedpunktene i prosjektet.

Bestill salgsoppgave for å få denne tilsendt. Her finner du alt du trenger av relevant informasjon.

Hovedoppdragsnummer

81-19-9057

Eiendom

Johan Hjorts vei 47, 5081, Bergen

Matrikkel

Gnr.160 Bnr.954 i Bergen kommune

Eierform

Eierseksjon

Ferdigstillelse

Det må selges tre boliger før byggestart. Det er deretter estimert total byggetid på 43 uker. Dette er et foreløpig estimat, og kan avvikes. Herunder vil overlevering senere enn dette tidspunkt ikke gi kjøper rett på dagmulkt eller andre misligholdsbeføyelser.

Ansvarlig megler

Daglig leder / Megler MNEF / Fagansvarlig / Jurist Kim Rene Henne

Selger/Utbygger

Bergen eiendomsfortetting AS

Hjemmelshaver

Bergen eiendomsfortetting AS

Priser fra - til

Priser fra 6 990 000 - til 7 300 000

Boligene blir solgt ved budrunde. Det blir budrunde på følgende datoer:
HUS E: torsdag 10.10 - tidligste akseptfrist kl. 12:00
HUS A: fredag 11.10 - tidligste akseptfrist kl. 12:00
HUS D: mandag 14.10 - tidligste akseptfrist kl. 12:00
HUS C: tirsdag 15.10 - tidligste akseptfrist kl. 12:00
HUS B: torsdag 16.10 - tidligste akseptfrist kl. 12:00

Arealer

Bruksareal: 128 kvm

Fellesutgifter

Det vil bli opprettet et sameie for eiendommen. Det vil bli satt en sum for felleskostnader. Disse er ikke endelig fastsatt, men anslått til ca. kr. 20,- per kvm BRA. Sameiet vil få egne vedtekter.

Kommunale avgifter

Det vil tilkomme kommunale avgifter, eiendomsskatt og renovasjon for hver enkelt bolig. Avgift er ikke fastsatt pr. dags dato da husene er prosjektert og ikke ferdigstilt. Bergen kommune vil fakturere i etterkant av ferdigstillelse av boligene.

Energimerke

Boligene vil energimerkes før overtagelse.

Beliggenhet

Boligene har en sentral beliggenhet i et veletablert boligområde på Sletten/Landås. Området er barnevennlig med kort vei til flere barnehager og skoler. Her er det et mangfold av idrettstilbud med blant annet fotball- og  sandvolleyballbaner, Bergenshallen (skøyter, ishockey, klatrehall), Fysak Allaktivitetshus, Bergen Tennisarena og Turnkassen.

Det er videre få minutters gange til Sletten senter som kan by på diverse butikker, daglivarehandel legesenter, tannlege, bibliotek og Vinmonopol m.m. Av søndagsåpne butikker har du Rema Wergeland som ligger rundt 5 minutt unna med bil. Kort vei har man også til sentrale arbeidsplasser som Haukeland og Haraldsplass sykehus samt Odontologen og Lærerhøyskolen. Jobber du på Lagunen, Sandsli eller på Kokstad, tar bybanen deg der innen kort tid.

I motsetning retning, går Bybanen til sentrum, og har stoppested et par minutters gange unna. Høyskolen i Bergen og Handelshøyskolen BI Bergen er kun noen få bybanestopp unna. Nærmeste busstopp er ikke så langt fra boligen, og bussen går herfra videre til sentrum og Åsane (linje 3). Med bil tar det ca. 10 minutter inn til Bergen sentrum.

For den aktive familie ligger boligen innen umiddelbar gangavstand til grøntarealer og flotte turområder. Vi kan blant annet nevne Ulriken, Landåsfjellet Tveitevannet og Nattlandsfjellet.

Området er med andre ord sentralt selv om det har en tilbaketrukken beliggenhet. Her kan du faktisk våkne til stillhet, kun forstyrret av fuglekvitring, men likevel komme deg til det meste du trenger i hverdagen, på relativt kort tid. Uansett om du bor alene, i par eller med en hel familie, så burde JH47 kunne innfri de fleste forventninger til beliggenhet.

Tomt

Fellestomt, 1135 m²

Leveransebeskrivelse

For komplett leveransebeskrivelse, bestill salgsoppgave.

Formuesverdi

Formuesverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen er nyoppført. Utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 80% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2016).

Parkering

For alle boliger medfølger en utvendig parkeringsplass. Lader for elbil følger med, og monteres ved biloppstillingsplass. I tillegg er det felles gjesteparkering.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Regulering

Eiendommen har matrikkel gnr. 160 bnr. 954. Eiendommen utgjør ca.1135 m2. Eiendommen er regulert til boligformål i plan 10520000. Reguleringskart med bestemmelser kan besiktiges hos megler/selger. For ytterligere informasjon om hva området er regulert til med mer, så er planstatus mottatt fra Bergen kommune, tilgjengelig for gjennomsyn på meglers kontor.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

Fra kr. 6 990 000,- til kr. 7 300 000,-. pluss omkostninger.
Omkostninger:
Dokumentavgift: 2,5 % av tomteverdi, som utgjør kr 25 000,- per enhet. Tomteverdien, som danner grunnlaget for beregning av dokumentavgiften, er totalt satt til kr. 5 000 000,-
Tinglysing av skjøte: kr 525,-
Pantattest: kr 199,-
Evt. tinglysingsgebyr: kr 525,- pr. pantedokument (v/belåning)
Totale omkostninger: kr. 26 249,- inkl. mva.

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Oppdragsnummer

81-19-9057

Internett

www.eie.no

Les mer
Boliger i prosjektet

Boliger i prosjektet

0 0
6 990 000 7 250 000
Hus B Soverom: 3 P-rom: 0 Totalpris: 6 990 000,-
Hus B

Johan Hjorts vei 47

Hus B

Hus B

Pris

6 990 000,-

Omkostninger

175 999,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Hus C Soverom: 3 P-rom: 0 Totalpris: 7 090 000,-
Hus C

Johan Hjorts vei 47

Hus C

Hus C

Pris

7 090 000,-

Omkostninger

178 499,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Hus A Soverom: 3 P-rom: 0 Totalpris: SOLGT
Hus A

Johan Hjorts vei 47

Hus A

Hus A

Pris

SOLGT

Omkostninger

26 249,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Hus D Soverom: 3 P-rom: 0 Totalpris: SOLGT
Hus D

Johan Hjorts vei 47

Hus D

Hus D

Pris

SOLGT

Omkostninger

26 249,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Meld interesse for denne boligen


Beliggenhet
Dokumentasjon og kontakt

Dokumentasjon

Kontakt oss

Meglere

Daglig leder / Megler MNEF / Fagansvarlig / Jurist

Kim Rene Henne

92 43 57 46 krh@eie.no