Til alle prosjekter

Rådal

Storheia 7

1 SOLGT - Rådal | Tomannsboliger med nydelig utsikt og meget attraktiv beliggenhet

Boligene har en perfekt beliggenhet i et svært populært boligområde. Sameiet ligger i et helt nytt boligfelt som primært er bestående av tilsvarende bebyggelse i hyggelige omgivelser. Boligene leveres med god standard, og det vil bli muligheter for å kunne gjøre endringer. Dette er en gyllen mulighet dersom du er på jakt etter en romslig leilighet med sentral beliggenhet, flott utsikt og gode kvaliteter.

Del på:
Adresse

Storheia 7, 5239 Rådal

Boligtype

Tomannsbolig

Eierform

Eierseksjon

Prisantydning

Fra 7 750 000,- til 7 950 000,-

Antall soverom

4 til 4

Areal

0 kvm

Mer om prosjektet

Mer om prosjektet

Beskrivelse

Boligene har en perfekt beliggenhet i et svært populært boligområde. Sameiet ligger i et helt nytt boligfelt som primært er bestående av tilsvarende bebyggelse i hyggelige omgivelser.

Boligene leveres med god standard, og det vil bli muligheter for å kunne gjøre endringer. Dette er en gyllen mulighet dersom du er på jakt etter en romslig leilighet med sentral beliggenhet, flott utsikt og gode kvaliteter.

Hovedoppdragsnummer

81-20-9014

Eiendom

Storheia 7, 5239, Rådal

Matrikkel

Gnr. 120 bnr. 465 i Bergen kommune

Eierform

Eierseksjon

Ferdigstillelse

2 av 4 boliger må selges før byggestart. Det er deretter estimert total byggetid på 12 måneder. Dette er et foreløpig estimat, og kan avvikes. Herunder vil overlevering senere enn dette tidspunkt ikke gi kjøper rett på dagmulkt eller andre misligholdsbeføyelser.

Ansvarlig megler

Daglig leder / Megler MNEF / Fagansvarlig / Jurist Kim Rene Henne

Selger/Utbygger

Storheia 7 Utbygning AS

Hjemmelshaver

Storheia 7 Utbygning AS

Priser fra - til

Priser fra 7 750 000 - til 7 950 000

Arealer

Bruksareal: 138 kvm - 145 kvm

Fellesutgifter

Det vil tilkomme fellesutgifter, men disse er ikke fastsatt enda. Dette vil i all hovedsak være felles forsikring, felles strøm og vedlikeholdt av vei inn til boligene og lignende.

Beliggenhet

Området kan by på lekeplasser og ballbaner i umiddelbar nærhet. I tillegg er det flere skoler og barnehager like ved. Nærområdet er velutviklet og byr på idrettsanlegg ved Fana stadion, Bergens flotteste golfbane, samt mange gode turmuligheter rundt Siljustølen, Stendafjellet og Smøråsfjellet. På varme dager er Skjoldabukta en meget populær badeplass like i nærheten med både stupebrett, gressplen og benker.

Fra boligen er det kort vei til Lagunen storsenter med alt av fasiliteter og servicetilbud. Her kan det nevnes at det er mange butikker, apotek, legekontor, vinmonopol, kino, restauranter og mer.

Det er også få minutter til Sandsli, Kokstad og Bergen lufthavn, som byr på store arbeidsplasser. Nærmeste bybanestopp som tar deg mot Sentrum og Flesland ligger like ved Lagunen.

Tomt

Tomten er felles for sameiet.

Leveransebeskrivelse

Bestill salgsoppgave for full leveransebeskrivelse.

Formuesverdi

Seksjonens ligningsverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret. Ligningsverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil ligningsverdien utgjøre 40 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal.

For ytterligere informasjon se www.skatteetaten.no.

Parkering

Det medfølger parkeringsplass i carport. Lader for elbil kan monteres mot pristillegg.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning

Området er regulert til boligformål.

Utleie

Hele eller deler av boligen kan fritt leies ut.

Fordeler ved å kjøpe nybygg

Det er mange fordeler for den som kjøper ny bolig.
For mange er det fristende å starte med blanke ark i en helt ny bolig, og det kan være mange fordeler ved å kjøpe nybygg. En av disse er at du får god tid til salg av egen bolig og forberedelse av flytteprosessen.

Lavere omkostninger og høy trygghet
Kjøpere av nybygg har ekstra trygghet gjennom at salget reguleres av Bustadoppføringslova, der utsteder selger garantier som varer i 5 år etter overtakelse. Vanligvis er det lavere omkostninger ved kjøp av prosjekterte boliger, da man kun betaler dokumentavgift av andel tomteverdi.

Lavere driftskostnader/fellesutgifter
Ved kjøp av ny bolig er det gjerne mindre vedlikehold. Du sparer penger på oppussing og det er strenge krav til isolasjon og høy energieffektivitet. Boligene blir oppført etter de nyeste byggestandarder og tekniske krav både til inneklima, isolasjon og miljø.

Fast pris gir forutsigbarhet
Ofte er prisene faste og du vet på forhånd hva boligen koster. Forutsigbarhet i kjøpsprosessen er noe mange setter stor pris på.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 x folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner § 31.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
50 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 000 000,-))

51 369,50 (Omkostninger totalt)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Oppdragsnummer

81-20-9014

Internett

www.eie.no

Les mer
Boliger i prosjektet

Boliger i prosjektet

0 0
7 750 000 7 950 000
7 Soverom: 4 P-rom: 0 Totalpris: 7 801 369,-
Storheia 7B

Storheia 7

Storheia 7B

Storheia 7A

Pris

7 750 000,-

Omkostninger

51 369,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

7 Soverom: 4 P-rom: 0 Totalpris: 7 801 369,-
Storheia 7C

Storheia 7

Storheia 7C

Storheia 7A

Pris

7 750 000,-

Omkostninger

51 369,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

7 Soverom: 4 P-rom: 0 Totalpris: 8 001 369,-
Storheia 7D

Storheia 7

Storheia 7D

Storheia 7A

Pris

7 950 000,-

Omkostninger

51 369,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Meld interesse for denne boligen


Beliggenhet
Dokumentasjon og kontakt

Dokumentasjon

Kontakt oss

Meglere

Daglig leder / Megler MNEF / Fagansvarlig / Jurist

Kim Rene Henne

92 43 57 46 krh@eie.no