Til alle prosjekter

Eidsvoll verk

Tærudvegen 118 F-K (Solbakken Panorama)

SOLBAKKEN PANORAMA - Eidsvoll Verk. Funkisboliger med flott utsikt over Hurdalsjøen. (Byggetrinn 2) KUN ÈN IGJEN!

Husene bygges iht TEK-10/2014. Konstruksjon Bygningene utføres med bærekonstruksjon i tre. Etasjeskillere er utført med trevirke. Fasadene bygges opp som isolerte stendervegger, hovedsaklig kledd med panel grunnbeiset fra fabrikk, ferdig malt panel kan bestilles mot tillegg. Terrasse og balkonger er utført i trekonstruksjon og er å anse som utvendig konstruksjon. Mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne oppstå på gulvflaten på balkong etter regnvær. Utformingen av rekkverk vil... Les mer

Del på:
Adresse

Tærudvegen 118 F-K (Solbakken Panorama), 2074 Eidsvoll verk

Boligtype

Enebolig

Eierform

Eierseksjon

Prisantydning

Fra 5 690 000,- til 6 990 000,-

Antall soverom

4 til 4

Areal

Fra 156kvm til 156kvm

Mer om prosjektet

Mer om prosjektet

Beskrivelse

Husene bygges iht TEK-10/2014.

Konstruksjon
Bygningene utføres med bærekonstruksjon i tre. Etasjeskillere er utført med trevirke. Fasadene bygges opp som isolerte stendervegger, hovedsaklig kledd med panel grunnbeiset fra fabrikk, ferdig malt panel kan bestilles mot tillegg.

Terrasse og balkonger er utført i trekonstruksjon og er å anse som utvendig konstruksjon. Mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne oppstå på gulvflaten på balkong etter regnvær. Utformingen av rekkverk vil være i glass.

Innvendige vegger består av trestendere, kledd med malte gipsplater. Farge Kalkgrå og Kalk.
Skillevegger er i trekonstruksjon kledd med gips. Farge Kalkgrå og Kalk.

Standard innvendig behandling gulv:
Alle rom leveres med 14 mm eik parkett som standard. Det leveres keramiske fliser på gulv i bad og entre.

Garasje
Garasjeport med elektrisk åpner og èn sender.
Bod i bakkant av garasje.

Inngangsforhold
Det leveres utvendig betongplatting foran inngangsdør i første etasje. Det er mulig å støpe innkjøring med varmekabler mot tillegg.
Husnummerskilt og postkasser leveres ikke. Kunde må konferere Posten før postkasser monteres.

Hall/gang
Skiferlignende fliser på gulv.
Gips på vegg og i tak malt i fargen "Kalk grå", uten listverk i taket.

Listverk/Gerikter:
Alle tak forøvrig er listefrie.  Gulvlistene leveres i malt utførelse i alle rom. Alle gerikter rundt dører, vinduer og tak leveres i ferdigbehandlet utførelse med synlige stifter.

Bad
Badene (to) leveres med fliser på gulv og vegg.
Det leveres 120 cm underskap baderomsinnredning oppe og 60 cm nede. Hvit servant iht. plantegning med ettgreps blandebatteri, samt speil. Veggmontert klosett i hvit porselen. Videre leveres det ettgreps dusjbatteri med dusjgarnityr. Dusjvegger leveres ikke, men kan leveres mot tillegg.

Vaskerom
Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel (forutsetter kondenstørketrommel).

Soverom
Eikeparkett på gulv.
Glatte veggflater som males i fargen "Kalk".
Hvitmalt glatt listverk mot gulv.

Bod
Grå fliser på gulv.
Malte glatte veggflater.
Hvitmalt glatt listverk mot gulv.

Stue og kjøkken
Eikeparkett på gulv.
Glatte veggflater malt i fargen "Kalk grå". Hvitmalt glatt listverk mot gulv.

Dører og vinduer
Hoveddør i malt utførelse fra fabrikk uten "dørkikkert". Dør leveres iht gjeldende krav hva angår lyd og brannsikkerhet.
Innerdører i type hvit glatt eller hvit speil, med hvite karmer og dørvridere i blank eller børstet utførelse. Det gjøres oppmerksom på at dører leveres med spalte eller flat underliggende terskel for ventilasjon
Vinduene leveres hvitmalt innvendig fra fabrikk.

Vegger:
Delevegger leveres som lettvegger som malte gipsplater, farge kalk/kalkgrå. Mot tilstøtende bolig utføres konstruksjonen iht gjeldende lyd- og brannkrav.

Himlinger:
Malte gipsplater, farge hvit.

Det kan forekomme innkassing av rør, ventilasjon. Vi gjør oppmerksom på at innkassinger ikke er vist på prospekttegningene.

Brannvernutstyr
Det leveres røykvarslere pr. bolig iht planløsning og størrelse. Det leveres brannslukningsutstyr iht gjeldende forskrifter.

Elektrisk leveranse
Elektrisk leveranse inneholder lampe-, bryter- og stikkontaktpunkter iht. ny NEK400-2014. Elektrisk anlegg leveres i all hovedsak som skjult anlegg. Enkelte steder, som bærende betongvegger eller brannvegg, vil åpent anlegg forekomme. Det leveres lys på bad og teknisk rom, samt i garasje. For øvrig leveres ikke belysning med mindre dette er avtalt som tilvalg. Det leveres 1. stk. utelampe på balkong med stikk. Det leveres 2 stk røranlegg for TV og radiouttak uten avtale med signalleverandør. Kjøper betaler tilknytning/oppkobling. Det leveres ikke telefonuttak. Viken legger inn fiberrør i alle boliger. Som tilvalg kan det monteres ekstra trekkerør i vegger til rom for eventuell fremtidig installasjon av punkt for TV/radio. Det gjøres oppmerksom på at selger/Telenor ikke leveres signal til fasttelefon.
Det leveres komplett ringeanlegg med ringeknapp.

Oppvarming
Varmekabler i hall/gang samt i baderom og vaskerom. Det kan leveres gasspeis, men som tillegg og dersom man kjøper tidlig i byggeprosessen. Ellers leveres det standard peisovn og stålpipe i 2. etg.

Ventilasjon
Balansert ventilasjon med lokalt aggregat plassert i bod/teknisk rom i hver bolig. Det kan forekomme mindre kondensering fra aggregat.
Avtrekk via kanaler over tak, eller i fasade.

Sanitær
Det monteres opplegg for oppvaskmaskin i kjøkkenbenk og opplegg for vaskemaskin på vaskerom.

Kjøkken- og baderomsinnredning,
Kjøkkeninnredning ihht tegninger. Boligene kan leveres med oppgradert kjøkkeninnredning som tilvalg. Det medfølger hvitevarer.  Leverandører av kjøkken er: Kvik kjøkken eller Schmidt Kjøkken. Kjøkken må avtales med leverandør, hva gjelder høyder til overskap ol. Det medfølger kjøkken til en verdi av kr. 120.000,-, inkl. MVA, frakt og montering.

Det leveres oppvaskbenk med nedfelt stålbeslag, Oras kjøkkenkran med avstengning til oppvaskmaskin eller lignende. Det er ikke anledning til å flytte på elektriske installasjoner eller avløp og vanntilførsel.

Garderobe
Garderobeskap leveres ikke fra Entreprenør. Dette kan bestilles mot tillegg.

Innredning - generelt
Alle innredninger leveres med standard høyde.

Tegninger av teknisk anlegg:
Tekniske anlegg og fremføringer til disse blir ikke inntegnet på tegninger som omfattes av kjøpekontrakt. Endelig plassering av disse bestemmes av hva som er hensiktsmessig og nødvendig. Det tas forbehold om endringer på plantegninger for fremføring av sjakter for ventilasjonsanlegg og elektriske føringer.

Tilvalgsmuligheter:
Det blir gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpasninger. Dette avtales med selger og kjøper. Det settes frister for endelig tilvalg.
Selger gjør oppmerksom på at tilvalgsprosessen gjøres med selger og oppgjør gjøres gjennom oppgjørsansvarlig ifm oppgjør for boligen. Merkostnaden vil bli fakturert ved leveransen av merkostnaden for selger.

Eiendom

Tærudvegen 118 F-K (Solbakken Panorama), 2074, Eidsvoll verk

Matrikkel

Gnr.128 bnr. 239 og  gnr. 128 bnr. 240 i Eidsvoll kommune. Tomta skal seksjoneres.

Boligtype

Enebolig i rekke

Eierform

Eierseksjon

Antall soverom

Antall soverom: 4

Tomt

Eiet tomt.  Tomta er foreløpig ikke oppmålt og skal seksjoneres.

Priser fra - til

Kr. 6 990 000,-

Totalpris inkl. omkostninger

7 016 222,- prisen er fast

Omkostninger
25 000,- (Dokumentavgift av tomteverdi kr. 1 000 000)
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)

26 222,- (Omkostninger totalt)

7 016 222,-  (Totalpris inkl. omkostninger beregnet ut fra pris kr. 6 990 000)

Fellesutgifter

Det er pr. idag ingen fordeling av felleskostnadene da dette er en eierseksjon, sameierne rår over sin seksjon, og har enrett til bruk av bruksenheten. Fellesareal er her gjesteparkering, som skal benyttes av besøkende til sameiet. Lekeplass ihht reguleringsplanen. Molokk avfallsløsninger.
Iflg vedtektene i sameiet skal styret sørge for at det føres regnskap, og de skal hvert år utarbeide et budsjett for driften. 

Driftsbudsjettet skal omfatte fellesutgifter av enhver art, så som felles strøm, tekniske anlegg, vedlikehold av fellesanlegg, forsikringer etc. Det skal avsettes midler til vedlikehold av fellesarealer/ytre vedlikehold. På budsjettet settes også opp et passende beløp til vedlikehold av eiendommen, og felles innretninger til å møte enkelte års særlig store vedlikeholdsutgifter. Styret utligner på sameierne, alle fellesutgifter vedrørende drift av eiendommen, og fordelingen skjer på grunnlag av sameiebrøken.

I henhold til Leveransebeskrivelsen der selger foreløpig har estimert fellesutgifter til kr. 500,- pr mnd.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter ikke beregnet enda.

Parkering

Det er garasje med tilhørende bod i bakkant av garasjen. Biloppstillingsplass foran garasje og egen fellesparkering, se reguleringplan.

Beliggenhet

Fantastisk flott beliggenhet i vestvendt helling med panoramautsikt vestover. Eiendommene ligger sentralt på Råholt med gangavstand til sentrum med forretninger, offentlige servicefunksjoner, kommunale tjenester, offentlig kommunikasjon og togstasjon. Med toget tar det ca. 30 minutter til Oslo og kun 5 minutter til Oslo Lufthavn Gardermoen. I umiddelbar nærhet er det flere skoler og barnehager. Det er gode turmuligheter i flott natur hele året. Råholt Bad og idrettsanlegg ligger også i gangavstand. Til butikksenteret AMFI Råholt er det 1,4 km.
Det etableres stadig nye arbeidsplasser på Øvre Romerike og gjør Råholt til et attraktivt sted å bo for både barnefamilier og godt voksne.

Bebyggelse

Bebyggelsen består av eneboliger i rekke som er inntrappet i terrenget, og mellom boligene er det garasje med bod i bakkant.

Tomt

Eiet tomt, m²

Skole/barnehage

Det er kort veg til både barnehage og barne- og ungdomsskole.
Videregående skoler både i Eidsvoll, Jessheim og Nannestad.

Offentlig kommunikasjon

Det er ca. 10 minutters gange til Eidsvoll Verk togstasjon.

Fritidstilbud

Eidsvoll kommune har et bredt spekter av tilbud til både barn og voksne, både hva gjelder idrett, kulturtilbud av forskjellige slag, og det finnes mange lag og foreninger.

Primærrom

Primærrom: 156,4 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 165,8 kvm

Boder

Det er bod både inne i boligen, og en i tilknytning til garasjen med utgang både derfra og fra hagen.

Leveransebeskrivelse

Boligen er bygget i en moderne funkisstil og har en meget god standard, som fremkommer av leveransebeskrivelsen.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning med glatte fronter, laminat benkeplate, ventilator, samt stålbelagt kum med forkrommet ettgreps blandebatteri. Det medfølger integrerte hvitevarer, ovn med induksjon platetopp, kjøl/frys samt oppvaskmaskin i leveransen.

Bad/wc
På bad og vaskerom leveres hvit baderomsinnredning med glatte fronter, helstøpt servant iht. plantegning med ettgreps blandebatteri, samt speil. Vegghengt klosett.

Vaskerom
Det leveres opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Vegger
Flislagte vegger på baderom.
Malte glatte flater.
Hvitmalt glatt listverk.

Gulv
Eikeparkett på gulvene i kjøkken, stue og soverom.
Fliser på bad, bod og entre/gang.

Himling
Glatte hvitmalte himlinger/tak.

Ligningsverdi

Ligningsverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen er nyoppført.
Ligningsverdi utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 80% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2016).

Parkering

Det er garasje med tilhørende bod i bakkant av garasjen.

Annet

Sameie/Veglag
Det vil bli dannet et sameie, og det vil også bli opprettet et felles veglag som alle forplikter seg til å være medlem av.

Forretningsfører
Det er pr. dd ikke tilknyttet forretningsfører til sameiet.

Styregodkjenning
Det kreves ikke styrets godkjenning ved eierskifte.

Parkering
Garasjen er  beliggende mellom hver eierseksjon.

Tekniske installasjoner:
Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinning med avtrekk fra baderom, bod og kjøkken. Aggregat er plassert i innvendig bod.

Fiber leveres fremført til bolig. Tilknytning og abonnement tegnes av kjøper og kommer som et tillegg.

Dyrehold
Det er ingen bestemmelser om dyrehold i sameiet.

Utleie
Eierseksjonen kan leies ut.

Vei/vann/Kloakk
Offentlig vann og kloakk. Privat stikkveg. Vegen inn til eiendommene kan bli overtatt av kommunen.

Regulering
Planområdet er avsatt til boligformål ihht gjeldende "Kommuneplan for Eidsvoll" vedtatt 25.06.2007".

Overtagelse
Overtagelse ved ferdigstillelse.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

standardtekst_lovomeierseksjoner]
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Regulering

Planområdet er avsatt til boligformål ihht gjeldende "Kommuneplan for Eidsvoll" vedtatt 25.06.2007". Se vedlegg til salgsoppgaven.

Ferdigstillelse

Forventet ferdig: 2-3 kvartal 2019.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest.  Ferdigattest blir rekvirert fra Eidsvoll kommune når boligen er ferdigstilt.

Prisantydning inkl omkostninger og evt fellesgjeld

Kr 6 516 222.

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.

Vederlaget

Markedspakke kr. 4 938
Meglerprovisjon pr. eierseksjon kr. 25 000
Oppgjørshonorar kr. 5 500
Totalt kr. 48 666

Oppdragsnummer

15-16-5001

Internett

www.eie.no

Utbygger

Borgen Eiendomsutvikling AS
v/Dag Rotevatn

Ansvarlig megler

Bjørn Carlberg

Saksbehandlere

Bjørn Carlberg
Eie Ullensaker

Mob: 40 40 76 01 / E-post: bc@eie.no

Marianne Mellby Carlberg
Eie Ullensaker
Medhjelper
Mob: 40 40 76 02 / E-post: mmc@eie.no

Ansvarlig megler

Bjørn Carlberg
Telefon: 63 98 00 64
Mobil: 40 40 76 01
E-post: bc@eie.no

Les mer
Boliger i prosjektet

Boliger i prosjektet

156 156
5 690 000 6 990 000
Solbakken 14 Soverom: 4 P-rom: 156.4 Totalpris: SOLGT
Solbakken 14

Tærudvegen 118 F-K (Solbakken Panorama)

Solbakken 14

RÅHOLT/ FUNKISBOLIGER I TÆRUDVEGEN

Pris

SOLGT

Omkostninger

26 250,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Solbakken 16 Soverom: 4 P-rom: 156.4 Totalpris: SOLGT
Solbakken 16

Tærudvegen 118 F-K (Solbakken Panorama)

Solbakken 16

RÅHOLT/ FUNKISBOLIGER I TÆRUDVEGEN

Pris

SOLGT

Omkostninger

26 250,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Solbakken 18 Soverom: 4 P-rom: 156.4 Totalpris: SOLGT
Solbakken 18

Tærudvegen 118 F-K (Solbakken Panorama)

Solbakken 18

RÅHOLT/ FUNKISBOLIGER I TÆRUDVEGEN

Pris

SOLGT

Omkostninger

26 250,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Solbakken 20 Soverom: 4 P-rom: 156.4 Totalpris: 6 990 000,-
Solbakken 20

Tærudvegen 118 F-K (Solbakken Panorama)

Solbakken 20

RÅHOLT/ FUNKISBOLIGER I TÆRUDVEGEN/SOLBAKKEN

Pris

6 990 000,-

Omkostninger

26 250,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Solbakken 22 Soverom: 4 P-rom: 156.4 Totalpris: SOLGT
Solbakken 22

Tærudvegen 118 F-K (Solbakken Panorama)

Solbakken 22

RÅHOLT/ FUNKISBOLIGER I TÆRUDVEGEN

Pris

SOLGT

Omkostninger

26 250,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Meld interesse for denne boligen


Beliggenhet
Dokumentasjon og kontakt

Kontakt oss