Til alle prosjekter

Gjerdrum

Vestvang 2 (Bygg B)

ASK SENTRUM/VESTVANG 2 - 18 NYE SELVEIERLEILIGHETER I BYGG B - BALKONG - HVITEVARER INKL.- HEIS - BYGGESTART VEDTATT

Del på:
Adresse

Vestvang 2 (Bygg B), 2022 Gjerdrum

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Prisantydning

Fra 2 290 000,- til 4 250 000,-

Antall soverom

1 til 3

Areal

Fra 41kvm til 82kvm

Mer om prosjektet

Mer om prosjektet

Priser fra - til

Priser fra 2 190 000 - til 4 490 000

Fellesutgifter

Estimert til kr. 1 870,- til 3 950,- per mnd.

I dette budsjettet er det lagt til grunn bla. varmtvann, forsikring av bygget, strøm i fellesarealer, forretningsførsel, driftskostnader, vaktmestertjenester som snømåking og plenklipping samt renhold av felllesarealer.

Velkommen til Vestvang 2 - Bygg B

Etter salgssuksessen i Bygg A åpnes nå salget i Bygg B!

Prosjektet har en flott beliggenhet ut mot åpent landskap, samtidig som det ligger midt i Ask sentrum. Bygg B består av 18 nye leiligheter fra 41 til 86 kvm BRA. Totalt vil Vestvang 2 bestå av 134 spennende leiligheter fordelt på 5 bygg. Byggene danner et flott opparbeidet og beplantet fellesareal med lekeplass for barn, og hyggelige soner å bevege seg i.

Ask ligger i et svært naturskjønt område. Arkitektene har latt seg inspirere - grønne skoger og vakre, bølgende kulturlandskap gjenspeiles både i utforming av byggene og de hyggelige fellesarealene mellom boligene.

Boligene i Vestvang 2 får spennende, varierte og moderne planløsninger med god arealutnyttelse. Store vindusflater gir lyse og trivelige rom, og alle leilighetene får i tillegg en egen balkong eller uteplass, med gode solforhold.

På kjøkkenet finner du lekre detaljer og praktiske funksjoner, levert av en anerkjent leverandør. Alle hvitevarer er integrerte, og godt arbeidslys får du fra downlights under overskapene.

På gulvene blir det hvitpigmentert 1-stavs eikeparkett. Badet får keramiske fliser i duse farger, med elektriske varmekabler på gulvet. Detaljer som vegghengt toalett og dusjvegger i herdet glass gir den gode kvalitetsfølelsen.

I garasjekjelleren bli det tilgang på et felles rom for smøring av ski og vedlikehold av sykkel. Herfra er det heisadkomst til alle etasjer; praktisk og behagelig.

Flytt rett inn i din helt nye leilighet på Vestvang!

Fra arkitekten
Målsettingen med prosjektet er å berike det urbane miljøet på Ask, samt skape gode leiligheter for en variert brukergruppe. Prosjektet skal med sin volumoppbygging og estetiske utforming tilpasse seg og tilføre nye kvaliteter til omkringliggende områder.

De nye leilighetsbyggene er plassert i en stor «L», syd for eksisterende bebyggelse på Vestvang. Det dannes dermed et stort felles tun mellom eksisterende og ny bebyggelse. Tunet fylles med mye beplantning, gangstier og lekeplasser, og er tilrettelagt på gående og syklisters premisser. Dette, sammen med at alle hovedinnganger er henvendt mot tunet, skaper aktivitet og gir et trygt gårdsrom. Svalganger og private forhager er med på å sette noen rammer på offentlige, halvoffentlige og private uterom i det store felles utearealet.

Vestvang - et godt sted å bo!

Prosjektets hjemmeside

Prosjektets hjemmeside finner du på:
www.vestvang.no

Her finner du fullstendig prospekt med salgsoppgave, prisliste, leveransebeskrivelse og romskjema.

Beliggenhet

Boligprosjektet Vestvang 2 ligger på Øvre Romerike i Ask sentrum. Et hyggelig og travelt tettsted, som er kommunesenteret i Gjerdrum kommune.

Prosjektet ligger i et vakkert bølgende kulturlandskap midt mellom Lillestrøm og Gardermoen. Med kun ca. 15 minutter til Gardermoen og ca. 30 minutter med bil til Oslo, er du sentralt plassert på kartet.

På Ask finner du blant annet dagligvarehandel, restauranter, bibliotek, post, apotek og vinmonopol. I nabobygget finner du Sprek, et innendørs treningssenter.

Spisesteder:
Ask kan by på flere spisesteder: Hos Nabo'n, Ask grill og pizzaservice, Roma Pizza Grill, Beach House Sushi and Thai Cuisine.

Om man skulle trekke frem to steder, må det bli Nordvæst med sin særdeles hyggelig atmosfære, og Raumergården med mat i særklasse og en navngjeten vinkjeller.

Skog og mark:
På Ask er det mye å finne på for store og små til alle årstider. Med markagrensen i gangavstand er turmulighetene mange. Her finner du flotte turforhold i Romeriksåsen hele året. Det er fine lysløyper om vinteren, og når sommeren kommer kan man ta en løpetur på en av de oppmerkede turstiene. Stolpejakt er også en fin mulighet til å gjøre seg kjent i nærområdet - les mer på stolpejakten.no

Lysdammen ligger skjermet til i Gjerdrums skoger, og er en idyllisk perle og et meget populært badested. En varm sommerkveld er det fint å sykle hit for et kveldsbad, eller hva med en tur på vannet om du har et stand-up padle board?

Det er ski- og aktivitetspark for barn og ungdom i Gjerdrum kommune. Alpinbakken har kveldsåpent ukedager til kl 21.00, med en nedfart på 500 meter.

Idrett:
Gjerdrum er en idrettsglad bygd med mye aktivitet for store og små. Kommunen tilbyr et bredt utvalg av idretter, bl.a: langrenn, skiskyting, alpint, håndball, taekwondo, innebandy, idrettskole og fotball. Fotballbanen som ligger et steinkast unna har undervarme, og kan dermed benyttes året rundt.

Gjerdrum golfbane er en fullverdig 9- hulls bane og anses som en av Norges flotteste baner. Banen ligger rett ved Vestvang 2, og passer både for amatører og mer drevne spillere.

Skole og barnehage:
Det er gangavstand til både barnehage, barne- og ungdomsskole. Gjerdrum ungdomsskole ble nyåpnet til skolestart i 2009, og ble senere tildelt statens byggeskikkpris. Gjerdrum kommune har også en populær fritidsklubb som holder til på ungdomsskolen.

Leveransebeskrivelse / Standard

Selger har utarbeidet leveransebeskrivelse og romskjema som gir en utfyllende beskrivelse av de viktigste bestanddelene og funksjonene for prosjektet. Last ned prospektet og få utfyllende informasjon.
 •   Det vil være heis med direkte adkomst til alle leilighetsplan både fra garasjeanlegg og inngangsparti.
 •   Det planlegges felles skibod/sykkelverksted for beboerne i underetasjen.
 •   Det leveres sportsbod på ca. 2,5m² i leiligheten eller i kjelleretasjen. Alle leiligheter i bygg A-D vil få tildelt bod i kjeller. Boder i kjeller leveres med nettingvegger og dør som kan låses med hengelås eller tilsvarende.
 •   Leilighetene leveres med elektriske panelovner. Baderomsgulvene har termostatstyrte elektriske varmekabler.
 • Kommunale avgifter

  Gjerdrum kommune opplyser at kommunale eiendomsavgifter ville ligge på ca. kr 12 600,- inkl. mva. per leilighet for 2019.

  Det er da estimert et forbruk på vann/avløp på 70 m3, hvor prisene i 2019 for vann utgjør kr 22,44 per m3 og avløp utgjør kr 45,15 per m3. Vann/avløp avleses via måler tilhørende hver enkelt leilighet, og faktureres direkte fra Gjerdrum kommune. Prisene som er oppgitt er estimert fra kommunen og det tas forbehold om endringer.

  Det er ikke innført eiendomsskatt i Gjerdrum kommune per 13.02.19.

  Felleskostnader

  Månedlige felleskostnader er stipulert til ca. kr 33,- per kvm BRA for første driftsår. I dette budsjettet er det lagt til grunn at blant annet varmtvann (stipulert til kr 4,- per kvm BRA per mnd.), forsikring av bygget, strøm i fellesarealer, forretningsførsel, driftskostnader, vaktmestertjenester som snømåking og plenklipping samt renhold av fellesarealer er inkludert. Endelig budsjett fastsettes på sameiermøte. Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi.

  I tillegg kommer kostnader for TV/bredbånd. Selger vil på vegne av sameiet inngå avtale med TV/bredbåndleverandør. Basert på erfaringstall er månedlige kostnader estimert til minstepris på kr  400,-.

  Parkering

  Det medfølger 1 stk. parkeringsplass i garasjekjeller til samtlige 3- og 4-roms leiligheter. Det medfølger garasjeplass med en del av 2-roms leilighetene, se prisliste for detaljert informasjon.

  Det vil være begrenset mulighet til kjøp av garasjeplasser for kr 150 000,- per stk. Plassene vil selges ut fortløpende. El-bilparkering/ladestasjon kan bestilles som tilvalg i begrenset omfang. Det vil da påløpe en kostnad på kr 25 000,- per lader.

  Sameie

  Sameiet Vestvang 2 er planlagt å bestå av ca. 134 leiligheter fordelt på 5 bygg, samt en næringsseksjon for garasjeanlegget. Det tas forbehold om endelig antall seksjoner. Første trinn som ligger ute for salg består av 36 leiligheter.

  Obos vil bli valgt som forretningsfører for sameiet.

  Stipulert overtagelse

  Byggestart er vedtatt, stipulert overtagelse er 4. kvartal 2021

  Selger skal senest 6 måneder før ferdigstillelse av boligen gi kjøper skriftlig meddelelse om en overtagelsesperiode som ikke skal være lenger enn 30 dager. Kjøper plikter å ta over boligen innenfor overtagelsesperioden. Senest 3 måneder før overtagelse skal selger skriftlig varsle kjøper om overtagelsesdato, som skal ligge innenfor overtagelsesperioden. Overtagelsesdato er forpliktende og dagmulktbelagt.

  Selger skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre en forsinkelse på utførelsen. Selgeren har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene nevnt i bustadoppføringslova § 11 er oppfylt.

  Lovverk

  Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12. I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova.

  Selger plikter å stille garanti etter bustadoppføringslova § 12 når selgers forbehold er bortfalt, og senest før faktisk oppstart for byggearbeidene. Det vises her til selgers forbehold om at selger er ikke bundet av kontrakten dersom ikke 60 % av seksjonene i bygg A-D regnet i verdi er solgt og/eller dersom nødvendige offentlige tillatelser for igangsetting av byggearbeidene ikke er gitt innen 15.01.2020.

  Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

  2 190 000,- (NB: prisen er fast) Omkostninger 1 870,- (Dokumentavgift (fra 1870 -3950)) 202,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 5 000,- (Etableringsgebyr til sameie) -------------------------------------------------------- 8 122,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 198 122,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

  Oppdragsnummer

  77-19-9012

  Internett

  www.eie.no

  Utbygger

  Vestvang 2 AS v. Eivind Endresen

  Finn.no: Prosjektets beskrivelse

  Vestvang 2

  Hovedoppdragsnummer

  77-19-9012

  Ansvarlig megler

  Navn:
  Tittel:
  Firmanavn: Romeriksmegleren AS
  Adresse: Storgata 29
  Org nr: 976320492
  Saksbehandlere: og

  Les mer
  Boliger i prosjektet

  Boliger i prosjektet

  41 82
  2 290 000 4 250 000
  Vestvang 2, B-101 Soverom: 1 P-rom: 41 Etasje: 1 Totalpris: SOLGT
  Vestvang 2, B-101

  Vestvang 2 (Bygg B)

  Vestvang 2, B-101

  Vestvang 2

  Pris

  SOLGT

  Fellesutgifter

  1 753,-

  Omkostninger

  8 122,-

  Boligtype/Eierform

  Eierseksjon

  Vestvang 2, B-105 Soverom: 2 P-rom: 82 Etasje: 1 Totalpris: 3 800 202,-
  Vestvang 2, B-105

  Vestvang 2 (Bygg B)

  Vestvang 2, B-105

  Vestvang 2

  Pris

  3 790 000,-

  Fellesutgifter

  3 372,-

  Omkostninger

  10 202,-

  Boligtype/Eierform

  Eierseksjon

  Vestvang 2, B-201 Soverom: 1 P-rom: 41 Etasje: 2 Totalpris: SOLGT
  Vestvang 2, B-201

  Vestvang 2 (Bygg B)

  Vestvang 2, B-201

  Vestvang 2

  Pris

  SOLGT

  Fellesutgifter

  1 753,-

  Omkostninger

  8 122,-

  Boligtype/Eierform

  Eierseksjon

  Vestvang 2, B-205 Soverom: 2 P-rom: 82 Etasje: 2 Totalpris: SOLGT
  Vestvang 2, B-205

  Vestvang 2 (Bygg B)

  Vestvang 2, B-205

  Vestvang 2

  Pris

  SOLGT

  Fellesutgifter

  3 372,-

  Omkostninger

  10 202,-

  Boligtype/Eierform

  Eierseksjon

  Vestvang 2, B-301 Soverom: 1 P-rom: 41 Etasje: 3 Totalpris: SOLGT
  Vestvang 2, B-301

  Vestvang 2 (Bygg B)

  Vestvang 2, B-301

  Vestvang 2

  Pris

  SOLGT

  Fellesutgifter

  1 903,-

  Omkostninger

  8 122,-

  Boligtype/Eierform

  Eierseksjon

  Vestvang 2, B-302 Soverom: 1 P-rom: 41 Etasje: 3 Totalpris: 2 408 122,-
  Vestvang 2, B-302

  Vestvang 2 (Bygg B)

  Vestvang 2, B-302

  Vestvang 2

  Pris

  2 400 000,-

  Fellesutgifter

  1 903,-

  Omkostninger

  8 122,-

  Boligtype/Eierform

  Eierseksjon

  Vestvang 2, B-303 Soverom: 1 P-rom: 41 Etasje: 3 Totalpris: 2 408 122,-
  Vestvang 2, B-303

  Vestvang 2 (Bygg B)

  Vestvang 2, B-303

  Vestvang 2

  Pris

  2 400 000,-

  Fellesutgifter

  1 903,-

  Omkostninger

  8 122,-

  Boligtype/Eierform

  Eierseksjon

  Vestvang 2, B-304 Soverom: 1 P-rom: 41 Etasje: 3 Totalpris: 2 408 122,-
  Vestvang 2, B-304

  Vestvang 2 (Bygg B)

  Vestvang 2, B-304

  Vestvang 2

  Pris

  2 400 000,-

  Fellesutgifter

  1 903,-

  Omkostninger

  8 122,-

  Boligtype/Eierform

  Eierseksjon

  Vestvang 2, B-305 Soverom: 2 P-rom: 82 Etasje: 3 Totalpris: 4 000 202,-
  Vestvang 2, B-305

  Vestvang 2 (Bygg B)

  Vestvang 2, B-305

  Vestvang 2

  Pris

  3 990 000,-

  Fellesutgifter

  3 372,-

  Omkostninger

  10 202,-

  Boligtype/Eierform

  Eierseksjon

  Vestvang 2, B-402 Soverom: 3 P-rom: 81 Etasje: 4 Totalpris: 4 200 202,-
  Vestvang 2, B-402

  Vestvang 2 (Bygg B)

  Vestvang 2, B-402

  Vestvang 2

  Pris

  4 190 000,-

  Fellesutgifter

  3 372,-

  Omkostninger

  10 202,-

  Boligtype/Eierform

  Eierseksjon

  Vestvang 2, B-403 Soverom: 2 P-rom: 81 Etasje: 4 Totalpris: 4 260 202,-
  Vestvang 2, B-403

  Vestvang 2 (Bygg B)

  Vestvang 2, B-403

  Vestvang 2

  Pris

  4 250 000,-

  Fellesutgifter

  3 372,-

  Omkostninger

  10 202,-

  Boligtype/Eierform

  Eierseksjon

  Meld interesse for denne boligen


  Beliggenhet
  Dokumentasjon og kontakt

  Meglere

  Daglig leder / Megler / Partner

  Eirik Løvseth

  97 54 99 34 elo@eie.no