Til alle prosjekter

Holmestrand

Rognlia 13

HOLMESTRAND - 7 nye boliger i Solsiden 3. SOLGT. Meget gunstig finansieringsløsning og IN-ordning.

Flotte familieboliger i meget hyggelig og barnevennlig boligområde. Boligene vil bli organisert i nytt, privat borettslag. USBL Holmestrand vil håndtere forretningsførselen, og har satt opp budsjett. Det er lagt opp til en meget gunstig finansieringsløsning med 60% finansiering av fellesgjeld til 2,25% i rente. (Nominell) Dette er et meget gunstig lån fremforhandlet av forretningsfører, og disse vilkårene vil man ikke få på egen finansiering i bank. Det blir 10 års avdragsfrihet og ned... Les mer

Del på:
Adresse

Rognlia 13, 3089 Holmestrand

Boligtype

Enebolig

Eierform

Borettslag

Prisantydning

Fra 1 800 000,- til 1 880 000,-

Antall soverom

4 til 4

Areal

Fra 125kvm til 125kvm

Mer om prosjektet

Mer om prosjektet

Beskrivelse

Flotte familieboliger i meget hyggelig og barnevennlig boligområde. Boligene vil bli organisert i nytt, privat borettslag. USBL Holmestrand vil håndtere forretningsførselen, og har satt opp budsjett. Det er lagt opp til en meget gunstig finansieringsløsning med 60% finansiering av fellesgjeld til 2,25% i rente. (Nominell) Dette er et meget gunstig lån fremforhandlet av forretningsfører, og disse vilkårene vil man ikke få på egen finansiering i bank. Det blir 10 års avdragsfrihet og nedbetalingstid på 30 år. Videre får borettslaget IN-ordning som innebærer at man kan nedbetale sin andel av fellesgjeld individuelt. Dette kan gjøres en gang i året, og et mimumsbeløp blir fastsatt. (IN står for individuell nedbetaling av fellesgjeld). Har man mer egenkapital enn kjøpesummen, kan man velge å betale ned. Det vil ikke lønne seg og låne opp for å betale ned fellesgjeld, ettersom man ikke vil få like gode vilkår på privat lån.

SIKRINGSFOND:
Borettslaget vil ha sikringsordning hvor andelseierne er forsikret mot å bli ansvarlig for naboens felleskostnader ved mislighold, etter nærmere regler. Dersom en andelseier ikke betaler felleskostnadene sine, må boligen selges, og sikringsordning kan dekke de uteblitte felleskostnadene som borettslaget ikke får dekket via salget.

Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjonen fra megler er en oppsummering av hovedpunktene i prosjektet.

For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til kjøpekontrakt med vedlegg for prosjektet, hvilket er
det avtalemessige grunnlaget for kjøp av leilighet.

Selger har godkjent salgsoppgaven 

Hovedoppdragsnummer

67-19-9039

Eiendom

Rognlia 13, 3089, Holmestrand

Matrikkel

Gnr.38 Bnr.137 i Holmestrand kommune

Eierform

Borettslag

Ferdigstillelse

Det estimeres at boligen er oppført 6-8 måneder
etter signert kontrakt. Endelig overtagelsesdato
meddeles skriflig seneset 6 uker før overtagelse.
Det gjøres uttrykkelig oppmerksom på at ovennevnte anslag vedrørende ferdigstillelse ikke er å anse som en avtalt frist for overtagelse iht. Bustadoppføringslova § 10. Budgivere må være inneforstått med den usikkerhet som foreligger mht. fremdrift og overtagelse og kan ikke påberope seg overskridelser av de her angitte estimerte ferdigstillelsestidspunkt
som avtalt frist for ferdigstillelse/overtagelse. En forsinkelse i forhold til disse estimatene vil således ikke kunne danne grunnlag for krav om dagmulkt eller annen erstatning.
Dersom vintervær/tele vanskeliggjør arbeidet med ferdigstillelse av utearealene, vil overtagelse skje på midlertidig brukstillatelse. Det legges da opp til at det holdes tilbake et beløp på meglers klientkonto, tilsvarende hva det vil koste å ferdigstille utearealet,
frem til arbeidene er utført og ferdigattest kan gis. Summen som da vil holdes tilbake skal beregnes av en takstmann/eksternt ingeniørfirma,

Ansvarlig megler

Navn:
Tittel:
Firmanavn: Vestfold Eiendomsmegling AS
Adresse: PB 2388
Org nr: 955607171
Saksbehandlere: og

Selger/Utbygger

Villapartner GB AS v. Roger Kronborg

Hjemmelshaver

Villapartner GB AS v. Roger Kronborg

Priser fra - til

Priser fra 1 800 000,- - til 1 880 000,-

Arealer

Primærrom: 125 kvm, Bruksareal: 137 kvm

Totalpris inkl fellesgjeld

1 800 000,- (Prisantydning) 2 700 000,- (Andel av fellesgjeld) 4 500 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 202,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 5 000,- (Andelsinnskudd) 6 062,- (Omkostninger totalt) 4 506 062,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Fellesutgifter

Kr . 7 995,- pr.mnd. I felleskostnadene inngår: Byggforsikring, utvendig vedlikehold, kommunale avgifter forretningsførsel, tv og internett, finanskostnader

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt er beregnet til:

Energimerke

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Beliggenhet

Boligene ligger i det nye boligområdet "Solsiden" på Gullhaug. Solsiden ligger attraktivt og landlig til med kun et par minutters kjøring til E-18. Rask og fin reisevei til Drammen og Vestfoldbyene. Barnevennlig og trygt, med kun 500 meter til Botne barneskole. Vil man en tur til sentrum, ligger Roveheisen 4,5 kilometer unna. Denne er også ypperlig om man pendler med tog, da den gå rett ned til togstasjonen. Hit kan man feks. ta sykkelen de 4,5 km., og ta heisen ned. Holmestrand har et hyggelig sentrum med forretninger, koselig bryggeområde med båthavn, diverse serveringssteder og andre servicetilbud. Badestranden "Dulpen" ligger i utkanten av sentrum ved Holmestrand Fjordhotell. Her finner du, i tillegg til strand, lekeapparater, strandvolleyballbane, badeflåte med stupebrett m.m. I nærområdet rundt boligene har du flotte naturområder. Botnemarka ligger rett ved boligområdet. Her finner du oppkjørte skiløyper, og nydelige turområder. Fra husene ser man mot Breimyrbakkene hoppanlegg. Av andre tilbud i området nevnes Høgås alpinsenter, Gullhaug idrettspark og Sporty24 treningssenter. For utfyllende opplysninger om beliggenhet, avstander og demografi henvises det til nabolagsprofil som er vedlagt salgsoppgaven.

Skole/barnehage

Botne skole 1-7 kl. 1.2 km
Gjøklep ungdomsskole 8-10 kl. 4.4 km
Holmestrand videregående skole - 4.8 km
Re videregående skole - 17.3 km
Gullhaug barnehage 1-5 år 1.2 km
Fredly barnehage 1-6 år 1.2 km
Botnestua barnehage 3-5 år 2.5 km

Offentlig kommunikasjon

Oslo Gardermoen 123.7 km
Sandefjord lufthavn Torp 48.2 km
Holmestrand stasjon 4.8 km
Bussholdeplass: Berg Gurannveien 0.3 km

Leveransebeskrivelse

INNHOLD:
1. Etg:
Carport og sportsbod. Gang/hall, bad, 2 soverom, bod, vaskerom, TV-stue/evt soverom, med utgang til hage.
2. Etg:
Soverom med "walk thru" garderobe med privat bad innenfor, stor, luftig stue med åpen kjøkkenløsning. Utgang til stor, solrik terrasse.

Boligene holder en meget god standard og er pregret av gjennomtenkte løsninger og smakfulle farger og materialvalg. Store, lyse og luftige rom. Åpen himling i 2. etg gir en meget god romfølelse. Utstrakt bruk av downlights og gulvvarme. Boligene har balansert ventillasjon med varmegjenvinning. Forøvrig henvises det til leveransebeskrivelse og romskjema, som er vedlagt salgsoppgaven, for utfyllende opplysninger om standard.

KJØKKEN:
Hvit kjøkkeninnredning fra Aubo. laminat benkeplate Integrerte hvitevarer - induksjon platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/ frys, ventilator.

BAD:
Begge badene har fliser på gulv. Gulvvarme. Mosaikkfliser i dusjsone. Baderomsplater på veggene. Led-downlights innfelt i himling. Kvadratisk dushjørne med dører i glass. Veggmontert wc. Baderomsinnredning med helstøpt vask og 2 skuffer.

Formuesverdi

Formuesverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen er nyoppført. Utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 80% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2016).

Parkering

Alle boligene har carport. I tilegg er det biloppstillingsplass i innkjørsel. Det er klargjort for ladepunkt for el-bil i forbindelse med carport. (El-billader er ikke inkludert, men kan leveres som tilvalg)
 

Annet

Det tas forbehold om små men hensiktsmessige endringer i utformingen av prosjektet. Eventuelle endringer skal ikke føre til forringet kvalitet.

Det tas forbehold om at det kan forekomme avvik i arealangivelser, målsatte avstander mv. i forhold til tegninger og faktisk situasjon i terreng etter byggene er ferdigstilt

Det vil bli mulighet for tilvalg på interiøret i boligene, iht. avtale med utbygger. Det gis ingen mulighet til å flytte på komfyr /oppvaskmaskin og nedfelt stålbeslag på kjøkken, samt utstyr tilknyttet vann- og avløp på bad. Alle tilleggsbestillinger og endringer skal
være selgers representant i hende senest ved de
tidsfrister som fastsettes av selger i tilknytning til prosjektets fremdriftsplan. Kjøper kan ikke kreve utført endrings- eller tilleggsarbeid som endrer selgers vederlag med mer enn 15 % av kjøpesum.

Salget reguleres av Bustadoppføringslovas bestemmelser. Utbygger er ansvarlig for å stille lovpålagte garantier.

Kjøper kan ikke utføre eventuelle egne arbeider på boligen før den er ferdigstilt og overtatt. Eiendommen selges iht. salgsoppgave og leveransebeskrivelse og eventuell avtale om tilvalg/endringer.

Kontraktsposisjonen kan ikke videreselges uten selgers samtykke. Kjøper kan avbestille boligen før overtakelse er gjennomført. Ved avbestilling før selger har vedtatt byggestart, skal kjøper betale et avbestillingsgebyr til selger på kr 90 000,-, jf bufl. § 54. Dersom Kjøper avbestiller etter at selger har vedtatt byggestart, kan selger kreve erstatning for sitt økonomiske tap som følge av avbestillingen, jfr. bustadoppføringslova § 53.

Dersom kjøpet gjøres etter boligen er ferdigstilt, reguleres avtalen av Avhendingsloven, med unntak av §3-9. Kontakt megler for informasjon.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. Følgende er tinglyst på eiendommen:
Bestemmelse om adkomstrett. Tinglyst 02.06.2010. Dagboknummer 394076-2/200
 

Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

1 800 000,- (Prisantydning) 2 700 000,- (Andel av fellesgjeld) 4 500 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 202,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 5 000,- (Andelsinnskudd) 6 062,- (Omkostninger totalt) 4 506 062,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Oppdragsnummer

67-19-9039

Internett

www.eie.no

Les mer
Boliger i prosjektet

Boliger i prosjektet

125 125
1 800 000 1 880 000
Rognlia 20 Soverom: 4 P-rom: 125 Totalpris: SOLGT
Rognlia 20

Rognlia 13

Rognlia 20

HOLMESTRAND - 7 nye eneboliger i Solsiden. Høy standard og flott plan. Meget gunstig finansieringsløsning og IN-ordning.

Pris

SOLGT

Fellesgjeld

2 700 000,-

Fellesutgifter

7 995,-

Omkostninger

6 062,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Rognlia 22 Soverom: 4 P-rom: 125 Totalpris: 1 800 000,-
Rognlia 22

Rognlia 13

Rognlia 22

HOLMESTRAND - 7 nye eneboliger i Solsiden. Høy standard og flott plan. Meget gunstig finansieringsløsning og IN-ordning.

Pris

1 800 000,-

Fellesgjeld

2 700 000,-

Fellesutgifter

7 995,-

Omkostninger

6 062,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Rognlia 24 Soverom: 4 P-rom: 125 Totalpris: 1 800 000,-
Rognlia 24

Rognlia 13

Rognlia 24

HOLMESTRAND - 7 nye eneboliger i Solsiden. Høy standard og flott plan. Meget gunstig finansieringsløsning og IN-ordning.

Pris

1 800 000,-

Fellesgjeld

2 700 000,-

Fellesutgifter

7 995,-

Omkostninger

6 062,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Rognlia 26 Soverom: 4 P-rom: 125 Totalpris: 1 800 000,-
Rognlia 26

Rognlia 13

Rognlia 26

HOLMESTRAND - 7 nye eneboliger i Solsiden. Høy standard og flott plan. Meget gunstig finansieringsløsning og IN-ordning.

Pris

1 800 000,-

Fellesgjeld

2 700 000,-

Fellesutgifter

7 995,-

Omkostninger

6 062,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Rognlia 28 Soverom: 4 P-rom: 125 Totalpris: 1 880 000,-
Rognlia 28

Rognlia 13

Rognlia 28

HOLMESTRAND - 7 nye eneboliger i Solsiden. Høy standard og flott plan. Meget gunstig finansieringsløsning og IN-ordning.

Pris

1 880 000,-

Fellesgjeld

2 820 000,-

Fellesutgifter

8 245,-

Omkostninger

6 062,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Rognlia 15 Soverom: 4 P-rom: 125 Totalpris: SOLGT
Rognlia 15

Rognlia 13

Rognlia 15

HOLMESTRAND - 7 nye eneboliger i Solsiden. Høy standard og flott plan. Meget gunstig finansieringsløsning og IN-ordning.

Pris

SOLGT

Fellesgjeld

2 700 000,-

Fellesutgifter

7 820,-

Omkostninger

6 062,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Meld interesse for denne boligen


Beliggenhet
Dokumentasjon og kontakt

Kontakt oss

Meglere