Til alle prosjekter

Holmestrand

Rognlia 7, 9, 11

HOLMESTRAND - 3 nyoppførte eneboliger i kjede. Innholdsrike familieboliger med meget god standard. Lave omkostninger

Del på:
Adresse

Rognlia 7, 9, 11, 3089 Holmestrand

Boligtype

Enebolig

Eierform

Eierseksjon

Prisantydning

4 500 000,-

Antall soverom

4

Areal

125 kvm

Mer om prosjektet

Mer om prosjektet

Beliggenhet

Boligene ligger i det nye boligområdet "Solsiden" på Gullhaug. Solsiden ligger attraktivt og landlig til med kun et par minutters kjøring til E-18. Rask og fin reisevei til Drammen og Vestfoldbyene. Barnevennlig og trygt, med kun 500 meter til Botne barneskole. Vil man en tur til sentrum, ligger Roveheisen 4,5 kilometer unna. Denne er også ypperlig om man pendler med tog, da den gå rett ned til togstasjonen. Hit kan man feks. ta sykkelen de 4,5 km., og ta heisen ned. Holmestrand har et hyggelig sentrum med forretninger, koselig bryggeområde med båthavn, diverse serveringssteder og andre servicetilbud. Badestranden "Dulpen" ligger i utkanten av sentrum ved Holmestrand Fjordhotell. Her finner du, i tillegg til strand, lekeapparater, strandvolleyballbane, badeflåte med stupebrett m.m. I nærområdet rundt boligene har du flotte naturområder. Botnemarka ligger rett ved boligområdet. Her finner du oppkjørte skiløyper, og nydelige turområder. Fra husene ser man mot Breimyrbakkene hoppanlegg. Av andre tilbud i området nevnes Høgås alpinsenter, Gullhaug idrettspark og Sporty24 treningssenter. For utfyllende opplysninger om beliggenhet, avstander og demografi henvises det til nabolagsprofil som er vedlagt salgsoppgaven.

Skole/barnehage

Botne skole 1-7 kl. 1.2 km
Gjøklep ungdomsskole 8-10 kl. 4.4 km
Holmestrand videregående skole - 4.8 km
Re videregående skole - 17.3 km
Gullhaug barnehage 1-5 år 1.2 km
Fredly barnehage 1-6 år 1.2 km
Botnestua barnehage 3-5 år 2.5 km

Offentlig kommunikasjon

Oslo Gardermoen 123.7 km
Sandefjord lufthavn Torp 48.2 km
Holmestrand stasjon 4.8 km
Bussholdeplass: Berg Gurannveien 0.3 km

Standard

INNHOLD:
1. Etg:
Carport og sportsbod. Gang/hall, bad, 2 soverom, bod, vaskerom, TV-stue/evt soverom, med utgang til hage.
2. Etg:
Soverom med "walk thru" garderobe med privat bad innenfor, stor, luftig stue med åpen kjøkkenløsning. Utgang til stor, solrik terrasse.

Boligene holder en meget god standard og er pregret av gjennomtenkte løsninger og smakfulle farger og materialvalg. Store, lyse og luftige rom. Åpen himling i 2. etg gir en meget god romfølelse. Utstrakt bruk av downlights og gulvvarme. Boligene har balansert ventillasjon med varmegjenvinning. Forøvrig henvises det til leveransebeskrivelse og romskjema, som er vedlagt salgsoppgaven, for utfyllende opplysninger om standard.

Kjøkken

Hvit kjøkkeninnredning fra Aubo. laminat benkeplate Integrerte hvitevarer - induksjon platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/ frys, ventilator.

Bad/wc

Begge badene har fliser på gulv. Gulvvarme. Mosaikkfliser i dusjsone. Baderomsplater på veggene. Led-downlights innfelt i himling. Kvadratisk dushjørne med dører i glass. Veggmontert wc. Baderomsinnredning med helstøpt vask og 2 skuffer.

Vegger

Veggflatene i oppholdsrom er enten helsparklet og malt, eller kledd med MDF-panel. Vegger på bad har baderomsplater og fliser.

Gulv

Gulv i oppholdsrom har lekker 12,5 mm. 1-stavs laminat eik lys Berry Alloc.
Våtrom er flislagt.

Himling

Helsparklet gips eller MDF-paneltak fra "Hunton"

Ferdigattest

Det skal foreligge ferdigattest ved overtagelse.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Forsikring med polisenummer

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Sameie

Eierseksjonssameiet blir kun enkelt organisert. Vedtekter er under utarbeiding. Kontakt megler for informasjon.

Parkering

Alle boligene har carport. I tilegg er det biloppstillingsplass i innkjørsel. Det er klargjort for ladepunkt for el-bil i forbindelse med carport. (El-billader er ikke inkludert, men kan leveres som tilvalg)

Diverse

Salget reguleres av avhendingslovens bestemmelser med unntak av §3-9. I henhold til Avhl. § 2-11 skal garanti for oppfylling av avtalen på linje med garantibestemmelsen i bustadoppføringslova § 12, stilles. Garantien skal gjelde i 5 år etter oertagelse og utgjøre 5% av kjøpesummen. Mellom avtaleinngåelsen og overtagelse skal garantien være 3% av kjøpesummen. Kontakt megler ved spørsmål.

Alle interessenter vil ved behov  få gratis verdivurdering av egen bolig i forbindelse med et mulig kjøp. Kjøpere vil få meget gode vilkår gjennom Eie eiendomsmegling ved salg av egen bolig. Kontakt megler for informasjon.

Annet

Nyttige nettsider:
www.banenor.no/Jernbanen/Stasjonssok/-H-/Holmestrand/
www.vkt.no
www.holmestrand.kommune.no
www.visitvestfold.com/no/Holmestrand/
www.eie.no
www.vpbolig.no

Utleie

Boligen kan fritt leies ut

Vei/vann/kloakk

Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering

Boligene ligger i regulert boligområde. (Reguleringsplan for Nordre Berg, plan-id 3067-1) Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

4 500 000,- (NB: prisen er fast) Omkostninger 17 000,- (Dokumentavgift) 202,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 18 252,- (Omkostninger totalt) 4 518 252,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Oppdragsnummer

67-19-9035

Internett

www.eie.no

Eier

Villapartner GB AS v. Roger Kronborg

Budgivning


Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av bolig. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.soderbergpartners.no for ytterligere informasjon.

Meglers Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjonen fra megler er en oppsummering av hovedpunktene i prosjektet.

For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til kjøpekontrakt med vedlegg for prosjektet, hvilket er
det avtalemessige grunnlaget for kjøp av leilighet.

Selger har godkjent salgsoppgaven "dato"

Hovedoppdragsnummer

67-19-9035

Ansvarlig megler

Navn:
Tittel:
Firmanavn: Vestfold Eiendomsmegling AS
Adresse: PB 2388
Org nr: 955607171
Saksbehandlere: og

Les mer
Beliggenhet
Dokumentasjon og kontakt

Meglere