Til alle prosjekter

Hvittingfoss

Evjutunet 4A, B, C og D

Firemannsbolig under oppføring - 4 lekre eierleiligheter med store balkonger og carport. 1 SOLGT!

Velkommen til Evjutunet 4A, B, C og D! Her bygges det en firemannsbolig bestående av 4 lekre eierleiligheter med store og delvis overbygde balkonger. Alle leilighetene har god standard, fine uteplasser, to soverom og parkeringsplass i carport. Evjutunet 4 får en fin beliggenhet med kort vei til alle fasiliteter Hvittingfoss sentrum har å by på. Videre får boligene en tilbaketrukket og solrik beliggenhet. Boligene oppføres i god og moderne standard med blant annet: - Innvendige... Les mer

Del på:
Adresse

Evjutunet 4A, B, C og D, 3647 Hvittingfoss

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Prisantydning

Fra 2 790 000,- til 2 790 000,-

Antall soverom

2 til 2

Areal

Fra 65kvm til 69kvm

Mer om prosjektet

Mer om prosjektet

Beskrivelse

Velkommen til Evjutunet 4A, B, C og D!

Her bygges det en firemannsbolig bestående av 4 lekre eierleiligheter med store og delvis overbygde balkonger. Alle leilighetene har god standard, fine uteplasser, to soverom og parkeringsplass i carport.

Evjutunet 4 får en fin beliggenhet med kort vei til alle fasiliteter Hvittingfoss sentrum har å by på.
Videre får boligene en tilbaketrukket og solrik beliggenhet.

Boligene oppføres i god og moderne standard med blant annet:

- Innvendige vegger av 12 mm platekledning i MDF
- Hvitmalte vinduer
- Innerdører i hvit formpresset utførelse
- Gulvvarme på bad og deler av gang / entrè
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Kjøkken fra Sigdal (type Uno)
- Boligene leveres med elementpipe og ildsted, type Sirius 1 fra Schiedel.
- Hvitmalt listverk og foringer
- Gulv (stue, kjøkken, soverom og deler av gang) leveres i 13 mm parkett i Eik.
- Deler av gang og bod leveres med flisegalt gulv
- Bad leveres med flis på gulv og vegg

Leilighet A:
Denne boligen ligger i 1 etasje og er på 70,9 kvm BRA. Boligen inneholder 2 soverom og har uteplass (overbygget) på 21,8 kvm. Leiligheten vil også ha en overbygget svalgang på ca. 11 kvm som blir seksjonert til leilighet A

Leilighet B:
Denne boligen ligger i 2. etasje og er på 70,9 kvm BRA. Boligen inneholder 2 soverom og har delvis overbygget balkong på 20,0 kvm. Denne leiligheten vil også få en overbygget svalgang på ca 11 kvm som blir seksjonert til leilighet B.

Leilighet C:
Denne boligen ligger i 2. etasje og er på 74,1 kvm BRA. Boligen inneholder 2 soverom og har delvis overbygget balkong på 16,6 kvm, samt en overbygget balkong på 3,4 kvm ved inngangsdør.

Leilighet D: SOLGT.

Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjonen fra megler er en oppsummering av hovedpunktene i prosjektet.

For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til kjøpekontrakt med vedlegg for prosjektet, hvilket er
det avtalemessige grunnlaget for kjøp av leilighet.

Selger har godkjent salgsoppgaven 03.07.2020.

Hovedoppdragsnummer

70-20-9011

Eiendom

Evjutunet 4A, B, C og D, 3647, Hvittingfoss

Matrikkel

Gnr. 6 bnr. 64 i Kongsberg kommune

Eierform

Eierseksjon

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse i desember 2020.

Ansvarlig megler

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner Eskil Støvland

Selger/Utbygger

Nordbohus Modum AS v. Jan Henning Kleiv

Hjemmelshaver

Nordbohus Modum AS v. Jan Henning Kleiv

Priser fra - til

Fast pris kr 2 790 000 ,- + omk.

Arealer

Primærrom: 65,90 kvm - 69,30 kvm, Bruksareal: 70,90 kvm - 74,10 kvm

Fellesutgifter

Felleskostnader er ikke fastsatt og vil avhenge av hvilke tjenester sameiet bestemmer seg for å betale for.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt er ikke fastsatt for boliger under oppføring og vil avhenge av skattetaksten for boligene.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca 10.000,- pr leilighet pr år. Det avhenger av hvilken profil sameiet velger ovenfor Kongsberg kommune.

Energimerke

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Beliggenhet

Rett ved Hvittingfoss sentrum klargjøres det nå en 4-mannsbolig bestående av lyse og moderne leiligheter. Her har du en flott beliggenhet og du får mye leilighet for pengene. Området er trygt og fint for både barn og voksne, og det er enkel adkomst inn til Hvittingfoss via fylkesvei 40.

Hvittingfoss ligger rett i overkant av en halvtime unna både Kongsberg og Drammen sentrum med bil. Til Larvik , Sandefjord og Tønsberg er det ca 45-50 minutter i bil.

Ellers blir tomten fint opparbeidet med plen. Hver leilighet har også egen biloppstillingsplass i carport.

Skole og barnehage:

Ikke langt fra leiligheten ligger Hvittingfoss barnehage og skole. Knyttet til skolen er det aktivitetsområder med fotballbaner etc. Skolevegen er trygg og fin, og området er lagt til rette for at barn og unge skal få en aktiv og innholdsrik fritid.

I nærliggende byer er det en rekke tilbud innen videregående skoler, universiteter og høyskoler. I Drammen og Kongsberg finner man et bredt spekter av studieretninger, i tillegg til kunst- og kulturskoler.

Shopping m.m.:

I nærheten av leiligheten finner du Kiwi og Spar Hvittingfoss, hvor du kan gjøre unna alle de dagligdagse innkjøpene. Kort vei fra boligområdet finner du Hvittingfoss sentrum, med diverse fasiliteter og servicetilbud. Her har du blant annet dagligvare, sportsforretning, frisør, bensinstasjon og Hvittingfoss Fruktlager. Ikke så langt fra leiligheten ligger Landsbypuben, hvor det tilbys café, pizza og pub.

Innen en drøy halvtime med bil fra leiligheten når du både Kongsberg og Drammen sentrum. Her er det et bredt spekter av shopping og servicetilbud, som kjøpesentre, handlegater og spesialforretninger.

Tur/rekreasjon:

Kongsberg kommune byr på noen flotte turmuligheter både om sommeren og vinteren. I området er det en rekke turstier, badeplasser og kulturminner. Man kan for eksempel ta rundturen fra Kjennerudvannet og opp til Aspeseter, eller turen langs østsiden av Lågen. Fra disse løypene er det fine muligheter for bærplukking, bading og fisking om sommer og høst.

Det er også populært å sykle Kongsberg - Hvittingfoss, hvor man kan sykle langs Lågen og holde seg til lavtrafikkerte veier. Turen går gjennom bylandskap og forbi gårder og enger med beitende dyr.

I området er det også andre rekreasjonstilbud, som for eksempel Vittingen kulturhus. Du finner kulturhuset rett ved rundkjøringen i Hvittingfoss, i hjertet av Lågendalen. Kulturhuset kan leies ut til mange anledninger, som bryllup, konfirmasjon, bursdager, kurs/foredrag, eller rett og slett til en fest med gode venner.

Kollektiv- og kommunikasjonstilbud:

Ca. 100 meter til nærmeste busstopp retning Kongsberg. Ca. 300 meter til nærmeste busstopp retning Porsgrunn - Drammen - Oslo.

Om du er en av de som liker naturskjønne omgivelser kombinert med en moderne leilighet og god beliggenhet er dette virkelig et sted som er lett å forelske seg i.

For en videopresentasjon av Hvittingfoss fra 2016, se linken:
https://m.youtube.com/watch?v=Gt2c4gBi5Ag

Tomt

Fellestomt, 1466 m²

Leveransebeskrivelse

Deklarasjonen viser hvilke materialer de forskjellige konstruksjoner er bygd opp av og hva leveransen omfatter. Alle bygningsdeler oppfyller gjeldende funksjonskrav i byggeforskriftene av tek 2017.

Privat hage/inngangsparti
Biloppstillingsplasser i og utenfor carport og adkomstveg frem til boligene gruses. Hage opparbeides med plen. Annen/ Øvrig beplantning er ikke medtatt. 1 stk carport i rekke medfølger pr enhet. Det opparbeides lekeplass med apparater.

Gulv på grunn
Armert ringmur. Høyde tilpasses stedlige forhold. Selve platen er oppbygd av et avrettet kultlag, isolasjon av isopor el. lignende, radonduk og 70 mm armert betong. I skille mellom boligene deles betonggulvet. Det monteres en egen radonbrønn pr enhet i 1. etg i tillegg til radonduk. Dette er for fremtidig tiltak om det skulle være behov. Innvendig og utvendig isolering dimensjoneres etter NBI`s detaljblad/ beregning.

Yttervegger
Består av 19 mm liggende dobbelfals kledning som vist på fasadetegning med mellomstrøk fra fabrikk og toppstrøk på byggeplass. 23 mm utlekting, vindtetting (utvendig gips + vindduk), 148 mm justert bindingsverk, 150 mm isolasjon, plastfolie, 48 mm utlekting, 50 mm isolasjon og innvendig kledning.

Lydskillevegger.
Arbeidene utføres etter NBI`s Byggdetaljer.

Innvendige vegger
Bærevegger og lettvegger av 98 mm bindingsverk isolert med 50 mm isolasjon. 12 mm platekledning i MDF av type skråskygge bomull.

Takverk/ Etasjeskillere/ bjelkelag
Yttertaket består av bjelkelag/sperrer som tekkes med takstein. Himling i 2 etg. leveres med isolasjon iht. varmetapsberegning, plastfolie, 36 mm lekt og 12 mm folierte himlingsplater (60x120 cm). Etasjeskilleren utføres som lydisolerende trebjelkelag med nedsenket himling for ventilasjon og 12 mm folierte himlingsplater (60x120 cm).

Vinduer
Alle vinduer leveres i hvitmalt utførelse. Vinduene leveres med u-verdi ihht varmetapsberegning og leveres med nødvendige beslag.

Dører
Ytterdører er isolert og har formstabil konstruksjon. Leveres med hvitmalt dørblad og karm, sylinderlås, vrider, samt nødv. beslag. Balkongdør leveres hvitmalt og har 2 lags energiglass. Innerdører leveres i hvit formpresset utførelse med hvit karm og hardved terskel. Det leveres med låskasse og vrider.

Sanitærinstallasjon
Det leveres sanitærutstyr i henhold til tegninger og vedlagt produktoversikt fra Thon og Co. Det leveres ikke opplegg til utevann

El. installasjon
Utvendig målerskap. Skjult el.anlegg. Panelovner på soverom. Enkel takbelysning. Det leveres varmekabler i innvendig bad og deler av gang. Boligsentral leveres med jordfeilautomater, overspenningsvern og svakstrømsdel. Det leveres 1 stk stikkontakt fra hver leilighet ut til egen carport og 1 stk stikkontakt samt enkel takbelysning til sportsbod.

Trapper
Utvendig trapp med vanger og rekkverk i trevirke, trinn i strekkmetal.

Takrenner
Disse er av lakkert stål med takfotbeslag samt annet nødv. tilbehør. Overvann føres til fordrøyningskum.

Platting/balkonger
Støpt platting utenfor inngangsparti og under trapp. Terrasse utenfor stue i 1. etasje leveres i imp. terrassebord og uten rekkverk. Balkonger i 2. etg. leveres imp. terrassebord og rekkverk leveres iht fasadetegning.

Ventilasjon
Balansert ventilasjon med varmegjennvinner.

Kjøkken, bad og garderobeinnredninger
Kjøkkeninnredningen leveres i type, Uno fra Sigdal, tilpasset frittstående hvitevarer. (se vedlagt skisse fra Sigdal). Baderomsinnredning leveres i 100 cm bredde. Det beregnes 100 cm kombi-garderobeskap til hver sengeplass. Disse leveres i hvit utførelse og standard 200 cm høyde.

Pipe/ brannvern.
Det leveres elementpipe og ildsted, type Sirius 1, fra Schiedel. Det leveres røykvarsler og ett 6 kg. Brannlukkingsapparat med skum.

Foringer/ listverk
Foringer og listverk til vinduer og dører, samt listverk til tak i alle boligrom, leveres hvitmalte fra fabrikk (spikerhull vil være synlige). Gulvlistene leveres hvite. Listverk leveres i glatt utførelse.

Himling/vegger/gulv.
Alle himlinger leveres med folierte takplater. Alle vegger leveres med ferdigmalte panelplater i "eggehvit". Gulvene i stue/kjøkken, soverom og deler av gang leveres med 13mm parkett i eik (hvitlasert). Deler av gang og bod leveres med fliselagt gulv. Bad leveres med fliser på både gulv og vegger. Utvendig u-isolert sportsbod leveres med betong gulv.

Carport/Sportsbod
Carport for biloppstilling på gruset underlag. Utvendig u-isolert sportsbod leveres med betong gulv. Det leveres 1 stk stikkontakt fra hver leilighet ut til egen carport og 1 stk stikkontakt samt enkel takbelysning til sportsbod

Forsikringer/garantier
I leveransen inngår byggeforsikring. Forsikringen gjelder i hele byggeperioden fram til overtagelse. Det stilles sikkerhet i form av garantistillelse fra ekstern leverandør i fem år etter overtagelse.

Inngår ikke i leveransen.
Utstyr som er stiplet på byggemeldingstegningene inngår ikke i leveransen, unntatt konstruksjonsmessige ting som f. eks. limtredragere. Forøvrig leveres ikke følgende utstyr uten at det er spesielt beskrevet: Møbler, hvitevarer, skyvedørsgarderober, utvendige hage- og beplantningsarbeider, søppelstativ, klesstativ, gardinbrett og markiser leveres ikke.

Annet/ forbehold
Det tas forbehold om mindre endringer i planløsningen og detaljer i utførelsen/leveransen som følge av evt. offentlige krav/pålegg eller som følge av den tekniske prosjekteringen av boligen som ikke alltid er ferdig på salgstidspunktet.
Vi forbeholder oss retten til å foreta mindre endringer i konstruksjon og materialvalg som ikke reduserer boligens kvalitet (f.eks. ved bytte av leverandør) uten at dette gir rett til endring av avtalt pris.

Tolleranseklasser.
Utførelse er i henhold til Norsk Standard 3420.

Formuesverdi

Formuesverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen er nyoppført. Utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 80% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2016).

Parkering

Tilhørende hver eierseksjon er det 1 parkeringsplass i carport.
Gjesteparkering på egen grunn.

Vei / Vann / Kloakk

Offentlig tilknyttet.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning

Eiendommen er regulert til boligformål.

Servitutter / Rettigheter

Seksjonseiere får full råderett over egen seksjon.
Seksjonene overdras med de rettigheter og forpliktelser som grunnboken viser. De vil være fri for økonomiske
heftelser med unntak av lovpålagt panterett til sameiet som sikkerhet for oppfyllelse av den enkelte sameiers
fellesforpliktelser for inntil 2G. I tillegg kan selger tinglyse bestemmelser vedrørende sameie, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene.

Kopi av grunnbok med servitutter tinglyst på eiendommen kan fremlegges av megler.

Følgende heftelse er registrert:
1980/2276-1/26 - Bestemmelse om kloakkledning
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger mv
 
Følgende rettigheter er registrert:
2019/879295-1/200 - Bestemmelse om veg.
Gjelder denne eiendommens rett til adkomst.

Sameiet

Det vil bli opprettet eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 23.mai 1997 nr.31.
Fremtidig eier plikter å være medlem av sameiet.  Som seksjonseier i et seksjonssameie, vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boligseksjon. Eneretten omfatter også balkong/terrasse og/eller privat uteareal.
Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesareal.
Seksjonseierne har full råderett over sine seksjoner og seksjonseierne kan fritt pantsette, selge og leie ut sine seksjoner.

Utleie

Hele eller deler av boligen kan fritt leies ut.

Fordeler ved å kjøpe nybygg

Det er mange fordeler for den som kjøper ny bolig.
For mange er det fristende å starte med blanke ark i en helt ny bolig, og det kan være mange fordeler ved å kjøpe nybygg. En av disse er at du får god tid til salg av egen bolig og forberedelse av flytteprosessen.

Lavere omkostninger og høy trygghet
Kjøpere av nybygg har ekstra trygghet gjennom at salget reguleres av Bustadoppføringslova, der utsteder selger garantier som varer i 5 år etter overtakelse. Vanligvis er det lavere omkostninger ved kjøp av prosjekterte boliger, da man kun betaler dokumentavgift av andel tomteverdi.

Lavere driftskostnader/fellesutgifter
Ved kjøp av ny bolig er det gjerne mindre vedlikehold. Du sparer penger på oppussing og det er strenge krav til isolasjon og høy energieffektivitet. Boligene blir oppført etter de nyeste byggestandarder og tekniske krav både til inneklima, isolasjon og miljø.

Fast pris gir forutsigbarhet
Ofte er prisene faste og du vet på forhånd hva boligen koster. Forutsigbarhet i kjøpsprosessen er noe mange setter stor pris på.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser.

Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse.
Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper.
Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang.

Tilvalg

Adgang til tilvalg eller endringer begrenset opp til 15% av kontraktsverdien ihht. Bustadoppføringslova §9. Slike tilvalg leveres mot pristillegg.
Tilvalg må bestilles ift. oppsatt produksjon, og mulighetene begrenses etter hvert som produksjonen igangsettes. Det vil bli satt opp egne tilvalgsmøter for kjøperne. Alle tilvalgsavtaler avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør/ underleverandør.
Prosjektets gjennomføring og offentlige tillatelser gir begrensninger i hvilke valg av tekniske løsninger og materialer som er mulig. Dette begrenser hvilke tillegg og endringer kjøper kan forvente å få gjennomført, og innenfor hvilke tidsrom arbeider kan bestilles. Eksempler på tilvalg som ikke tillates er endring av fasade, vindusform, plassering av vann og avløp mv. Dersom selger krever tilvalgskostnadene utbetalt før hjemmelsovergang, skal det stilles §47 garanti ihht bustadoppføringslova direkte ovenfor kjøper.

Arealangivelser

Prislister er angitt i ca. bruksareal BRA (salgbart areal BRA-S) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, sjakter og innvendige vegger, men ikke medregnet yttervegger og vegger mot andre bruksenheter. I tillegg opplyses ca. P-rom i prislisten. Arealet for P-rom er inklusive innervegger men fratrukket areal for sjakter og boder. Selger tar forbehold om at mindre avvik kan forekomme.

Budgivning

Faste priser. Se egne dokumenter for prisliste og kjøpsbekreftelse. Selger/megler kan fritt endre prisliste uten varsel. Det er til en hver tid den siste versjonen som er gjeldene.

Oppdragsnummer

70-20-9011

Internett

www.eie.no

Les mer
Boliger i prosjektet

Boliger i prosjektet

65 69
2 790 000 2 790 000
101 Soverom: 2 P-rom: 65 Etasje: 1 Totalpris: 2 861 119,-
Evjutunet 4

Evjutunet 4A, B, C og D

Evjutunet 4

Enhet A

Pris

2 790 000,-

Omkostninger

71 119,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

102 Soverom: 2 P-rom: 65 Etasje: 2 Totalpris: 2 861 119,-
Evjutunet 4

Evjutunet 4A, B, C og D

Evjutunet 4

Enhet B

Pris

2 790 000,-

Omkostninger

71 119,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

201 Soverom: 2 P-rom: 69 Etasje: 2 Totalpris: 2 861 119,-
Evjutunet 4

Evjutunet 4A, B, C og D

Evjutunet 4

Enhet C

Pris

2 790 000,-

Omkostninger

71 119,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

202 Soverom: 2 P-rom: 69 Etasje: 1 Totalpris: SOLGT
Evjutunet 4

Evjutunet 4A, B, C og D

Evjutunet 4

Enhet D

Pris

SOLGT

Omkostninger

71 119,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Meld interesse for denne boligen


Beliggenhet
Dokumentasjon og kontakt

Kontakt oss


Meglere

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner

Eskil Støvland

41 42 97 47 es@eie.no