Til alle prosjekter

Vrådal

Vrådal brygge

KVITESEID/VRÅDAL- Flotte leiligheter med attraktiv beliggenhet i vannkanten nær sentrum

Del på:
Adresse

Vrådal brygge, 3853 Vrådal

Boligtype

Leilighet

Eierform

Selveier

Prisantydning

Fra 2 250 000,- til 2 250 000,-

Antall soverom

2 til 2

Areal

Fra 75kvm til 75kvm

Mer om prosjektet

Mer om prosjektet

Priser fra - til

Faste priser fra kr. 2 190 000,- til kr. 2 250 000,-
Omkostninger: ca. kr. 15.000,-

Fellesutgifter

Fellesutgifter blir fastsatt ved stiftelse av sameiet. Estimerte felleskostnader anslås til kr. 1.500,- pr. mnd. som vil inkludere bygningsforsikring, Tv og datalinje og forretningsførsel. Det vil også bli en andel av kostnader forbundet med vedlikehold og måking av veiene på området. Foreløpig anslag på denne avgiften er kr 6.000,- pr år.

Beliggenhet

Leilighetene får en særdeles attraktiv beliggenhet ved bredden av vannet "Nisser". Nydelig utsikt over vannet, mot skisenteret og omkringliggende natur- og fjellområder. Svært gode solforhold. Det er ca. en kilometer på gangvei til 9-hulls golfbane på Fossøy. Se forøvrig link til golfbanens hjemmeside. Til Vrådal sentrum er det 1 km. Til Kviteseid er det 14 km. Se nabolagsprofil for avstander, demografi, skole, barnehage osv.
Vrådal er en bygd med fantastisk natur og et stort tilbud av fritidsaktiviteter. Her finner man bl.a. et stort alpinanlegg med serveringssteder, afterski osv. Golfbane. Mange flotte sandstrender rundt "Nisser og "Vråvatn" Sommarland med masse aktiviteter for store og små, og ikke minst fantastiske turmuligheter hele året. Jfr. også lister med lenker for mulighetene man finner i Vrådal.

Leveransebeskrivelse

INNHOLD:
Entrè med garderobe, 2 romslige soverom, lekkert, flislagt bad innredet med dusjhjørne, skapinnreding med nedfellt vask, opplegg vaskemaskin, vegghengt wc, innv. bod, (leilighetene på sidene får vindu i boden), åpen stue/kjøkkenløsningg med utgang til terrasse/balkong. Utvendig sportsbod på 4,6m2. Jfr. vedlagte plantegninger for romløsning.

LEVERANSEBESKRIVELSE:
Denne beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningens viktigste bestanddeler og funksjoner. Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid leveransebeskrivelsen som er retningsgivende. I prinsippet er byggets form, konstruksjon, standard og kvalitet fastlagt. Da prosjektet fortsatt er i prosjekteringsfasen, er alle opplysninger i leveransebeskrivelsen gitt med forbehold om rett til uten forutgående varsel å gjøre endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eksempelvis pga. offentlige pålegg, byggesakskrav og lignende, uten at den planlagte generelle standard forringes i nevneverdig grad.
Vindusplasseringen i den enkelte leilighet kan avvike noe fra de generelle planer, som følge av bl.a. den arkitektoniske og statiske utformingen av bygget. Boligene vil bli oppført iht. tekniske forskrifter av 2017 (TEK 17).

FUNDAMENT:
Bygget blir direkte fundamentert på fast grunn. Ringmur av betong.

BYGNING:
Vegger utføres med bindingsverk, isolert med mineralull. (25 cm. i vegg og 35 cm. i tak)Utvendig er veggene hovedsakelig kledd med beiset trepanel. Yttertaket er tekket med takstein. Taknedløp i sort utførelse vil bli utført med utvendig nedløp. Vinduer med U-verdi 0,8 blir levert i hvit utførelse. Ytterdører blir levert i hvit utførelse med glass.

VENTILASJON:
Flexit balansert boligventilasjon med varmegjenvinning.

TERRASSER OG BALKONGER:
Balkong blir oppsatt med utvendige synlige søyler. Rekkverk utføres i treverk i henhold til forskrifter. Veranda- og balkongdekker er som en utvendig konstruksjon å anse, mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne oppstå på gulvflaten. Balkongdekker er i impregnert treverk. Terrasse- og balkongdører blir levert i hvit utførelse med glass. Terrassebord (28X120mm, standard impregnert).
Nivået på terrassene/balkongene for leilighetene kan avvike noe fra nivået på gulv inne i leiligheten.

INNVENDIG:
Innvendige vegger utføres med trestendere og blir kledd med gips, sparklet og malt. Mineralull i alle innvendige vegger. Leilighetsskillevegger utføres etter gjeldene forskrifter, for brann- og lydkrav. Overflater blir oppført med gips som er strimlet, sparklet og malt.
Himling/etasjeskille utføres etter gjeldene forskrifter for brann- og lydkrav. Overflater blir kledd med gips, sparklet og malt. Der det er nødvendig av hensyn til føringer av rør, ventilasjon etc. blir det levert nedforet himling, og/eller innkassinger som vil bli strimlet, sparklet og malt. Generell takhøyde i oppholdsrom vil være minst 2,4 meter. I sekundære rom som bod og entre må det påregnes lavere takhøyde (minimum 2,2 meter).
Det leveres innerdører i hvit glatt utførelse med vridere i børstet stål utførelse.
Samtlige innvendige dører leveres med nødvendig luftspalte under dørblad. I alle tørre rom leveres det 12x58mm slette hvite lister. Det blir ikke montert taklister. Listverk leveres med synlige spikerhull (ikke sparklet) Gulv i tørre rom leveres med parkett i eik i lys utførelse.

KJØKKEN:
Leveres med innredning fra Huseby med integrerte hvitevarer fra Gorenje. Kjøkken på plantegning er ikke beskrivende på kjøkkenleveransen, jfr. egen kjøkkenbeskrivelse i prospektet.

BAD:
Leveres med membran på gulv og vegg iht. gjeldende forskrifter. Fliser på gulv ? 30 x 30 lys grå (målene kan avvike noe).
Fliser på vegger 20 x 30 hvit (målene kan avvike noe). Baderomsinnredning 80 cm. i hvit utførelse. Dusjhjørne med vegger i glass. Vegghengt WC.

OPPVARMING:
Vedovn Vardø Samsø u/sideglass el.
Standard hvit panelovn på soverom.
Varmekabler på bad.

ENERGIMERKING:
Energikarakter B

TOMT:
Arealene rundt bygget blir singlet, planert og tilsådd iht. utenomhusplan. Alle veier og parkeringer vil bli gruset/asfaltert.

BÅTPLASS:
Det vil bli mulighet for leie av båtplass. Bryggeplassering, priser m.v. er ikke fastsatt foreløpig.

SKIKORT:
Alle kjøpere i prosjektet vil fra gratis familiekort i alpinsenteret den første sesongen etter overtagelsen.

Formuesverdi

Formuesverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen er nyoppført. Utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 80% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2016).

Parkering

Hver boenhet skal tildeles 2 biloppstillingsplasser. I tillegg vil det bli noen felles gjesteparkeringplasser.

Annet

Leilighetene er regulert til bolig. Det er konsesjonsgrense 0 i Vrådal hvilket innebærer at boligene er underlagt boplikt.

Selger tar forbehold om de nødvendige offentlige godkjenninger fra Kviteseid kommune. Videre tas det forbehold om forhåndssalg av 6 enheter før prosjektet igangsettes. Dersom ikke nødvendig antall salg oppnås annulleres kontrakten. Tidspunkt for eventuellt bortfall av kontrakt settes ved avtaleinngåelse som sikkerhet for begge parter.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra selgers tegninger og mindre avvik fra opplyst areal kan derfor forekomme. Det gjøres spesielt oppmerksom på at tegninger og illustrasjoner er omtrentlige og at noe avvik kan forekomme. Alle illustrasjonsbilder er kun ment å kunne gi et inntrykk av en ferdig bebyggelse. Det kan således inneholde elementer som ikke inngår i utbyggers leveranse, både når det gjelder utvendige forhold og innredning i boligen. Ved avvikende opplysninger vil leveransebeskrivelsen gjelde foran byggetegninger og andre illustrasjoner som er fremlagt i salgsoppgaven. Dette gjelder også reguleringskart som kan avvike i forhold til brygger, plassering av gangstier og andre installasjoner.

Det tas forbehold om små men hensiktsmessige endringer i utformingen av prosjektet. Eventuelle endringer skal ikke føre til forringet kvalitet.

Vrådal Brygge er et prosjekt med mange enheter i flere byggetrinn og det må påregnes byggevirksomhet intil hele området er ferdig utbygget.

Det vil bli mulighet for tilvalg på interiøret i boligene, iht. avtale med utbygger. Det gis ingen mulighet til å flytte på komfyr /oppvaskmaskin og nedfelt stålbeslag på kjøkken, samt utstyr tilknyttet vann- og avløp på bad. Alle tilleggsbestillinger og endringer skal
være selgers representant i hende senest ved de
tidsfrister som fastsettes av selger i tilknytning til prosjektets fremdriftsplan. Kjøper kan ikke kreve utført endrings- eller tilleggsarbeid som endrer selgers vederlag med mer enn 15 % av kjøpesummen.

Salget reguleres av Bustadoppføringslovas bestemmelser. Utbygger er ansvarlig for å stille lovpålagte garantier. Kjøper kan ikke utføre eventuelle egne arbeider på boligen før den er ferdigstilt og overtatt. Eiendommen selges iht. salgsoppgave, leveransebeskrivelse og eventuell avtale om tilvalg/endringer. Kontraktsposisjonen kan ikke videreselges uten selgers samtykke. Kjøper kan avbestille boligen før overtakelse er gjennomført. Ved avbestilling før selger har vedtatt byggestart, skal kjøper betale et avbestillingsgebyr til
Selger på kr 70 000,-, jf bufl. § 54. Dersom Kjøper avbestiller etter at selger har vedtatt byggestart, kan selger kreve erstatning for sitt økonomiske tap som følge av avbestillingen, jfr. bustadoppføringslova § 53. Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger.

NYTTIGE NETTSIDER:
www.kviteseid.kommune.no
www.straand.no
www.visitnorway.no/reisemal/ostlandet/telemark/vradal/
www.alpin.no
www.caprautvikling.no
www.vraadalgolfklubb.no
www.eie.no

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

I tillegg til fellesutgifter tilkommer kommunale avgifter for renovasjon, vann,  avløp og feier. Kviteseid kommune opplyser at avgiftene vil beløpe seg til kr. 14.195,- pr. år. Dette er basert på stipulert forbruk av VA og kan således avvike noe. Det vil også tilkomme andel av vedlikehold og måking av vei.
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Regulering

Området er regulert (Reguleringsplan for Vrådal Brygge, Straumsnes) Kopi av situasjonskart, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Ferdigstillelse

Avhengig av forhåndssalg. (Byggetid etter oppstart er anslått til 8 måneder)

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

kr. 2 190 000,- til kr. 2 250 000,-
(NB: prisen er fast)
Omkostninger:
Dokumentavgift av tomteverdi: Kr. 6.250,-
Tinglysing skjøte: Kr. 525,-
Tinglysing pantobligasjon: kr. 525,-
Pantattest: Kr. 202,-
Oppstartinnskudd i sameiet: Kr. 5.000,-

kr. 2 202 502,- til kr. 2 262 502,-(Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Oppdragsnummer

67-19-9000

Internett

www.eie.no

Utbygger

Capra Utvikling AS v. Frode Flåm

Meglers Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjonen fra megler er en oppsummering av hovedpunktene i prosjektet.

For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til kjøpekontrakt med vedlegg for prosjektet, hvilket er
det avtalemessige grunnlaget for kjøp av leilighet.

Selger har godkjent salgsoppgaven "dato"

Hovedoppdragsnummer

67-19-9000

Ansvarlig megler

Navn:
Tittel:
Firmanavn: Vestfold Eiendomsmegling AS
Adresse: PB 2388
Org nr: 955607171
Saksbehandlere: og

Les mer
Boliger i prosjektet

Boliger i prosjektet

75 75
2 250 000 2 250 000
1 Soverom: 2 P-rom: 75 Etasje: 1 Totalpris: 2 307 502,-
Vrådal brygge

Vrådal brygge

Vrådal brygge

VRÅDAL- Flotte leiligheter med attraktiv beliggenhet i vannkanten nær sentrum

Pris

2 250 000,-

Omkostninger

57 502,-

Boligtype/Eierform

Selveier

6 Soverom: 2 P-rom: 75 Etasje: 1 Totalpris: 2 307 502,-
Vrådal brygge

Vrådal brygge

Vrådal brygge

VRÅDAL- Flotte leiligheter med attraktiv beliggenhet i vannkanten nær sentrum

Pris

2 250 000,-

Omkostninger

57 502,-

Boligtype/Eierform

Selveier

8 Soverom: 2 P-rom: 75 Etasje: 2 Totalpris: 2 307 502,-
Vrådal brygge

Vrådal brygge

Vrådal brygge

VRÅDAL- Flotte leiligheter med attraktiv beliggenhet i vannkanten nær sentrum

Pris

2 250 000,-

Omkostninger

57 502,-

Boligtype/Eierform

Selveier

Meld interesse for denne boligen


Beliggenhet
Dokumentasjon og kontakt

Meglere