Til alle prosjekter

Åsgreina

Ramstadåsen 45A og 45B

RAMSTADÅSEN: Prosjektert tomannsbolig over 2 plan | 4 sov. | 2 bad | Terrasse og hage - Gode solforhold og flott utsikt

Ny og lekker familiebolig på Ramstadåsen! Eie eiendomsmegling v/ Alexander Søvik har nå til salgs en prosjektert tomannsbolig over 2 plan med utgang til solrik, vestvendt terrasse. Flott beliggenhet på nytt boligfelt rett ved marka. Tomannsboligen vil ligge attraktivt og barnevennlig til på Ramstadåsen i Nannestad kommune. Tomten ligger innerst på feltet, og den ene enheten får ikke gjenboere. Tomten byr på meget gode solforhold, og en forbilledlig utsikt. Området er svært barn... Les mer

Del på:
Adresse

Ramstadåsen 45A og 45B, 2033 Åsgreina

Boligtype

Tomannsbolig

Eierform

Eierseksjon

Prisantydning

Fra 5 200 000,- til 5 200 000,-

Antall soverom

4 til 4

Areal

Fra 150kvm til 150kvm

Mer om prosjektet

Mer om prosjektet

Beskrivelse

Ny og lekker familiebolig på Ramstadåsen!

Eie eiendomsmegling v/ Alexander Søvik har nå til salgs en prosjektert tomannsbolig over 2 plan med utgang til solrik, vestvendt terrasse. Flott beliggenhet på nytt boligfelt rett ved marka.

Tomannsboligen vil ligge attraktivt og barnevennlig til på Ramstadåsen i Nannestad kommune. Tomten ligger innerst på feltet, og den ene enheten får ikke gjenboere. Tomten byr på meget gode solforhold, og en forbilledlig utsikt. Området er svært barnevennlig, med gangavstand til barnehage og barneskole. Ungdoms- og videregående skole ligger ca. 9 km unna.

Forventet tid for innflytting er november/desember 2019. Dette med forbehold.

Hver enhet leveres med gjennomgående høy standard. Det blir lagt vekt på kvalitetsmaterialer i alle ledd. Det er lys enstavs laminatgulv i alle oppholdsrom. Vegger får malte flater i en dus og moderne gråfarge, som kler de fleste interiørstiler. Videre er det balansert ventilasjon, som gir lavere energiforbruk og økt bokomfort. Ventilasjonsanlegget filtrerer uteluften og fjerner fukt. Du får lun temperatur og et sunnere inneklima - uten kald trekk og innestengt lukt.

Overbygget inngangsparti rett ved garasjen. Stor og innbydende hall med god plass til garderobeløsning. 4 soverom av god størrelse, hvorav ett har tilgang til walk-in-closet. 2 moderne bad med hhv. badekar (tilvalg) og dusjhjørne. Romslig stue-/kjøkkenløsning med store vindusflater og nydelig utsikt. Utgang til solrik terrasse. Praktisk, separat vaskerom/teknisk rom.

Tomten leveres grovplanert med stedlige masser, det leveres klargjort for matjord og ferdigplen og oppsinglet gårdsplass, som anvist på tegning.

INNHOLD:
1. etasje: Vindfang, gang/trapperom, 3 soverom, garderoberom/walk-in-closet, bad, vaskerom/bod
2. etasje: Gang/trapperom, stue/kjøkken, soverom og bad

Utgang til terrasse på ca. 37,4 m2 fra stue.
Sportsbod på ca. 5,4 m2.
Garasje på ca. 26 m2.

Kort fortalt
* God og familievennlig planløsning med 4 soverom
* Walk-in-closet til hovedsoverom
* 2 flotte bad med varme i gulvet
* Romslig stue-/kjøkkenløsning på ca. 50 m2
* Integrerte hvitevarer fra Siemens på kjøkken
* God takhøyde
* Peis i stuen
* Terrasse på ca. 37,4 m2 samt hage
* Gode solforhold
* Balansert ventilasjon
* Enstavs laminatgulv og gråmalte overflater i oppholdsrom
* Oppsingla gårdsplass
* Integrert garasje med el. garasjeport
* Ingen oppussing. Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år
* Fem års reklamasjonsrett. Boligene blir bygget i forskriftsmessig stand.
* Klargjort for legging av ferdigplen ute
* Nærhet til barnehager/skoler, turområder og off. komm.
* Ca. 15 min til Jessheim/40 min til Gardermoen og 40 min til Oslo sentrum
* Lave omkostninger ved kjøp!
* Lave bokostnader. Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige bokostnader.

Priser fra - til

Priser fra 5 200 000 - til 5 200 000

Beliggenhet

Attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Åsgreina!

Ramstadåsen ligger i Nannestad kommune, kun ca. 15 minutter med bil til Jessheim med alle bymessige fasiliteter, ca. 14 minutter til Gardermoen og ca. 40 minutter til Oslo sentrum.

Tomtene har en flott beliggenhet i et boligfelt i stor utvikling. De første beboerne flyttet inn på feltet i 2016. Området grenser mot marka, med et omfattende turstinett og badevann sommerstid, og flotte skiløyper vinterstid.

Her har du naturen rett utenfor døren og bare et kvarters kjøring til Gardermoen og Jessheim.

Området ligger helt inntil Romeriksåsen med fantastiske muligheter året rundt. Her starter skituren rett utenfor døren! Skiløypa vil faktisk gå gjennom feltet, i friluftsområdet langs bekken og dammen. I marka finner man mange innbydende fiskevann, eller om man er tidlig oppe en vårdag, se tiurleik på en av myrene i "nabolaget". Dette er et eldorado for alle som liker å ferdes i naturen enten på ski, sykkel eller til fots! Dammen som ligger midt i området er egnet for bading på sommeren og skøyting på vinteren.

Det er bygget ny gangvei langs FV527 slik at det blir trygg gangvei til Kringler-Slattum barneskole, som ligger 750 meter lenger nord. Ved skolen ligger Kringler-Slattum barnehage, men den legges ned når det nå bygges ny barnehage på feltet.

Ungdoms- og videregående skole i Nannestad sentrum er ca. 9 km. unna. Butikk og idrettshall på Eltonåsen er ca. 4 km. fra feltet.

Leveransebeskrivelse

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning: Kjøkken planlegges og leveres av kjøkkenleverandør. I kontrakten er det inkludert en total pris på kr 80.000. inkl. mva. Blandebatteri til kjøkkenbenk leveres som ettgreps enhet med svingbar tut, samt tilkoblingsanordning for kaldtvann til oppvaskmaskin.

Kjøkkenventilator: Dersom det velges ventilator med stor avtrekkskapasitet, og denne kjøres for fullt, tas det forbehold om at tilluftsmengde må økes ved innsetting av ventil i vegg eller ved åpning av vindu i luftestilling.

BADEROM | 1 flislagt bad i hver etasje
Baderomsinnredning: 20.000 ink mva ferdig montert. Fliser leveres med 20x20 grå på gulv og 25x40 hvit på vegg.
Servant: Komplett hvit med ettgreps servantbatteri.
WC: Vannbesparende vegghengt WC med synlig sisterne leveres hvit, komplett med sete og lokk.
Dusj med sparesil leveres med ettgreps dusjbatteri og komplett hånddusjutstyr.

Skyllekar i rustfritt stål og ettgreps blandebatteri på vaskerom.
Kran og avløp for vaskemaskin.
Sanitærutstyr blir levert iht. tegning og spesifikasjon.

Varmtvannsbereder leveres barnesikret mot skolding med blandeventil. 200 l.

Kran for hagevanning leveres med utkaster og innvending avstengning.

Automatisk lekkasjestopper: Ved rørinstallasjoner i rom uten sluk.

Alternative tilleggsleveranser:
Badekar: Leveres med ettgreps dusjbatteri og komplett hånddusjutstyr. Front- og endepanel leveres på sider som vender mot det fri.

KLIMAPAKKE
Balansert ventilasjon med roterende varmegjenvinner samt sentralstøvsuger med ett uttak i hver etasje. Kjøkkenventilator med eget mekanisk avtrekk.

BYGGEMÅTE
Terrasse:
Terrasse på ca. 37,4 m2. Balkongrekkverk leveres i glass og stål iht. tegning. Balkongdør blir en- eller tofløyet. Isolert dørblad med beslag, HC-terskel, innvendig espagnolett vrider med 3-punkts lukking og beslag for trinnløs luftestilling. Karm leveres ferdig behandlet. Utvendig skyvedør leveres med fast og skyvbart felt. Karm leveres ferdig behandlet.

Vinduer:
Vinduer leveres av anerkjent leverandør tilsluttet dør - og vinduskontrollen.

Se leveransebeskrivelse for utfyllende informasjon.

DIVERSE
- Tomannsboligen er ikke seksjonert pr. 03.05.2019. Selger besørger og bekoster at seksjonering er gjennnomført før overtagelse av boligen.
- Kommunale VA-ledninger/-kummer/sluk, strømkabler, kabelskap, lysmaster, kommunikasjonskabler etc. skal ligge i vei-/grøftearealer. Veiene har fast reguleringsbredde, men det kan bli behov for noen utvidelser av veiarealet enkelte steder for å sikre at disse tekniske anleggene ikke blir liggende på private tomter. Dette medfører at selv om en tomt skulle være fradelt og målebrev foreligge må påregnes grensejustering mot vei der mindre arealer vil kunne måtte bli avgitt uten noen form for økonomisk kompensasjon.
- Det er pliktig medlemskap i områdets velforening.
- Kjøper er selv ansvarlig for å kjøpe og installere varmeovner og garderobeskap.
- Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger.
- Faste, løpende kostnader:
Kommunale avgifter, (estimert til kr 12 000-
15 000 pr. år ifølge Nannestad kommune), strømforbruk, TV/Internett, innboforsikring, medlemskap i velforening. Listen er ikke uttømmende.

Formuesverdi

Formuesverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen er nyoppført. Utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 80% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2016).
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Parkering

Parkering i egen garasje og for øvrig på gårdsplass.

Annet

Selger stiller som sikkerhet for oppfyllelse for sine forpliktelser en garanti, så snart en avtale foreligger og senest før overtagelse. Garantien skal være på 5% av kjøpesum, og gjelde i 5 år etter overtagelse, iht. bustadoppføringslova §12.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Grunnboken pr. 03.05.2019:
Ingen rettigheter funnet.

Regulering

Eiendommen ligger under reguleringsplan for Ramstadåsen og er regulert til boligformål. Det er for tiden under stor utvikling og det pågår bygging i området. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt digital salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse. Lastes ned i digital salgsoppgave, eller fås ved henvendelse til megler.

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Ferdigstillelse

Ved overtakelse er alle parter i byggesaken ansvarlig for at alle fagområder er ferdig og kvalifiserer for ferdigattest. Dersom det skal leveres pipe må denne være montert før ferdigattest utstedes. Dersom huset overleveres med midlertidig brukstillatelse må mangler være utbedret og klar for ferdigattest innen avtalt frist i brukstillatelsen. Ved overtakelse blir det utstedt en energiattest som angir energimerket for huset. Denne karakteren bestemmes både av bygningstekniske tiltak og oppvarmingssystemet som velges i boligen. Ved overtakelse vil det bli levert bruksanvisning for boligen.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

5 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 13 750,- (Dokumentavgift) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 14 999,50 (Omkostninger totalt) 5 214 999,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Meglerprovisjon: kr 40 000 (+ 10 % på salgssum over prisantydning)
Tilrettelegging: kr 15 900
Markedsføring: kr 19 900
Oppgjørshonorar pr. enhet: (kr 5 500): kr 11 000

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer

77-19-9017

Internett

www.eie.no

Utbygger

Gbs Prosjekt AS v. Leif Martin Brodahl

Les mer
Boliger i prosjektet

Boliger i prosjektet

150 150
5 200 000 5 200 000
Ramstadåsen 45A Soverom: 4 P-rom: 150 Totalpris: 5 200 000,-
Ramstadåsen 45A

Ramstadåsen 45A og 45B

Ramstadåsen 45A

Tomannsbolig Ramstadåsen 45A

Pris

5 200 000,-

Omkostninger

131 250,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Ramstadåsen 45B Soverom: 4 P-rom: 150 Totalpris: 5 200 000,-
Ramstadåsen 45B

Ramstadåsen 45A og 45B

Ramstadåsen 45B

Tomannsbolig Ramstadåsen 45B

Pris

5 200 000,-

Omkostninger

131 250,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Meld interesse for denne boligen


Beliggenhet
Dokumentasjon og kontakt

Dokumentasjon

Kontakt oss

Meglere