Til alle prosjekter

Oslo

Arnebråtveien 19 F

Moderne, prosjekterte boliger i attraktivt og barnevennlig område | Høy kvalitet, garasje, peis m.m.

Høydepunkter: - Moderne boliger med høy kvalitet - Garasje med bilheis til hus 1 og 2, garasje + biloppstillingsplass til hus 3 - Delikate kjøkken fra HTH - Alle boligene får wc i 1. etg, samt fullt utstyrt bad i 2. etg og u.etg. I u.etg er det også vaskerom m/ dusj og toalett i alle 3 boligene - 4 soverom i 2. etg - Balansert ventilasjon - Enstavs eikeparkett i alle rom, fliser på bad og vaskerom - Hus med gjennomført og moderne planløsning - Lekker peis fra Peisselskabet <... Les mer

Del på:
Adresse

Arnebråtveien 19 F, 0376 Oslo

Boligtype

Enebolig

Eierform

Eierseksjon

Prisantydning

Fra 13 300 000,- til 14 300 000,-

Antall soverom

4 til 4

Areal

0 kvm

Mer om prosjektet

Mer om prosjektet

Beskrivelse

Høydepunkter:
- Moderne boliger med høy kvalitet
- Garasje med bilheis til hus 1 og 2, garasje + biloppstillingsplass til hus 3
- Delikate kjøkken fra HTH
- Alle boligene får wc i 1. etg, samt fullt utstyrt bad i 2. etg og u.etg. I u.etg er det også vaskerom m/ dusj og toalett i alle 3 boligene
- 4 soverom i 2. etg
- Balansert ventilasjon
- Enstavs eikeparkett i alle rom, fliser på bad og vaskerom
- Hus med gjennomført og moderne planløsning
- Lekker peis fra Peisselskabet
I et meget attraktivt og barnevennlig nabolag rett ved Gressbanen/Vestre Holmen nå 3 stk. moderne boliger, to enheter i tomannsbolig, samt en enebolig i kjede (deler kun én vegg mot tilstøtende bolig i 2. etasje). Alle boligene vil få god standard, delikate materialvalg og moderne utførelse. Boligene går over tre plan med en god og familievennlig planløsning. De vil alle få egen inngang til kjeller.

Boligene vil få fornuftig planløsning med fire soverom i 2. etasje og et sosialt oppholdsrom i 1. etasje i form av åpen stue/kjøkken løsning. Hovedsoverom i 2. etasje vil ha utgang til balkong og det vil også være utgang til balkong i stuen i 1. etasje. Det vil også være flott hageareal tilknyttet hver av enhetene ihht. utomhusplan.

Åpen stue/kjøkken løsning i 1. etasje vil bli utført i en praktisk L-form med gode muligheter for både sofakrok og spiseplass. Kjøkkenet blir utformet i hesteskoform med god oppbevarings- og arbeidsplass. I 1. etasje vil det også installeres en moderne og rentbrennende peisovn fra Peisselskabet som varmer godt på de kaldeste dager.

I underetasjen vil det være godt med lagringsplass i stor bod og et romslig vaskerom med gulvvarme, dusj og toalett. Ellers vil det være bad og egen inngang til underetasjen. Stor stue med godt lysinnslipp.

Nøkkelinformasjon

Bestil salgsoppgaven for full dokumentasjon med vedlegg osv.

Nøkkelinformasjonen fra megler er en oppsummering av hovedpunktene i prosjektet.

For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til kjøpekontrakt med vedlegg for prosjektet, hvilket er det avtalemessige grunnlaget for kjøp.

Selger har godkjent salgsoppgaven 27.05.2020.

Hovedoppdragsnummer

50-20-9009

Eiendom

Arnebråtveien 19 F, 0376, Oslo

Matrikkel

Gnr. 27 bnr. 1642 i Oslo kommune

Eierform

Eierseksjon

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse ca. Q2 2021.

Det gjøres oppmerksom på at tidsanslaget ikke er å regne som en avtalt frist etter buofl § 10.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF / Partner Vegar Giæver

Selger/Utbygger

EE Utvikling AS

Priser fra - til

Priser fra 13 300 000 - til 14 300 000

Arealer

Bruksareal: 167 kvm - 171 kvm

Boligens arealer er angitt så nøyaktig som mulig, men det tas imidlertid forbehold om mindre avvik/endringer da endelig arbeidstegninger ikke er utarbeidet på salgstidspunktet.

Arealfordeling

U. etasje: Bod, gang, stue, bad og vaskerom.

1. etasje: Entré, wc, kjøkken og stue m/ utgang til balkong.

2. etasje: Gang, bad og fire soverom, hvorav ett med utgang til balkong.

Kjøkken

Delikat kjøkken fra HTH (modell Tendens) med svart innredning og benkeplate i laminat. Modell Tendens er HTHs flotte kjøkken i en tidløs, dansk design med et stilrent og elegant uttrykk.

Som kjøper vil du få muligheten til å velge en annen kjøkkeninnredning inkl. hvitevarer fra HTH for inntil kr 170 000.-. HTH leverer moderne kjøkken med lekkert design, nyskapende detaljer og gjennomtestet kvalitet.

Bad

Boligene vil få gode baderomsløsninger som passer godt til familier med små og store barn. Det vil være praktisk gjestetoalett med adkomst fra entréen i 1. etasje. I 2. etasje blir det et romslig bad med både dusj og badekar. I underetasjen blir det et flott bad med vegghengt dusj i nisje.

I tillegg vil boligene få romslige vaskerom m/ dusj og toalett i underetasjen med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Bad, toalett og vaskerom leveres med varmekabler og delikate fliser levert av Norfloor. All baderomsinnredning leveres i hovedsak av kvalitetsleverandøren Alterna. Alterna leverer både klassiske og tradisjonelle produkter så vel som produkter i trendy og moderne design, kombinert med praktisk funksjonalitet. Avhengig av prosjektets framdrift har kjøper mulighet til å sette sitt eget preg på badet, med endringer av f.eks. farger og flisvalg.

Fellesutgifter

Felleskostnader skal dekke sameiets driftskostnader, som vil omfatte bl.a felles bygningsforsikring, kostnader til drift og vedlikehold, forretningsførsel, kommunale avgifter, strøm i fellesarealer m.m.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget, vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: https://www.oslokommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt

Eiendomsskatten fastsettes med bakgrunn i boligverdien fra Skatteetaten. Eiendomsskattegrunnlaget er 80 prosent av denne summen.
Så trekkes bunnfradraget fra eiendomsskattegrunnlaget. Bunnfradraget er på inntil 4 millioner kroner og gjelder kun for boliger og fritidsboliger.
Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.

Beregning av eiendomsskatt med bakgrunn i prisantydning som boligverdi:
Hus 1: kr. 20 400,-
Hus 2: kr. 19 200,-
Hus 3: kr. kr. 21 600,-

Energimerke

Energimerking av boligen skal utføres av selger og vil foreligge ved overtagelse.

Beliggenhet

De prosjekterte enhetene har en meget attraktiv og barnevennlig beliggenhet, usjenert og skjermet for trafikk, i et veletablert boligområde på Gressbanen/Vestre Holmen.

Boligen vil egne seg ypperlig for en familie, hvor de små kan ferdes trygt på enhetenes fellesområde, eget hageareal og i rolige villaveier. I nærområdet finnes det også lekeplass, med huskestativ, klatrestativ, basketkurv med mer.

Tomt

Fellestomt, 1170 m²

Butikker og servicetilbud

Flere nærbutikker i gangavstand fra boligen, som Coop Extra Makrellbekken og Rema 1000 i krysset Stasjonsveien/Lybekkveien. Ellers er det også kort vei til Røa senter med bredt utvalg av servicetilbud bl.a. kafeer, frisør, sportsforretninger, klesforretninger, Meny (med tilknyttet post i butikk), vinmonopol, apotek, blomsterforretning, dagligvarebutikker o.a. På Røa etableres også det nye kjøpesenteret "Røa Torg" som etter planen skal stå ferdig til høsten. Diverse servicetilbud også på Vinderen og Slemdal.

Skole/barnehage

Innenfor en radius på 1 kilometer finner man flere barnehager, boligen sogner til Holmen barneskole, i tillegg er det også meget kort vei til gode skolealternativer som Voksen skole og Smestad skole med flere.

Holmen barneskole er en ny grunnskole som stod ferdig høsten 2018, skolen ligger i Bjørnveien ved Holmenkollen Tennis klubb.

Offentlig kommunikasjon

Det er ca. 500 meter til buss 45 som tar deg til Majorstuen på ca. 10 minutter, denne stopper ute på Holmenkollveien ved Holmendammen og buss 46 stopper rett ovenfor krysset Holmenkollveien/ Stasjonsveien (her er det også stopp for nattbuss). Det er i tillegg kort vei gjennom "skogen" til T-bane ved Holmen stasjon, ca. 5 minutters gange, hvor linje 2 tar deg til Majorstuen på ca. 7 min.

Fritidstilbud

I umiddelbar nærhet ligger blant annet idrettsanleggene på Gressbanen (fotballbane på sommeren og skøytebane på vinteren), Holmenkollen tennisklubb, Njård (Sats) og Røa Bad med Sats treningssenter.

Det er mange idrettslag i nærområdet, herunder Ready, Heming, Vestre Aker Skiklubb og Røa. Videre ligger Holmenkollen riksanlegg med hopp, langrenn, skiskyting og rulleski samt Tryvann skisenter og klatrepark i nærheten.

Gode turmuligheter og rekreasjonsområder sommer som vinter ved Bogstad Golfbane, Bogstadvannet med mulighet for bading om sommeren og ski/skøyter om vinteren, Holmendammen med fiskemuligheter, Husebyskogen og Mærradalen for å nevne noe. Nordmarka byr på gode løypealternativer for både ski, sykkel og gange. Ved Bogstad gård finnes kafé, kulturaktiviteter, gårdsopplevelser og kunstutstillinger.

Leveransebeskrivelse

Under følger leveransebeskrivelse som er utarbeidet for husene. Det bygges ihht. TEK 17.

Grunnarbeider/utomhus

Tomten leveres planert med stedlig masser og et lag med harpet matjord, tilsådd med gressfrø. Godkjente fasadetegninger og utomhusplan ligger til grunn for utvendig planering.

Vei- og gangareal iht. utomhusplan leveres med singel. Noe avvik kan forekomme dersom tilpasninger på tomten er nødvendig.

Overvann og vann fra takrenner føres til terreng. I Oslo kommune skal alt overvann håndteres på egen grunn, dette kan medføre vannansamlinger på de laveste punktene i terrenget. Regnbed eller lignende overvannstiltak kan komme på tomten dersom overvannsprosjekteringen krever det.

Det leveres ikke med beplantning, bortsett fra innplanting av trær som på utomhusplan er markert med erstatning for trær som hugges.

Mur, flis, betong og pussarbeider

Grunnmur leveres med sprøytebetong. Gulv i underetasje støpes, isoleres og det legges radonduk.

Fliser på gulv/vegger leveres av Norfloor med 2 mm fuge.  Fargen på fugen følger fargen på flis. Til hvit flis leveres det lys grå fuge. Se vedlagt illustrasjonstegning fra Nicole D. Emblem, interiørarkitekt MNIL.

Bygg- og tømrerarbeider

Etasjeskille leveres med høy stivhet og isolasjon. Som undergulv legges fuktbestandig spon eller tilsvarende kvalitet. Himling fores ned og kles med gips.

Utvendige vegger bygges iht TEK 17 og kles utvendig med stående panel av type malmfuru. Denne kledningen endrer gråfarge med tiden, og gråfargen kan være forskjellig avhengig av hvor mye vær, vind og lys den enkelte bygningsdelen får.

Innvendige vegger leveres med isolasjon og gips på begge sider

Flatt tak med takpapp eller annen egnet taktekking. Taksluk og innvendig nedløp.

Eventuelle utvendige takrenner og nedløpsrør samt øvrig beslag leveres i plastbelagt stål. Ventilasjon-hatter på tak med gjennomføringsbeslag leveres i utførsel tilpasset taktekking.

Utvendig trapper, balkonger og vannbrett på vinduer leveres i impregnert ubehandlet utførsel. Rekkverk på balkong og i tilknytning til utvendige trapper leveres i sort lakkert stål.

Det leveres stålpipe med 1 stk. peis fra Peisselskabet, type Curve 100. Se vedlagt illustrasjonstegning fra Nicole D. Emblem, interiørarkitekt MNIL.

Snekker og innredningsarbeider

Vinduer og veranda-dører leveres malt sort utførsel (S8500N) fra fabrikk.

Ytterdør fra Harmonie modell Stavern, farge NCS S 8500-N, eller tilsvarende dører og kvalitet fra annen leverandør. Dørvridere og sylinder i matt krom utførsel.

Innvendig dører leveres fra Harmonie modell Line, massiv, farge hvit, NCS S 0502-Y, eller tilsvarende dører og kvalitet fra annen leverandør. Dørvrider i børstet krom utførsel.

Kjellerdør fra Harmonie, modell Ina, farge hvit NCS S 8500-N.

Innvendige trapper leveres i hvitmalt, med eiketrinn og hvitmalt håndløper. Trappen er åpen med nødvendig barnesikring.

Kjøkkeninnredning inkl. hvitevarer fra HTH for inntil kr 170.000.- (gjelder veil. priser ved kontraktsinngåelse) inkl. mva og montering. Detaljert kjøkkentegning vil komme på et senere tidspunkt. Eventuelt andre typer innredning/løsning fra HTH kan leveres etter avtale. Dersom det velges et billigere kjøkken refunderes ikke restbeløpet, men dette kan brukes på andre varer fra HTH.

Innvendig vil vinduer leveres med listfri utførelse. På baderom legges flis inn i vindussmyg. Innvendige dører og ytterdører leveres med foring og gerikt.

Gerikter, foringer og fotlister leveres i hvit (NCS S 0502-Y), glatt utførelse og vil ha synlige spikermerker. Terskel-lister leveres i lakkert hardved. Fotlister og gerikter er av type 12x58.

Det leveres parkett av type eik 1-stavs matt lakk.

Det leveres ikke solskjerming.

Maling

Alle innvendige gips-vegger og tak sparkles og males i fargene: Tak: hvit, glans 02, vegger: NCS S 1500-N, glans 07. Det er mulig å endre farge til en annen lys farge, uten pristillegg. Benyttes det mer enn tre farger kommer et pristillegg pr farge utover dette på kr 2000,-.

Ventilasjon

Det leveres balansert varmegjenvinnende ventilasjonsanlegg med ca 80% gjenvinningseffekt av varmeforbruket. Rørføringer må stedvis påregnes innkasset. Ventilasjonsaggregatet plasseres på loftet varm side.

Diverse utstyr

Brannslokningsutstyr leveres i henhold til forskrift.

Elektroinstallasjoner

De elektriske installasjonene blir utført av autorisert installatør etter gjeldene forskrifter og normer (NEK 400 2010) i tillegg nevnes:

Nødvendige ovner for oppvarming av U etg, 1 og 2 etg.

Varmekabel m/termostat som følger: Bad i kjeller, gang/vindfang kjeller, vaskerom, entrè 1 etg, wc 1 etg og bad 2 etg.

I tillegg leveres det: 10 stk. LED-downlight, astrour på utelyspunkter, brannalarm med seriekoblede detektorer og ekstra sikringsskap i tilknytning til praktikantdel. Det monteres 1 stk utelampe ved inngangsdør, verandadør og kjellerdør (totalt 3 lamper pr boenhet).

For TV/data legges det trekkrør fram til tomtegrense mot vei. Kjøper besørger selv bestilling/tilknytning. På inngangssiden for hver bolig vil det etter krav fra Hafslund komme et utvendig elektrisk skap med strømmåler.

VVS

Alle rørarbeider er inkludert i leveransen fra godkjent tilknytningspunkt og vil bli utført av godkjent VVS-bedrift.

Alle vannledninger til tappesteder med "rør i rør" system.

Alt sanitærutstyr (inkludert baderomsmøbler) leveres fra anerkjente leverandører.  Leveransen av utstyr er beskrevet med bilder i illustrasjonsvedlegget. I tillegg leveres det en stk. 200 liters bereder og 1 stk. frostfri utekran.

Kummer for avløp, sandfang og stoppekraner vil komme på eiendommen. De vil bli plassert der det er hensiktsmessig ihht. offentlig vann og avløp. Dersom forholdene på tomten krever det, vil det installeres pumpe på avløp og drensvann. Kunde tegner serviceavtale for nødvendig vedlikehold av disse.

Lekkasjestopp leveres der det er påkrevd.

Garasje

Til hus 1 og 2 hører en stk. garasje med bilheis med plass til totalt to biler pr. garasje. For å få tilgang til bil på nederste nivå, kan det ikke være noen bil på øverste nivå. Eier må selv tegne serviceavtale for bilheisene. Garasjen leveres for øvrig med elektrisk, utvendig garasjeport samt belysning innvendig og utvendig.

Til Hus 3 hører frittstående enkeltgarasje (uten bilheis) samt en stk. biloppstillingsplass på terreng. Garasje leveres med innvendig garasjeport samt belysning innvendig og utvendig.

Generelt

Det kan leveres andre materialer og standard mot pristillegg, såfremt de valgte materialer er av minst like god kvalitet som de beskrevne.

Boligen leveres ryddet og bygge-rengjort. Dette innebærer at det vil kunne være rester av finstøv etter at det er rengjort.

Det tas forbehold om at sjakter og føringsveier for VVS- og ventilasjons-installasjoner ikke er inntegnet. Eventuelle rørføringer vil bli kasset inn langs vegger og tak der disse kommer. Innkassinger vil kunne ha varierende størrelse avhengig av etasjeplan. Baderommenes utforming kan endres noe som følge av dette.

Treverk/plateprodukter er levende materialer som påvirkes av temperatursvingninger og luftfuktighet. Dette vil medføre at det kan oppstå sprekkdannelse på vegg, gulv og takflater. Glipper mellom tak/vegger og vegg/listverk kan forekomme.

Formuesverdi

Ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør ca. 25 % av beregnet markedsverdi og ca. 90 % av sekundærbolig. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger
om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Vei / Vann / Kloakk

Vei 1065 opp fra Arnebråtveien er privat. Kjøper er forplikte til å delta i veilag når det opprettes og å delta i drift og vedlikehold av veien.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Servitutter / Rettigheter

Seksjonseiere får full råderett over egen seksjon.
Seksjonene overdras med de rettigheter og forpliktelser som grunnboken viser. De vil være fri for økonomiske
heftelser med unntak av lovpålagt panterett til sameiet som sikkerhet for oppfyllelse av den enkelte sameiers
fellesforpliktelser for inntil 2G. I tillegg kan selger tinglyse bestemmelser vedrørende sameie, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene.

Sameiet

Det vil bli opprettet eierseksjonssameie som eier plikter å være medlem av.  Som seksjonseier i et seksjonssameie, vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boligseksjon. Eneretten omfatter også balkong/terrasse og/eller privat uteareal.
Seksjonseierne har full råderett over sine seksjoner og seksjonseierne kan fritt pantsette, selge og leie ut sine seksjoner.

Selger har rett til å inngå avtaler på vegne av sameiet før overtagelse (bl.a. strømleverandør, vaktmestertjenester, vedlikehold av tekniske installasjoner og valg av signaloperatør for kabel-tv og data).

Hver sameier har eksklusiv rett til å bruke felles uteareal og p-plasser etter vedlagte utomhusplan, jfr Eierseksjonsloven § 25.
Det kan forekomme mindre avvik når det gjelder disposisjonsrett over de oppgitte utomhusarealer til hver enkelt bolig og lek/oppholds arealer.

For øvrig gjelder lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.
Det vil bli avhold konstituerende sameiermøte der det velges et styre som vil representere sameiet.

Vedtekter

Det er utarbeidet utkast til vedtekter for sameiet som ligger i salgsoppgaven. Det forutsettes at dokumentene aksepteres som grunnlag for handelen. Kjøper er kjent med at utkastet kun er veiledende og aksepterer at utkastet vil kunne bli endret i forbindelse med sammenføyingen og seksjonering/overtagelse av boligen. Eventuelle ønskede endringer kan skje i henhold til vedtektene på senere årsmøter

Overtagelse av sameiets fellesarealer gjennomføres av sameiets styre. Kjøper er innforstått med at fellesarealene - avhengig av årstid - vil kunne bli ferdigstilt og overtagelsesforretning avholdt helt eller delvis etter kjøpers overtagelse av boligen.

Stipulert overtagelse

Antatt overtagelse er  Q2 2021. Det er en forutsetning at to av enhetene selges før byggearbeidet starter. Overtagelsestidspunkt er basert på et foreløpig estimat, og endelig dato vil blant annet avhenge av kommunal behandling, når enhetene blir solgt og fremdrift i prosjekt- og byggearbeid.

Overtagelsesperiode vil bli varslet kjøper ca. 2  mnd. før antatt overtagelse. Kjøper aksepterer at endelig overtagelsesdato vil bli varslet kjøper senest 2 uker  før overlevering.
Eiendommen pliktes overtatt av kjøper innen 14 dager etter at kjøper mottar skriftlig varsel om overtagelse fra selger, og når midlertidig brukstillatelse og/eller ferdigattest foreligger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Utleie

Eier har full råderett over boligen, og kan fritt leie ut hele eller deler av denne. Del av kjeller er ikke omsøkt som egen boenhet. Selger/megler har ikke undersøkt om offentligrettslige forhold (herunder behov for nødvendige tillatelser, dispensasjoner etc.) eller tekniske forhold - ligger til rette for utnytting som utleie. Merk at ikke alle rom i underetasjen nødvendigvis tilfredsstiller krav til varig oppholdsrom. Se benevnelser på tegninger vedlagt salgsoppgaven og konferer megler.

Fordeler ved å kjøpe nybygg

Det er mange fordeler for den som kjøper ny bolig.
For mange er det fristende å starte med blanke ark i en helt ny bolig, og det kan være mange fordeler ved å kjøpe nybygg. En av disse er at du får god tid til salg av egen bolig og forberedelse av flytteprosessen.

I tillegg har de siste års nye byggeforskrifter (Tek 17 og NEK 400) gitt en meget høy byggestandard. Krav til bedre isolering og vinduer gir lavere fyringsutgifter. I nye boliger tas det også hensyn til krav innen lydisolering og brannsikring. Balansert ventilasjon gir bedre inneklima og skaper ytterligere energibesparelser. Våtrom skal utføres slik at det ikke oppstår skade på konstruksjoner og materialer grunnet vannsøl, lekkasje vann og kondens. Et sikrere rør i rørsystem skal forhindre vannskader. Eventuelle lekkasjer skal kunne synliggjøres og i andre rom enn våtrom skal lekkasjestopper føre til automatisk avstengning av vannet.

Lavere omkostninger og høy trygghet:
Kjøpere av nybygg har ekstra trygghet gjennom at salget reguleres av Bustadoppføringslova, der utsteder selger garantier som varer i 5 år etter overtakelse. Vanligvis er det lavere omkostninger ved kjøp av prosjekterte boliger, da man kun betaler dokumentavgift av andel tomteverdi.

Lavere driftskostnader/fellesutgifter:
Ved kjøp av ny bolig er det gjerne mindre vedlikehold. Du sparer penger på oppussing og det er strenge krav til isolasjon og høy energieffektivitet. Boligene blir oppført etter de nyeste byggestandarder og tekniske krav både til inneklima, isolasjon og miljø.

Du bestemmer!
Vil du være med på utformingen av husets kvaliteter? Bustadoppføringsloven gir kjøperen rett til å påvirke leveransen av løsninger ut fra gitte forutsetninger. Dette avklares sammen med entreprenør etter at byggestart er vedtatt.

Annet

Eventuelle endringer på boligen eller tomten som sameiet eller kjøper skal stå for i egen regi og for egen regning, må normalt utføres først etter at ferdigattest foreligger. Det gjøres oppmerksom på at det normalt vil gå noe tid fra brukstillatelse gis til ferdigattest blir utstedt.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver enhet svarer til folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner §25.

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen.. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Garantier
Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

13 300 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 145 820,- (Dokumentavgift til Staten 2,5 % av andel tomteverdi (som er 5 833 000,-)) 147 189,50 (Omkostninger totalt) 13 447 189,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Det forutsettes at 10% av kjøpesummen innbetales som forskudd ved kontraktsinngåelse.
Innbetalingen skal være fri egenkapital, det vil si at det ikke forutsettes pant i leiligheten som kjøpes.
Påløpte renter vil tilfalle kjøper frem til skjøte er tinglyst, med mindre selger får disposisjonsretten over beløpet som følge av at det stilles garanti ihht. Bustadoppføringslova §47.

Resterende del av kjøpesum inkl. omkostninger og eventuelle tilvalgskostnader betales uoppfordret tre dager før overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Oppgjørshonorar (Kr.20 100) Markedspakke (Kr.20 850) Meglerprovisjon (1,25% av salgssum) (Kr.506 250) Totalt kr. (Kr.547 200)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Avbestillingsgebyr

Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling.

Avbestillingsgebyr reguleres etter bustadoppføringslova §54.

Selgers forbehold

Det tas et generelt forbehold om rett til endringer i beskrivelsen som er hensiktsmessige og nødvendige, uten å forringe den generelle standard.

Prospektbilder i salgsoppgave, leveransebeskrivelse og annonse er kun til illustrasjon.

Videresalg av kontraktsposisjon

Kjøper kan ikke uten selgers skriftlige samtykke transportere kjøpekontrakten eller selge boligen videre før hjemmel er overført.

Ny kjøper vil være bundet av eventuelle bestillinger av tilvalg.

Tilvalg

Avhengig av prosjektets framdrift, kan den enkelte kjøper få en begrenset mulighet til å variere standarden på sitt hus. Selger vil utarbeide frister for når endringer må besluttes.

Prosjektets gjennomføring og offentlige tillatelser gir begrensninger i hvilke valg av tekniske løsninger og materialer som er mulig. Dette begrenser hvilke tillegg og endringer kjøper kan forvente å få gjennomført, og innenfor hvilke tidsrom arbeider kan bestilles. Eksempler på tilvalg som ikke tillates er endring av fasade, vindusform, plassering av vann og avløp mv. Dersom selger krever tilvalgskostnadene utbetalt før hjemmelsovergang, skal det stilles §47 garanti ihht bustadoppføringslova direkte ovenfor kjøper.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse

Ved overtakelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. Selger er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før etter overtakelse. Kjøper er gjort uttrykkelig kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtakelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen før det foreligger ferdigattest og at selger kan måtte søke om midlertidig brukstillatelse/ dispensasjon om krav til ferdigattest ved overtakelse. Dersom kjøper overtar boligen på midlertidig brukstillatelse har selger krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, mot at det holdes tilbake et beløp som sikkerhet for at ferdigattesten blir gitt. Selger plikter å fremskaffe ferdigattest når utomhus ferdigstilles.

Arealangivelser

Prislister er angitt i ca. bruksareal BRA (salgbart areal BRA-S) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, sjakter og innvendige vegger, men ikke medregnet yttervegger og vegger mot andre bruksenheter. I tillegg opplyses ca. P-rom i prislisten. Arealet for P-rom er inklusive innervegger men fratrukket areal for sjakter og boder. Selger tar forbehold om at mindre avvik kan forekomme.

Lovgrunnlag

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

Oppdragsnummer

50-20-9009

Internett

www.eie.no

Les mer
Boliger i prosjektet

Boliger i prosjektet

0 0
13 300 000 14 300 000
Arnebråtveien 19 F - Hus 3 Soverom: 4 P-rom: 0 Totalpris: 14 447 189,-
Arnebråtveien 19 F - Hus 3

Arnebråtveien 19 F

Arnebråtveien 19 F - Hus 3

Moderne, prosjektert tomannsbolig | Høy kvalitet, garasje + oppstillingsplass, peis, egen inngang i u. etasje m.m.

Pris

14 300 000,-

Omkostninger

147 189,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Arnebråtveien 19 F - Hus 1 Soverom: 4 P-rom: 0 Totalpris: 13 947 189,-
Arnebråtveien 19 F - Hus 1

Arnebråtveien 19 F

Arnebråtveien 19 F - Hus 1

Moderne, prosjektert enebolig i kjede | Høy kvalitet, garasje m/ bilheis, peis, egen inngang i u. etasje m.m.

Pris

13 800 000,-

Omkostninger

147 189,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Arnebråtveien 19 F - Hus 2 Soverom: 4 P-rom: 0 Totalpris: 13 447 189,-
Arnebråtveien 19 F - Hus 2

Arnebråtveien 19 F

Arnebråtveien 19 F - Hus 2

Moderne, prosjektert tomannsbolig | Høy kvalitet, garasje m/ bilheis, peis, egen inngang i u. etasje m.m.

Pris

13 300 000,-

Omkostninger

147 189,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Meld interesse for denne boligen


Beliggenhet
Dokumentasjon og kontakt

Meglere

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Vegar Giæver

48 12 35 17 vg@eie.no