Til alle prosjekter

Oslo

Finnhaugveien 3 A, B og C

2 IGJEN: Moderne, prosjekterte eneboliger i attraktivt område med gåavstand til Røa Sentrum | Høy kvalitet, garasje m.m.

NB! For fullstendig prospekt klikk "Bestill Salgsoppgave" Høydepunkter: - Moderne boliger med høy kvalitet - Hver bolig får garasje med bilheis og plass til 2 biler - Delikate kjøkkenvalg - Alle boligene får dusjbad i entré i 1. etg, samt fullt utstyrt bad i 2. etg og u.etg. I u.etg er det også vaskerom i alle 3 boligene - 3/4 soverom i 2. etg - Balansert ventilasjon - Trestavs eikeparkett i alle rom, fliser på bad og vaskerom - Hus med gjennomført og moderne planløsning - Lekker ... Les mer

Del på:
Adresse

Finnhaugveien 3 A, B og C, 0760 Oslo

Boligtype

Enebolig

Eierform

Eierseksjon

Prisantydning

Fra 12 490 000,- til 13 500 000,-

Antall soverom

3 til 4

Areal

0 kvm

Mer om prosjektet

Mer om prosjektet

Beskrivelse

NB! For fullstendig prospekt klikk "Bestill Salgsoppgave"


Høydepunkter:
- Moderne boliger med høy kvalitet
- Hver bolig får garasje med bilheis og plass til 2 biler
- Delikate kjøkkenvalg
- Alle boligene får dusjbad i entré i 1. etg, samt fullt utstyrt bad i 2. etg og u.etg. I u.etg er det også vaskerom i alle 3 boligene
- 3/4 soverom i 2. etg
- Balansert ventilasjon
- Trestavs eikeparkett i alle rom, fliser på bad og vaskerom
- Hus med gjennomført og moderne planløsning
- Lekker peis fra Peisselskabet
I et meget attraktivt nabolag rett ved Røa sentrum oppføres nå 3 stk. moderne boliger, en enebolig, samt to kjedete eneboliger. Alle boligene vil få god standard, delikate materialvalg og moderne utførelse. Boligene går over 4 plan inkludert loft. De vil alle få egen inngang til kjeller.

Boligene vil få fornuftig planløsning med soverom i 2. etasje og et sosialt oppholdsrom i 1. etasje i form av åpen stue/kjøkken løsning. Hus 2 og 3 får tre soverom i 2. etasje, hvorav et med utgang til balkong. Hus 1 vil ha muligheten for 4 soverom, eventuelt 4 soverom pluss en tv- stue. I hus 1 vil også et soverom ha utgang til balkong, i tillegg vil det være egen walk-in garderobe tilknyttet et soverom.

Åpen stue/kjøkken løsning i 1. etasje vil bli utført i en praktisk L-form med gode muligheter for både sofakrok og spiseplass. Kjøkkenet blir utformet i hesteskoform med god oppbevarings- og arbeidsplass. I 1. etasje vil det også installeres en moderne og rentbrennende peisovn som varmer godt på de kaldeste dager.

I underetasjen vil det være godt med lagringsplass og et eget vaskerom med varmekabler. Ellers vil det være bad og rom med egen utgang. Her blir det lagt opp rørsystem for vann og avløp som gjør det mulig å sette opp hybelkjøkken dersom man ønsker det.

Kjøkken

Delikat kjøkken fra HTH (modell Tendens) med svart innredning og benkeplate i laminat. Modell Tendens er HTHs flotte kjøkken i en tidløs, dansk design med et stilrent og elegant uttrykk.

Som kjøper vil du få muligheten til å velge en annen kjøkkeninnredning inkl. hvitevarer fra HTH for inntil kr 160.000.-. HTH leverer moderne kjøkken med lekker design, nyskapende detaljer og gjennomtestet kvalitet.

Bad

Boligene vil få gode baderomsløsninger som passer godt til familier med små og store barn. Det vil være praktisk dusjbad med adkomst fra entréen i 1. etasje. I 2. etasje blir det et romslig bad med både dusj og badekar. I underetasjen blir det et flott bad med vegghengt dusj i nisje.

Alle bad leveres med varmekabler og delikate fliser levert av Norfloor. All baderomsinnredning leveres i hovedsak av kvalitetsleverandøren Alterna. Alterna leverer både klassiske og tradisjonelle produkter så vel som produkter i trendy og moderne design, kombinert med praktisk funksjonalitet. Avhengig av prosjektets framdrift har kjøper mulighet til å sette sitt eget preg på badet, med endringer av f.eks. flisvalg.

Arealfordeling

U. etasje: Bod, vaskerom, bad, bod/kjellerstue. For hus 2 og 3 oppfyller ikke "kjellerstuen" krav om lysinnslipp til rom for varig opphold.
1. etasje: Entré, dusjbad, stue og kjøkken
2. etasje: Gang, 3 soverom (4 soverom i hus 1, hvorav et med walk-in garderobe), bad
Loft: Lagringsloft (Loftet søkes ikke godkjent som rom for varig opphold)

Beliggenhet

Eiendommen har en meget idyllisk og barnevennlig beliggenhet i et veletablert boligområde sentralt på Røa. Et populært, attraktivt og fredelig boligområde med gode solforhold. Det er gåavstand til skoler, barnehager, aktiviteter, butikker, marka, T-bane og buss.

Ca. 8 min gange til Røa sentrum, med bank, apotek, jernvarebutikk, vinmonopol, frisører, sportsbutikk, kaféer m.m. Man har Kiwi, Rema 1000 og Meny som nærmeste dagligvarebutikker.

Skole/barnehage

Innenfor en radius på 1 kilometer finner man flere barnehager. I tillegg er det også meget kort vei til gode skolealternativer som Huseby skole, Lysejordet skole og Steinerskolen.

Offentlig kommunikasjon

Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet hvor Røa sentrum er et knutepunkt for både buss og T-bane. Østeråsbanen, linje 2, tar deg enkelt ned til Majorstuen på ca. 11 minutter og buss nr. 32 tar deg nedover mot Lysaker og sentrum. Flybussen går også fra Røakrysset.

Fritidstilbud

Gode turmuligheter og rekreasjonsområder sommer som vinter i Mærradalen, som kun ligger noen minutter unna. Her går sykkel- og turveier inn til Bogstad og Nordmarka. Om vinteren prepareres det også skispor innover.

Ved Bogstad gård finnes kafé, kulturaktiviteter, gårdsopplevelser og kunstutstillinger. Golfbanen ved Bogstadvannet er ifølge golfentusiaster blant landets beste baner. Ved Bogstadvannet er det også mulighet for bading om sommeren og ski/skøyter om vinteren. Oslo Vinterpark er en kort kjøretur inn i Sørkedalen.

Det ligger mange idrettsklubber i området - Røa idrettslag er det nærmeste. Man finner dessuten treningssenteret EVO og Røa Bad med svømmehall og Sats. I tillegg er det kort vei til lekeplass, fotballbane, lysløype, skiløyper og idrettshall m.m.

Tomt

Fellestomt, 1082 m²
Oppgitt tomtestørrelse er felles for de tre enhetene.

Grunnarbeider/utomhus

Tomten leveres planert med stedlig masser og et lag med harpet matjord, tilsådd med gressfrø. Godkjente fasadetegninger og utomhusplan ligger til grunn for utvendig planering.

Vei- og gangareal ihht situasjonskart leveres med singel.

Overvann og vann fra takrenner føres til terreng.

Det leveres ikke med beplantning, bortsett fra innplanting av trær som på utomhusplan er markert med erstatning for trær som hugges.

Mur, flis, betong og pussarbeider

Grunnmur leveres med sprøytebetong. Gulv i underetasje støpes, isoleres og det legges radonduk.

Fliser på gulv/vegger leveres av Norfloor med 2 mm fuge. Fargen på fugen følger fargen på flis. Til hvit flis leveres det lys grå fuge. Se vedlagt illustrasjonstegning fra Nicole D. Emblem, interiørarkitekt MNIL.

Bygg- og tømrerarbeider

Det bygges ihht TEK 10.

Etasjeskillere leveres med høy stivhet og isolasjon. Som undergulv legges fuktbestandig spon eller tilsvarende kvalitet. Himling fores ned og kles med gips.

Utvendige vegger bygges ihht TEK 10 og kles utvendig med sort liggende panel (weatherkledning), grunnet og malt en gang fra fabrikk. Innvendig kles veggene med gips.

Innvendige vegger leveres med isolasjon og gips på begge sider

Takkonstruksjon med "varmt loft" i boden på loftet og "kaldt loft" i trekanten på utsiden av kneveggene. Taket leveres med betongtakstein, nødvendige snøfangere og stigtrinn.

Takrenner og nedløpsrør samt øvrig beslag leveres i plastbelagt stål. Ventilasjon-hatter på tak med gjennomføringsbeslag leveres i utførsel tilpasset taktekking.

Utvendig trapper, balkonger, vannbrett på vinduene og rekkverk som er tegnet inn på vedlagte tegninger leveres i impregnert ubehandlet utførsel. Eventuelle plattinger kan bestilles som tillegg.

Det leveres stålpipe med 1 stk. peis fra Peisselskabet, type Curve 100. Se vedlagt illustrasjonstegning fra Nicole D. Emblem, interiørarkitekt MNIL.

Snekker- og innredningsarbeider

Vinduer og veranda-dører leveres malt sort utførsel (S8500N) fra fabrikk.

Ytterdør fra Harmonie modell Vera, farge grå, NCS S3502-Y, eller tilsvarende dører og kvalitet fra annen leverandør. Dørvridere og sylinder i matt krom utførsel.

Innvendig dører leveres fra Harmonie modell Line, massiv, farge hvit, NCS S 0502-Y, eller tilsvarende dører og kvalitet fra annen leverandør. Dørvrider i børstet krom utførsel.

Kjellerdør leveres i grå tett utførelse fra fabrikk.

Innvendige trapper leveres i hvitmalt, med eiketrinn og håndløper. Trappen er åpen med nødvendig barnesikring.

Kjøkkeninnredning inkl. hvitevarer fra HTH for inntil kr 160.000.- (gjelder veil. priser ved kontraktsinngåelse) inkl. mva. og montering. Detaljert kjøkkentegning vil komme på et senere tidspunkt. Eventuelt andre typer innredning/løsning fra HTH kan leveres etter avtale. Dersom det velges et billigere kjøkken refunderes ikke restbeløpet, men dette kan brukes på andre varer fra HTH.

Innvendig vil vinduer og ytterdører leveres med listfri utførelse.

Gerikter, foringer og fotlister leveres i hvit, glatt utførelse og vil ha synlige spikermerker. Terskel-lister leveres i lakkert hardved.

Maling

Alle innvendige gips-vegger og tak sparkles og males i fargene: Tak hvit, glans 02 vegger NCS S 1500-N, glans 07. Det er mulig å endre farge til en annen lys farge, uten pristillegg.

Ventilasjon

Det leveres balansert varmegjenvinnende ventilasjonsanlegg med ca. 80% gjennvinningseffekt av varmeforbruket. Rørføringer må stedvis påregnes innkasset. Ventilasjonsaggregatet plasseres på loftet varm side.

Diverse utstyr

Brannslukningsutstyr leveres i henhold til forskrift.

Elektroinstallasjoner

De elektriske installasjonene blir utført av autorisert installatør etter gjeldene forskrifter og normer (NEK 400-2010) i tillegg nevnes:

Nødvendige ovner for oppvarming av U etg, 1 og 2 etg.

Varmekabel m/termostat som følger: Bad i kjeller, gang/vindfang kjeller, vaskerom, hall 1 etg, wc 1 etg og bad 2 etg.

I tillegg leveres det: 10 stk. LED-downlights, astrour på utelyspunkter, brannalarm med seriekoblede detektorer og ekstra sikringsskap i tilknytning til praktikantdel.

For TV/data legges det trekkrør fram til tomtegrense mot vei. Kjøper besørger selv bestilling/tilknytning.

VVS

Alle rørarbeider er inkludert i leveransen fra godkjent tilknytningspunkt og vil bli utført av godkjent VVS-bedrift.

Alle vannledninger til tappesteder med "rør i rør" system.

Alt sanitærutstyr (inkludert baderomsmøbler) leveres fra anerkjente leverandører.  Leveransen av utstyr er beskrevet med bilder i illustrasjonsvedlegget. I tillegg leveres det en stk. 300 liters bereder og 1 stk. frostfri utekran.

Kummer for avløp, sandfang og stoppekraner vil komme på eiendommen. De vil bli plassert der det er hensiktsmessig ihht offentlig vann og avløp.

Lekkasjestopp leveres der det er påkrevd.

Garasje

Til hvert enkelt hus leveres det 1 stk. garasje med bilheis med plass til totalt 2 biler pr garasje. Seksjon 2 (hus B) får frittstående garasje, mens seksjon 1 og 3 (Hus A og C) har garasje i tilknytning til boligen. Det blir plass til bil med 190cm høyde på nederste nivå og 225 cm på øverste nivå. For å få tilgang til bil på nederste nivå, kan det ikke være noen bil på øverste nivå. Eier må selv tegne serviceavtale for bilheisene.

Tilvalgsmuligheter

Avhengig av prosjektets framdrift, kan den enkelte kjøper få en begrenset mulighet til å variere standarden på sitt hus. Selger vil utarbeide frister for når endringer må besluttes.

Generelt

Det kan leveres andre materialer og standard mot pristillegg, såfremt de valgte materialer er av minst like god kvalitet som de beskrevne.

Boligen leveres ryddet og bygge-rengjort. Dette innebærer at det vil kunne være rester av finstøv etter at det er rengjort.

Det tas forbehold om at sjakter og føringsveier for VVS- og ventilasjons-installasjoner ikke er inntegnet. Eventuelle rørføringer vil bli kasset inn langs vegger og tak der disse kommer. Innkassinger vil kunne ha varierende størrelse avhengig av etasjeplan. Baderommenes utforming kan endres noe som følge av dette.

Treverk/plateprodukter er levende materialer som påvirkes av temperatursvingninger og luftfuktighet. Dette vil medføre at det kan oppstå sprekkdannelse på vegg, gulv og takflater. Glipper mellom tak/vegger og vegg/listverk kan forekomme.

Forbehold

Det tas et generelt forbehold om rett til endringer i beskrivelsen som er hensiktsmessige og nødvendige, uten å forringe den generelle standard. Prospektbilder i salgsoppgave, leveransebeskrivelse og annonse er kun til illustrasjon.

Formuesverdi

Formuesverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen er nyoppført. Utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 90% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2018).

Det året en boligeiendom står ferdig, skal formuesverdien settes etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2018. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget, vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: https://www.oslokommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt

Eiendomsskatten fastsettes med bakgrunn i boligverdien fra Skatteetaten. Eiendomsskattegrunnlaget er 80 prosent av denne summen.
Så trekkes bunnfradraget fra eiendomsskattegrunnlaget. Bunnfradraget er på inntil 4,6 millioner kroner og gjelder kun for boliger og fritidsboliger.
Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.

Parkering

Hvert hus vil få plass til to biler i garasje med bilheis. Hus 3 (Finnhaugveien 3 B) vil få frittstående garasje. De andre enhetene har garasje i tilknytning til boligen.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver enhet svarer til folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner §25.

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Garantier
Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse er planlagt tidlig 4. kvartal 2019.

Omkostninger

Dokumentavgift til Staten 2,5 % av andel tomteverdi (som er 3 666 000,-) kr. 91 650,-
Tinglysningsgebyr for skjøte kr. 525,-
Tinglysningsgebyr for ev. pantedokument kr. 525,-
Attestasjonsgebyr pr. obligasjon kr. 206,-

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

12 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 91 650,- (Dokumentavgift til Staten 2,5 % av andel tomteverdi (som er 3 666 000,-)) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 92 899,50 (Omkostninger totalt) 12 582 899,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Oppgjørshonorar (Kr.20 100) 1,65% i provisjon (forutsatt salgssum 13 500 000,-) (Kr.222 750) Markedspakke x3 (Kr.20 850) Totalt kr. (Kr.263 700)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer

50-19-9000

Internett

www.eie.no

Utbygger

E E Utvikling AS

Les mer
Boliger i prosjektet

Boliger i prosjektet

0 0
12 490 000 13 500 000
Finnhaugveien 3 A Soverom: 4 P-rom: 0 Totalpris: SOLGT
Finnhaugveien 3 A

Finnhaugveien 3 A, B og C

Finnhaugveien 3 A

Tre moderne, prosjekterte eneboliger i attraktivt område med gangavstand til Røa Sentrum | Høy kvalitet, garasje m.m.

Pris

SOLGT

Omkostninger

92 900,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Finnhaugveien 3 C Soverom: 3 P-rom: 0 Totalpris: 12 950 000,-
Finnhaugveien 3 C

Finnhaugveien 3 A, B og C

Finnhaugveien 3 C

2 IGJEN: Moderne, prosjekterte eneboliger i attraktivt område med gåavstand til Røa Sentrum | Høy kvalitet, garasje m.m.

Pris

12 950 000,-

Omkostninger

92 900,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Finnhaugveien 3 B Soverom: 3 P-rom: 0 Totalpris: 12 490 000,-
Finnhaugveien 3 B

Finnhaugveien 3 A, B og C

Finnhaugveien 3 B

2 IGJEN: Moderne, prosjekterte eneboliger i attraktivt område med gåavstand til Røa Sentrum | Høy kvalitet, garasje m.m.

Pris

12 490 000,-

Omkostninger

92 900,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Meld interesse for denne boligen


Beliggenhet
Dokumentasjon og kontakt

Meglere

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Vegar Giæver

48 12 35 17 vg@eie.no

Eiendomsmeglerfullmektig

Petter A.P. Jordbakke

92 20 04 88 pj@eie.no