Til alle prosjekter

Oslo

Lilleveien 1

16 nye leiligheter på Røa, solrik balkong / terrasse, høy standard og god planløsning

En praktisk, arealeffektiv og delikat med en god beliggenhet sentralt på Røa. Bygget sto nytt i februar 2020, og fremstår moderne med heis og garasjeanlegg i kjelleren hvor det kan leies parkeringsplass. Fra stuen har man utgang til en romslig og solrik balkong med meget gode solfrohold. Kort informasjon om eiendommen: - Vannbåren gulvvarme i alle rom - Meget sentral beliggenhet ved Røa sentrum - Umiddelbar nærhet til buss og t bane - Solrik, vestvendt balkong - Like ved marka -... Les mer

Del på:
Adresse

Lilleveien 1, 0754 Oslo

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Prisantydning

Fra 4 950 000,- til 9 500 000,-

Antall soverom

1 til 2

Areal

Fra 47kvm til 77kvm

Mer om prosjektet

Mer om prosjektet

Beskrivelse

En praktisk, arealeffektiv og delikat med en god beliggenhet sentralt på Røa. Bygget sto nytt i februar 2020, og fremstår moderne med heis og garasjeanlegg i kjelleren hvor det kan leies parkeringsplass.
Fra stuen har man utgang til en romslig og solrik balkong med meget gode solfrohold.
Kort informasjon om eiendommen:

- Vannbåren gulvvarme i alle rom
- Meget sentral beliggenhet ved Røa sentrum
- Umiddelbar nærhet til buss og t bane
- Solrik, vestvendt balkong
- Like ved marka
- 1 og 2 soveroms leiligheter
- Lys og luftig
- Parkering*
- Kjellerbod
- Egen sykkelparkering

Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjonen fra megler er en oppsummering av hovedpunktene i prosjektet.

Hovedoppdragsnummer

60-20-9002

Eiendom

Lilleveien 1, 0754, Oslo

Matrikkel

Gnr. 12 bnr. 80 snr. 1-16  orgnr. 924794437 i Oslo kommune

Eierform

Eierseksjon

Ansvarlig megler

Megler MNEF Kairon Wongraven

Priser fra - til

Priser fra 4 950 000 - til 9 500 000

Arealer

Bruksareal: 47 kvm - 77 kvm

Eiendomsskatt

I Oslo kommune er det vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020. For å avklare beregningsgrunnlaget for boligen, se http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt.

Energimerke

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B

Beliggenhet

Eiendommen har en god beliggenhet ca 100 meter fra Røa handelssentrum som kan tilby alt av servicefasiliteter som dagligvareforretninger, Vinmonopol, bank, postkontor, bokhandel, sportsforretninger, lege, bydelssenter m.m. For et bredere utvalg er det kort vei til CC Vest på Lilleaker.

Gode turmuligheter og rekreasjonsområder sommer som vinter i Fossum og Mærradalen, som kun ligger noen minutter unna. Her tar en hyggelige sykkel- og turvei deg inn til Bogstad og Nordmarka. Om vinteren prepareres det også skispor innover. Ved Bogstad gård finnes kafe, kulturaktiviteter, gårdsopplevelser og kunstutstillinger. Golfbanen ved Bogstadvannet i bunnen av Holmenkollåsen er ifølge golfentusiaster den mest attraktive banen i landet, og er en av de få banene i Norge med internasjonal konkurransestandard, samt kunstisbane om vinteren. Ved Bogstadvannet er det også mulighet for bading om sommeren og ski/skøyter om vinteren. Også kort vei til Haga Golfbane.

Ca. 15 min gange til Røa sentrum, med bank, apotek, jernvarebutikk, vinmonopol, frisører, sportsbutikk m.m. Røa sentrum kan i tillegg tilby flere kaféer, gullsmed, motebutikker, postkontor, lege, tannlege, fysioterapeut, bibliotek og div. nisje butikker. Kiwi, Rema 1000 og Meny som nærmeste dagligvarebutikk og søndagsåpne Kiwi på Bogstad.

Tomt

Eiet tomt, 1992 m²

Skole/barnehage

Huseby skole (1-7 kl.)
Bogstad Skole (1-7 kl.)
Voksen skole (1-7 kl.)
Hovseter skole (8-10 kl.)
Rudolf Steinerskolen i Oslo (1-10+vgs kl.)

Offentlig kommunikasjon

300 mter til t bane og bussholdeplass med flere ruter.

Fritidstilbud

Området kan by på flere fine turmuligheter i Sørkedalen, Bogstad, Holmenkollen Ski arena, Frognerseteren, Bogstad gård og Nordmarkas fantastiske turområder sommer som vinter. Bogstadvannet grenser til en av Norges flotteste golfbaner, Bogstad golfklubb.

Kort vei til Wyllerløypa/ Tryvann alpinbakke som ligger kun 10 min. unna med bil. Det er også kort avstand til idrettsklubber som Røa, Fossum og Njård. På Røa finner du dessuten treningssenteret EVO og nyåpnede Røa bad med svømmehall og Elixia. Røa bad byr på et lekkert, nyåpnet anlegg med bl.a. 25-meter basseng, spa/terapibasseng, boblebad, barnebasseng, sklier og klatrevegg m.m. I tillegg er det kort vei til lekeplass, fotballbane, lysløype, skiløyper, idrettshall og treningssenter m.m.

I nærheten ligger blant annet idrettsanleggene på Røa, Ullern (fotballbane på sommeren og skøytebane på vinteren), Gressbanen (Ready), Oslo Golfklubb og kunstisbane om vinteren på Bogstad, Holmenkollen tennisklubb, Njård (Sats) og Røa Bad Elixia.

Det er mange idrettslag i nærområdet, herunder Røa, Ready, Njård, Ullern, Vestre Aker Skiklubb og Heming. Videre ligger Holmenkollen riksanlegg med hopp, langrenn, skiskyting og rulleski samt Tryvann skisenter og klatrepark i nærheten.

Standard

Høy standard med kvalitetskjøkken, eksklusive hvitevarer, store fliser på badene, store vindusflater, balansert ventilasjon og fine balkonger med gode solforhold. Elko pluss brytere med dimming i alle rom unntatt bod. Spesialbygde innvendige skyvedører med ekstra høyde. Entredører med meget høy sikkerhetsklasse og 2 låser. Kikkehull. Varme i innkjørsel og alle utvendige trapper med automatisk styring. Selvregulerende varmekabler i takrenner. Schindler heis i begge oppganger fra garasjeplanet.

I nyere bygg vil det normalt oppstå svinnriss, sprekker i tapet, maling mv. ved skjøter og sammenføyninger, dels pga uttørking av materialer. Det påpekes spesielt at sprekker i materialoverganger og mellom tak og vegg og i hjørner ikke kan forlanges utbedret, så lenge disse ikke innebærer avvik fra god håndverksmessig standard.

Kjøkken

Snekkerbygget kjøkkeninnredning på mål etter rommet. Lakkert og slett utførelse med gripelister. Skap helt opp til himling. Integrerte hvitevarer fra Miele. Blandebatteri fra Hansgrohe med uttrekkbar tut. Benkeplate fra Silestone i komposittmateriale.

Bad/wc

3 roms leilighetene har to flislagte bad hvorav det ene ligger i tilkytning til hovedsoverommet. Store fliser, dusj, badekar, tiltalende blandebatteri i krom og innfelte speilflater. Skyvedør inn til badet. Hansgrohe blandebatteri.

Vegger

Malte gipsflater. Fliser på bad.

Gulv

Enstavs Eik parkett. Italienske fliser i store formater på bad med mosaikk i dusjnisje. Glassdører inn til dusjhjørne.

Himling

Malte gipsflater.

Ferdigattest

Det vil foreligge ferdigattest.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i alle rom, med romføler i det enkelte rommet. Det er borret etter jordvarme, med Nibø varmepumper for driftseffektive og lave fyringskostnader. Engergiforbruket måles pr leilighet og avregnes. Det samme gjelder varmtvann.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B

Eiendomsskatt

I Oslo kommune er det vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020. For å avklare beregningsgrunnlaget for boligen, se http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt.

Fordeling felleskostnader

Fellesutgifter: kr 2 120,- pr.mnd.
Felles strøm, felles renhold, kommunale avgifter, renovasjon, vann / avløp, kabel-tv, forsikring, forretningsførsel

Forsikring med polisenummer

Nemi forsikring Polisenummer: 4208471

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Sameie

Sameie: Sameiet Lilleveien 1 A Og B, Orgnr: 924794437

Forretningsfører

Arpi Regnskap

Parkering

Leie av garasjeplass tilbys sameiere til kr 1000,- pr måned med tillegg av fellesutgifter.  Eventuelt strømforbruk for elbil tilkommer etter forbrukt mengde. Avtalen gjelder for 12 måneder.

Tekniske installasjoner:

Det leveres fiberanlegg med IKT kontakt i stue for Tv og Internett fra Telenor. Tilknytningsavgift er inkludert. Abonnementsavtale med grunnpakke for Tv og bredbånd inngås på vegne av sameiet , og månedlige avgifter faktureres over felleskostnader. Det vil være mulig å velge kanaler utover grunnpakken. Dette faktureres den enkelte direkte. Økt hastighet på bredbånd har tilsvarende mulighet. Byggherre tar forbehold om bindingstid på 5 år fra innflytting.

Dyrehold

Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene.

Diverse

Eiendommen er kun byggevasket, kjøper må beregne egen flyttevask.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Vei/vann/kloakk

Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger. Eiendommen er kun byggevasket, kjøper må beregne egen flyttevask.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

4 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 4 950 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Oppdragsnummer

60-20-9002

Internett

www.eie.no

Eier

Real Estate AS

Budgivning


Boligkjøperpakke

Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Les mer
Boliger i prosjektet

Boliger i prosjektet

47 77
4 950 000 9 500 000
1 Soverom: 2 P-rom: 66 Etasje: 1 Totalpris: 6 952 089,-
Lilleveien 1

Lilleveien 1

Lilleveien 1

16 nye leiligheter på Røa, solrik balkong / terrasse, høy standard og god planløsning

Pris

6 900 000,-

Fellesutgifter

2 977,-

Omkostninger

52 089,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

2 Soverom: 1 P-rom: 47 Etasje: 1 Totalpris: 4 989 689,-
Lilleveien 1

Lilleveien 1

Lilleveien 1

16 nye leiligheter på Røa, solrik balkong / terrasse, høy standard og god planløsning

Pris

4 950 000,-

Fellesutgifter

2 120,-

Omkostninger

39 689,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

3 Soverom: 2 P-rom: 66 Etasje: 1 Totalpris: 6 952 089,-
Lilleveien 1

Lilleveien 1

Lilleveien 1

16 nye leiligheter på Røa, solrik balkong / terrasse, høy standard og god planløsning

Pris

6 900 000,-

Fellesutgifter

2 977,-

Omkostninger

52 089,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

4 Soverom: 2 P-rom: 67 Etasje: 1 Totalpris: 6 952 739,-
Lilleveien 1

Lilleveien 1

Lilleveien 1

16 nye leiligheter på Røa, solrik balkong / terrasse, høy standard og god planløsning

Pris

6 900 000,-

Fellesutgifter

2 977,-

Omkostninger

52 739,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

5 Soverom: 1 P-rom: 47 Etasje: 1 Totalpris: 4 989 689,-
Lilleveien 1

Lilleveien 1

Lilleveien 1

16 nye leiligheter på Røa, solrik balkong / terrasse, høy standard og god planløsning

Pris

4 950 000,-

Fellesutgifter

2 120,-

Omkostninger

39 689,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

6 Soverom: 2 P-rom: 67 Etasje: 1 Totalpris: 6 952 739,-
Lilleveien 1

Lilleveien 1

Lilleveien 1

16 nye leiligheter på Røa, solrik balkong / terrasse, høy standard og god planløsning

Pris

6 900 000,-

Fellesutgifter

2 977,-

Omkostninger

52 739,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

7 Soverom: 2 P-rom: 66 Etasje: 2 Totalpris: 7 002 089,-
Lilleveien 1

Lilleveien 1

Lilleveien 1

16 nye leiligheter på Røa, solrik balkong / terrasse, høy standard og god planløsning

Pris

6 950 000,-

Fellesutgifter

2 977,-

Omkostninger

52 089,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

8 Soverom: 1 P-rom: 47 Etasje: 2 Totalpris: 4 989 689,-
Lilleveien 1

Lilleveien 1

Lilleveien 1

16 nye leiligheter på Røa, solrik balkong / terrasse, høy standard og god planløsning

Pris

4 950 000,-

Fellesutgifter

2 120,-

Omkostninger

39 689,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

9 Soverom: 2 P-rom: 66 Etasje: 2 Totalpris: 7 002 089,-
Lilleveien 1

Lilleveien 1

Lilleveien 1

16 nye leiligheter på Røa, solrik balkong / terrasse, høy standard og god planløsning

Pris

6 950 000,-

Fellesutgifter

2 977,-

Omkostninger

52 089,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

10 Soverom: 2 P-rom: 67 Etasje: 2 Totalpris: 7 002 739,-
Lilleveien 1

Lilleveien 1

Lilleveien 1

16 nye leiligheter på Røa, solrik balkong / terrasse, høy standard og god planløsning

Pris

6 950 000,-

Fellesutgifter

2 977,-

Omkostninger

52 739,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

11 Soverom: 1 P-rom: 47 Etasje: 2 Totalpris: 4 989 689,-
Lilleveien 1

Lilleveien 1

Lilleveien 1

16 nye leiligheter på Røa, solrik balkong / terrasse, høy standard og god planløsning

Pris

4 950 000,-

Fellesutgifter

2 120,-

Omkostninger

39 689,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

12 Soverom: 2 P-rom: 67 Etasje: 2 Totalpris: 7 002 739,-
Lilleveien 1

Lilleveien 1

Lilleveien 1

16 nye leiligheter på Røa, solrik balkong / terrasse, høy standard og god planløsning

Pris

6 950 000,-

Fellesutgifter

2 977,-

Omkostninger

52 739,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

13 Soverom: 2 P-rom: 76 Etasje: 3 Totalpris: 9 558 619,-
Lilleveien 1

Lilleveien 1

Lilleveien 1

16 nye leiligheter på Røa, solrik balkong / terrasse, høy standard og god planløsning

Pris

9 500 000,-

Fellesutgifter

3 473,-

Omkostninger

58 619,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

14 Soverom: 2 P-rom: 76 Etasje: 3 Totalpris: 9 558 619,-
Lilleveien 1

Lilleveien 1

Lilleveien 1

16 nye leiligheter på Røa, solrik balkong / terrasse, høy standard og god planløsning

Pris

9 500 000,-

Fellesutgifter

3 473,-

Omkostninger

58 619,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

15 Soverom: 2 P-rom: 77 Etasje: 3 Totalpris: 9 559 269,-
Lilleveien 1

Lilleveien 1

Lilleveien 1

16 nye leiligheter på Røa, solrik balkong / terrasse, høy standard og god planløsning

Pris

9 500 000,-

Fellesutgifter

3 473,-

Omkostninger

59 269,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

16 Soverom: 2 P-rom: 77 Etasje: 3 Totalpris: 9 559 269,-
Lilleveien 1

Lilleveien 1

Lilleveien 1

16 nye leiligheter på Røa, solrik balkong / terrasse, høy standard og god planløsning

Pris

9 500 000,-

Fellesutgifter

3 473,-

Omkostninger

59 269,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Meld interesse for denne boligen


Beliggenhet
Dokumentasjon og kontakt

Kontakt oss