Til alle prosjekter

Oslo

Apalløkkveien 6

1 SOLGT - Rødtvet - 6 nye, lekre og familievennlige rekkehus - Meget god beliggenhet ved skole og Lillomarka - Solrikt

Eie Eiendomsmegling avd. Fagerborg ved Sigurd Stori har gleden av å presentere Apalløkkveien 6. Totalt 6 boliger fordelt på to prosjekterte tremannsboliger i rekke. Boligene blir utført i funkisstil med høy kvalitet, smakfulle løsninger og moderne standard. Boligene blir beliggende i et svært attraktivt og veletablert boligområde på Rødtvet. Boligene får nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder i Lillomarka og et rikt utvalg av fasilitete... Les mer

Del på:
Adresse

Apalløkkveien 6, 0956 Oslo

Boligtype

Rekkehus

Eierform

Eierseksjon

Prisantydning

Fra 7 500 000,- til 7 800 000,-

Antall soverom

4 til 4

Areal

0 kvm

Mer om prosjektet

Mer om prosjektet

Beskrivelse

Eie Eiendomsmegling avd. Fagerborg ved Sigurd Stori har gleden av å presentere Apalløkkveien 6. Totalt 6 boliger fordelt på to prosjekterte tremannsboliger i rekke. Boligene blir utført i funkisstil med høy kvalitet, smakfulle løsninger og moderne standard.

Boligene blir beliggende i et svært attraktivt og veletablert boligområde på Rødtvet. Boligene får nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder i Lillomarka og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Boligene får moderne arkitektur med gode lysforhold, store vindusflater og åpne løsninger. Bygges iht. TEK 17.

Planløsningen blir meget praktisk og sosial med blant annet en romslig stue med gode vindusflater og gode lysforhold. Åpen løsning fra stuen til et lekkert og moderne kjøkken. Inkludert i leveransen er kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandøren HTH.
I første etasje kommer man inn i en romslig hall med flislagt gulv og gulvvarme, samt god plass til garderobeløsning. Når du kommer opp i 2. etasje ser du den store stua med åpen kjøkkenløsning og utgang til hage/terrasse. Boligen vil totalt ha 4 gode soverom. Alle rekkehusene får et delikat hovedbad i soveromsetasjen samt eget WC og et praktisk og romslig vaskerom i tilknytning til inngangspartiet. Den store eiendommen vil bli seksjonert med pent opparbeiet uteareal og gårdsplass. Utvendig leveres gårdsplass ferdig asfaltert. Tomten forøvrig grovplaneres.

Det er mulighet for å sette personlige preg på boligen ved endringer og tilvalg.

Godkjennelse er gitt og riving av eksisterende bebyggelse har startet.

Det er sendt inn endringsmelding til Plan & Bygningsetaten på balkongen som er tegnet inn på 3D-skissen. Balkongen måler <100 cm. I dybde og går i hele rekkehusets bredde. Balkongen er ikke tegnet inn på plantegningene og det er disse kjøper må legge til grunn ved beslutning om å kjøpe rekkehus i prosjektet. Det tas forbehold om at balkongen blir godkjent av Plan & Bygningsetaten. Dersom balkongen ikke blir godkjent aksepterer kjøper at han ikke har krav på kompensasjon for dette.

Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjonen fra megler er en oppsummering av hovedpunktene i prosjektet.

For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til kjøpekontrakt med vedlegg for prosjektet, hvilket er
det avtalemessige grunnlaget for kjøp av seksjonen.

Selger har godkjent salgsoppgaven 31.10.2019

Hovedoppdragsnummer

28-19-9006

Eiendom

Apalløkkveien 6, 0956, Oslo

Matrikkel

Gnr. 90 Bnr. 12 i Oslo kommune.
De 6 rekkehusene vil få tildelt eget snr.

Eierform

Eierseksjon

Ferdigstillelse

Det forventes en byggetid på ca. 9 mnd. fra byggestart som fant sted i september 2019.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF 
Fagansvarlig Sigurd Stori

Selger/Utbygger

Apalløkkveien 6 AS.

Hjemmelshaver

Apalløkkveien 6 AS.

Priser fra - til

Priser fra 7 500 000,-  til 7 800 000,-

Arealer

Bruksareal: 162 kvm - 173 kvm

Fellesutgifter

Fra kr. 1.620,- til 1.730,- pr.mnd.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt er beregnet til ca. kr. 6 500,- som primærbolig.

Kommunale avgifter

Er inkludert i fellestkostnadene.

Energimerke

Selger er ansvarlig for å energimerke boligene.

Beliggenhet

Servicetilbud - alt man trenger rett i nærheten:
I kort gangavstand fra boligen kan dagligvarehandelen gjøres ved bl.a. Kiwi, Rema 1000 og Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Kalbakken Senter et fint nærsenter 10 minutters gange fra boligen, her finnes bl. a. apotek og diverse spisesteder. Videre har du Linderud senter som også ligger i området med ca. 60 butikker, Vnmonopol, apotek, legesenter og flere serveringssteder. I tillegg er det kort vei til Storo senter, Stovner senter og Oslo sentrum, med bil eller offentlig kommunikasjon.

Offentlig kommunikasjon:
T-bane: Nærmeste T-bane stopp er Kalbakken og Rødtvet som begge ligger ca. 8 minutters gange fra huset.
Fra begge stasjoner kan du ta linje 4 og 5 inn og ut av byen og til Nydalen.
Buss:Nærmeste holdeplass er Flaen stasjon som ligger 8 minutters gange fra boligen. Her finner du følgende bussruter: 31, 68, 301, 309, 321, 363, 151 og Flybussen.

Med bil fra Rødtvet tar det ca.
5 min til Linderud
6 min til Grorud
10 min til Økern
8 min til Storo
12 min til Nydalen
19 min til Oslo S
30 min til Oslo lufthavn.

Skoler og barnehager - kort avstand
Eiendommen har gangavstand til Rødtvet barneskole, (5 minutters gange) og Apalløkka ungdomsskole (5 min gange). Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Barnehager i nærheten av boligen: Rødtvet barnehage, Nordtvet barnehage, Rasmusbakken barnehage, Sandåsveien barnehage, Flaen barnehage og Grei korttidsbarnehage m.m.
Komplett oversikt Grorud bydel: https://www.barnehageoversikt.no/barnehage/grorud/.

Aktivitetstilbud for store og små:
Det tar ca. 3 minutter å gå til Greibanen med både kunstgressbane, grusbane og ballbinge.
Apalløkka idrettshall ligger like ved. Idrettshallen brukes bl.a. til basket, håndball, innebandy og andre arrangementer.
Nærmeste grusbane er Lille Grei og ligger ved Rødtvedt barneskole. dit tar det ca. 5 min å gå. Her opparbeides det skøytebane på vinterhalvåret når været tillater det.
SF Grei har et flott idrettsanlegg, og et godt tilbud innen fotball og innebandy. Andre aktivitetstilbud i nærområdet er Nordtvet bad, Sats Elixia og Bare Trening m.m. Rødtvet har nærhet til en rekke aktivitetstilbud for både små og store, samt et rikt utvalg av servicetilbud og gode rekreasjonsmuligheter.
Legg gjerne turen innom Grorud samfunnshus med Nordtvet bibliotek eller besøk Oslo klatrepark som ligger en kort biltur unna (8 min) med klatreløyper for store og små.

Tur og rekreasjonsmuligheter rundt boligen:
Fra boligen er det ca. 3 minutters gange til idylliske Vesletjern med fine badeplasser, sittebenker, ildsteder og natursti. Fra tjernet går det videre turløype inn til Alunsjøen og Breisjøen. Det er et meget godt lysløypenett i Lillomarka som gir utallige muligheter for skiturer om vinteren. I tillegg er det flere populære turmål i form av sportsstuer med servering, deriblant Lilloseter og Sinober.

Tomt

Fellestomt, 1984 m²

Eiendommen

Velkommen til Apalløkkveien 6 og 6 prosjekterte rekkehus med svært god beliggenhet på populære og barnevennlige Rødtvet.
Rekkehusene kan by på følgende kvaliteter:
- Romslig stue- og kjøkkenløsning i 2.etasje.
- Kjøkken fra HTH.
- 4 romslige soverom.
- Garasje/dobbeltgarasje i 1. etasje.
- Bad/WC/Vaskerom både i 1. etasje og 3. etasje
- Moderne standard.
- Bygget iht. TEK 17
- Lave felleskostnader

Leveransebeskrivelse

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig er ifølge skatteetatens ligningskalkulator kr. 1 879 290,- for boligene på 162 kvm og kr. 1 965 961,-  for boligene på 173 kvm.

Parkering

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

Priser fra 7 500 000,-  til 7 800 000,-.

Omkostninger
For nyoppført bygning som ikke er tatt i bruk beregnes dokumentavgift av andel tomteverdi. Beregnet dokumentavgift for boligen fremkommer av prislisten. Andel eierskap til fellesarealene er inkludert i kjøpesummen for boligen. Tinglysingsgebyr for skjøte p.t. kr 525,- Tinglysingsgebyr for ev. pantedokument utgjør for tiden kr 697,- pr. dokument inkl. pantattest. Det tas forbehold om endringer av offentlige satser/avgifter.
Tomteverdien er beregnet til 16 966,- kr pr M2 bruksareal (BRA). Det tas forbehold om endelig godkjenning av tomteverdien av tinglysingen.

Dokumentavgift 2,5% av tomteverdi se prisliste
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pantedokument pr stk. kr 697,-
Stiftelsesgebyr sameiet kr 1 000,-
Startkapital sameiet kr 10 000,

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Meglers vederlag er fastprisbasert.
I tillegg kommer oppgjørshonorar kr. 5.500,-.

Oppdragsnummer

28-19-9006

Internett

www.eie.no

Les mer
Boliger i prosjektet

Boliger i prosjektet

0 0
7 500 000 7 800 000
Apalløkkveien 6 Soverom: 4 P-rom: 0 Totalpris: 7 574 619,-
Apalløkkveien 6

Apalløkkveien 6

Apalløkkveien 6

Rødtvet - 6 nye, lekre og familievennlige rekkehus

Pris

7 500 000,-

Fellesutgifter

1 730,-

Omkostninger

74 619,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Apalløkkveien 6 Soverom: 4 P-rom: 0 Totalpris: 7 574 619,-
Apalløkkveien 6

Apalløkkveien 6

Apalløkkveien 6

Rødtvet - 6 nye, lekre og familievennlige rekkehus

Pris

7 500 000,-

Fellesutgifter

1 730,-

Omkostninger

74 619,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Apalløkkveien 6 Soverom: 4 P-rom: 0 Totalpris: 7 869 949,-
Apalløkkveien 6

Apalløkkveien 6

Apalløkkveien 6

Rødtvet - 6 nye, lekre og familievennlige rekkehus

Pris

7 800 000,-

Fellesutgifter

1 620,-

Omkostninger

69 949,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Apalløkkveien 6 Soverom: 4 P-rom: 0 Totalpris: 7 569 949,-
Apalløkkveien 6

Apalløkkveien 6

Apalløkkveien 6

Rødtvet - 6 nye, lekre og familievennlige rekkehus

Pris

7 500 000,-

Fellesutgifter

1 620,-

Omkostninger

69 949,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Apalløkkveien 6 Soverom: 4 P-rom: 0 Totalpris: 7 774 619,-
Apalløkkveien 6

Apalløkkveien 6

Apalløkkveien 6

Rødtvet - 6 nye, lekre og familievennlige rekkehus

Pris

7 700 000,-

Fellesutgifter

1 730,-

Omkostninger

74 619,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Apalløkkveien 6 Soverom: 4 P-rom: 0 Totalpris: SOLGT
Apalløkkveien 6

Apalløkkveien 6

Apalløkkveien 6

Rødtvet - 6 nye, lekre og familievennlige rekkehus

Pris

SOLGT

Fellesutgifter

1 620,-

Omkostninger

69 949,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Meld interesse for denne boligen


Beliggenhet
Dokumentasjon og kontakt

Meglere

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Sigurd Stori

95 73 64 54 ss@eie.no