Til alle prosjekter

Valestrandsfossen

Åsen

Valestrandsfossen | Fem eneboliger med flott beliggenhet, gode solforhold, fire soverom og carport - 1 SOLGT

Prosjektet Åsen består av fem eneboliger som danner et felles tun. Eiendommen ligger flott til i et etablert boligområde, med grønne oaser i de fleste himmelretninger. Sammen med utsikt og gode solforhold, er prosjektet et enkelt valg for barnefamilier eller andre som vil bosette seg i området. Norgeshus ved Mjelde Bygg AS har klare verdier og retningslinjer når det kommer til kvalitet og gjennomføring når de bygger hus. Du bør derfor ikke være bekymret når du kjøper hus av Mjelde... Les mer

Del på:
Adresse

Åsen, 5281 Valestrandsfossen

Boligtype

Enebolig

Eierform

Eierseksjon

Prisantydning

Fra 3 987 000,- til 3 987 000,-

Antall soverom

4 til 4

Areal

Fra 114kvm til 116kvm

Mer om prosjektet

Mer om prosjektet

Beskrivelse

Prosjektet Åsen består av fem eneboliger som danner et felles tun. Eiendommen ligger flott til i et etablert boligområde, med grønne oaser i de fleste himmelretninger. Sammen med utsikt og gode solforhold, er prosjektet et enkelt valg for barnefamilier eller andre som vil bosette seg i området.

Norgeshus ved Mjelde Bygg AS har klare verdier og retningslinjer når det kommer til kvalitet og gjennomføring når de bygger hus. Du bør derfor ikke være bekymret når du kjøper hus av Mjelde Bygg. Da vet du at du flytter inn i et solid produkt, som du med stolthet kan kalle ditt hjem, og som vil være en trygg arena for hele familien i mange, mange år.

Hjertelig velkommen til Åsen.

Priser fra - til

Priser fra 3 987 000 - til

Beliggenhet

Tomten ligger fantastisk til på Valestrand i Osterøy kommune. Eiendommen har en solrik beliggenhet med utsikt over Sørfjorden og nærområdet. Området rundt huset består av spredt bebyggelse med eneboliger og flermannsboliger.

Nærmeste butikk er Coop Extra, ellers finner du Osterøy handlesenter i Lonevåg med både apotek, vinmonopol og post. Her finner du også treningssenter. Er du glad i å gå tur, er det mange turløyper i nærområdet. Det er ellers diverse snarveier nedover byggefeltet som gjør det lett å komme seg til fergekaien, hvor både buss og ferge har hyppige avganger hele dagen.

Du finner Valestrand og Reppen barnehage i nærheten til den yngste. For de litt eldre barna ligger Valestrand skule i Valestrandsvegen 1,4 km unna (1-7 klasse). Ved Valestrandsfossen er det også idrettsplass. Av ungdomsskoler ligger Danielsen Ungdomsskole 1,2 km unna, Osterøy ungdomsskole samt Osterøy videregående skole ligger i Lonevåg ca. 8,4 km unna.

Ellers tar det ca. 15 minutter med bil til Osterøybroen med fastlandsforbindelse til Bergen. Osterøybroen var nedbetalt i 2015, og er dermed gratis å passere.

Leveransebeskrivelse

Alle innvendige vegger blir sparklet og malt. Det kan velges inntil tre ulike farger, begrenset til én farge per rom. Flere farger i samme rom, som eksempelvis kontrastvegg, kan medføre pristillegg.

Det leveres 3-stavs parkett i oppholdsrom. Gulvlist med synlig innfesting. Det er listefrie overganger mellom vegg og tak. 58 mm slette, hvite lister rundt vinduer og dører. Alle innerdører er glatte, og kommer i hvit farge.

Kjøkkeninnredning leveres og monteres etter egen spesifikasjon fra kjøkkenleverandøren Aubo. Benkeplaten er i laminat. Det blir levert hvitevarer fra Zanussi.

På begge badene blir det levert fliser på gulv og vegger. Det er her inkludert grå flis i størrelse 30x30 cm på gulv, og 60x30 cm matt hvite fliser på vegg. I nedsenket dusjsone blir det levert mosaikk på gulv, i størrelse 5x5 cm. Baderomsinnredning består av 120 cm servantskap med speil og armatur i første etasje, og tilsvarende i 60 cm i andre etasje. Dusjløsningen vil bestå av dusjdører eller vegg (iht. tegning) med komplett garnityr og batteri. Vegghengt toalett. Badekar på badet i første etasje.

Det leveres standard hvite garderobeskap på tre soverom. Hovedsoverommet leveres med skyvedørsgarderobe med innredning. Fronter i matt glass.

Gulv på vaskerom får grå fliser i 20x20 cm. Vegger med baderomsplater. Det kan bli terskel/nivåforskjell fra bad og vaskerom til tilliggende rom.

Trapp leveres med hvite vanger og rekkverk. Trinnene vil være i hvitlasert eik.

Parkering

Alle boligene har egen parkering i carport. Hus 5 har også en egen parkeringsplass på gårdsplassen. Hus 1, 2, 3 og 4 har ekstra parkeringsplasser på felles parkering nord for hus 1.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Det vil bli opprettet et sameie for eiendommen, samt lekeplassen og felles kjørevei. Det vil bli like eierbrøker, tilsvarende 1/5, mellom boligene i feltet. Det vil bli satt en sum for felleskostnader. Disse er ikke endelig fastsatt, men skal dekke vedlikehold av felles vei og lekeplass. Sameiet vil få egne vedtekter.

Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i boligen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforhold.

Sameiet er ikke tilknyttet sikkerhetsordning for tap på felleskostnader. Sameierne hefter for
felleskostnader etter sin sameiebrøk. Herav hefter man ikke for andre sameieres ubetalte
fellesutgifter, men man kan likviditetsmessig måtte legge ut for nødvendige kostnader som sameiet pådrar seg for å opprettholde forsvarlig drift. Slike utlegg vil i så fall være sikret ved 1. prioritetspant i slik bolig som tilhører den som ikke har betalt sin andel av fellesutgifter.

Regulering

Eiendommen er avsatt til byggeområde bustad i følge Osterøy kommune sin kommuneplan.

For ytterligere informasjon om hva området er regulert til med mer, så er planstatus mottatt fra Osterøy kommune, tilgjengelig for gjennomsyn på meglers kontor.

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse avhenger av salgstempo. Fra byggestart er det stipulert 10-12 måneder byggetid. Dette er kun stipulert og faktisk ferdigstillelse kan avvike fra dette. Herunder vil overlevering senere enn dette tidspunkt ikke gi kjøper rett på dagmulkt eller andre misligholdsbeføyelser.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

Prisantydning:
kr. 3 987 000,- pluss omkostninger.

Omkostninger:
Dokumentavgift: 2,5 % av tomteverdi, som utgjør kr 1 500,- Tomteverdien, som danner grunnlaget for beregning av dokumentavgiften, er satt til kr. 60 000,-
Tinglysing av skjøte: kr 525,-
Pantattest: kr 199,-
Evt. tinglysingsgebyr: kr 525,- pr. pantedokument (v/belåning)
Totale omkostninger: kr. 2 749,- inkl. mva.

Selger står fritt til å gjøre endringer i utsalgspris på usolgte boliger.

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Provisjon kr. 71.500,- ink mva per enhet.
Tilrettelegging kr. 2.000,- ink mva per enhet.
Oppgjørskostnad kr. 5.500,- ink mva per enhet

Oppdragsnummer

61-19-9011

Internett

www.eie.no

Utbygger

Mjelde Utbygging AS

Les mer
Boliger i prosjektet

Boliger i prosjektet

114 116
3 987 000 3 987 000
HUS 1 Soverom: 4 P-rom: 114 Totalpris: 3 987 000,-
HUS 1

Åsen

HUS 1

HUS 1

Pris

3 987 000,-

Omkostninger

2 750,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

HUS 2 Soverom: 4 P-rom: 116 Totalpris: 3 987 000,-
HUS 2

Åsen

HUS 2

Enebolig Åsen

Pris

3 987 000,-

Omkostninger

2 750,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

HUS 3 Soverom: 4 P-rom: 116 Totalpris: 3 987 000,-
HUS 3

Åsen

HUS 3

Enebolig Åsen

Pris

3 987 000,-

Omkostninger

2 750,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

HUS 4 Soverom: 4 P-rom: 116 Totalpris: 3 987 000,-
HUS 4

Åsen

HUS 4

Enebolig Åsen

Pris

3 987 000,-

Omkostninger

2 750,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

HUS 5 Soverom: 4 P-rom: 116 Totalpris: SOLGT
HUS 5

Åsen

HUS 5

Enebolig Åsen

Pris

SOLGT

Omkostninger

2 750,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Meld interesse for denne boligen


Beliggenhet
Dokumentasjon og kontakt

Meglere

Daglig leder / Megler MNEF/ Fagansvarlig / Jurist

Kim Rene Henne

92 43 57 46 krh@eie.no