Til alle prosjekter

Rakkestad

Haugstadveien 19

Prestegårdsskogen: Tomannsbolig under oppføring - 3 sov - 2 bad - Vaskerom - Kjøkken fra JKE - Bolig til høyre RESERVERT

Ønsker du å flytte inn i en nyoppført tomannsbolig beliggende i barnevennlig blindvei? Velkommen til Haugstadveien 19! Området vil omfatte én prosjektert tomannsbolig i tidløs og smakfull stil. Byggearbeidet vil følge TEK 10 og materialvalgene er av god kvalitet. Boligen vil være over 2 etasjer med balkong fra hoveddel på 13 kvm og utgang til terrasse og uteområder fra underetasjen. I planløsningen er det lagt vekt på praktiske løsninger med flislagt bad i hver etasje, åpen stue... Les mer

Del på:
Adresse

Haugstadveien 19, 1890 Rakkestad

Boligtype

Tomannsbolig

Eierform

Eierseksjon

Prisantydning

Fra 3 390 000,- til 3 390 000,-

Antall soverom

3 til 3

Areal

0 kvm

Mer om prosjektet

Mer om prosjektet

Beskrivelse

Ønsker du å flytte inn i en nyoppført tomannsbolig beliggende i barnevennlig blindvei? Velkommen til Haugstadveien 19!

Området vil omfatte én prosjektert tomannsbolig i tidløs og smakfull stil. Byggearbeidet vil følge TEK 10 og materialvalgene er av god kvalitet. Boligen vil være over 2 etasjer med balkong fra hoveddel på 13 kvm og utgang til terrasse og uteområder fra underetasjen. I planløsningen er det lagt vekt på praktiske løsninger med flislagt bad i hver etasje, åpen stue/kjøkkenløsning, innvendig bod ved entré og 3 soverom av god størrelse. Hovedsoverommet har eget walk-in closet, og det er gode muligheter for oppbevaring på de øvrige soverommene. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer fra Electrolux, praktisk "kjøkkenøy" samt moderne innredning fra JKE med integrerte håndtak. Boligen oppvarmes med elektrisk varme gulv, samt peisovn plassert i boligens hoveddel.

Bruksareal:
122 kvm

Antall bad:
2

Sportsbod/teknisk rom:
1

Antall soverom:
3

Eierforhold:
Eierseksjon

Byggeår:
Planlagt byggeår er 2019.

Eiendomstype:
Tomannsbolig

Kort fortalt:
- 3 romslige soverom. Hovedsoverom med "walk-in".
- 2 flislagte bad med elektrisk oppvarming i gulv.
- Leveres med integrerte hvitevarer fra Electrolux
- Kjøkkeninnredning fra JKE med integrerte håndtak.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Peisovn i åpen stue/kjøkkenløsning
- 3-stavs eikeparkett
- Romslig balkong hovedetasje og terrasse i underetasjen.
- Oppføres etter byggeteknisk forskrift TEK10.
- Beliggende i et område uten gjennomgangstrafikk.

Inneholder:
Hovedetasje: Entré, stue/kjøkken, bad, sportsbod, kott og trapperom.
Underetasje: Trapperom/gang, 3 soverom, bad og garderoberom.

Tomt:
Tomten har et areal på ca. 890 kvm som eiet tomt og er beliggende i et område uten gjennomgangstrafikk. Gårdsplassen og adkomst til boligene vil bli opparbeidet og gruslagt. Det vil bli avsatt områder til biloppstillingsplasser på tomten, eventuelt garasje/carportanlegg. Hageområder leveres klargjort for beplantning, da dette gir kjøperen muligheter til å sette sitt eget preg på uteområdene.

Priser fra - til

Bolig 1 (t.v): 3 390 000,-
Bolig 2 (t.h): 3 390 000,-

Fellesutgifter

Kostnader til ytre vedlikehold, vedlikehold av fellesareal, samt eventuelle felles avgifter som tilkommer eiendommen, er felleskostnader og deles likt mellom seksjonene. Hvis en seksjonseier betaler en større andel felleskostnader enn det som skal belastes seksjonen, skal overskytende tilbakebetales innen 14 dager ved påkrav. 

Se utkast til "vedtekter for eierseksjonssameiet Haugstadveien 19" i dokumentlisten.

Beliggenhet

Boligene blir beliggende med adkomst fra blindvei med alle fordeler det medfølger for store og små. Nabolaget består av et boligområde med relativt ny bebyggelse og fine turområder i umiddelbar nærhet. Med gangavstand til dagligvareforretning, barnehage, barneskole og ungdomsskole er dette en beliggenhet som passer boligkjøpere i flere ulike faser av livet.

Her får du både tryggheten og trivselen til et lite lokalsamfunn. For barnefamilier dette et fantastisk område hvor alt ligger til rette både for den trygge leken med venner i nabolaget og det spennende livet i naturområdene. Dette vil skape gode minner for livet. Her kan du trygt slippe barna utendørs til aktiv utfoldelse da området også er uten gjennomgangstrafikk.

Dersom man benytter offentlig kommunikasjon er det gode muligheter for det da bussholdeplass ligger i underkant av 250 m fra boligen som vil ta deg til Rakkestad Stasjon med tilknyttede forbindelser.

Rakkestad er kjent som en av de største landbrukskommunene i Norge, og kan by på flotte og trygge naturopplevelser for den som søker det gode liv i landlige omgivelser. I Rakkestad Sentrum er det et variert utvalg av forretninger, der du finner Rema 1000, restauranter, apotek, helsekost, bankfilialer, vinmonopol mm. For den turinteresserte er også turstier sentralt beliggende i nærhet til sentrum, samt "Rakkestadfjella" som byr på tur og rekreasjonsområder vinter som sommer.Stipulerte tidsavstander i bil:
Ca 1 minutt - Musikktrollet barnehage
Ca 2 minutter - Kiwi Bergenhuskrysset
Ca 2 minutter - Bergenhus barneskole
Ca 3 minutter - Rakkestad ungdomsskole
Ca 5 minutter - Rakkestad togstasjon
Ca 5 minutter - Rakkestad Sentrum
Ca 30 minutter - Sarpsborg Sentrum
Ca 35 minutter - Halden Sentrum
Ca 1 time og 10 minutter - Oslo S

Leveransebeskrivelse

Byggemåte:
Fundamentering leveres med grunnmurselementer i betong. Yttervegger er av malt dobbeltfalset kledning og takkonstruksjon tekkes i sort takstein av betong. Til markterrassen brukes treplatting og verandaen med utgang fra boligens hoveddel leveres med liggende rekkverk og er av dryppskjerming uten underkledning. Vinduer er av 3-lags energiglass med aluminium beslag.

Uteområder:
Boligene vil være omkranset med hageområder. Hageområdene leveres uten plen, slik at man kan opparbeide hageområdene etter eget ønske. Biloppstillingsplass og adkomst til boligene gruslegges/singles, med tilhørende trapper i skrående terreng.

Oppvarming:
Boligen vil ha elektrisk varme i gulv samt peisovn, lunt plassert i hovedetasjen mellom stue og kjøkken. Peisovnen er sort levert av Nordpeis, modell "Duo 5".

Kjøkken:
Smakfull kjøkkeninnredning blir levert av JKE, med slette fronter, integrerte håndtak og underlimt vaskekum. Kjøkkenet vil leveres fult utstyrt med hvitevarer fra Electrolux, som inkluderer stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/frys.

Baderom:
I hver etasje vil det være to flislagte bad. Innredning/servantskap er med slette hvite fronter med tilhørende speil og speilbelysning. Leveransen inkluderer monterte dusjbatterier og servantkraner, samt vegghengt toalett. I begge etasjer vil badene leveres som baderomskabin med mosaikk i nedsenket dusjsonene/dusjhjørne.

Fliser på vegg leveres i hvit farge i størrelsen 60 x 60, med listfri overgang fra vegg til tak. Gulv blir lagt i grå flis i størrelsen 30x60, med mosaikkflis i størrelse 5x5 i dusjhjørnet.

Sportsbod/teknisk rom:
I tilknytning til boligens entré vil man ha en innvendig sportsbod med installert opplegg for vaskemaskin og utslagsvask. Gulvet flislegges med fine grå fliser i størrelse 30x60.

Innvendige overflater:
Innvendige vegger på bad leveres i flislagt utførelse med hvit veggflis i 30x60cm. Øvrige innvendige vegger og samtlige tak, med unntak av sportsbod, i boligen kles i gipsplater og er av sparklet og malt utførelse. Gulvlister og øvrig listverk rundt innvendige dører ol. vil være av hvit slett utførelse. Integrert sportsbod/teknisk rom leveres isolert med ubehandlede overflater.

Gulv:
På baderom og sportsbod/teknisk rom vil gulvet være flislagt med gulvflis levert i 30x60cm. Hall/gang vil også bli flislagt med grå fliser i samme størrelse. Øvrige gulv i boligen vil være av stilfull eikeparkett (3-stavs).

Himling:
Leveres i sparklet og malt gips utførelse i alle rom.

Teknisk:
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinner.
- Boligen får opplegg for sentralstøvsuger.
- Elektrisk varme i gulv.
- Elanlegget leveres etter NEK400.
- Skjult elektrisk anlegg med hvite stikkontakter og brytere.
- Varmtvannsbereder på ca. 200 liter.
- Frostfri utekran og vannstopp-ventil.

Se leveransebeskrivelse i dokumentlisten for ytterligere informasjon.

TV og internet
Det vil bli lagt opp tomme trekkerør for fiber/bredbånd/TV, montert i stue.  Eventuell tilknytning og abonnement medfølger ikke, og må bestilles av kjøper.

Tilvalg
Det vil være muligheter for å gjennomføre tilvalg der du kan være med på å forme hvordan din bolig skal bli. Innvendige arbeider vil bli iverksatt når kjøpskontrakt er skrevet og i den forbindelse kan kjøper sette et personlig preg på sin bolig. De ulike tilvalgsmulighetene er beskrevet i tillvalgslisten fra ABChus. Tilvalg må avklares innen fire uker før oppstart av innvendige arbeider.

Muligheter for tilvalg kan omfatte:
- Veggfarger
- Endringer av parkett
- Fliser på bad, entré og sportsbod/teknisk rom.
- Kjøkken- og baderomsinnredning
- Ladestasjon for El-bil
- Downlights

Adgang til tilvalg eller endringer begrenset opp til 15% av kontraktsverdien ihht. bustadoppføringslova §9. Slike tilvalg leveres mot pristillegg. Tilvalg må bestilles ift. Oppsatt produksjon, og mulighetene begrenses etter hvert som produksjonen igangsettes. Det vil bli satt opp egne tilvalgsmøter for kjøperne.

Prosjektets gjennomføring og offentlige tillatelser gir begrensninger i hvilke valg av tekniske løsninger og materialer som er mulig. Dette begrenser hvilke tillegg og endringer kjøper kan forvente å få gjennomført, og innenfor hvilke tidsrom arbeider kan bestilles. Eksempler på tilvalg som ikke tillates er endring av fasade, vindusform, plassering av vann og avløp mv.

Dersom selger krever tilvalgskostnadene utbetalt før overtakelse, skal det stilles §47 garanti ihht bustadoppføringslova direkte ovenfor kjøper. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Diverse:
Solgt ihht. bustadoppføringslova. Be gjerne megleren om en kopi av lovverket som gjelder ved kjøp av bolig under oppføring.

Formuesverdi

Formuesverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen er nyoppført. Utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 80% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2016).

Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 80 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Parkering

Parkering på felles biloppstillingsplass. Hver seksjon har to utomhus parkeringsplasser på fellesareal. Se situasjonskart.

Annet

Energimerking
Energimerking vil utføres av selger før overtagelse.

Utleie
Seksjonseierne har full råderett over sine seksjoner og seksjonseierne kan fritt pantsette, selge og leie ut sine seksjoner. Hver av boligene vil bli en boenhet, og man kan også fritt leie ut rom i egen bolig.

Forsikring
Frem til overtagelse, vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen vil eiendommen måtte forsikres gjennom den enkelte kjøper eller sameiets fellesforsikring dersom seksjonseiere ønsker å ha dette i felles regi. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Garantier
Selger plikter å stille garantier overfor kjøper i henhold til bestemmelsene i bustadoppføringslova § 12. Selger skal stille garantien straks etter avtaleinngåelsen. Er det tatt forbehold om åpning av byggelån, salg av et bestemt tall boliger eller tillatelse til igangsetting, er det likevel tilstrekkelig at Selger stiller garantien straks etter heving av kontraktens forbehold eller ved byggestart hvis dette inntreffer først.

Garantien skal gjelde i 5 år etter overtakelsen og dekke en sum tilsvarende 5 % av kjøpesummen. For krav som blir gjort gjeldende før overtakelse, skal garantisummen være 3 % av den opprinnelige kjøpesummen uten tilleggsarbeider som eventuelt er avtalt etter kontraktsinngåelsen. Garantisummen skal regnes på grunnlag av kjøpesum.

Selger kan stille garanti i henhold til §47 i bustadoppføringslova for å disponere innbetalte forskudd. Kjøper vil i tilfelle ikke bære renter av de beløp det stilles garanti for. Påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter bekostes ikke av selger/utbygger.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforhold.

I tillegg kan selger tinglyse bestemmelser vedrørende sameie, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene

Sameiet
Eiendommen vil bli seksjonert, og fremtidig eier plikter å være medlem av sameiet. Sameiet skal forvaltes i privat regi. Det vil bli opprettet et eierseksjonssameie i samsvar med reglene i lov om eierseksjoner av 16.6.2017 nr. 65. Som seksjonseier i et seksjonssameie, vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boligseksjon. Eneretten omfatter også balkong/terrasse og eventuelle private utearealer.

Det er ikke enda avgjort hvordan rettighetene til parkeringsplass skal sikres. Organiseringen vil enten fremgå av vedtektene og/eller annen dokumentasjon og/eller ved tinglysning av rettigheten, og alternativt fremgå av seksjoneringsbegjæringen.

Vedtekter
Det er utarbeidet utkast til vedtekter for sameiet. Det forutsettes at dokumentene aksepteres som grunnlag for handelen. Kjøper er kjent med at utkastet kun er veiledende og aksepterer at utkastet vil kunne bli endret forut for og i forbindelse med sammenføyingen/fradelingen av seksjonering/overtagelse av boligen.

Eventuelle ønskede endringer kan skje i henhold til vedtektene på senere årsmøter.

Se vedtekter og seksjoneringkart i dokumentlisten.

Regulering

Området omfattes av reguleringsplan for "Prestegårdsskogen", vedtatt 22.05.2007 . Tillatelse til tiltak er gitt - datert: 30.04.2018.

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Odel/konsesjon:
Det er ikke odel eller konsesjon på eiendommen.

Eiendomsskatt:
Rakkestad kommune har eiendomsskatt. Eiendomsskatt på nye boliger i 2019 blir vedtatt av skattetakstnemnda innen 1. mars. Eiendomsskatten utgjør årlig 4.75 promille av taksten nemnda vedtar.

Kommunale avgifter:
Øvrige kommunale avgifter blir igangsatt når vannmåler blir montert. Årsavgiften for vann er kr. 300, - og kloakk kr. 500, - Begge beløpene er eks. mva. Ved bruk av vann, påløper det kr. 16,65 for vann og 23,14 for kloakk pr kubikk eks mva. Renovasjon utgjør kr. 2.491 +mva pr år. Dette er veiledende priser for 2018, og kan bli endret i 2019.

Ferdigattest / Midlertidig brukstillatelse:
Ferdigattest, eventuelt midlertidig brukstillatelse, skal foreligge innen innflytting. Det er selgers ansvar å sørge for at nødvendige attester/tillatelser foreligger før overtagelse. Selger er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før etter overtakelse.

Kjøper er gjort uttrykkelig kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtakelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles.

Vei/vann/kloakk:
Offentlig vei, vann og avløp. Fra kommunalt punkt er det privat stikkledning. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Eiendommen får tilfredsstillende adgang til hygienisk betryggende og tilstrekkelig drikkevann og er sikret bortledning av avløpsvann i samsvar med forurensningsloven.

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse avhenger av salgstidspunkt. Utbygger planlegger at antatt byggeperiode er tiltenkt å være ca. 6 måneder fra kontraktsignering. Dette gjelder ikke som en bindende frist for å ha boligen klar til overtagelse, herunder ikke grunnlag for å kreve dagmulkt.

Kjøper vil bli varslet om overtagelsesmåned ca. 6 mnd. før overtagelsestidspunket. Endelig overtagelsestidspunkt vil først bli gitt med 4 ukers varsel fra Selger. Det beregnes dagmulkt fra dette overtagelsestidspunktet. Selger har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som er nevnt i bustadoppføringslovens § 11 er oppfylt. Selger skal overlevere eiendommen til kjøper i ryddig og i byggerengjort stand, uten leieforhold av noen art, slik at hele eiendommen leveres ledig for kjøper. Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overlevering til kjøper. Risikoen for eiendommen går over på kjøper når kjøper har overtatt bruken av eiendommen. Overtar kjøper ikke til fastsatt tid, og årsaken ligger hos kjøper, har kjøper risikoen fra det tidspunktet eiendommen kunne vært overtatt. Når risikoen for eiendommen er gått over på kjøper, faller ikke kjøpers plikt til å betale kjøpesummen bort ved at eiendommen blir ødelagt eller skadet som følge av en hendelse som selger ikke svarer for.


Selger skal overlevere eiendommen til kjøper i ryddig og i byggerengjort stand, uten leieforhold av noen art, slik at hele eiendommen leveres ledig for kjøper.

Selger skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre en forsinkelse på utførelsen. Selgeren har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene nevnt i bustadoppføringslova § 11 er oppfylt.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

Prisantydning:
Bolig 1 (t.v): 3 390 000,-
Bolig 2 (t.h): 3 390 000,-

Omkostninger:
172,- Panteattest kjøper
525,- Tinglysingsgebyr obligasjon
525,- Tinglysingsgebyr skjøte
10 820,- Dokumentavgift (2,5%) beregnes av andel tomteverdi som er kr 433 000,-

Sum totale omkostninger: 12 047,-

Totalpris Bolig 1 (t.v): 3 402 047,-
Totalpris Bolig 2 (t.h): 3 402 047,-

Betalingsbetingelser

Innbetaling av kjøpesum + omkostninger vil skje i 2 terminer. Det forutsettes at 10% av kjøpesum,- innbetales som forskudd ved kontraktsinngåelse (1. termin). Innbetalingen skal være fri egenkapital, det vil si at det ikke forutsettes pant i leiligheten som kjøpes. Påløpte renter vil tilfalle kjøper frem til skjøte er tinglyst. Forskuddet vil stå på meglers klientkonto frem til overtagelse.

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse (2.termin).

Tilvalgskostnader faktureres direkte fra selger/entreprenør.

Hvitvaskingsloven:
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Transport av kontrakten:
Kjøper kan ikke uten selgers skriftlige samtykke transportere kontrakten eller videreselge boligen før hjemmel er overført. Dersom selger gir slikt samtykke, kan selger fastsette nærmere vilkår for gjennomføringen av videresalget og oppgjøret for dette. I tillegg vil Selger kreve kr 40.000,- inkl. mva. som kompensasjon for selgers og meglers arbeid i forbindelse med transporten. Melding om videresalg som mottas senere enn 6 uker før meddelt dato for overtagelse, tillates ikke gjennomført.

Avbestilling
Kjøp etter bustadsoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling. For avbestillinger som skjer før selger har vedtatt byggestart er det avtalt et avbestillingsgebyr på 5% av kjøpesummen. Bestilte endrings- og tilleggsarbeider betales i slike tilfeller i sin helhet. Avbestillingsgebyr reguleres etter bustadsoppføringslova §54.

Selgers forbehold for gjennomføring av prosjektet:
Salgsprospektet med vedlegg er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindene for den detaljerte utformingen, fargevalg for bebyggelsene og de enkelte enheter.

Alle opplysninger er gitt med selgers forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige uten at den generelle standard forringes. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempel på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, mindre endringer av boligens areal, tilpasninger av utomhusplan og liknende. Ved arealavvik på 5% eller mindre, har partene ikke krav mot hverandre.

Bilder, tegninger og perspektiv er kun ment som en illustrasjon. Det kan således inneholde elementer som ikke inngår i selgers leveranse, både når det gjelder utvendige forhold og innvendige. Mindre justeringer må påregnes i detaljprosjekteringen.

Det gjøres oppmerksom på at dersom det er avvik mellom endelig leveransebeskrivelse og fremlagte tegninger/illustrasjoner, er det endelige leveransebeskrivelse som gjelder.

Fellesareal ferdigstilles iht. leveransebeskrivelse, og kjøper må påregne at de ikke er ferdigstilt samtidig med boligen. Det kan være avvik mellom de planskisser, planløsninger og tegninger som er presentert i prospektet, og den endelige leveransebeskrivelsen. Slike avvik utgjør ingen mangel ved selgers leveranse som gir kjøper rett til prisavslag eller erstatning.

Se ellers vedlagte leveransebeskrivelse.

Selger står fritt til å endre priser og betingelser på usolgte boliger.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Per enhet solgt:
Meglerprovisjon: 35 000,-
IKT reg gebyr: 1 250,-
Oppgjørshonorar: 5 500,-
Grunnbokspørringer: 808;-

I tillegg direktefaktureres oppdragsgiver for alle utlegg megler har.

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer

65-18-9007

Internett

www.eie.no

Utbygger

Nordisk Eiendomsutvikling AS
Org.nr: 989 061 178
Østliveien 16
1415 Oppegård

Boligprodusent:
ABChus AS

Les mer
Boliger i prosjektet

Boliger i prosjektet

0 0
3 390 000 3 390 000
Haugstadveien 19 Soverom: 3 P-rom: 0 Totalpris: 3 390 000,-
Haugstadveien 19

Haugstadveien 19

Haugstadveien 19

Prestegårdsskogen: Tomannsbolig under oppføring - 3 soverom - 2 bad - Vaskerom - Kjøkken fra JKE - Blindvei

Pris

3 390 000,-

Omkostninger

12 070,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Haugstadveien 19 Soverom: 3 P-rom: 0 Totalpris: 3 390 000,-
Haugstadveien 19

Haugstadveien 19

Haugstadveien 19

Prestegårdsskogen: Tomannsbolig under oppføring - 3 soverom - 2 bad - Vaskerom - Kjøkken fra JKE - Blindvei

Pris

3 390 000,-

Omkostninger

12 070,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Meld interesse for denne boligen


Beliggenhet
Dokumentasjon og kontakt

Dokumentasjon

Kontakt oss

Meglere

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF.

Jonas Nikolai Grimsøen

41 26 88 91 jng@eie.no