Til alle prosjekter

Randaberg

Rubinveien

Grødem Sjø - 12 prosjekterte eneboliger og 1 prosjektert vertikaldelt tomannsbolig med flott beliggenhet like ved sjøen

Velkommen til Grødem Sjø. Sjekk ut www.grødemsjø.no Hvor lenge har du drømt å bo ved sjøen? Du kommer ikke mye nærmere enn i prosjektet Grødem Sjø. Her har man fantastisk beliggenhet ved innseilingen til Stavanger. Foruten større og mindre båter som glir sakte forbi, har du også en eventyrlig solnedgang å se fram til - når solen senker seg på andre siden av Boknafjorden. Kort vei til barneskole, flotte turområder og Randaberg sentrum med de fleste servietilbud. Grød... Les mer

Del på:
Adresse

Rubinveien, 4070 Randaberg

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Prisantydning

Fra 4 690 000,- til 8 790 000,-

Antall soverom

3 til 4

Areal

0 kvm

Mer om prosjektet

Mer om prosjektet

Beskrivelse

Velkommen til Grødem Sjø.

Sjekk ut www.grødemsjø.no

Hvor lenge har du drømt å bo ved sjøen?

Du kommer ikke mye nærmere enn i prosjektet Grødem Sjø. Her har man fantastisk beliggenhet ved innseilingen til Stavanger. Foruten større og mindre båter som glir sakte forbi, har du også en eventyrlig solnedgang å se fram til - når solen senker seg på andre siden av Boknafjorden. Kort vei til barneskole, flotte turområder og Randaberg sentrum med de fleste servietilbud.

Grødem Sjø består av 12 eneboliger og 1 verkaldelt tomannsbolig. Du finner de inndelt som Sjøhusene, de fem fremre eneboligene med panoramautsikt til sjøen, og Hagehusene, de resterende boligene med sine idylliske hager, småtun og sjøutsikt. Boligene er tegnet av det anerkjente arkitektfirmaet Sjo Fasting.

Sjøhusene i fremre rekke har med panorama utsikt mot sjøen, en utsikt som stadig er i forandring, men alltid er en bærer av det fredfulle og vakre.

Boligene kommer med et stilrent eksteriør som har sin åpenbare inspirasjon fra sin maritime beliggenhet. Sjøhusene bærer med seg klare likehetstrekk til tradisjonelle sjøhus, men med et langt mer moderne og sofistikert uttrykk.

Sjøhusene består av 3 stuer, 2 bad og 3 soverom - med mulighet for et fjerde. Kjøkkenet har en halvåpen løsning mot stuen, åpen, men noe mer skjermet fra stuen. Med vaskerom, godt med bodplass og bi-inngang mot carport får du et hus som innfrir til både hverdag og fest. Med sine 3 stuer, en i hver etasje, som alle har utsikten mot sjøen, så er dette enkelt sagt boliger for livsnytere i alle aldre. Sjøhusene vil ha et BRA på ca. 195 kvm. Sjøhusene vil får egen carport med sportbod i bakkant. Det vil bli lagt opp koblingsboks for montering av elbillader.

I bakkant av Sjøhusene finner du Hagehusene, 7 eneboliger og 1 vertikaldelt tomannsbolig med lune og koselige hagemiljøer med nærhet til sjøen. Eksteriøret er stilrent og elegant med et moderne og sofistikert uttrykk.

Hagehusene består av 3 soverom, 2 bad, stue og en halvåpen kjøkkenløsning. Det vil si: Eget kjøkken, men med direkte tilgang til stuen, og derfra videre ut til den store terrassen og utsikten mot vest og nord. På loftet har man hele 230 cm i midten av rommet. Takvindu i yttertaket slipper inn godt naturlig lys og gjør at dette kan bli en ekstra stue, et lekerom eller et arbeidsrom. To av hagehusene vil også ha en underetasje hvor man kan gå tørrskodd fra carportanlegget til boligen. Hagehusene vil variere i størrelse med et BRA fra ca. 109-137 kvm.

Hagehusene vil få 2 parkeringsplasser hver i felles carportanlegg, og det vil bli lagt klar koblingsboks for montering av el-billader. Det vil også være en tilhørende sportsbod til hvert Hagehus i carportanlegget.

På hjemmesiden www.grødemsjø.no kan du melde din interesse og nettsiden vil bli oppdatert med flere opplysninger forløpende.

Priser fra - til

Priser fra 4 390 000 - til 8 990 000
Boligprisene fremgår av prisliste i komplett salgsoppgave. Selger står fritt til å endre prisen på boliger som ikke er solgt. Prisene er faste uten indeksregulering.

Beliggenhet

Flott beliggenhet på Grødem med kort vei til Grødem Skole (1-10 klasse) og Grødem Idrettsplass. Kort vei til dagligvarebutikk og ca 2,8 kilometer til Randaberg Sentrum med de fleste servicetilbud.

Leveransebeskrivelse

Leveransebeskrivelse fremgår som egne sider i komplett prosjekt.

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Parkering

Sjøhusene vil ha egen carport tilhørene boligene. Hagehusene vil ha parkering i felles carportanlegg. Carportanlegget vil bli skilt ut som egen eiendom hvor hvert hagehus vil ha en eierandel på 1/9.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse er planlagt  i 2021.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

4 390 000,- (NB: prisen er fast) Omkostninger 38 750,- (Dokumentavgift) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 39 999,50 (Omkostninger totalt) 4 429 999,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Look - Sjøhus S2 (Kr.3 500) Look - Hagehus H2 (Kr.3 500) AD Moment - Sider i salgsoppgave (Kr.6 937,50) AdMoment - Endringer salgsoopgave (Kr.1 250) Sponsing facebook inenlegg 27.03 (Kr.1 000) Look pakke ved salgsstart (Kr.3 490) Fornying av finn annonse prosjekt salgsstart (Kr.3 476,25) Trykking salgsoppgaver omegatrykk (Kr.2 837,50) Totalt kr. (Kr.25 991,25)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer

54-18-9008

Internett

www.eie.no

Utbygger

Grødem Sjø AS

Les mer
Boliger i prosjektet

Boliger i prosjektet

0 0
4 690 000 8 790 000
Rubinveien 6 - S2 Soverom: 4 P-rom: 0 Totalpris: SOLGT
Rubinveien 6 - S2

Rubinveien

Rubinveien 6 - S2

Grødem - Prosjektert enebolig med høy standard, carport og fantastisk sjøutsikt

Pris

SOLGT

Omkostninger

40 000,-

Boligtype/Eierform

Selveier

Rubinveien 8 - S3 Soverom: 4 P-rom: 0 Totalpris: 8 790 000,-
Rubinveien 8 - S3

Rubinveien

Rubinveien 8 - S3

Grødem - Prosjektert enebolig med høy standard, carport og fantastisk sjøutsikt. TOMTEVISNING 21. MAI

Pris

8 790 000,-

Omkostninger

40 000,-

Boligtype/Eierform

Selveier

Rubinveien 9 - H2 Soverom: 3 P-rom: 0 Totalpris: 4 690 000,-
Rubinveien 9 - H2

Rubinveien

Rubinveien 9 - H2

Grødem - Prosjektert enebolig med høy standard, flott uteområde, sjøutsikt, parkering i fellesanlegg.

Pris

4 690 000,-

Omkostninger

40 000,-

Boligtype/Eierform

Selveier

Meld interesse for denne boligen


Beliggenhet
Dokumentasjon og kontakt

Meglere

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Oddmund Kalleberg

91 71 59 92 ok@eie.no