Til alle prosjekter

Sandefjord

Storøyaveien 8-10

Byggetrinn 2 - Eneboliger på Storøya med moderne design. Kontakt oss for å reservere din favoritt!

Del på:
Adresse

Storøyaveien 8-10, 3231 Sandefjord

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Prisantydning

Fra 5 800 000,- til 5 950 000,-

Antall soverom

4 til 4

Areal

Fra 140kvm til 140kvm

Mer om prosjektet

Mer om prosjektet

Priser fra - til

Priser fra 5 800 000 - til 5 950 000

Fellesutgifter

Forholdsmessig andel av kostnader til brøyting og vedlikehold av privat vei, samt vedlikehold av lekeplass.

Beliggenhet

Boligene får en fantastisk beliggenhet i barnevennlig, solrikt og populært strøk. Ca. 10 min. gange til Granholmen badestrand med yrende
liv sommerstid og hvor blant annet Sandefjord Seilforening holder til. Gangavstand også rett inn i Marums flotte natur med oppkjørte
skiløyper og lysløype. Her ligger også Sandefjord golfbane. Kort vei til barnehager, skole, Menybutikk og idrettsanlegg. Ca. 5 km til Sandefjord
sentrum, der fergene til Strømstad i Sverige, har flere daglige avganger. 20 min. kjøretur til Torp flyplass. 2 min. gange til lokale busser.
Sykkelavstand til Kjerringvik, Ula og Eftanglandet! Det er ikke boplikt i Sandefjord, så du kan også velge en bolig her som et godt alternativ til
hytte!

Skole/barnehage

Store Bergan Barneskole og Ranvik ungdomsskole. Flere barnehager i nærheten.

Leveransebeskrivelse

OM PROSJEKTET
Totalt skal det bygges ni frittstående eneboliger. Prosjektet ligger på Storøya / Granholmen-området, i et etablert boligområde med nærhet til friområder, idrettsanlegg, skole, barnehage og butikker. Prosjektbeskrivelsen med tilhørende tegninger er ment som en orientering om byggeprosjektet, og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Det kan forekomme avvik mellom prosjektbeskrivelse
og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid denne prosjektbeskrivelsen som er retningsgivende. Illustrasjoner i tegnings- og salgsmaterialet er ment som eksempler og kan vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, som møblering, gulvflater og andre overflater, innredninger, fargevalg, dør og vindusform, bygningsmessige detaljer, f.eks. fasadedetaljer, detaljer på fellesarealer, materialvalg i fasade, beplantning, etc.
Plassering av teknisk utstyr i kjøkken er ikke endelig besluttet og vil kunne avvike fra det som vises på plantegningene. Endring av plassering av utstyr på bad kan også forekomme. Endelig utforming av tekniske sjakter vil kunne bli endret under detaljprosjekteringen. Toleransekrav for utførelse er i henhold til NS 3420, siste revisjon, utførelse normal. Alle opplysninger er gitt med forbehold om utbyggers rett etter kjøpekontrakten til å foreta endringer. Bruksareal (BRA) er det arealet som ligger innenfor boligens omsluttende vegger inklusive bodareal. BRA vil angi et større areal enn primærrom (P-rom). Antall m2 pr. rom, balkong og terrasse samt vindusinndeling, vil kunne variere fra prospekttegningene når detaljprosjekteringen er gjennomført. Arbeidene utføres i henhold til teknisk forskrift (TEK17). Selger skal ikke levere innredninger, belysning, markiser, tepper, møbler eller annet tilbehør med mindre det fremkommer av etterfølgende beskrivelse. Det tas forbehold om offentlig saksbehandling, private rettigheter og fasadeendringer. Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i beskrivelsen.

BAD
Baderom leveres med innredning med skuffer og heldekkende servant. Servant leveres i kunststoffmarmor (ren hvit). Over vasken monteres speil med innfelt belysning. Servantskap leveres med fronter med hvit, glatt overflate. Håndtak i rustfritt stål. På bad hvor det grunnet myndighetskrav om universell utforming ikke er plass til overnevnte baderomsinnredning, leveres vegghengt servant. På enkelte bad er det lagt til rette for vaskesøyle. Vaskemaskin og tørketrommel leveres ikke av utbygger. Toalett utføres som vegghengt med innebygget sisterne. Dusj leveres med dusjbatteri, termostat og dusjgarnityr. Dusjvegger leveres i herdet glass. Fliser leveres i 30x30 cm format på gulv og 20x50 cm vegg. I dusjsone leveres 10x10 cm flis. Flisfarger etter arkitektens anbefalinger. Armaturer og garnityr leveres av type Damixa eller tilsvarende. Porselensvarer av kvalitet Porsgrund eller tilsvarende.

BELYSNING
Under overskap på kjøkken leveres benkebelysning. I nedsenket himling i gang/vindfang, kjøkken og bad leveres innfelte downlights. På bad leveres lys montert på/ved speil. I bod leveres belysning i form av takarmatur. I andre rom leveres stikkontakt i vegg oppunder tak for belysning.

BRANNVERN
Boligene bygges etter de sikkerhetsbestemmelser som myndighetene har pålagt, blant annet: - Alle boliger utstyres med røkvarslere og 6 kg
håndslukker. Av branntekniske hensyn kan noen vinduer være ikke åpningsbare.

DØRER, VINDUER
Vinduer og balkongdører i tre. Vinduer/dører leveres med energiglass. Skyvedører leveres i tre. Innvendige dører leveres hvite med profilert dørblad, med slett felt og dørvridere i børstet stål. Karmsett med dempelist. Entrédører leveres med malt i RAL 7016, med glatte fronter. Vinduer og dører leveres i RAL 7016.

ELKRAFT, FORDELINGSANLEGG
Antall elektriske punkter er beregnet til å dekke behovet i henhold til NEK 400:2010. På kjøkken leveres komfyrvakt. Anlegget utføres normalt som skjult anlegg. Der det er hensiktsmessig ut fra brann/lyd/konstruksjonsmessige forhold benyttes åpen forlegning. Det etableres eget sikringsskap og egen strømmåler til hver bolig. Inntaksskap og/eller andre utvendige installasjoner tilknyttet strøm vil bli plassert på byggenes nordside.

FASADER
Fasader utføres i liggende trekledning. Hvite deler av fasaden leveres med dobbeltfals og mørke felt med dobbeltfals med spor.

GARDEROBER/SKAP
I entré leveres garderobeskap. Skapfronter leveres i glatt hvit utførelse.

GARDEROBER
Det leveres minimum 1 meters garderobeskap pr. inntegnede sengeplass. Fronter leveres i slett hvit utførelse. Garderober leveres med hattehylle og
stang. Walk-in closet leveres som åpen løsning med garderobestang. Leveringsomfang av garderober er inntegnet på plantegningene i heltrukkede linjer. (ikke stiplet)

GULV
Kjøkken, stue, soverom og gang leveres med 13 mm énstavs eikeparkett, lamellparkett av type Boen Pop eller tilsvarende med min 3 mm slitesjikt, mattlakkert.

GULVLISTER, GERIKTER
Det leveres rette,smale gerikter som sparkles og males på stedet. Gulvlister leveres i malt utførelse. Vegger utføres normalt uten taklist.

HIMLING
Boligene leveres med nedforet himling i bad og gang for å skjule tekniske føringer. Avhengig av løsning for tekniske anlegg kan det også forekomme nedforet himling i enkelte soverom. I øvrige rom vil tekniske føringer bli skjult med innkassinger med gipsplater. Nedforede gipshimlinger og innkassinger sparkles og males.

INNERVEGGER
Innervegger utføres med gipsplater. I enkelte boliger vil noen innvendige vegger være bærevegger. Dette er vegger som inngår i byggets hovedbæresystem.

KJØKKEN
Kjøkken leveres av type Strai eller tilsvarende. Det leveres avtrekkshette over koketopp og integrerte hvitevarer; koketopp (induksjon), stekeovn, kombiskap kjøl / frys og oppvaskmaskin fra Electrolux. Benkeplate leveres i laminat utførelse. Kjøkkenet leveres med kjøkkenvask i
rustfritt stål. Blandebatteri leveres som ettgreps batteri. Plassering av teknisk utstyr i kjøkken er ikke endelig besluttet og vil kunne avvike fra det som vises på boligstegningene. Antall skap, etc. leveres i henhold til den kjøkkentegning som gjelder for den enkelte bolig. Ikke alle detaljer er ferdig prosjektert og detaljert kjøkkentegning vil derfor utleveres kjøper i forbindelse med tilvalgprosessen.

KONSTRUKSJONER
Boligen og garasjene fundamenteres direkte mot bakken på et drenerende lag med pukk. Enkelte boliger vil ha behov for å peles. Bygningene får støpt plate på mark. Bygget skal oppføres i bindingsverk av tre. Etasjeskiller av tre. Ytterveggene bygges av liggende kledning. Oppbygning
av veggen; trekledning, 23mm x 48 mm lekt, GU-gips, 148 mm x 36mm bindingsverk med isolasjon, dampsperre, 48mm utlekting med isolasjon og 13mm gipsplate. Kledning blir levert med grunning og 2 strøk maling. Taket utføres som isolert luftet tretak og tekkes med takstein.

LUFTBEHANDLING
Det installeres eget balansert luftbehandlingsanlegg med varmegjenvinning og varmeveksler i hver bolig. Luftbehandlingsaggregat plasseres i bod/vaskerom. Fremføring av kanaler kan medføre innkassinger i overgang vegg/tak.

MALING
Himlinger og vegger males i henhold til arkitektens anbefaling.

PARKERING
Det etableres garasjer i forbindelse med hver enkelt bolig. Hus 8A, B, C, 10A, B og 14B har enkeltgarasjer og hus 12A, B og 14A har dobbeltgarasjer. Det er også lagt opp til gjesteparkering i gårdsplass. Boligeier får fjernkontroll til elektrisk garasjeport.

PEIS
Gasspeis/vedovn kan bestilles som tilvalg mot tillegg i pris.

REKKVERK
Rekkverk på balkonger, svalganger og terrasser leveres i tre. Det leveres ikke rekkverk/håndløper på terrasser på
markplan.

RENOVASJON
Det etableres eget søppelstativ for hver enkelt bolig. Boligeier bestiller søppelbeholdere fra kommunen ifbm innflytting.

SPORTSBOD
Det medfølger sportsbod på min. 5 m2 til hver bolig. Sportsbodene er plassert i garasje.

TAKHØYDER
Boligene vil få en generell takhøyde på ca. 2,45 m. I rom med nedforet himling vil himlingshøyden være lavere. Nedforede himlinger vil typisk bli montert i bad, vindfang, gangarealer, bod. Nedforet himling kan også forekomme i soverom, deler av kjøkken og deler av stue.

TEGNINGER AV TEKNISKE ANLEGG
Tekniske anlegg og fremføringer fremgår ikke komplett av de tegninger som omfattes av kjøpekontrakten. Endelig plassering og utforming av tekniske anlegg og føringsveier avklares i detaljprosjekteringsfasen ut fra hva som er hensiktsmessig og nødvendig. Vertikale føringsveier og sjakter kan bli endret noe i plassering og størrelse som følge av prosjektering og bygging.

TERRASSER
Gulv/dekke på balkonger/takterrasser utføres med trevirke av sertifisert/miljøbehandlet trevirke og med betongheller på markterrasser. Balkonger og terrasser anses som uteareal, mindre ansamlinger av vann kan derfor forekomme etter nedbør. Det leveres eget stikk ved hver balkong/terrasse.

TRAPP
Trapp leveres i tre med malte vanger og trinn i furu. Rekkverk i henhold til krav i teknisk forskrift.

TV/TELEFON/DATA
Bredbånd blir lagt ferdig kablet til boligene. Det er ikke opplegg for analog telefoni i bygget.

VANN - FORDELINGSSKAP
Fordelingsskap for kaldt og varmtvann er ikke endelig bestemt, men vil bli plassert i bod, garderobe, gang eller bad. Luke for fordelingsskapet vil være synlig i rommet.

VARME
Boligene varmes opp med gulvarme i samtlige rom, med unntak av bod.

UTEAREALER
Alle fellesarealer innenfor byggetrinnet leveres ferdig opparbeidet i samsvar med endelig utformet utomhusplan. Det leveres ferdigplen.

Formuesverdi

Formuesverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen er nyoppført. Utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 80% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2016).

Parkering

Det etableres garasjer i forbindelse med hver enkelt bolig. Hus 8A, B, C, 10A, B og 14B har enkeltgarasjer og hus 12A, B og 14A har dobbeltgarasjer. Det er også lagt opp til gjesteparkering i gårdsplass. Boligeier får fjernkontroll til elektrisk garasjeport.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen.  Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Regulering

Eiendommen ligger i regulert område - reguleringsplan 20020013, datert 11.02.2010. I gjeldende kommuneplan er det vist en hensynsone
(flomfare) over mindre del av eiendommen. Dette er hensyntatt av utbygger. Arealplaner med tilhørende bestemmelser kan lastes ned fra
kommunens hjemmesider.
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse 3. kvartal 2020.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

5 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 18 050,- (Dokumentavgift) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 19 419,50 (Omkostninger totalt) 5 819 419,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Markedspakke 2 (Kr.6 000) Annonse helside - uke 19 (Kr.4 500) Annonse helside - uke 7 (2020) (Kr.4 500) Finn - prosjekt (Kr.3 199) Annonse halvside - uke 42 (Kr.1 250) Tgl.gebyr - veket prioritet for selgers bank (Handelsbanken) (Kr.525) Tgl.gebyr - veket prioritet for selgers bank (Sparebank1) (Kr.525) Totalt kr. (Kr.20 499)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer

87-18-9001

Internett

www.eie.no

Utbygger

Kollen Bolig AS v. Preben Christensen

Finn.no: Prosjektets beskrivelse

«Storøyaveien 8-14» er et spennende og moderne boligprosjekt nær Granholmen i Sandefjord. Prosjektet består av 9 nye frittliggende eneboliger med garasje og en unik beliggenhet. Her har man en flott utsikt mot fjorden i øst og nydelige solforhold fra sør og vest.

Prosjektet har 9 hus i størrelser fra 171 m2 til 214 m2 BRA. Alle boligene har to plan og store terrasser mot sør og vest. Boligene er moderne
og har gode og gjennomarbeidede planløsninger. Prosjektet retter seg til både unge og eldre som ønsker å bo sentralt, men ikke midt i sentrum.
Beliggenheten hvor " by og land" møtes, nær Store Bergan og flotte naturområder. Med både dagligvarebutikker, barnehage og skole i
nærområdet får du både i pose og sekk og det gir mulighet for redusert bilbruk. Vi har lagt stor vekt på å skape en arkitektur som gir boligene mye lys samtidig som bebyggelsen er gitt et stilrent uttrykk.

Finn.no: Prosjektets ferdigstillelse

3. kvartal 2020.

Finn.no: Prosjektets fasiliteter (nøkkelord/fritekst)

• Flott beliggenhet i området Granholmen/Storøya
• Hus 8A, B, C, 10A og B ligger vestvendt
• Hus 12A, B, 14A og B har fin utsikt mot Sandefjordsfjorden
• Liten og oversiktlig vei med lite trafikk
• Nøkkelferdige hus
• Hus 8A, B, C, 10A, B og 14B leveres med en garasje og 2 parkeringsplasser
• Hus 12A, B og 14A leveres med dobbeltgarasje og 2 parkeringsplasser
• Sportsbod i garasje, samt bod inne i boligen
• Alle boligene har 2 bad
• Store solrike terrasser mot sør og vest
• Integrerte hvitevarer på kjøkken
(Kjøl/frys, stekeovn, platetopp (induksjon) og oppvaskmaskin)
• Vegghengte toaletter
• Fliser på bad, toalett og i inngangsparti
• Gulvvarme i samtlige rom, med unntak av bod
• 1-stavs eikeparkett i stue, kjøkken og soverom
• Uteområdene blir pent opparbeidet med ferdigplen
• Mulighet for gasspeis/vedovn
• Balansert ventilasjon med varmegjenvinning

Meglers Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjonen fra megler er en oppsummering av hovedpunktene i prosjektet.

For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til kjøpekontrakt med vedlegg for prosjektet, hvilket er
det avtalemessige grunnlaget for kjøp av leilighet.

Hovedoppdragsnummer

87-18-9001

Ansvarlig megler

Navn:
Tittel: Eiendomsmegler/fagansvarlig
Firmanavn: Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
Adresse: Thor Dahls gate 1-5
Org nr: 919667168
Saksbehandlere: og

Les mer
Boliger i prosjektet

Boliger i prosjektet

140 140
5 800 000 5 950 000
1 Soverom: 4 P-rom: 140 Totalpris: 5 919 419,-
Storøyaveien 8 A - RESERVERT

Storøyaveien 8-10

Storøyaveien 8 A - RESERVERT

Enebolig Storøyaveien 8 A

Pris

5 900 000,-

Omkostninger

19 419,-

Boligtype/Eierform

Selveier

2 Soverom: 4 P-rom: 140 Totalpris: 5 819 419,-
Storøyaveien 8 B

Storøyaveien 8-10

Storøyaveien 8 B

Enebolig Storøyaveien 8 B

Pris

5 800 000,-

Omkostninger

19 419,-

Boligtype/Eierform

Selveier

3 Soverom: 4 P-rom: 140 Totalpris: 5 819 419,-
Storøyaveien 8 C

Storøyaveien 8-10

Storøyaveien 8 C

Enebolig Storøyaveien 8 C

Pris

5 800 000,-

Omkostninger

19 419,-

Boligtype/Eierform

Selveier

4 Soverom: 4 P-rom: 140 Totalpris: 5 819 419,-
Storøyaveien 10 A - RESERVERT

Storøyaveien 8-10

Storøyaveien 10 A - RESERVERT

Enebolig Storøyaveien 10 A

Pris

5 800 000,-

Omkostninger

19 419,-

Boligtype/Eierform

Selveier

5 Soverom: 4 P-rom: 140 Totalpris: 5 969 419,-
Storøyaveien 10 B - RESERVERT

Storøyaveien 8-10

Storøyaveien 10 B - RESERVERT

Enebolig Storøyaveien 10 B

Pris

5 950 000,-

Omkostninger

19 419,-

Boligtype/Eierform

Selveier

Meld interesse for denne boligen


Beliggenhet
Dokumentasjon og kontakt

Dokumentasjon

Kontakt oss

Meglere

Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig

Trine Sanne

90 11 64 42 ts@eie.no

Daglig leder | Eiendomsmegler

Didrik Schou

91 68 92 68 ds@eie.no