Til alle prosjekter

Borgenhaugen

Grønnlia 1 ABC

HEVINGEN | 3 stk. rålekre, frittliggende og prosjekterte eneboliger - 1A og 1C SOLGT - 1B ferdig ca. Juni - Carport

Ønsker du å bo i en rålekker og moderne enebolig i Sarpsborgs beste boligområde? Velkommen til Grønnlia på Hevingen! Området vil omfatte 3 frittstående eneboliger i moderne stil og utføring. Byggearbeidet vil ta hensyn til dagens forskrifter og materialvalgene vil være smakfulle. Eneboligene vil gå over to plan med hovedplan bestående av kjøkken og stue i 2. etasje. Her kan du løpe rett ut i lysløypa, da marka ligger et steinkast unna boligen. Planløsningen vil være meget pr... Les mer

Del på:
Adresse

Grønnlia 1 ABC, 1739 Borgenhaugen

Boligtype

Enebolig

Eierform

Eierseksjon

Prisantydning

Fra 4 690 000,- til 5 000 000,-

Antall soverom

3 til 5

Areal

0 kvm

Mer om prosjektet

Mer om prosjektet

Beskrivelse

Ønsker du å bo i en rålekker og moderne enebolig i Sarpsborgs beste boligområde?
Velkommen til Grønnlia på Hevingen!

Området vil omfatte 3 frittstående eneboliger i moderne stil og utføring. Byggearbeidet vil ta hensyn til dagens forskrifter og materialvalgene vil være smakfulle. Eneboligene vil gå over to plan med hovedplan bestående av kjøkken og stue i 2. etasje. Her kan du løpe rett ut i lysløypa, da marka ligger et steinkast unna boligen. Planløsningen vil være meget praktisk og de ulike boligene har fra 3 til 5 soverom. Boligene vil ha en romslig flislagt hall, og gulvene i begge etasjer vil være lune å gå på med moderne parkett og vannbåren gulvvarme. Kjøkkeninnredning fra Aubo av typen "Venezia" med moderne fronter med integrerte håndtak. Alle hvitevarer vil være integrerte fra leverandører som Electrolux og Asko.

Bruksareal:
144 - 155 kvm

Eiendomstype:
Enebolig

Eierform:
Eierseksjon

Byggeår:
Planlagt byggeår er 2019.

Soverom:
3 - 5

Bad:
2


Kort fortalt:
- 3 eller 5 soverom
- Carport og sportsbod
- Vannbåren varme i begge etasjer
- Moderne 1-stavs parkett
- Kjøkken fra Aubo med integrerte håndtak
- Integrerte hvitevarer
- 2 flislagte baderom med dusj og badekar
- Romslig terrasse/platting med utgang fra stue
- Balansert ventilasjon
- Slett listverk med sparklet og malt spikerhull

Inneholder:
1. etasje: Gang, TV-stue, baderom, vaskerom, bod, 2 eller 3 soverom.
2. etasje: Stue, kjøkken, baderom og soverom.

Tomt:
Tomten har et areal på ca. 1499 som eiet tomt. Gårdsplass og adkomst vil bli opparbeidet og gruslagt. Når forhold tilknyttet årstid ligger til rette for det, vil også utearealer bli beplantet med gress. Kjøper av eierseksjonen må akseptere at avvik på tomtestørrelsen kan oppstå da endelig oppmåling og seksjonering ikke er foretatt enda.

Priser fra - til

Priser fra 4 690 000 - til 4 990 000

Beliggenhet

Hevingen er et meget attraktivt og populært boligområde i Sarpsborg med bebyggelse fra 2000-tallet og nyere, nært tilknyttet store og flotte friluftsområder ca. 7 km øst for Sarpsborg sentrum. Her får du både tryggheten og trivselen til et lite lokalsamfunn. For barnefamilier er Hevingen et fantastisk område hvor alt ligger til rette både for den trygge leken med venner på lekeplassen og det spennende livet i skogområdene. Dette vil skape gode minner for livet. Eneboligene ligger midt i dette barndomsriket, og her kan du trygt slippe barna utendørs til aktiv utfoldelse da området også er uten gjennomgangstrafikk. Det er lagt til rette med egen ballbane og lekeapparater i området.

Fra boligområdet er det kort avstand til flere barnehager, barneskole og ungdomsskole. Ikke langt unna finner du kjøpesenter og flere andre butikker, baker, apotek og ellers alt du trenger. I området er det flere idrettslag og ulike foreninger. Fra boligen er det kort vei til Skjeberg golfklubb, et viktig møtested for mange golfinteresserte. Dette er en pent opparbeidet 18 hulls golfbane med golfkro, beliggende i naturskjønne omgivelser. Her kan du ta med familie og venner og nyte det flotte turområdet både på og utenfor golfbanen.

Sarpsborg er Norges tiende største by, og nettopp kåret til den beste Østfold-kommunen å bo og leve i. Byen ble grunnlagt i 1016 og dermed landets tredje eldste. Sarpsborg har sentral beliggenhet i hjertet av Østfold med gode kommunikasjoner til Europa og resten av Norge. Vi har et stadig voksende næringsliv, naturskjønne omgivelser langs kyst og innland, og gode bostedskvaliteter.

Estimerte tidsavstander med bil:
Sarpsborg sentrum - 8 minutter
Fredrikstad - 22 minutter
Råde - 24 minutter
Svinesund - 33 minutter
Halden - 33 minutter
Moss - 38 minutter
Oslo - 75 minutter

Leveransebeskrivelse

Byggemåte:
Området vil omfatte 3 stk. frittstående eneboliger med carport og sportsbod. Oppføres på støpt plate og ringmurselementer. Bakvegg bygges i Thermo mur i 1 etasje. Øvrig bindingsverk med 25cm isolasjon. Utvendig hvit fasadepuss kombinert med stående Møre Royal imp brun kledning.
3-lags vinduer med aluminium beslag utvendig.

Vann og avløp:
Eiendommen får tilfredsstillende adgang til hygienisk betryggende og tilstrekkelig drikkevann og er sikret bortledning av avløpsvann i samsvar med forurensningsloven.

Uteområder:
Gårdsplass/adkomst opparbeides og gruses/singles. Øvrige utearealer legges ferdig gress når årstiden tillater det. Plattinger med skillevegger i Møre Royal imp.

Oppvarming:
Det vil bli vannbåren varme i begge etasjer.

Kjøkken:
Kjøkken leveres fra Aubo (Optimera Monter) fra serien Venezia. Integrerte hvitevarer fra Elkjøp inngår i leveransen. Kjøleskap fra Electrolux, 60 cm induksjonstopp fra Electrolux, integrert stekeovn fra electrolux og stillegående oppvaskmaskin fra Asko. 4 stk. spot i himling samt armatur over benk.

Baderom:
Baderom i 1. etg:           
På vegger og gulv vil det bli lagt fliser. Badet vil få innredning fra Vikingbad i høyglans og med speil. Dusjhjørne 90x90 med rainshower, vegghengt toalett med innbygget sisterne og badekar fra vikingbad.
 
Baderom i 2. etg:           
På vegger og gulv vil det bli lagt fliser i likhet med baderom i 1. etasje. Badet vil få samme innredning fra Vikingbad i høyglans, dusjhjørne 90x90 med rainshower og vegghengt toalett med innbygget sisterne.

Overflater:
Vegger:
Innvendige vegger vil bli kledd med gipsplater, sparklet slette og malt. På vaskerom vil det bli malt strie og på begge baderom vil det bli lagt fliser i 30x60. Slett listverk med sparklet og malte spikerslag.

Gulv:
I hall, vaskerom og på begge baderom vil det bli lagt fliser på gulvet. Hallen vil få fliser i størrelse 30x60 og begge baderom, samt vaskerom vil det bli lagt fliser i størrelse 30x30. I resterende rom vil det bli lagt parkett av typen Kährs 1-stavs mattlakkert parkett, som er en moderne og lys gulvtype.

Himling:
Himlinger vil bli sparklet og malt hvite. Standard leveranse er 6 downlights i hallen og 4 downlights på kjøkken.

Teknisk:
- Brannslukningsapparat.
- Røykvarsler.
- Rør i rør anlegg med 1 utekran.
- Elektrikerarbeid, komplett installasjon med utelamper og tomrør for telefon og tv.
- Balansert ventilasjonsanlegg.
- Vannbåren varme begge etasjer, El kassett.

Boligen leveres i bygge-rengjort stand ved overtakelse. Panelovner medfølger ikke.
Garderober er ikke medregnet i leveransen.

Forbehold:
Salgsprospektet med vedlegg er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindene for den detaljerte utformingen.

Bilder, tegninger og perspektiv er kun ment som illustrasjon. Det kan således inneholde elementer som ikke inngår i selgers leveranse, både når det gjelder utvendige forhold og innvendige. Mindre justeringer må påberegnes i detaljprosjekteringen. Det presiseres særskilt at salgsprospektet ikke er bindende for Boligens detaljutforming som farger, materialer, m.v. Opplysninger gitt i salgsprospektet kan fravikes dersom Selger anser det nødvendig eller ønskelig, dog slik at endringene ikke skal ha innvirkning på den angitte standard. Salgsprospektet viser tegninger, animasjoner, tekniske innretninger og andre illustrasjoner med utstyr som ikke medfølger boligene. Stiplet innredning samt møbleringsforslag etc er ikke inkludert i leveransen. Selgeren har rett til å foreta mindre endringer i konstruksjon og materialvalg, uten at dette gir rett til endring av avtalt pris, under forutsetning av at dette ikke reduserer boligens kvalitet. Endringer som nevnt skal, så langt det er praktisk mulig informeres om til kjøper. Alle opplysninger er gitt med forbehold om rett til endringer av leveransen. Mindre endringer og arealavvik i forbindelse med nærmere detaljering av prosjektet samt gjennomføring av byggeprosjektet må påregnes. Ingen av de mindre endringer selger har rett til å gjennomføre etter ovenstående bestemmelser gir kjøper krav på erstatning og/eller prisavslag.

Leveransebeskrivelse/tekniske beskrivelser utarbeidet av selger og som følger som vedlegg til kjøpekontrakt, gjelder som selgers forpliktende leveranse. Det gjøres oppmerksom på at dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelse, gjelder beskrivelsen foran tegninger. Det vises til godkjente reguleringsbestemmelser for området, og kjøper kan ikke på noen måte klage på bygging/utforming av området. Selger tar forbehold om endelig tillatelser som pålegg fra offentlige myndigheter som kan få betydning for prosjektets utforming og fremdrift.

Det tas forbehold om endring i bruk av leverandører samt produkter som er beskrevet. Selger forbeholder seg retten til å velge andre produkter og løsninger enn beskrevet såfremt dette ikke forringer kvaliteten.

Tilvalg
Det vil være gode muligheter for å gjøre endringer/tilvalg ved kjøp av boligen, og denne prosessen går direkte via utbygger. Adgang til tilvalg eller endringer er begrenset opp til 15% av kontraktsverdien ihht. bustadsoppføringslova §9. Tilvalg leveres mot pristillegg. Det vil bli satt opp egne tilvalgsmøter for kjøperne.

Selger står fritt til å endre priser og betingelser på usolgte boliger og garasjeplasser uten nærmere varsling.

Diverse:
Solgt ihht. bustadoppføringslova. Be gjerne megleren om en kopi av lovverket som gjelder ved kjøp av bolig under oppføring.

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt ihht Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 80 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Parkering

Parkering i carport og biloppstillingsplass på gårdsplass.

Annet

Energimerking
Energimerking vil utføres av selger før overtagelse.

Eierform/Seksjonering
Eiendommen vil bli seksjonert, og fremtidig eier plikter å være medlem av sameiet. Det vil bli opprettet et eierseksjonssameie i samsvar med reglene i lov om eierseksjoner av 16.6.2017 nr. 65. Som seksjonseier i et seksjonssameie, vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boligseksjon. Eneretten omfatter også balkong/terrasse og eventuelle private utearealer.

Det legges opp til at sameiet skal forvaltes i privat regi, og dersom sameiet ønsker forretningsførsel av en ekstern leverandør kan dette avtales på et senere tidspunkt.

Det er ikke enda avgjort hvordan rettighetene til parkeringsplass og boder skal sikres. Organiseringen vil enten fremgå av vedtektene og/eller annen dokumentasjon og/eller ved tinglysning av rettigheten, og alternativt fremgå av seksjoneringsbegjæringen.


Vedtekter
Det er utarbeidet utkast til vedtekter for sameiet. Det forutsettes at dokumentene aksepteres som grunnlag for handelen. Kjøper er kjent med at utkastet kun er veiledende og aksepterer at utkastet vil kunne bli endret forut for og i forbindelse med sammenføyingen/fradelingen av seksjonering/overtagelse av boligen.

Eventuelle ønskede endringer kan skje i henhold til vedtektene på senere årsmøter.

Utleie
Seksjonseierne har full råderett over sine seksjoner og seksjonseierne kan fritt pantsette, selge og leie ut sine seksjoner. Hver av boligene vil bli en boenhet, og man kan også fritt leie ut rom i egen bolig.

Avbestilling
Kjøp etter bustadsoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling. For avbestillinger som skjer før selger har vedtatt byggestart er det avtalt et avbestillingsgebyr på 5% av kjøpesummen. Bestilte endrings- og tilleggsarbeider betales i slike tilfeller i sin helhet. Avbestillingsgebyr reguleres etter bustadsoppføringslova §54.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Regulering

Eiendommen omfattes av reguleringsplan Hevingen boligområde og er regulert til boligformål.

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Odel/konsesjon:
Nei.

Vei/vann/kloakk:
Offentlig vei, vann og avløp. Fra kommunalt punkt er det privat stikkledning. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Kommunale avgifter:
Kommunale avgifter vil bli beregnet etter innflytting og er estimert til ca. kr. 5.750,- av Sarpsborg kommune.

Eiendomsskatt:
Sarpsborg kommune har eiendomsskatt. Denne blir fastsatt etter takst og vil tilkomme etter 3. driftsår.

Forsikring:
Utbygger holder bygningene/seksjonene forsikret under byggeperioden inntil overtagelse av ny eier. Etter overtagelsen må kjøper tegne egen forsikring inkludert innboforsikring.

Ferdigattest / Midlertidig brukstillatelse
Ferdigattest, eventuelt midlertidig brukstillatelse, skal foreligge innen innflytting. Det er selgers ansvar å sørge for at nødvendige attester/tillatelser foreligger før overtagelse.

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse avhenger av salgstidspunkt. Utbygger planlegger at antatt byggeperiode er tiltenkt å være ca. 6 måneder fra kontraktsignering. Dette gjelder ikke som en bindende frist for å ha boligen klar til overtagelse, herunder ikke grunnlag for å kreve dagmulkt.

Kjøper vil bli varslet om overtagelsesmåned ca. 5 mnd. før overtagelsestidspunket. Endelig overtagelsestidspunkt vil først bli gitt med 6 ukers varsel fra Selger. Det beregnes dagmulkt fra dette overtagelsestidspunktet. Selger har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som er nevnt i bustadoppføringslovens § 11 er oppfylt. Selger skal overlevere eiendommen til kjøper i ryddig og i byggerengjort stand, uten leieforhold av noen art, slik at hele eiendommen leveres ledig for kjøper. Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overlevering til kjøper. Risikoen for eiendommen går over på kjøper når kjøper har overtatt bruken av eiendommen. Overtar kjøper ikke til fastsatt tid, og årsaken ligger hos ham, har kjøper risikoen fra det tidspunktet eiendommen kunne vært overtatt. Når risikoen for eiendommen er gått over på kjøper, faller ikke kjøpers plikt til å betale kjøpesummen bort ved at eiendommen blir ødelagt eller skadet som følge av en hendelse som selger ikke svarer for.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

Omkostninger ved kjøp:
172,- Panteattest kjøper
525,- Tinglysingsgebyr obligasjon
525,- Tinglysingsgebyr skjøte
Dokumentavgift for hver enkelt boenhet beregnes av andel tomteverdi som er kr 683 333,-
17 083,- Dokumentavgift (2,5%)

Betalingsbetingelser:
Oppgjør/Finansieringsbetingelser:
Kjøpesummen innbetales i 2 terminer.1.termin betales ved kontraktsinngåelse og utgjør 10% av kjøpesummen. Denne summen må være frie midler. Restsummen forfaller til betaling når boligen stilles til disposisjon (overtagelses dag). Det gjøres oppmerksom på at leiligheten ikke kan innflyttes/overtas før oppgjøret er bekreftet overført til meglers konto.

Kjøpers forskuddsbetaling ved kontraktsinngåelse er et depositum stillet av kjøper til sikkerhet for alle krav som selger måtte få mot kjøper på bakgrunn av avtalen. Kjøper frafaller gjennom denne deponeringen retten til å kreve forskuddsbetalingen utbetalt til seg selv eller andre enn selger så lenge avtalen ikke er hevet av en av partene og forutsatt at selger har stilt garanti etter bustadsoppføringslova §47. Det kan ikke tas pant eller være knyttet forutsetninger til forskuddsbetalingen fra/på vegne av kjøperen for forskuddsbeløpet (eks. kjøpers bank). Rentene på forskudd tilfaller selger fra det tidspunkt han stiller garanti etter bustadsoppføringslova §47. Forslag til kjøpekontrakt og vedtekter ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Bustadoppføringslova:
Generelt /forbehold:
Prosjektet selges i henhold til bestemmelsene i Bustadoppføringsloven av 13. juni 1997 nr 43 med de plikter og rettigheter for partene som der beskrives, forutsatt at kjøper er forbruker, jfr. Bustadoppføringslovens § 2. Inneholder salgs-/kontraktsdokumentene bestemmelser som strider mot hverandre, gjelder yngre bestemmelser foran eldre, spesielle bestemmelser foran generelle og bestemmelser utarbeidet særskilt for denne avtale foran standardiserte bestemmelser.

Transport av kontrakten:
Kjøper kan ikke uten selgers skriftlige samtykke transportere kontrakten eller videreselge boligen før hjemmel er overført. Dersom selger gir slikt samtykke, kan selger fastsette nærmere vilkår for gjennomføringen av videresalget og oppgjøret for dette. I tillegg vil Selger kreve kr 40.000,- inkl. mva. som kompensasjon for selgers og meglers arbeid i forbindelse med transporten. Melding om videresalg som mottas senere enn 6 uker før meddelt dato for overtagelse, tillates ikke gjennomført.

Avbestillingsgebyr:
Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling. For avbestillinger som skjer før selger har vedtatt byggestart er det avtalt et avbestillingsgebyr på 5% av kjøpesummen. Bestilte endrings- og tilleggsarbeider betales i slike tilfeller i sin helhet. Avbestillingsgebyr reguleres etter bustadoppføringslova §54.


Garantier:
Selger stiller som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser en garanti ved kontraktsinngåelse på 3% av kjøpesummen frem til overtakelse. Beløpet økes til 5% av kjøpesummen og står i 5 - fem år etter overtakelse. Selger kan stille garanti iht bustadoppføringslova § 47 for å disponere innbetalt kjøpesum. Kjøper vil i så tilfeller ikke oppebære renter av de beløp det stilles garanti for. Påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter bekostes ikke av selger.
Salgs- og betalingsvilkår

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Meglerprovisjon (Kr.42 000) Oppgjørshonorar (Kr.5 500) IKT registreringsgebyr (Kr.1 250) Markedspakke ekstra (Kr.808) 3D Visualisering - BRUS Design (Kr.31 250) Totalt kr. (Kr.80 808)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer

65-18-9006

Internett

www.eie.no

Utbygger

Navn: Bolig-Prosjekt AS
Forretningsadresse: Neptunveien 9, 1734  Hafslundsøy

Les mer
Boliger i prosjektet

Boliger i prosjektet

0 0
4 690 000 5 000 000
Grønnlia 1A Soverom: 5 P-rom: 0 Totalpris: SOLGT
Grønnlia 1A

Grønnlia 1 ABC

Grønnlia 1A

Grønnlia 1 A

Pris

SOLGT

Omkostninger

18 320,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Grønnlia 1B Soverom: 3 P-rom: 0 Totalpris: 4 690 000,-
Grønnlia 1B

Grønnlia 1 ABC

Grønnlia 1B

Grønnlia 1B

Pris

4 690 000,-

Omkostninger

18 320,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Grønnlia 1C Soverom: 4 P-rom: 0 Totalpris: SOLGT
Grønnlia 1C

Grønnlia 1 ABC

Grønnlia 1C

Grønnlia 1C

Pris

SOLGT

Omkostninger

18 320,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Meld interesse for denne boligen


Beliggenhet
Dokumentasjon og kontakt

Dokumentasjon

Kontakt oss

Meglere

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF.

Jonas Nikolai Grimsøen

41 26 88 91 jng@eie.no