Til alle prosjekter

Sarpsborg

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong! Heis - Garasjekjeller - Rema 1000 - 17 SOLGT

Prosjektet Vatvedt Torg er planlagt med to boligbygg og 49 leiligheter, samt næringslokaler der du vil finne Rema 1000, Apotek og Café Baker Sentralt beliggende ved nådagens "Vatvedt's Mek. Verksted", - et bygg fra 1910 som vil fullrestaureres, får du gangavstand til Sarpsborg sentrum med alle fasiliteter. Dette kvartalet blir et arkitektonisk blikkfang der det historiske utrykket blir bevart og sammenføyet med høymoderne boligbygg. Det er lagt vekt på å skape praktiske og fun... Les mer

Del på:
Adresse

Oscar Pedersens vei 1 og 3, 1707 Sarpsborg

Boligtype

Leilighet

Eierform

Borettslag

Prisantydning

Fra 1 612 000,- til 3 445 000,-

Antall soverom

1 til 3

Areal

Fra 54kvm til 109kvm

Mer om prosjektet

Mer om prosjektet

Beskrivelse

Prosjektet Vatvedt Torg er planlagt med to boligbygg og 49 leiligheter, samt næringslokaler der du vil finne Rema 1000, Apotek og Café Baker

Sentralt beliggende ved nådagens "Vatvedt's Mek. Verksted", - et bygg fra 1910 som vil fullrestaureres, får du gangavstand til Sarpsborg sentrum med alle fasiliteter. Dette kvartalet blir et arkitektonisk blikkfang der det historiske utrykket blir bevart og sammenføyet med høymoderne boligbygg. Det er lagt vekt på å skape praktiske og funksjonelle leiligheter med romslig følelse. Tomten er plassert i kvartalet mellom Olav Haraldssons gate og Astrids gate, der byggene vil bli plassert med ideell intern beliggenhet. Boligene vil få entré fra svalgang, store vinduer og solrike, syd-vestvendte verandaer.


Forkjøpsretten er avklart. Ta kontakt med megler eller besøk prosjektets hjemmeside for å finne mer informasjon om Vatvedt Torg. 

Prosjektets hjemmeside:
www.vatvedttorg.noMed meglerens ord
Det er med stor glede at vi har fått muligheten til å være med på dette boligprosjektet og en viktig del av utviklingen i Sarpsborg. Vatvedt Torg har allerede blitt møtt med stor begeistring fra byens politikere, og for oss er det ingen tvil om at dette prosjektet vil være en stor suksess.
 
Med sentral beliggenhet og gjennomarbeidet arkitektur, blir Vatvedt Torg et område alle vil kjenne til, og vi er spesielt stolte over å ha vår rolle i dette. Leilighetene er tilpasset boligkjøpere i alle faser av livet, der man også har mulighet til å benytte seg av uteområdene på de idylliske takhagene.

Priser fra - til

Priser fra 1 612 000 - til 3 445 000

Totalpris inkl fellesgjeld

1 612 000,- (Prisantydning) 868 000,- (Andel av fellesgjeld) 2 480 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 2 480 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Fellesutgifter

Kr.6 143,- pr.mnd.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget/aksjelaget.

Beliggenhet

Med sin beliggenhet i sentrum har du alle fasiliteter innen rekkevidde. Det er gangavstand til kjøpesenter, restauranter, butikker, kino, treningssentre samt flotte Kulåsparken- en grønn lunge midt i byen!

I byggets 1. etasje vil Rema 1000, Apotek og en Café Baker etablere seg, og tvers over gaten finner du helsehuset Sarpsborg Spesialistsenter. 

Til jernbanen er det kun fem minutters gange - praktisk for deg som pendler. Det er også gode bussforbindelser fra Sarpsborg, med ekspressbusser videre til Oslo og utlandet. Rundt 1 time og 30 minutter med bil til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Storbyen kjøpesenter ved torget rommer 75 butikker  med blant annet klesbutikker, frisør, apotek, vinmonopol og flere spisesteder.

I gågata finner du flere spesialbutikker, gode servicetilbud og hyggelige restauranter.

Leveransebeskrivelse

Fullstendig leveranseoversikt og byggebeskrivelse er medtatt i salgsoppgaven.
Kontakt megler for å få tilsendt dette.

Standard
Alle leilighetene vil ha en gjennomgående og god standard, med sparklede overflater og arealeffektive løsninger. Store vinduer og en åpen stue- og kjøkkenløsning gir luftige og lyse rom. Fasade/ytterkledning vil være en kombinasjon av rød tegl, liggende mørk panel og hvite fasadeplater.

Kjøkken- og baderomsløsninger
Leilighetene vil leveres med et moderne kjøkken i lys utførelse med slette fronter fra en anerkjent leverandør. Hvitevarer fra Miele inngår i leveransen. Badet leveres med vegghengt toalett, elektriske varmekabler i gulv samt en flott og hvit baderomsinnredning på 120 cm underskap inkl. speil. Vegger og gulv blir flislagt i grå og hvit utførelse, samt nedsenkede fliser i dusjhjørnet.

Gulv og innvendige overflater
Alle gulv, unntatt baderom og entré som er flislagt, vil bli lagt med 1-stavs eikeparkett med fotlister også i eik. Alle tørre rom vil få vegger med sparklede og malte gipsplater, der skillevegg mellom leiligheter vil bli sparklet og malt betong. Vegger på bad leveres med keramiske veggfliser. Himlinger vil generelt være av sparklet og malt betong. Bad og nedforet himling vil få sparklet og malt gips.

Veranda, svalganger og takterrasser
Leilighetene får utgang til solrik syd-vestvendt veranda. Det blir i tillegg privat uteplass i svalgang ved inngangsdør for de fleste leilighetene. Veranda og svalganger leveres med overflate av brettskurt betong. Begge bygg blir også levert med store og solrike takterrasser med sittegrupper, lekeplass og beplantning. Fra takterrassene har man vid utsikt over byen og omgivelsene rundt.

I byggenes underetasje er det et felles garasjeanlegg med heis til alle etasjer,  og alle leilighetene får egen parkeringsplass samt sportsbod.

Oppvarming og ventilasjon
Utbygger har lagt vekt på at leilighetene skal ha et behagelig og økonomisk oppvarmingssystem. Leilighetene leveres med vannbåren varme og varmekabler på bad, som sikrer et godt og lunt inneklima. Det blir montert balansert ventilasjon med varmegjenvinner, med inntak til hver leilighet og utkast via sjakt over tak. Avtrekk fra kjøkken og bad.

Tilvalgsmuligheter:
Vær med å bestemme hvordan din bolig skal bli! For å skape ditt eget personlige hjem, kan vi tilby gode muligheter for tilvalg tidlig i prosessen.

Tilvalgsmulighetene vil kunne omfatte: Fliser på gulv og vegg, parkett, kjøkken-og baderomsinnredning, innvendige dører, fargevalg og ekstra stikkontakter, belysning og elbilladning.


ANNEN INFORMASJON

FELLESKOSTNADER INKLUDERER
Renter og avdrag på fellesgjeld, drift av fjernvarme som går til oppvarming av boligene, kommunale avgifter, kabel-tv, internett, forsikring, vaktmestertjeneste, strøm på fellesareal, renhold, forvaltningshonorar, vedlikehold, revisjonshonorar, styrehonorar, arbeidsgiveravgift og kontigent NBBL. Sarpsborg kommune har eiendomsskatt. Denne blir fastsatt etter takst og vil gjelde fra 4. driftsår. Utgifter til eiendomsskatt er ikke inkludert i felleskostnader 1. driftsår, da det påløper fra 4. driftsår.

OMKOSTNINGER:
I tillegg til kjøpesummen kommer følgende omkostninger:
Kr 550,- (innmeldingsgebyr SOBBL, det beregnes ett gebyr pr kjøper av andelen)
Kr 430,- (tinglysingsgebyr pantedokument)
Kr 200,- (gebyr for utskrift av grunnboken, som bekreftelse til kjøpers bank)
Kr 10.000,- ( Andelskapital som betales i tillegg til kjøpesum)
Kr 11.180,- Totale kjøpsomkostninger

OPPGJØR:
Av innskuddet skal kr 100.000,- innbetales som forskudd snarlig etter kontraktsignering. Megler vil utstede faktura til kjøper på dette beløpet. Forskuddet blir stående på meglers klientkonto fram til kjøper har tinglyst hjemmel til andelen. Renter på forskuddet vil bli tilbakebetalt kjøper. Selger kan beslutte å stille garanti i henhold til §47 i bustadoppføringslova for å disponere innbetalte forskudd. Kjøper vil i tilfelle ikke bære renter av de beløp det stilles garanti for. Resterende kjøpesum skal innbetales 2 dager før overtagelsen. Beløpet som innbetales (kr. 100.000,-) må være fri kapital.


IN - ORDNING:
Vi tilbyr forvaltning av Individuell Nedbetalingsordning, som gir andelseierne en mulighet til å innfri eller redusere sin andel av fellesgjelden.


FORRETNINGSFØRER:
Sarpsborg og Omegns Boligbyggelag vil bli borettslagets forretningsfører. Kjøper må være/eller bli medlem av SOBBL.


LOVVERKET:
Bustadoppføringslova:
For forbrukerkjøp reguleres handelen av bustadoppføringslova. Kopi av bustadoppføringsloven ligger som vedlegg til kjøpekontrakten. I tilfeller hvor kjøper er profesjonell i hht. bustadoppføringslova, dvs gjør kjøper som ledd i nærings- virksomhet, kan selger kreve at avtalen blir regulert i hht. avhendingsloven.

GARANTIER:
Handelen reguleres av bustadoppføringslova og selger stiller som sikkerhet for oppfyllelse for sine forpliktelser, en garanti senest ved byggestart på 3% av kjøpesum frem til overtagelse. Beløpet økes til 5% av kjøpesum og står i 5 år etter overtagelse, ihht. bustadoppføringslova §12. Kopi av loven ligger som vedlegg til kjøpekontrakten. Selger kan velge stille garanti i henhold til §47 i bustadoppføringslova for å disponere innbetalte forskudd. Kjøper vil i tilfelle ikke bære renter av de beløp det stilles garanti for. Påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter bekostes ikke av selger/utbygger.
Selger plikter etter avtaleinngåelse å stille garanti etter bustadoppføringslova §12. Er det tatt forbehold om åpning av byggelån, salg av et bestemt tall boliger eller tillatelse til igangsetting, er det likevel tilstrekkelig at Selger stiller garantien straks etter heving av kontraktens forbehold eller ved byggestart hvis dette inntreffer først.

FORSIKRING:
Frem til overtagelse, vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen vil eiendommen forsikres gjennom borettslagets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

FERDIGATTEST/MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE:
Før overtagelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. Ferdigattest vil normalt foreligge en stund etter overtagelsen. Dersom midlertidig brukstillatelse ikke foreligger anbefaler megler at overtagelse utsettes og at kjøper ikke overtar. Selger er forpliktet til å fremskaffe ferdigattest så snart det lar seg gjøre.

Formuesverdi

Formuesverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen er nyoppført. Utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 80% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2016).

Parkering

Med kjøpet medfølger én parkeringsplass og sportsbod i underetasje for alle leiligheter, med heis som går direkte til alle etasjer.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Regulering

Eiendommen ligger innenfor kommunens sentrumsplan. Dispensasjoner fra sentrumsplan og rammetillatelse er gitt - datert 09.04.2018

Henvendelse til megler for ev. ytterligere dokumentasjon.         

Ferdigstillelse

Planlagt overtagelse er tiltenkt å være 1. kvartal 2021.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

1 612 000,- (Prisantydning) 868 000,- (Andel av fellesgjeld) 2 480 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 2 480 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Look (Kr.3 900) Totalt kr. (Kr.3 900)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer

65-18-9005

Internett

www.eie.no

Utbygger

OH Torget AS (SOBBL /Arild Aaserud)
Adresse: St. Marie gt. 112,  1725 Sarpsborg
Org.nr: 814 743 772
TLF: 69 13 10 00

Entreprenør
Skanbygg Norge AS
Emil Mørchs vei 25
1653 Sellebakk
TLF: 69 32 00 00

Les mer
Boliger i prosjektet

Boliger i prosjektet

54 109
1 612 000 3 445 000
Oscar Pedersens vei 3 Nr.1 Soverom: 2 P-rom: 88 Etasje: 2 Totalpris: 2 567 500,-
Oscar Pedersens vei 3 Nr.1

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 3 Nr.1

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

2 567 500,-

Fellesgjeld

1 382 500,-

Fellesutgifter

8 698,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 3 Nr.2 Soverom: 2 P-rom: 94 Etasje: 2 Totalpris: 2 619 500,-
Oscar Pedersens vei 3 Nr.2

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 3 Nr.2

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

2 619 500,-

Fellesgjeld

1 410 500,-

Fellesutgifter

8 891,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 3 Nr.3 Soverom: 2 P-rom: 94 Etasje: 2 Totalpris: 2 619 500,-
Oscar Pedersens vei 3 Nr.3

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 3 Nr.3

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

2 619 500,-

Fellesgjeld

1 410 500,-

Fellesutgifter

8 891,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 3 Nr.4 Soverom: 2 P-rom: 94 Etasje: 2 Totalpris: 2 619 500,-
Oscar Pedersens vei 3 Nr.4

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 3 Nr.4

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

2 619 500,-

Fellesgjeld

1 410 500,-

Fellesutgifter

8 891,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 3 Nr.5 Soverom: 2 P-rom: 94 Etasje: 2 Totalpris: 2 619 500,-
Oscar Pedersens vei 3 Nr.5

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 3 Nr.5

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

2 619 500,-

Fellesgjeld

1 410 500,-

Fellesutgifter

8 891,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 3 Nr.6 Soverom: 2 P-rom: 94 Etasje: 2 Totalpris: 2 619 500,-
Oscar Pedersens vei 3 Nr.6

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 3 Nr.6

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

2 619 500,-

Fellesgjeld

1 410 500,-

Fellesutgifter

8 891,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 3 Nr.7 Soverom: 2 P-rom: 75 Etasje: 2 Totalpris: 2 138 500,-
Oscar Pedersens vei 3 Nr.7

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 3 Nr.7

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

2 138 500,-

Fellesgjeld

1 151 500,-

Fellesutgifter

7 588,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 3 Nr.8 Soverom: 3 P-rom: 109 Etasje: 2 Totalpris: 3 094 000,-
Oscar Pedersens vei 3 Nr.8

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 3 Nr.8

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

3 094 000,-

Fellesgjeld

1 666 000,-

Fellesutgifter

10 122,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 1 Nr.9 Soverom: 1 P-rom: 54 Etasje: 2 Totalpris: SOLGT
Oscar Pedersens vei 1 Nr.9

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 1 Nr.9

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong! INFORMASJONSMØTE TIR. 23. OKT KL:18.00 hos SOBBL!

Pris

SOLGT

Fellesgjeld

868 000,-

Fellesutgifter

6 143,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 1 Nr.10 Soverom: 2 P-rom: 60 Etasje: 2 Totalpris: 1 677 000,-
Oscar Pedersens vei 1 Nr.10

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 1 Nr.10

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

1 677 000,-

Fellesgjeld

903 000,-

Fellesutgifter

6 355,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 1 Nr.11 Soverom: 2 P-rom: 60 Etasje: 2 Totalpris: 1 677 000,-
Oscar Pedersens vei 1 Nr.11

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 1 Nr.11

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

1 677 000,-

Fellesgjeld

903 000,-

Fellesutgifter

6 355,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 1 Nr.12 Soverom: 2 P-rom: 60 Etasje: 2 Totalpris: 1 677 000,-
Oscar Pedersens vei 1 Nr.12

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 1 Nr.12

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

1 677 000,-

Fellesgjeld

903 000,-

Fellesutgifter

6 355,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 1 Nr.13 Soverom: 2 P-rom: 72 Etasje: 2 Totalpris: 2 099 500,-
Oscar Pedersens vei 1 Nr.13

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 1 Nr.13

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

2 099 500,-

Fellesgjeld

1 130 500,-

Fellesutgifter

7 426,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 3 Nr.14 Soverom: 2 P-rom: 88 Etasje: 3 Totalpris: SOLGT
Oscar Pedersens vei 3 Nr.14

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 3 Nr.14

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

SOLGT

Fellesgjeld

1 410 500,-

Fellesutgifter

8 809,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 3 Nr.15 Soverom: 2 P-rom: 94 Etasje: 3 Totalpris: 2 730 000,-
Oscar Pedersens vei 3 Nr.15

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 3 Nr.15

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

2 730 000,-

Fellesgjeld

1 470 000,-

Fellesutgifter

9 128,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 3 Nr.16 Soverom: 2 P-rom: 94 Etasje: 3 Totalpris: 2 730 000,-
Oscar Pedersens vei 3 Nr.16

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 3 Nr.16

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

2 730 000,-

Fellesgjeld

1 470 000,-

Fellesutgifter

9 128,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 3 Nr.17 Soverom: 2 P-rom: 94 Etasje: 3 Totalpris: SOLGT
Oscar Pedersens vei 3 Nr.17

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 3 Nr.17

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

SOLGT

Fellesgjeld

1 470 000,-

Fellesutgifter

9 128,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 3 Nr.18 Soverom: 2 P-rom: 94 Etasje: 3 Totalpris: 2 730 000,-
Oscar Pedersens vei 3 Nr.18

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 3 Nr.18

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

2 730 000,-

Fellesgjeld

1 470 000,-

Fellesutgifter

9 128,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 3 Nr.19 Soverom: 2 P-rom: 94 Etasje: 3 Totalpris: 2 730 000,-
Oscar Pedersens vei 3 Nr.19

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 3 Nr.19

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

2 730 000,-

Fellesgjeld

1 470 000,-

Fellesutgifter

9 128,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 3 Nr.20 Soverom: 2 P-rom: 75 Etasje: 3 Totalpris: 2 200 250,-
Oscar Pedersens vei 3 Nr.20

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 3 Nr.20

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

2 200 250,-

Fellesgjeld

1 184 750,-

Fellesutgifter

7 720,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 3 Nr.21 Soverom: 3 P-rom: 109 Etasje: 3 Totalpris: SOLGT
Oscar Pedersens vei 3 Nr.21

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 3 Nr.21

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

SOLGT

Fellesgjeld

1 732 500,-

Fellesutgifter

10 387,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 1 Nr.22 Soverom: 1 P-rom: 54 Etasje: 3 Totalpris: 1 677 000,-
Oscar Pedersens vei 1 Nr.22

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 1 Nr.22

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

1 677 000,-

Fellesgjeld

903 000,-

Fellesutgifter

6 282,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 1 Nr.23 Soverom: 2 P-rom: 60 Etasje: 3 Totalpris: SOLGT
Oscar Pedersens vei 1 Nr.23

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 1 Nr.23

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

SOLGT

Fellesgjeld

955 500,-

Fellesutgifter

6 564,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 1 Nr.24 Soverom: 2 P-rom: 60 Etasje: 3 Totalpris: 1 774 500,-
Oscar Pedersens vei 1 Nr.24

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 1 Nr.24

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

1 774 500,-

Fellesgjeld

955 500,-

Fellesutgifter

6 564,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 1 Nr.25 Soverom: 2 P-rom: 60 Etasje: 3 Totalpris: 1 774 500,-
Oscar Pedersens vei 1 Nr.25

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 1 Nr.25

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

1 774 500,-

Fellesgjeld

955 500,-

Fellesutgifter

6 564,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 1 Nr.26 Soverom: 2 P-rom: 72 Etasje: 3 Totalpris: 2 268 500,-
Oscar Pedersens vei 1 Nr.26

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 1 Nr.26

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

2 268 500,-

Fellesgjeld

1 221 500,-

Fellesutgifter

7 788,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 3 Nr.27 Soverom: 2 P-rom: 88 Etasje: 4 Totalpris: SOLGT
Oscar Pedersens vei 3 Nr.27

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 3 Nr.27

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

SOLGT

Fellesgjeld

1 487 500,-

Fellesutgifter

9 116,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 3 Nr.28 Soverom: 2 P-rom: 94 Etasje: 4 Totalpris: 2 827 500,-
Oscar Pedersens vei 3 Nr.28

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 3 Nr.28

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

2 827 500,-

Fellesgjeld

1 522 500,-

Fellesutgifter

9 337,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 3 Nr.29 Soverom: 2 P-rom: 94 Etasje: 4 Totalpris: SOLGT
Oscar Pedersens vei 3 Nr.29

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 3 Nr.29

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

SOLGT

Fellesgjeld

1 522 500,-

Fellesutgifter

9 337,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 3 Nr.30 Soverom: 2 P-rom: 94 Etasje: 4 Totalpris: 2 827 500,-
Oscar Pedersens vei 3 Nr.30

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 3 Nr.30

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

2 827 500,-

Fellesgjeld

1 522 500,-

Fellesutgifter

9 337,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 3 Nr.31 Soverom: 2 P-rom: 94 Etasje: 4 Totalpris: 2 827 500,-
Oscar Pedersens vei 3 Nr.31

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 3 Nr.31

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

2 827 500,-

Fellesgjeld

1 522 500,-

Fellesutgifter

9 337,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 3 Nr.32 Soverom: 2 P-rom: 94 Etasje: 4 Totalpris: 2 827 500,-
Oscar Pedersens vei 3 Nr.32

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 3 Nr.32

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

2 827 500,-

Fellesgjeld

1 522 500,-

Fellesutgifter

9 337,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 3 Nr.33 Soverom: 2 P-rom: 75 Etasje: 4 Totalpris: 2 268 500,-
Oscar Pedersens vei 3 Nr.33

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 3 Nr.33

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

2 268 500,-

Fellesgjeld

1 221 500,-

Fellesutgifter

7 867,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 3 Nr.34 Soverom: 3 P-rom: 109 Etasje: 4 Totalpris: SOLGT
Oscar Pedersens vei 3 Nr.34

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 3 Nr.34

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

SOLGT

Fellesgjeld

1 806 000,-

Fellesutgifter

10 680,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 1 Nr.35 Soverom: 1 P-rom: 54 Etasje: 4 Totalpris: 1 807 000,-
Oscar Pedersens vei 1 Nr.35

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 1 Nr.35

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

1 807 000,-

Fellesgjeld

973 000,-

Fellesutgifter

6 561,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 1 Nr.36 Soverom: 2 P-rom: 60 Etasje: 4 Totalpris: SOLGT
Oscar Pedersens vei 1 Nr.36

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 1 Nr.36

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

SOLGT

Fellesgjeld

990 500,-

Fellesutgifter

6 704,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 1 Nr.37 Soverom: 2 P-rom: 60 Etasje: 4 Totalpris: 1 839 500,-
Oscar Pedersens vei 1 Nr.37

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 1 Nr.37

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

1 839 500,-

Fellesgjeld

990 500,-

Fellesutgifter

6 704,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 1 Nr.38 Soverom: 2 P-rom: 60 Etasje: 4 Totalpris: SOLGT
Oscar Pedersens vei 1 Nr.38

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 1 Nr.38

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

SOLGT

Fellesgjeld

990 500,-

Fellesutgifter

6 704,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 1 Nr.39 Soverom: 2 P-rom: 72 Etasje: 4 Totalpris: SOLGT
Oscar Pedersens vei 1 Nr.39

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 1 Nr.39

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

SOLGT

Fellesgjeld

1 274 000,-

Fellesutgifter

7 997,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 3 Nr.40 Soverom: 2 P-rom: 65 Etasje: 5 Totalpris: SOLGT
Oscar Pedersens vei 3 Nr.40

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 3 Nr.40

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

SOLGT

Fellesgjeld

1 155 000,-

Fellesutgifter

7 436,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 3 Nr.41 Soverom: 2 P-rom: 91 Etasje: 5 Totalpris: 3 087 500,-
Oscar Pedersens vei 3 Nr.41

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 3 Nr.41

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

3 087 500,-

Fellesgjeld

1 662 500,-

Fellesutgifter

9 887,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 3 Nr.42 Soverom: 2 P-rom: 94 Etasje: 5 Totalpris: SOLGT
Oscar Pedersens vei 3 Nr.42

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 3 Nr.42

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

SOLGT

Fellesgjeld

1 592 500,-

Fellesutgifter

9 615,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 3 Nr.43 Soverom: 2 P-rom: 94 Etasje: 5 Totalpris: 2 957 500,-
Oscar Pedersens vei 3 Nr.43

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 3 Nr.43

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

2 957 500,-

Fellesgjeld

1 592 500,-

Fellesutgifter

9 615,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 3 Nr.44 Soverom: 2 P-rom: 94 Etasje: 5 Totalpris: 2 957 500,-
Oscar Pedersens vei 3 Nr.44

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 3 Nr.44

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

2 957 500,-

Fellesgjeld

1 592 500,-

Fellesutgifter

9 615,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 3 Nr.45 Soverom: 2 P-rom: 94 Etasje: 5 Totalpris: SOLGT
Oscar Pedersens vei 3 Nr.45

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 3 Nr.45

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

SOLGT

Fellesgjeld

1 592 500,-

Fellesutgifter

9 615,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 3 Nr.46 Soverom: 2 P-rom: 75 Etasje: 5 Totalpris: SOLGT
Oscar Pedersens vei 3 Nr.46

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 3 Nr.46

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

SOLGT

Fellesgjeld

1 291 500,-

Fellesutgifter

8 145,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 3 Nr.47 Soverom: 2 P-rom: 94 Etasje: 6 Totalpris: SOLGT
Oscar Pedersens vei 3 Nr.47

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 3 Nr.47

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

SOLGT

Fellesgjeld

1 837 500,-

Fellesutgifter

10 591,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 3 Nr.48 Soverom: 2 P-rom: 94 Etasje: 6 Totalpris: SOLGT
Oscar Pedersens vei 3 Nr.48

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 3 Nr.48

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

SOLGT

Fellesgjeld

1 732 500,-

Fellesutgifter

10 173,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Oscar Pedersens vei 3 Nr.49 Soverom: 2 P-rom: 95 Etasje: 6 Totalpris: 3 445 000,-
Oscar Pedersens vei 3 Nr.49

Oscar Pedersens vei 1 og 3

Oscar Pedersens vei 3 Nr.49

Vatvedt Torg - Sentrumsnære leiligheter med syd-vestvendt balkong

Pris

3 445 000,-

Fellesgjeld

1 855 000,-

Fellesutgifter

10 672,-

Omkostninger

1 060,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Meld interesse for denne boligen


Beliggenhet
Dokumentasjon og kontakt

Dokumentasjon

Kontakt oss

Meglere

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF.

Jonas Nikolai Grimsøen

41 26 88 91 jng@eie.no