Til alle prosjekter

Skien

Gunnar Knudsens veg 23

Velkommen til Menstadhagen borettslag - moderne 4-mannsbolig med smarte planløsninger, god standard og grønn byggeprofil

De fire leilighetene i Menstadhagen er identiske i størrelse: 73,5 kvadratmeter BRA - to i første etasje og to i andre etasje. Hver bolig inneholder to soverom, et eget vaskerom, et bad og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til enten en luftig og vestvendt balkong eller vestvendt terrasse i grønne omgivelser. Til hver bolig følger også en parkeringsplass og en utvendig sportsbod.

Del på:
Adresse

Gunnar Knudsens veg 23, 3713 Skien

Boligtype

Leilighet

Eierform

Borettslag

Prisantydning

Fra 1 275 000,- til 1 300 000,-

Antall soverom

2 til 2

Areal

Fra 73kvm til 73kvm

Mer om prosjektet

Mer om prosjektet

Beskrivelse

De fire leilighetene i Menstadhagen er identiske i størrelse:
73,5 kvadratmeter BRA - to i første etasje og to i andre etasje. Hver bolig inneholder to soverom, et eget vaskerom, et bad og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til enten en luftig og vestvendt balkong eller vestvendt terrasse i grønne omgivelser. Til hver bolig følger også en parkeringsplass og en utvendig sportsbod.

Nøkkelinformasjon

FRA EPLEHAGE TIL BOLIGER!
Sentralt på Borgestad og Bøle - midt mellom Skien og Porsgrunn, skal en solfylt og vestvendt eplehage forvandles til et lite boligprosjekt. Menstadhagen blir en moderne firemannsbolig med smarte planløsninger, god standard og en grønn byggeprofil. Samtidig er prosjektet organisert som et hyggelig borettslag tilknyttet PBBL.

VESTVENDT OG SOLFYLT!
Menstadhagen ligger på Bøle, kun et steinkast fra Menstadbrua. Dette er et av Skiens mest populære steder å bo! Her kommer du til et veletablert og
rolige boligstrøk med bare noen meter til nærmeste busstopp. I tillegg er det kort vei til matbutikk, skoler og barnehage. Tomta ligger dessuten både
vestvendt og solfylt til.

ET GRØNT HJEM!
Menstadhagen er et miljøvennlig og bærekraftig boligprosjekt med et lekkert arkitektonisk uttrykk. Entreprenøren for prosjektet, AaTe Bygg, og arkitekt har samarbeidet tett med det finske selskapet Honka, som leverer moderne og økologiske tømmerhus. Menstadhagen blir det første prosjektet i Grenland bygd med Honka. Et ekte Honka tømmerhus gir et sunt bomiljø med naturlige byggematerialer, godt inneklima og en varm, stressreduserende atmosfære. Det er et økologisk hjem som bokstavelig talt tar godt vare på menneskene innenfor veggene.

MODERNE ARKITEKTUR!
Arkitekten har gitt Menstadhagen et rent og stilfullt arkitektonisk uttrykk. Bruken av tre og store vindusflater bidrar til et delikat uttrykk. Bygget er dessuten vendt mot vest, noe som sikrer gode solforhold.

EN ENKLERE HVERDAG!
Det er populært å bo i borettslag. De aller fleste nye boligprosjektene i Grenland er organisert som borettslag. Dette gjelder også for boligene i Menstadhagen, som blir et borettslag tilknyttet Porsgrunn Bamble Borgestad Boligbyggelag. Å bo i et borettslag gir deg trygge rammer i et godt fellesskap. Livet blir også enklere i Menstadhagen. Her får du en helt ny bolig, som kan skreddersys etter dine behov. Fra første dag blir det satt av midler til fremtidige vedlikeholdsjobber, som du ikke lenger får eneansvaret for, men som settes bort. Med andre ord: Færre bekymringer og mer tid til de tingene du virkelig har lyst til å gjøre!

For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til prospektet (kan lastes ned) med vedlegg for prosjektet, dette sammen med kjøpekontrakten er det avtalemessige grunnlaget for kjøp av leilighet.

Selger har godkjent salgsoppgaven 27.05.2020

Hovedoppdragsnummer

98-20-9000

Eiendom

Gunnar Knudsens veg 23, 3713, Skien

Matrikkel

Gnr. 67 bnr. 581 i Skien kommune

Eierform

Borettslag

Ferdigstillelse

Antatt byggetid ca. 12 måneder etter besluttet byggestart. Overtagelsesmåned vil bli varslet kjøper ca. 4 måneder før antatt overtagelse. Kjøper aksepterer at endelig overtagelsesdato vil bli varslet kjøperne senest 10 uker før overlevering.

Selger tar følgende forbehold for realisering av prosjektet og beslutning om byggestart:

Byggestart vil bli vedtatt så snart 2 leiligheter i prosjektet er avklart/solgt.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF Edin Ljajic

Selger/Utbygger

Futurum Bolig/AaTe Bygg AS

Hjemmelshaver

GKV23 AS

Priser fra - til

Priser fra 1 275 000 - til 1 300 000

Fellesutgifter

Lave bokostnader - kun kr. 4 850 til kr. 4 890,-.

Arealer

Primærrom: 73,50 kvm - 73,50 kvm, Bruksareal: 73,50 kvm - 73,50 kvm

Totalpris inkl fellesgjeld

1 275 000,- (NB: prisen er fast)
1 275 000,- (Andel av fellesgjeld)

2 550 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 660,-

2 556 660,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Eiendomsskatt

Beregningsgrunnlaget for eiendomsskatt er p.t. ikke fastsatt.

Kommunale avgifter

Avgifter for vann, renovasjon og kloakk er inkludert i de estimerte felleskostnadene til borettslaget, ut fra en foreløpig beregning.

Energimerke

Når en bolig selges før den er ferdig bygget skal selger oppfylle plikten ved å garantere for energi- og oppvarmingskarakter og lage fullstendig energiattest ved ferdigstillelse. Normalt påregnes energiklasse C, man kan dog ende opp med lavere energiklasse uten at dette anses som en mangel.

Beliggenhet

Attraktivt beliggende i veletablert og populært boligområde på Ilen/Menstad. Borettslaget ligger perfekt mellom Porsgrunn og Skien (ca. 4 km i hver retning) og i nærheten til Menstad brua - m.a.o. kort vei til alt, i alle retninger! Et flott, barnevennlig og trygt området med flotte leke-og grøntarealer for barn i nærheten. Borettslaget ligger flott til, på en fin hjørnetomt mot vest, noe som gir masse sol! Alle boligene vil få god vestvendt beliggenhet med utsyn og uteareal.

Gangavstand til Meny Borgestad eller Spar Toppen, samt få km til Porsgrunn sentrum, Hovenga senteret, Skien sentrum eller handleområdet på Kjørbekk - alle med sitt rike tilbud av servicefasiliteter og et vidt spekter av sammenhengende butikker - ta gjerne bussen dit da bussholdeplassen er kort unna.

Kort vei til Buer barneskole og Menstad ungdomsskole samt flere barnehager. Masse aktivitetstilbud og rekreasjonsområder i nærheten som; idrettsanlegg, lekeområder, Olufbakken med fine ski- og akemuligheter for barna og masse mer. I tillegg har du Haugsåsen Kultur- og Aktivitetssenter med mange tilbud for blant annet eldre. Med andre ord, noe for enhver!

Tomt

Det blir felles eiet tomt av borettslaget på ca 950 kvm. Hjemmelshaver er GKV 23 AS.

Utearealet leveres i henhold til egen utomhusplan.

Leveransebeskrivelse

Bygg leveres i henhold til teknisk forskrift 2017 (TEK17). Enheter i leveransen leveres med lydisolerende konstruksjonsoppbygning, med
lyddempende etasjeskiller, samt lydisolerende seksjonsvegger iht. TEK17

Toleranseklasser: Generelt leveres det etter toleranseklasser i henhold til NS 3420, med normalkrav for trehus.

Hele leveransebeskrivelsen ligger vedlagt prospektet. Kjøper oppfordres til å lese prospektet grunndig.

Formuesverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folke registrert/bosatt) eller "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil ligningsverdien utgjøre 70 % av den
beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se www.skatteetaten.
no for mer informasjon.

Parkering

Alle leilighetene leveres med hver sin biloppstillingsplass. I tillegg leveres det to gjesteparkeringer til prosjektet.

Vei / Vann / Kloakk

Offentlig vann og kloakk.

Odel / Konsesjon

Hver kjøper må signere egenerklæring om konsesjonsfrihet grunnet boplikt. Denne må bekreftes av Skien kommune.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning

Området er ikke regulert, men avsatt til boligformål i kommuneplanen.

Boligbebyggelse - nåværende kommuneplan (23.4.2015)
Bevaring kulturmiljø - kommuneplan (23.4.2015)
Byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav - kommuneplan (23.4.2015)

Annet bygeområde - Nåværende (BOLIG/ ERVERV/OFF.BYGNING/ALMENNYTTIG FORMÅL)
Kommunedelplan - kommunedelplan for Borgestad/Menstad (17.11.2011)
Veiareal - nåværende kommunedelplan - kommunedelplan for Borgestad/Menstad (17.11.2011)

For ytterligere opplysninger om regulering, se vedlagt informasjon fra kommunen.

Servitutter / Rettigheter

1939/400044-1/101  Bestemmelse om veg  
13.01.1939 
Overført fra: 3807-67/121
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1998/4187-1/101  Erklæring/avtale  
14.04.1998 
VEDR. STØYSKJERM
Overført fra: 3807-67/121
Gjelder denne registerenheten med flere

2020/2436601-1/200  Bestemmelse om vannledning  
08.05.2020 21:00 
rettighetshaver:Knr:3807 Gnr:67 Bnr:581

Vedtekter

Det er utarbeidet vedtekter for borettslaget som er bindende for kjøper. Vedtektene er en del av salgsprospektet og det er viktig at en gjør seg godt kjent med disse før det inngås avtale om kjøp. Andelseier plikter å følge borettslagets vedtekter.

Fordeler ved å kjøpe nybygg

Det er mange fordeler for den som kjøper ny bolig.
For mange er det fristende å starte med blanke ark i en helt ny bolig, og det kan være mange fordeler ved å kjøpe nybygg. En av disse er at du får god tid til salg av egen bolig og forberedelse av flytteprosessen.

Lavere omkostninger og høy trygghet
Kjøpere av nybygg har ekstra trygghet gjennom at salget reguleres av Bustadoppføringslova, der utsteder selger garantier som varer i 5 år etter overtakelse. Det er lavere omkostninger ved kjøp av prosjekterte boliger.

Lavere driftskostnader/fellesutgifter
Ved kjøp av ny bolig er det gjerne mye mindre vedlikehold. Du sparer penger på oppussing og det er strenge krav til isolasjon og høy energieffektivitet. Boligene blir oppført etter de nyeste byggestandarder og tekniske krav både til inneklima, isolasjon og miljø.

Fast pris gir forutsigbarhet
Prisene faste og du vet på forhånd hva boligen koster. Forutsigbarhet i kjøpsprosessen er noe mange setter stor pris på.

Du bestemmer!
Vil du være med på utformingen av leilighetens kvaliteter? Bustadoppføringsloven gir kjøperen rett til å påvirke leveransen av løsninger ut fra gitte forutsetninger. Dette avklares sammen med entreprenør.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

1 275 000 - 1 300 000,- (NB: prisen er fast)
1 275 000 - 1 300 000,- (Andel av fellesgjeld)

2 550 000 - 2 600 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 660,-

2 556 660 - 2 606 660,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Kr. 100.000,- skal innbetales som forskudd 14 dager etter mottatt betalingsanmodning fra megler. Dette må være såkalt fri egenkapital, dvs. at det ikke kan være knyttet noen vilkår eller forbehold til innbetalingen av pengene utover de vilkår som fremgår av nærværende kontrakt. Restbeløp innskudd/egenkapital samt omkostninger betales etter regning før overtagelse. Det vil kunne kreves fremlagt finansieringsbevis før kontraktsinngåelse.

Selger skal stille garanti for oppfyllelse av kontrakten i samsvar med bustadoppføringslovas § 12. Dersom Selger ønsker å disponere innbetalt beløp
før andelen blir overført, må Selger stille sikkerhet overfor Kjøper i samsvar med bustadoppføringslovas § 47.

Viktig informasjon

Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsprospekt, reguleringsplaner, byggebeskrivelse og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig, bes kjøper henvende seg til megler. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper er blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i. Kjøper oppfordres til å ta kontakt med megler dersom noe er uklart, og det presiseres at det er viktig at slike avklaringer finner sted før bindende avtale om kjøp av bolig inngås.

Budgivning

Boligene selges til fast pris. Avtale om kjøp forutsettes inngått på Eie Grenlands standard kjøpekontrakt, eller midlertidig kjøpekontrakt som vil bli
benyttet ved salg. Regler om bud frister i Eiendomsmeglerloven kommer ikke til anvendelse da selger ikke er forbruker og det brukes midlertidig kjøpekontrakt. Alle midlertidige kjøpekontrakter må inngis skriftlig sammen med legitimasjon.

Lovgrunnlag

Boligene selges iht. Bustadoppføringslova, og selger plikter å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering av leilighetene til kjøper.

Oppdragsnummer

98-20-9000

Internett

www.eie.no

Les mer
Boliger i prosjektet

Boliger i prosjektet

73 73
1 275 000 1 300 000
1 Soverom: 2 P-rom: 73 Etasje: 1 Totalpris: 2 601 159,-
Gunnar Knudsens veg 23

Gunnar Knudsens veg 23

Gunnar Knudsens veg 23

Leilighet 1 - 1. etg.

Pris

1 300 000,-

Fellesgjeld

1 300 000,-

Fellesutgifter

4 890,-

Omkostninger

1 159,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

2 Soverom: 2 P-rom: 73 Etasje: 1 Totalpris: 2 601 159,-
Gunnar Knudsens veg 23

Gunnar Knudsens veg 23

Gunnar Knudsens veg 23

Leilighet 2 - 1. etg.

Pris

1 300 000,-

Fellesgjeld

1 300 000,-

Fellesutgifter

4 890,-

Omkostninger

1 159,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

3 Soverom: 2 P-rom: 73 Etasje: 2 Totalpris: 2 551 159,-
Gunnar Knudsens veg 23

Gunnar Knudsens veg 23

Gunnar Knudsens veg 23

Leilighet 3 - 2. etg.

Pris

1 275 000,-

Fellesgjeld

1 275 000,-

Fellesutgifter

4 850,-

Omkostninger

1 159,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

4 Soverom: 2 P-rom: 73 Etasje: 2 Totalpris: 2 551 159,-
Gunnar Knudsens veg 23

Gunnar Knudsens veg 23

Gunnar Knudsens veg 23

Leilighet 4 - 2. etg.

Pris

1 275 000,-

Fellesgjeld

1 275 000,-

Fellesutgifter

4 850,-

Omkostninger

1 159,-

Boligtype/Eierform

Borettslag

Meld interesse for denne boligen


Beliggenhet
Dokumentasjon og kontakt

Kontakt oss