Til alle prosjekter

Stange

Navnebergtunet - Leiligheter

Navnebergtunet - BYGGETRINN 1 - 2 av 6 SOLGT! 3-roms selveierleiligheter med garasje,Sigdalkjøkken, og flislagt bad.

Del på:
Adresse

Navnebergtunet - Leiligheter, 2335 Stange

Boligtype

Leilighet

Eierform

Selveier

Prisantydning

Fra 2 390 000,- til 2 550 000,-

Antall soverom

2 til 2

Areal

Fra 62kvm til 62kvm

Mer om prosjektet

Mer om prosjektet

Nøkkelinformasjon

Klikk deg inn på vår hjemmeside - https://navnebergtunet.no/

Velkommen til Navnebergtunet! Hellvik Hus og Eie er stolte av å presentere dette nye sameiet som vil bestå av totalt 33 eierseksjoner fordelt på 18 leiligheter og 15 rekkehus over to plan, i kjede. Her har du muligheten til å kjøpe deg drømmebolig, enten det er en 3-roms leilighet på ca. 65 kvm eller rekkehus på ca. 84 kvm.

Byggetrinn 1 - kommer til å bestå av 6 rekkehus og 6 selveierleiligheter. Leilighetene er på P-rom 62 kvm med garasje i rekke og balkong/terrasse.

Lite slår følelsen av å våkne i din helt egne leilighet. På Navnebergtunet får du en komfortabel og moderne leilighet med smart planløsning og lave bokostnader. Her bor du rolig til i et stadig mer populært boligområde, med sentral beliggenhet til Stange sentrum.

Leilighetene har to soverom, gang, stue, kjøkken, innvendig bod, sportsbod og terrasse eller balkong. Med leiligheten medfølger det garasje i felles garasjeanlegg. Fellesarealer vil bli pent opparbeidet med gressplen, asfalterte veier og diverse beplantning.

Leilighetene bygges etter byggeteknisk forskrift (TEK 17).

Kjøkken
Noen vil si kjøkkenet er husets viktigste sted. Her på Navnbergtunet medfølger et kjøkken fra Sigdal med stilfullt design som skaper harmoni og trivsel. Med funksjonelle løsninger og smart plassering gir det deg gode forutsetninger i din daglige kokkelering. Innredningen fra Sigdal med integrerte hvitevarer som platetopp, ovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med frys. Underskap og høyskap er av typen Sand (sandfarget) og overskap er av typen Vidde (hvit). Laminat benkeplate i fargen 605 White Pine.

Bad/vaskerom
Badet kles med elegante fliser på gulvet og på veggene, ditt nye bad har en lekker og komfortabel standard med varme i gulvet. Baderomsinnredning vil bestå av servant med underskap, vegghengt toalett og dusj med glassvegger. Varmtvannsbereder er plassert på bad.

Overflater
Vegger og himling leveres med hvitmalte gipsplater. Gulv leveres med laminatgulv fra Pergo, type enstavs Moderne grå eik. Våtrom leveres med moderne grå 19,7x19,7 cm fliser på gulv og hvite 25 x 40 cm fliser på vegger.

Garasje
Parkeringsplass til én bil i felles garasjerekke.

Se egen leveransebeskrivelse, romskjema, kjøkkentegninger, romskjema fra elektriker og informasjon om sanitærutstyr for ytterligere informasjon om leveranseomfang.

Illustrasjoner i prospektet er kun veiledende. Leveranseomfanget er beskrevet i leveransebeskrivelsen.

Hovedoppdragsnummer

72-19-9008

Eiendom

Navneberget BKS3 Hellvik Hus - 18, 2335, Stange

Matrikkel

Gnr. 97 bnr. 268 i Stange kommune

Eierform

Selveier

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse av prosjektet  er estimert til 4. kvartal 2020/1. kvartal 2021.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Arbresh Vitija

Selger/Utbygger

Hellvik Hus Romerike Eiendomsutvikling AS

Priser fra - til

Priser fra 2 390 000 - til 2 550 000

Arealer

Primærrom: 62 kvm, Bruksareal: 65 kvm

Fellesutgifter

Kr.2 194,- pr.mnd. Felleskostnadene inkluderer bl.a. reparasjon og vedlikehold av bygninger, forretningsførsel, strøm fellesområder, kabel-TV og internett, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring og diverse driftskostnader.
Felleskostnader er uforpliktende estimert til kr. 2 194,- per måned. Felleskostnadene inkluderer bl.a. reparasjon og vedlikehold av bygninger, forretningsførsel, strøm fellesområder, kabel-TV og internett, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring og diverse driftskostnader.

Dersom det blir etablert en felles huseierforening/velforening på feltet, vil det bli pliktig medlemskap for kjøpere.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt er ikke inkludert i fellesutgiftene.
I Stange kommune faktureres eiendomsskatten to ganger i året.

Energimerke

Energiattest med energimerke
Før overtakelse vil alle leilighetene bli energimerket. Boligens varmetap og energibehov er dimensjonert iht. Teknisk forskrift av 2017.

Beliggenhet

Navnebergtunet ligger i et nyere boligfelt på Stange. Stange ligger i hjertet av Hedmark på solsiden av Mjøsa med Hamar som nærmeste by. Tunet ligger i et barnevennlig område med kort avstand til barnehager, skoler og idrettsanlegg. Gardermoen er ca. 45 minutter unna på 4-felts motorvei.

Attraktivt beliggenhet med ca. 1 km til Stange sentrum, med nærhet til nødvendige fasiliteter. Stange er et tettsted med et rikt aktivitets- og kulturtilbud. I gangavstand fra boligen finner du Curlinghall og Stangehallen med treningsstudio og diverse andre aktivitetstilbud. Nærområdet kan for øvrig by på fine naturopplevelser som blant annet fine turstier i Stange Vestbygd med idyllisk utsikt over Mjøsa. Trenger du å ta deg til nærliggende byer, er det hyppige togavganger til Hamar (10 min reisetid), Oslo (ca. 1 time) og Gardermoen (45 min ).

Tomt

Fellestomt, 7643 m²
Hele feltet vil bli pent opparbeidet med gressplen, asfalterte veier og diverse beplantning.

Eiendommen

Navnebergetunet i Stange vil bestå av totalt 33 boligenheter. Totalt 18 leiligheter og 15 boliger i kjede.

Skole/barnehage

Stange skole (1-7) 1.7 km
Stange ungdomsskole( 8-10) kl. 2 km
Stange videregående skole - 1.3 km
Jønsberg landbruksskole - 6.7 km
Navneberget barnehage (0-6 år) 0.5 km
Nerby aktivitetsbarnehage (0-5 år) 1.4 km
Enerhaugen barnehage (0-5 år) 2.9 km

Leveransebeskrivelse

Leveranse generelt boligene bygges etter byggeteknisk forskrift, (TEK17). Se vedlagt leveransebeskrivelse på info/dokumenter i salgsoppgave.

Formuesverdi

Formuesverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen er nyoppført. Utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 80% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2016).

Parkering

Parkering i felles garasjerekke med plass til en bil.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning

Eiendommen omfattes av reguleringsplan "Reguleringsbestemmelser for navneberget 3". I planen er arealformålet angitt til boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse.

Overordnet gjelder kommuneplanens arealdel med ID 200501, i kommuneplanen er eiendommens arealformål angitt til boligformål.

Annet

Forbehold
For alle boliger som er bygget/solgt av Hellvik Hus Romerike AS og/eller Hellvik Hus Romerike Eiendomsutvikling AS så gjelder følgende standard vilkår som en del av avtalen. Se vedlagt standardvilkår på info/dokumenter i salgsoppgave.

Oppgitte arealer er iflg. tegning og kan ha avvik ved senere oppmåling.

Illustrasjoner er ikke retningsgivende for detaljer rundt leveranser. Perspektivtegninger i 3D og VR-presentasjoner er illustrasjoner, og kan avvike fra leveransen. Tekniske fag er ikke ferdig prosjektert, og endringer som følge av dette kan forekomme. Utbygger tar forbehold om eventuelle avvik i plantegningene og mulige endringer.

Tilvalg
Det vil være muligheter til å gjøre enkelte individuelle tilpasninger av boligen innenfor gitte frister og mot tillegg i prisen. Hver enkelt kjøper får et eget møte med utbygger / totalentreprenør og underleverandører for avklaring av tilvalg. Tilvalg vil primært bli avtalt direkte mellom leilighetskjøper og entreprenør/fagleverandør.

Kjøper er kjent at selger kan avslå ønske om endringer pga. fremdriften på bygget. Kjøper kan ikke påregne samtykke til endringer som går ut på å trekke ut deler av leveransen eller kreve bytte av leverandør, heller ikke flytte opplegg/oppstikk, tekniske installasjoner.

Selger plikter å stille garantier overfor kjøper i henhold til bestemmelsene i bustadoppføringslova §§ 12 og 47.

Umiddelbart etter avtaleinngåelse skal selger utstede en garanti eller tilsvarende fra finansinstitusjon til kjøper for rett oppfyllelse av avtalen, jf. bustadoppføringslova § 12. Garanti skal ikke stilles dersom vederlaget ikke vil overstige to ganger Folketrygdens grunnbeløp.

Garantien skal gjelde i 5 år etter overtakelsen og dekke en sum tilsvarende 5 % av kjøpesummen. For krav som blir gjort gjeldende før overtakelse, skal garantisummen være 3 % av den opprinnelige kjøpesummen uten tilleggsarbeider som eventuelt er avtalt etter kontraktsinngåelsen.

Det kan avtales at det skal stilles garanti eller tilsvarende på kjøpers vegne fra finansinstitusjon til meglerforetaket for rett oppfyllelse av avtalen, jf. bustadoppføringslova § 46, 2. ledd.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Selger har rett til å tinglyse heftelser på eiendommer bl.a. i forbindelse med seksjonering. mm.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

2 390 000,- (NB: prisen er fast) Omkostninger 11 250,- (Dokumentavgift til staten (2.5% av tomteverdi kr. 450 000,-)) 202,- (Panteattest kjøper) 6 000,- (Startkapital til sameiet) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 18 502,- (Omkostninger totalt) 2 408 502,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Det skal betales 100 000,- ved kontraktinngåelse. Resterende beløp + omkostninger og eventuelle tilvalg/endringsarbeider innbetales ved overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer

72-19-9008

Internett

www.eie.no

Finn.no: Prosjektets ferdigstillelse

Ferdigstillelse av prosjektet  er estimert til 4. kvartal 2020/1. kvartal 2021.

Les mer
Boliger i prosjektet

Boliger i prosjektet

62 62
2 390 000 2 550 000
Navnebergtunet - Leiligheter Soverom: 2 P-rom: 62 Etasje: - Totalpris: SOLGT
Navnebergtunet - Leiligheter

Navnebergtunet - Leiligheter

Navnebergtunet - Leiligheter

Leilighet Navnberget Hellvik Hus - 18

Pris

SOLGT

Fellesutgifter

2 194,-

Omkostninger

12 619,-

Boligtype/Eierform

Selveier

Navnebergtunet - Leiligheter Soverom: 2 P-rom: 62 Etasje: - Totalpris: 2 562 499,-
Navnebergtunet - Leiligheter

Navnebergtunet - Leiligheter

Navnebergtunet - Leiligheter

Leilighet Navnberget Hellvik Hus - 18

Pris

2 550 000,-

Fellesutgifter

2 194,-

Omkostninger

12 499,-

Boligtype/Eierform

Selveier

Navnebergtunet - Leiligheter Soverom: 2 P-rom: 62 Etasje: - Totalpris: SOLGT
Navnebergtunet - Leiligheter

Navnebergtunet - Leiligheter

Navnebergtunet - Leiligheter

Leilighet Navnberget Hellvik Hus - 18

Pris

SOLGT

Fellesutgifter

2 194,-

Omkostninger

12 619,-

Boligtype/Eierform

Selveier

Navnebergtunet - Leiligheter Soverom: 2 P-rom: 62 Etasje: - Totalpris: SOLGT
Navnebergtunet - Leiligheter

Navnebergtunet - Leiligheter

Navnebergtunet - Leiligheter

Leilighet Navnberget Hellvik Hus - 18

Pris

SOLGT

Fellesutgifter

2 194,-

Omkostninger

12 619,-

Boligtype/Eierform

Selveier

Navnebergtunet - Leiligheter Soverom: 2 P-rom: 62 Etasje: - Totalpris: 2 402 499,-
Navnebergtunet - Leiligheter

Navnebergtunet - Leiligheter

Navnebergtunet - Leiligheter

Leilighet Navnberget Hellvik Hus - 18

Pris

2 390 000,-

Fellesutgifter

2 194,-

Omkostninger

12 499,-

Boligtype/Eierform

Selveier

Navnebergtunet - Leiligheter Soverom: 2 P-rom: 62 Etasje: - Totalpris: 2 462 499,-
Navnebergtunet - Leiligheter

Navnebergtunet - Leiligheter

Navnebergtunet - Leiligheter

Leilighet Navnberget Hellvik Hus - 18

Pris

2 450 000,-

Fellesutgifter

2 194,-

Omkostninger

12 499,-

Boligtype/Eierform

Selveier

Meld interesse for denne boligen


Beliggenhet
Dokumentasjon og kontakt

Meglere