Til alle prosjekter

Kløfta

Brovolltunet

BROVOLLTUNET/KLØFTA - Bygging igangsatt - Kun 5 leiligheter igjen! - Fastpris og lav omk.

Velkommen til Brovolltunet, et nytt boligprosjekt med flotte 3-roms selveierleiligheter på Kløfta! På Brovolltunet, i Gislestubben, gnr 22 bnr 52, på Kløfta i Ullensaker kommune, bygger vi totalt 20 leiligheter på hhv 41 og 62 kvm. Hver leilighet får en egen biloppstillingsplass i garasjekjeller og en egen sportsbod. Leilighetene i 1. etasje har direkteutgang til egne solrike forhager og grøntområder mens leilighetene i 2. etasje har balkonger med gode solforhold. Brovolltunet byg... Les mer

Del på:
Adresse

Brovolltunet, 2040 Kløfta

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Prisantydning

Fra 2 220 000,- til 3 200 000,-

Antall soverom

1 til 2

Areal

Fra 41kvm til 59kvm

Mer om prosjektet

Mer om prosjektet

Beskrivelse

Velkommen til Brovolltunet, et nytt boligprosjekt med flotte 3-roms selveierleiligheter på Kløfta!

På Brovolltunet, i Gislestubben, gnr 22 bnr 52, på Kløfta i Ullensaker kommune, bygger vi totalt 20 leiligheter på hhv 41 og 62 kvm. Hver leilighet får en egen biloppstillingsplass i garasjekjeller og en egen sportsbod. Leilighetene i 1. etasje har direkteutgang til egne solrike forhager og grøntområder mens leilighetene i 2. etasje har balkonger med gode solforhold.

Brovolltunet bygges i høy nybyggstandard. Leilighetene får parkett på alle gulv, flislagt bad og en åpen stue-/kjøkkenløsning. De største leilighetene får to soverom mens det blir ett soverom i de mindre.

Leilighetene har fast pris og selges etter første-mann-til-mølla-prinsippet.

Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjonen fra megler er en oppsummering av hovedpunktene i prosjektet.

For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til kjøpekontrakt med vedlegg for prosjektet, hvilket er
det avtalemessige grunnlaget for kjøp av leilighet.

Selger har godkjent salgsoppgaven.

Hovedoppdragsnummer

15-18-9011

Eiendom

Brovolltunet, 2040, Kløfta

Matrikkel

Gnr. 22 bnr. 52 i Ullensaker kommune

Eierform

Eierseksjon

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse antas 3. eller 4. kvartal 2020.

Ansvarlig megler

Navn:
Tittel:
Firmanavn: Elite Eiendomsmegling AS
Adresse: Trondheimsvegen 72
Org nr: 979409575
Saksbehandlere: og

Selger/Utbygger

Joviale Prosjekt AS

Hjemmelshaver

Joviale Prosjekt AS

Priser fra - til

Priser fra 3 150 000 - til 3 200 000

Arealer

Primærrom: 59 kvm - 59 kvm, Bruksareal: 62 kvm - 62 kvm

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt er beregnet til:

Energimerke

Energiattest med energimerke

Beliggenhet

Leilighetene får en meget attraktiv beliggenhet i etablert boligområde på Bakke/Kløfta. Innenfor en radius på 1500 meter ligger alt Kløfta har å by på. Fra Brovolltunet er det gangavstand til togstasjon, 3 min til nærmeste bussholdeplass og 5 min til matbutikk. Det tar 5 min å komme til nyrenovert barneskole, ungdomsskole og,
idrettsanlegg. Området har dessuten flere barnehager.

Det er også gangavstand til sentrum av Kløfta hvor man finner bibliotek, kafeer og Romerikssenteret med mer enn 30 butikker. Togstasjon og bussterminal ligger i sentrum.  Hefra kan man komme til Oslo, Jessheim, Gardermoen og Lillestrøm med tog og/eller buss. Med bil er det følgende avstander:

8 min til Jessheim.
15 min til Gardermoen.
15 min til Lillestrøm.
20 min til Lørenskog/AHUS.
30 min til Oslo S.

Tomt

Eiet tomt, 2800 m²

Leveransebeskrivelse

Kjøkken:
Det leveres hvit kjøkkeninnredning type Norema eller lignende som standard. Laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum og 1-greps blandebatteri av typen Grohe eller tilsvarende. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer som stekeovn, induksjon platetopp, kjøl med frys og oppvaskmaskin. Kjøkkenventilator leveres av typen "slimline".

Det presiseres at kjøkken og antall skap leveres iht. egen kjøkkentegning, som forelegges kjøper før tilvalgsprosessen. Enkelte endringer i kjøkkenløsning kan forekomme i forbindelse med detaljprosjektering

Bad/WC:
Bad leveres med hvit heldekkende porselensservant med servantskap. Det vil bli levert speil over servant, vegghengt toalett med utenpåliggende sisterne- og dusjarmatur montert på vegg. Det leveres rette dusjvegger i klart glass,  downlights i himling og speil med lys. Det er avsatt plass, og leveres opplegg for vaskemaskin- og tørketrommel.

Bad leveres med lyse keramiske fliser på gulv, i 20x20 cm, og 60x60 på vegg. I nedsenket dusjsone leveres lys 10x10 fliser.

Gulv:
Entre, soverom, stue, kjøkken og bod leveres med 3-stavs parkett som standard.

Vegger:
Innvendige vegger males som standard i fargen hvit NCS S-0502Y. Det vil være mulig å velge inntil 2 standard farger uten tillegg i prisen, forutsatt at hele rom males i samme farge.

Himling:
I boligrom leveres hvit malt gips.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Annet

Innvendige dører:
Innvendige dører type hvit glatt med hvite karmer og dørvridere i blank eller børstet utførelse.

Vinduer/vindusdører:
Vinduer leveres etter gjeldene krav. Enkelte vinduer er faste og kan ikke åpnes. Disse vinduene må pusses fra terrasse/balkong/terreng. Andre vinduer leveres med åpningsbare felt for vask.

Listverk:
I rom med parkett leveres det hvitmalte gulvlister. Gerikter rundt vinduer og dører leveres ferdig malt fra fabrikk. Lister og gerikter leveres med synlige stifter/skruer. Overgang mellom vegg og himling utføres med taklister.

Hovedinngangsdør leilighet:
Hovedinngangsdør i malt utførelse fra fabrikk med FG-godkjent sylinderlås.

Brannslukningsutstyr og røykvarsler:
Brannslukningsutstyr og røykvarsler leveres i henhold til forskriftskrav.

Ventilasjon mv:
Det vil bli installert balansert ventilasjon. Separat aggregat leveres i hver leilighet. Avtrekk fra bad/wc og kjøkken kobles til aggregatet. Tilluft føres til øvrige rom. Ventilasjonsaggregatet er plassert i bod, over kjøkkenventilator eller i entre. Avkastluft føres over tak. Det blir synlige føringsveier der hvor disse er plassert i bod.

Elektro:
Det elektriske anlegget i leiligheten blir i hovedsak skjult i konstruksjonen, men det kan forekomme synlige elektriske føringer. Dette kan være fremføringer til lyspunkt i tak, stikk under overskap på kjøkken, i innvendig bod, samt de tilvalg og endringer som gjøres etter at vegger og dekker er satt i produksjon. For lyspunkt i himling leveres stikkontakt i overgang mellom tak og vegg. Alle rom får stikkontakter og lampepunkter som dekker et normalt behov etter gjeldende forskrifter. Baderom leveres med downlights i himling med dimmer. Det vil bli montert stikkontakt forberedt for vaskemaskin og tørketrommel på bad.

Tek10 mv:
Byggene og leilighetene er prosjektert i henhold til TEK 10 og vil minimum holde energikarakteren C.

TV/Bredbånd:
Det leveres TV/bredbånd med fremføring til hver leilighet, ett stk. tv/data punkt i hver leilighet. Kontaktpunkt leveres i stue. Utbygger har tegnet kollektiv avtale med leverandør for alle leiligheter med bindingstid for alle leiligheter. Parabol tillates ikke.

Balkonger:
Balkongrekkverk blir levert med spiler i impregnert treverk eller galvanisert stål. Balkonggulv i impregnert treverk

Tak mv:
Tak tekkes med papp eller lignende. Utvendige takrenner.

Føringsveier, sjakter mv:
Alle tekniske anlegg og fremføringer til disse blir ikke inntegnet på tegninger som omfattes av kjøpekontrakt, men det utarbeides punktplaner for elektro og signalanlegg i ettertid. Det tas forbehold om endringer på plantegninger for fremføring av sjakter for tekniske føringer.

Flere av de tekniske installasjonene krever inspeksjonsluker, som for eksempel rør-i-rør system, klosett og elektroskap. Slike dører og luker vil i størst mulig grad bli plassert i bod, gang og bad. I enkelte tilfeller kan det bli nødvendig å plassere dem i oppholdsrom.

Parkering/El-Bil:
Det etableres biloppstillingsplasser i felles garasjeanlegg. Bruksrett til 1 stk. biloppstillingsplass er inkludert i kjøpesummen. Det leveres 1 stk. fjernkontroll, eller annet system pr. biloppstillingsplass for automatisk åpning av garasjeport.

Ekstra garasjeplass kan kjøpes mot et tillegg på kr 100 000,-

Det leveres ladeplasser for el-bil mot tillegg på kr 50 000,- pr plass. I garasjeanlegget leveres asfalt eller betong på gulv, vegger i støvbundet betong, himling i støvbundet betong/ garasjehimling. Fri kjørehøyde vil være ca. 2,10 meter, stedvis kan himlingen være lavere grunnet tekniske installasjoner.

Fordeling av garasjeplasser utføres av utbygger nærmere overlevering. Garasjeanlegget vil bli juridisk organisert ihht utbyggers nærmere beslutning etter hva som blir mest hensiktsmessig, enten ved at plassene organiseres som tilleggsdel til de enkelte boligseksjoner, som egen/egne garasjeseksjoner med ideell andel eller på annen måte.

Sportsbod
Alle leiligheter får bruksrett til 1 stk. sportsbod i felles bod-/garasjeanlegg. Gulv leveres med asfalt eller betong. Hver bod leveres med nettingvegger/-dør. Fordeling av sportsboder utføres av utbygger nærmere overlevering.

Utenomhus, fellesområder og fasader:
Endelig utomhusplan er ikke ferdig behandlet, og er på dette tidspunktet kun utarbeidet som en illustrasjonskisse. Fellesområdene leveres opparbeidet. Selger forbeholder seg retten til å bestemme endelig utforming og materialvalg på fellesområder, gårdsrom, terrasser, fasader etc.

Utvendig fasadekledning leveres i trepanel med tostrøksystem, grunnet med et mellomstrøk. Sameiet må påregne å etterbehandle fasaden slik nærmere beskrevet i FDV dokumentasjon som overleveres ved overtakelse. Det vil bli beslag/ list i etasjeskiller.

Postkasser:
Det blir lagt opp til felles postkasseanlegg.

Renovasjon:
Renovasjon etableres som felles anlegg.

Tilvalgsmuligheter:
Selger utarbeider en tilvalg-/endringsmeny som angir aktuelle muligheter for endringer og tilvalgsarbeider mot tillegg i kjøpesummen. Det er i utgangspunktet ikke anledning til å flytte på sikringsskap, vegger, vinduer eller avløp og vanntilførsel. Kjøper kan ikke kreve utført endrings- eller tilleggsarbeider som endrer vederlaget(kjøpesummen) med mer enn 15%, jf. Bustadoppføringslova §9.

Diverse/forbehold:
Denne beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningens viktigste bestanddeler og funksjoner. Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelsen og den øvrige salgsinformasjonen (herunder salgstegninger). I slike tilfeller er det alltid denne leveransebeskrivelsen som er gjeldende. Bildebruk og illustrasjoner i salgsmaterialet vil kunne vise elementer som ikke er i samsvar med faktisk leveranse, som møblering, kjøkken-, garderobeløsninger, dør- og vindusform, fasadedetaljer, utomhusdetaljer etc. Det presiseres særskilt at kjøkken leveres i henhold til egen kjøkkentegning.

Tegninger i prospektet kan i noen grad avvike i forhold til den endelige utformingen, blant annet er sjakter, evt. innkassinger og vvs-føringer ikke eksakt inntegnet. Salgstegningene i prospektet er ikke egnet for måltaking, da det er de ferdige prosjekterte og detaljerte arbeidstegninger det bygges etter. Videre kan vindusplasseringen, størrelsen og åpningsmulighet i den enkelte leilighet avvike noe fra de generelle planer, som følge av blant annet den arkitektoniske utformingen av bygget, isolasjonskrav, brannkrav, støykrav osv.

Det kan leveres andre materialer enn beskrevet over, såfremt de valgte materialer er av minst like god kvalitet som de beskrevne.

Entreprenøren kan foreta nødvendige tilpasninger der dette er nødvendig.

Treverk/plateprodukter er levende materialer som påvirkes av romtemperatursvingninger og luftfuktighet. Dette vil medføre at det kan oppstå sprekkdannelser på vegg, gulv og takflater. Listverk vil kunne ha synlige spikerhoder. Selger er ikke ansvarlig for slike forhold, og kjøper må påregne utbedring av småsprekker som oppstår.

Arealangivelse:
Arealene oppgitt i dette prospekt er ca. arealer. Selger tar forbehold om at mindre avvik kan forekomme.

Eierform:
Det vil bli opprettet eierseksjonssameier i samsvar med eierseksjonsloven. Fremtidig eier plikter å bli medlem av sameiet. Sameiet er planlagt å bestå av 20 leiligheter. Kjøpers rettigheter som medlem i et sameie følger av eierseksjonsloven (Lov om eierseksjoner av 23. mai 1997 nr. 31) og vedtektene. Sameiet har pantesikkerhet i hver seksjon for ubetalte krav og forpliktelser ovenfor sameiet (legalpant, dvs. ikke tinglyst pant), i medhold av eierseksjonslovens § 25. Sameiet vil bli ledet av et styre som velges blandt eierne. Dette styret skal ivareta alle saker av felles interesse for sameierne. Kjøper kan ikke eie mer enn 2 seksjoner i et sameie.

Parkeringsanlegget kan bli organisert som egen/egne seksjoner som også blir del av eierseksjonssameiet.

Vedtekter:
Det utarbeides utkast til vedtekter for sameiet av forretningsfører.

Fellesutgifter/kommunale avgifter:
Det fremtidige sameiet vil fastsette størrelsen på sameiets fellesutgifter og vil avhenge av ytelsene sameiet vil rekvirere. Fellesutgifter er estimert til ca. kr 27 pr kvm BRA pr mnd. Kommunen vil fakturere sameierne for kommunale avgifter direkte. Kommunale avgifter stipuleres til ca. kr 6000 pr år pr leilighet.

Ved innflytting vil utbygger på vegne av sameiet bestille containere for emballasje, pappesker mv.

Løpende utgifter:
Fellesutgifter, innboforsikring, strømutgifter og drift garasjekostnader.

Forsikring:
Frem til overtagelsen vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtakelsen vil eiendommen være forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring.

Vei/vann/avløp:
Offentlig vei, vann og avløp.

Forbehold:
Selger tar forbehold om gjennomføring av  kjøpekontrakten dersom det ikke oppnås et for selger tilstrekkelig antall solgte boliger i prosjektet, byggelånsfinansiering og avtale med entreprenør. Utbygger tar sikte på å frafalle forbehold ved oppnådd salg av 60% av leilighetene. Se nærmere beskrivelse i kjøpekontrakten.

Det tas forbehold om endringer av omkostningsbeløpene som følger av endringer av de offentlige gebyrene før overtagelsen.

Pris:
Selger står fritt til uten varsel å endre priser og betingelser på usolgte leiligheter og garasjeplasser uten nærmere varsling. Selger står fritt til å endre seksjonsnummer i prosjekteringsprosessen.

Ferdigattest:
Utbygger sørger for ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i forkant av overtakelsen. Hvis overtakelse skjer ved midlertidig brukstillatelse vil utbygger besørge at det innhentes ferdigattest.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

2015/314379-1/200 Best. om adkomstrett
rettighetshaver:Knr:0235 Gnr:22 Bnr:1
Gjelder også for senere fradelte parseller

2015/314379-2/200 Best. om vann/kloakkledn.
rettighetshaver:Knr:0235 Gnr:22 Bnr:1
Gjelder også for senere fradelte parseller

Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

Betalingsbetingelser

Det forutsettes at kr 100 000,- av kjøpesummen innbetales ved kontraktsinngåelse (Selger stiller garantier i samsvar med budstadoppføringslova § 12). Innbetalingen skal være fri egenkapital, det vil si forutsetter ikke pant i den leiligheten som kjøpes.

Resterende del av kjøpesummen, kostnader for eventuelle tilvalg, samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Handelen reguleres av bustadoppføringslova og selger stiller som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser, en garanti ved kontraktsinngåelse på 3% av kjøpesum frem til overtakelse. Beløpet økes til 5% av kjøpesum og står i 5 år etter overtakelse.

Det vises for øvrig til betingelsene som er nedfelt i utkast til kjøpekontrakt.

Salg av kontraktsposisjon
Kontraktsposisjonen kan videreselges under forutsetning av at selger får dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelige kjøper. Videresalg av kontraktsposisjon forutsetter selgers godkjenning. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr med kr 50.000,- inkl. mva. Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.

Formuesverdi
Formuesverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen er nyoppført. Utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 80% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2016).

Oppdragsnummer

15-18-9011

Internett

www.eie.no

Les mer
Boliger i prosjektet

Boliger i prosjektet

41 59
2 220 000 3 200 000
101 Soverom: 2 P-rom: 59 Etasje: 1 Totalpris: SOLGT
Brovolltunet 101

Brovolltunet

Brovolltunet 101

BROVOLLTUNET/KLØFTA - 20 nye 2- og 3 roms selveierleiligheter med garasjeplass, sportsbod og solrik balkong - Fastpris og førstemann til mølla!

Pris

SOLGT

Omkostninger

20 149,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

102 Soverom: 1 P-rom: 41 Etasje: 1 Totalpris: SOLGT
Brovolltunet 102

Brovolltunet

Brovolltunet 102

BROVOLLTUNET/KLØFTA - 20 nye 2- og 3 roms selveierleiligheter med garasjeplass, sportsbod og solrik balkong - Fastpris og førstemann til mølla!

Pris

SOLGT

Omkostninger

15 499,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

103 Soverom: 2 P-rom: 59 Etasje: 1 Totalpris: SOLGT
Brovolltunet 103

Brovolltunet

Brovolltunet 103

BROVOLLTUNET/KLØFTA - 20 nye 2- og 3 roms selveierleiligheter med garasjeplass, sportsbod og solrik balkong - Fastpris og førstemann til mølla!

Pris

SOLGT

Omkostninger

20 149,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

104 Soverom: 1 P-rom: 41 Etasje: 1 Totalpris: SOLGT
Brovolltunet 104

Brovolltunet

Brovolltunet 104

BROVOLLTUNET/KLØFTA - 20 nye 2- og 3 roms selveierleiligheter med garasjeplass, sportsbod og solrik balkong - Fastpris og førstemann til mølla!

Pris

SOLGT

Omkostninger

15 499,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

105 Soverom: 2 P-rom: 59 Etasje: 1 Totalpris: SOLGT
Brovolltunet 105

Brovolltunet

Brovolltunet 105

BROVOLLTUNET/KLØFTA - 20 nye 2- og 3 roms selveierleiligheter med garasjeplass, sportsbod og solrik balkong - Fastpris og førstemann til mølla!

Pris

SOLGT

Omkostninger

20 149,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

106 Soverom: 2 P-rom: 59 Etasje: 1 Totalpris: SOLGT
Brovolltunet 106

Brovolltunet

Brovolltunet 106

BROVOLLTUNET/KLØFTA - 20 nye 2- og 3 roms selveierleiligheter med garasjeplass, sportsbod og solrik balkong - Fastpris og førstemann til mølla!

Pris

SOLGT

Omkostninger

20 149,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

107 Soverom: 2 P-rom: 59 Etasje: 1 Totalpris: SOLGT
Brovolltunet 107

Brovolltunet

Brovolltunet 107

BROVOLLTUNET/KLØFTA - 20 nye 2- og 3 roms selveierleiligheter med garasjeplass, sportsbod og solrik balkong - Fastpris og førstemann til mølla!

Pris

SOLGT

Omkostninger

20 149,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

108 Soverom: 2 P-rom: 59 Etasje: 1 Totalpris: SOLGT
Brovolltunet 108

Brovolltunet

Brovolltunet 108

BROVOLLTUNET/KLØFTA - 20 nye 2- og 3 roms selveierleiligheter med garasjeplass, sportsbod og solrik balkong - Fastpris og førstemann til mølla!

Pris

SOLGT

Omkostninger

20 149,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

109 Soverom: 1 P-rom: 41 Etasje: 1 Totalpris: SOLGT
Brovolltunet 109

Brovolltunet

Brovolltunet 109

BROVOLLTUNET/KLØFTA - 20 nye 2- og 3 roms selveierleiligheter med garasjeplass, sportsbod og solrik balkong - Fastpris og førstemann til mølla!

Pris

SOLGT

Omkostninger

15 499,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

110 Soverom: 2 P-rom: 59 Etasje: 1 Totalpris: SOLGT
Brovolltunet 110

Brovolltunet

Brovolltunet 110

BROVOLLTUNET/KLØFTA - 20 nye 2- og 3 roms selveierleiligheter med garasjeplass, sportsbod og solrik balkong - Fastpris og førstemann til mølla!

Pris

SOLGT

Omkostninger

20 149,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

201 Soverom: 2 P-rom: 59 Etasje: 2 Totalpris: 3 220 149,-
Brovolltunet 201

Brovolltunet

Brovolltunet 201

BROVOLLTUNET/KLØFTA - 20 nye 2- og 3 roms selveierleiligheter med garasjeplass, sportsbod og solrik balkong - Fastpris og førstemann til mølla!

Pris

3 200 000,-

Omkostninger

20 149,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

202 Soverom: 1 P-rom: 41 Etasje: 2 Totalpris: SOLGT
Brovolltunet 202

Brovolltunet

Brovolltunet 202

BROVOLLTUNET/KLØFTA - 20 nye 2- og 3 roms selveierleiligheter med garasjeplass, sportsbod og solrik balkong - Fastpris og førstemann til mølla!

Pris

SOLGT

Omkostninger

15 499,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

203 Soverom: 2 P-rom: 59 Etasje: 2 Totalpris: 3 170 149,-
Brovolltunet 203

Brovolltunet

Brovolltunet 203

BROVOLLTUNET/KLØFTA - 20 nye 2- og 3 roms selveierleiligheter med garasjeplass, sportsbod og solrik balkong - Fastpris og førstemann til mølla!

Pris

3 150 000,-

Omkostninger

20 149,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

204 Soverom: 1 P-rom: 41 Etasje: 2 Totalpris: SOLGT
Brovolltunet 204

Brovolltunet

Brovolltunet 204

BROVOLLTUNET/KLØFTA - 20 nye 2- og 3 roms selveierleiligheter med garasjeplass, sportsbod og solrik balkong - Fastpris og førstemann til mølla!

Pris

SOLGT

Omkostninger

15 499,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

205 Soverom: 2 P-rom: 59 Etasje: 2 Totalpris: 3 170 149,-
Brovolltunet 205

Brovolltunet

Brovolltunet 205

BROVOLLTUNET/KLØFTA - 20 nye 2- og 3 roms selveierleiligheter med garasjeplass, sportsbod og solrik balkong - Fastpris og førstemann til mølla!

Pris

3 150 000,-

Omkostninger

20 149,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

206 Soverom: 2 P-rom: 59 Etasje: 2 Totalpris: SOLGT
Brovolltunet 206

Brovolltunet

Brovolltunet 206

BROVOLLTUNET/KLØFTA - 20 nye 2- og 3 roms selveierleiligheter med garasjeplass, sportsbod og solrik balkong - Fastpris og førstemann til mølla!

Pris

SOLGT

Omkostninger

20 149,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

207 Soverom: 2 P-rom: 59 Etasje: 2 Totalpris: 3 170 149,-
Brovolltunet 207

Brovolltunet

Brovolltunet 207

BROVOLLTUNET/KLØFTA - 20 nye 2- og 3 roms selveierleiligheter med garasjeplass, sportsbod og solrik balkong - Fastpris og førstemann til mølla!

Pris

3 150 000,-

Omkostninger

20 149,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

208 Soverom: 2 P-rom: 59 Etasje: 2 Totalpris: 3 170 149,-
Brovolltunet 208

Brovolltunet

Brovolltunet 208

BROVOLLTUNET/KLØFTA - 20 nye 2- og 3 roms selveierleiligheter med garasjeplass, sportsbod og solrik balkong - Fastpris og førstemann til mølla!

Pris

3 150 000,-

Omkostninger

20 149,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

209 Soverom: 1 P-rom: 41 Etasje: 2 Totalpris: SOLGT
Brovolltunet 209

Brovolltunet

Brovolltunet 209

BROVOLLTUNET/KLØFTA - 20 nye 2- og 3 roms selveierleiligheter med garasjeplass, sportsbod og solrik balkong - Fastpris og førstemann til mølla!

Pris

SOLGT

Omkostninger

15 499,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

210 Soverom: 2 P-rom: 59 Etasje: 2 Totalpris: SOLGT
Brovolltunet 210

Brovolltunet

Brovolltunet 210

BROVOLLTUNET/KLØFTA - 20 nye 2- og 3 roms selveierleiligheter med garasjeplass, sportsbod og solrik balkong - Fastpris og førstemann til mølla!

Pris

SOLGT

Omkostninger

20 149,-

Boligtype/Eierform

Eierseksjon

Meld interesse for denne boligen


Beliggenhet
Dokumentasjon og kontakt

Kontakt oss